2016 Aralık Anneleri

canım ne yAlan söyledim dr bizede ilk günden beri ilişki serbest fakat fazla yüklenmeyin dediysede benim canım hiç istemiyor ama hiç... Eşimede dedim bunu üzüldü biraz..

Bu arada bende yarın gidiyorum ikili taramaya bakalım cinsiyet sölicekmiş Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunda inşallah..

Bende bugün palmer's çatlak losyonu ve kremi aldım kullanmaya başlıcam bakalım..

Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden varmı tecrübeli anneler bu süreç ne zaman başlıyor ve ilk hissetmeyi nasıl anlıcaz nasıl olcak?

19.-20. Haftalarda hissediliyor. Kelebek pır pır kanat çarpıyor gibiydi benim oğluma hamileliğimde hissettğim. BÜYÜdükçe tekmeler hıçkırıklar dönüşler hissediliyor net olarak :)

PARdon canım sen olduğunu yeni farkettim. ÇIft dikiş oldu. Daha öncede yazmıştım di mi. Kusura bakma

Oruç tutacak mısınız arkadaşlar. Bugün kontrolum vardı. Doktora sordum şu an bebek küçük beslenmesinde sıkıntı olmaz, altı aylık olsaydı kesinlikle olmaz derdim ancak uzun süre susuz kalman problem olur, kaldı ki diğer insanları bile çok zorluyor dedi. Kesin Hayır demiyorum ancak tutmaman daha uygun olur dedi. Benim acıktığım zaman çok bulantım oluyor, uzarsa eğer peşinden kusma baş dönmesi Vs. geliyor. Bu büyük sıkıntı olacak, asıl endişem bunlar. Ne yapsam bilemedim

M Meltemuluc Evet, araştırsam fena olmaz herhalde.
Koru hastanesi- ümit korucuoğlu
Doğum paketi 6350, ama 16 haftadan sonra gelen gebelerde daha düşük oluyor(emin değilim ama sanki 5000 gibi kalmış aklımda). Pakette doktor muayeneleri, tahlil ve testler, sınırsız nts var. Doktorum normal doğum yanlısı. Normal doğum yapılan doğumhaneler ev odası gibi düzenlenmiş, ben çok beğendim gezince

Sevgili anneler
Bebegimin kalbi 8.hafta da durmus gittigim 3 doktorda ayni seyi soyledi bi kac gun icinde sonlandiricaz biz cinsiyet tahmini beklerken boyle bi haberle sok olduk. hepinizi tanidigim icin cok mutlu oldum bundan sonraki sureclerinizi saglikli olarak gecirmenizi nasip etsin Rabbim benim bebegimin omru bu kadarmis.

AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.

Canım ne denirki böyle durumda Rabbim sabır versin , inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın , Allaha emanet ol

Çok üzüldüm.. Böyle bir durumda kim ne dese boş... Fayda etmeyecek biliyorum. Bir önceki kontrolün ne zamandı canım. 8. Haftada kalbi durduğuna göre muhtemelen 8. Haftadan önceydi. Benim de ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi o haftalarda durmuştu. Seni çok iy anlayabiliyorum insan kondurmuyor. Ama bak yine nasip etti Allah.. Sana da edecek inşallah

Allah sabır versin canım. .
Çok zor bi durum ama vardır her şey de bi Hayır demek lazım. .

Rabbim sabır versin canım. İnşallah kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olur

Cok geçmiş olsun.Rabbim sabır versin.ne desek teselli etmez cok üzüldüm.insallah en kisa zamanda tekrar hamilelik yaşarsin.

Rabbim sabır versin. İnşallah sağlıklı sıhhatli bebeklerin olur canım.

Allah sabır versin canım, inşallah hayırlı bir Zamanda tekrar nasip eder...

Ne söylesek dindirmez acını Rabb'im sabır versin en kısa sürede de sağlıklı bebekler nasip etsin...

Herkese günaydın güzel anneler bizim bugün öğleden sonra kontrolümüz var gece gözümü kırpmadım heyecan,endişe hepsi var...olumsuz şeyler duyunca çok üzülüyorum çok etkileniyorum Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın benim için de dua edin hayırlı haberlerle döneyim..,

Cümleten Günaydın canlar, kızım biraz rahatsız demiştim hem o sebepten hem de hastane dönüşü Adıyaman a geldik yazamadım. Dr da 3 saatlik bekleme sonucu girdim muayeneye,her yerini kurcaladı, ben USG den anlamiyom pek adam şurası burası diye tarif ediyor.bizim guccuk zupa ayaklarını acmadi o kadar sallamaya rağmen cinsiyeti gostermedi. Tetkikleri yaptırdım dr haftaya cuma gel bakalım yine h e m sonuçlar da çıkmış olur dedi o arada adamın dili surctu, haftaya cuma 9 aralıkta gel cinsiyeti söyleyeyim dedi, ben de doktor o zaman ebem de söyler dedim adam ya ayşe sana laf yetistiremiyom dilim surctu işte anla dedi kan verdim geldim yani sonuca dair de bişey ogrenemedim yolculuk 2.5 saat ama zor geçti, sersem gibiyim hala bu arada kv cinsiyeti hiiic önemli değil diyerek beni şokladi haydin bakalım hayırlısı. Siz Nasılsıniz canlar herkes iyi inşallah .elma_sekerim sen ne yaptın canim okuyamadim gecmisi

Canım inşallah güzel haberlerle neler oldu ayrıntılı anlat bakalım beni 2 haziran da

Olsun canım bende sormuş olarabilirim daha önce ama çok alık oldum ben hamilelik sürecinde kafamda deli sorular :)))

Ay canım ya yeni okudum kötü oldum,çok üzüldüm Rabbim sağlıcakla nasip etsin inşallah gönlünden geçen zamanda. Nolur üzülme nolur

Çok üzüldüm. Hiç bişey teselli etmez elbet... ALLAh sabır versin. Cennette seni karşılasın minik melek. Inşallah yakın zamanda sağlıklı bir hamilelikle kavuşursun bebeğine...

Ben bugüne kdr hiç bırakmadım ama şimdi yarım saat aç kalsam başlıyorum öğürmeye sanırsam bu yıl tutamıcam canım

Böyle haber duyunca çok üzülüyorum
Seni düşünemiyorum
Geçende rüyamda görmüştüm
Sabah bir bakıyorum biri beni etiketlemiş ve yazdığını yazmış
Inşallah çıkmaz demiştim
Allah büyük tekrardan olur inşallah
Kaçıncı haftadandaydın cnm
Sanki bn biraz daha büyük biliyordum
İyi ki zehirlenmemişsin
İnşallah Rabbim tekrardan nasip etsin
Bizede gel söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…