Canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim benimde 2 haziran randevum sağlıklı haberlerini duyayım da cinsiyet desede olur demesede , bol bol dinlen uzun yolculuk yapmışsın canımCümleten Günaydın canlar, kızım biraz rahatsız demiştim hem o sebepten hem de hastane dönüşü Adıyaman a geldik yazamadım. Dr da 3 saatlik bekleme sonucu girdim muayeneye,her yerini kurcaladı, ben USG den anlamiyom pek adam şurası burası diye tarif ediyor.bizim guccuk zupa ayaklarını acmadi o kadar sallamaya rağmen cinsiyeti gostermedi. Tetkikleri yaptırdım dr haftaya cuma gel bakalım yine h e m sonuçlar da çıkmış olur dedi o arada adamın dili surctu, haftaya cuma 9 aralıkta gel cinsiyeti söyleyeyim dedi, ben de doktor o zaman ebem de söyler dedim adam ya ayşe sana laf yetistiremiyom dilim surctu işte anla dedi kan verdim geldim yani sonuca dair de bişey ogrenemedim yolculuk 2.5 saat ama zor geçti, sersem gibiyim hala bu arada kv cinsiyeti hiiic önemli değil diyerek beni şokladi haydin bakalım hayırlısı. Siz Nasılsıniz canlar herkes iyi inşallah .elma_sekerim sen ne yaptın canim okuyamadim gecmisi
Canım hadi güzel haberlerle bekliyoruz mimnakınla seni:)Herkese günaydın güzel annelerbizim bugün öğleden sonra kontrolümüz var gece gözümü kırpmadım heyecan,endişe hepsi var...olumsuz şeyler duyunca çok üzülüyorum çok etkileniyorum Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın benim için de dua edin hayırlı haberlerle döneyim..,
Hiçbir söz teselli etmesede acını yürekten paylaşıyorum.Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahSevgili anneler
Bebegimin kalbi 8.hafta da durmus gittigim 3 doktorda ayni seyi soyledi bi kac gun icinde sonlandiricaz biz cinsiyet tahmini beklerken boyle bi haberle sok olduk. hepinizi tanidigim icin cok mutlu oldum bundan sonraki sureclerinizi saglikli olarak gecirmenizi nasip etsin Rabbim benim bebegimin omru bu kadarmis.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
Allah sabır versin.. En kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla tekrar Mutlu haberler al insallah..Sevgili anneler
Bebegimin kalbi 8.hafta da durmus gittigim 3 doktorda ayni seyi soyledi bi kac gun icinde sonlandiricaz biz cinsiyet tahmini beklerken boyle bi haberle sok olduk. hepinizi tanidigim icin cok mutlu oldum bundan sonraki sureclerinizi saglikli olarak gecirmenizi nasip etsin Rabbim benim bebegimin omru bu kadarmis.
Canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin diyecek söz yok bebeğin melek olmuş inş istediğin zamanda tekrar yaşarsın anneligiSevgili anneler
çok üzüldüm sennin için. dilerim Allahımdan tez zamanda tekrar bebek haberi alırsın ve sağlıklı hamilelik geçirirsin. bu acı son acın olur inşallahSevgili anneler
Merhaba inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın. Bende özgür hanıma randevu aldım şuan hamile değilim öncesinde bi kontrol amaçlı gideceğim. Normal mi sezeryan mı doğum yaptın birde gece de geliyor mu doktor ? Bazıları gece doğuma gelmiyorİstanbul da Okmeydanı Türkiye Hastanesi Özgür Çetiner e gidiyorm ilk doğumunu da onda yaptım çok çok memnunum
Aynen ben de aynı durumdayımGünaydın hanimlar
böyle hamile mide bulantili halsiz olarak ailemden uzak bir şehirde yaşamak cok zor geldi bugün ilk defa. eşim de yok bugün. kahvaltimi bile hazırlayamiyorum zor bela hazırlasam bile kendi yaptigimi yiyebilecegimi sanmıyorum
annesi yakininda olanlar çok sanslisiniz coook
Canim benim kizim cok hareketli oldugu haldeben cok gec hissetmistim. 6. Ayi bulmustu. Kilodan da olabilir tabi. Forumda cok daha erken hissedenler vardi.canım ne yAlan söyledim dr bizede ilk günden beri ilişki serbest fakat fazla yüklenmeyin dediysede benim canım hiç istemiyor ama hiç... Eşimede dedim bunu üzüldü biraz..
Bu arada bende yarın gidiyorum ikili taramaya bakalım cinsiyet sölicekmiş Rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsunda inşallah..
Bende bugün palmer's çatlak losyonu ve kremi aldım kullanmaya başlıcam bakalım..
Kızlar bebeğin hareketlerini hisseden varmı tecrübeli anneler bu süreç ne zaman başlıyor ve ilk hissetmeyi nasıl anlıcaz nasıl olcak?
Cok uzuldum canim. Umarim yakin zamanda saglikli bir hamilelik nasip eder allahim.Sevgili anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?