2016 Aralık Anneleri

Canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim benimde 2 haziran randevum sağlıklı haberlerini duyayım da cinsiyet desede olur demesede , bol bol dinlen uzun yolculuk yapmışsın canım

Canım hadi güzel haberlerle bekliyoruz mimnakınla seni:)

Hiçbir söz teselli etmesede acını yürekten paylaşıyorum.Allah hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

arnavut_biberi Rabbim sabır versin inşallah. baştan ikizdi hamileliligim 8. haftada kaybettim bi tanesini cok agladim cok üzüldüm ama diğer bebeğim beni hayata tekrar bağladı. Allahim büyüktür bu acıyı unutturacak o minik mucizeyi en yakın zamanda hayirlisiyla tekrardan nasip etsin inşallah. inanki cok yürekten diliyorum bunu. Yıllarca evlat hasreti cektim Rabbim kimseyi bekletmesin seni de en yakin zaman da tekrardan guldursun büyük Allahim.

Bizde 2 gun once kontrolümüz vardı
Allah sabır versin.. En kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıkla tekrar Mutlu haberler al insallah..

Canım gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin diyecek söz yok bebeğin melek olmuş inş istediğin zamanda tekrar yaşarsın anneligi

çok üzüldüm sennin için. dilerim Allahımdan tez zamanda tekrar bebek haberi alırsın ve sağlıklı hamilelik geçirirsin. bu acı son acın olur inşallah

İstanbul da Okmeydanı Türkiye Hastanesi Özgür Çetiner e gidiyorm ilk doğumunu da onda yaptım çok çok memnunum
Merhaba inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın. Bende özgür hanıma randevu aldım şuan hamile değilim öncesinde bi kontrol amaçlı gideceğim. Normal mi sezeryan mı doğum yaptın birde gece de geliyor mu doktor ? Bazıları gece doğuma gelmiyor

Günaydın hanimlar
böyle hamile mide bulantili halsiz olarak ailemden uzak bir şehirde yaşamak cok zor geldi bugün ilk defa. eşim de yok bugün. kahvaltimi bile hazırlayamiyorum zor bela hazırlasam bile kendi yaptigimi yiyebilecegimi sanmıyorum
annesi yakininda olanlar çok sanslisiniz coook

meryem1988 İçimi acıttın canım benim Allah yardımcın olsun.

arnavut_biberi Canım çok üzüldüm, ne desek senin acını dindiremeyiz. İnşallah sağlıklı, hayırlı bir şekilde hamile kalmayı ve kucağına almayı nasip etsin bir gün Rabbim sana ve isteyen herkese.

Aynen ben de aynı durumdayım

Canim benim kizim cok hareketli oldugu haldeben cok gec hissetmistim. 6. Ayi bulmustu. Kilodan da olabilir tabi. Forumda cok daha erken hissedenler vardi.

Cok uzuldum canim. Umarim yakin zamanda saglikli bir hamilelik nasip eder allahim.

Bugün dr gittik kontrolümüz vardı
Maşallah iyi dedi doktorumuz
Arnavutbiberinden sonra çok bebek için birşey demek istemiyorum
İyice hassaslaştım
Ağlıyorum sürekli niyeyse
Ultrasonda görünce dilim tutuluyor resmen bişey soramıyorum zaten doktora
Tabii soracaklarımı önceden yazıyorum hocada bu tutumu çok beğeniyor
Sadece dün birşeyler hissettim kıpırtı
Onu sordum hissedemezsin daha dedi ama ben hissettim eminim yanii
Birde yüzüstü 20.haftaya kadar yatabilirsinz dedi
Sırtüstü gerilerek yatmak uygun değil
Canınızı acıtır dedi
Dediği gibide oluyordu

Allah herkesin yavrusunu sağsalim kucağına almak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…