2016 Aralık Anneleri

Canım ne kadar güzel haber bu çok sevindim
Darısı başımıza bakalım inşallah peki canım ultrasonda herzaman baktığı gibi bakıyor demi başka ayrıntılı ultrasona falan göndermiyor yani.
Cok sagol canım, inşallah senden de en kısa zamanda güzel haberler gelir, hepimizden de. Evet aynı ultrason, aynı makina. Karından ultrason ile, ki zaten hamileliğimin başından beri benim hep karından baktı doktorum. ENseyi, kafayı, kolu, bacağı hepsini ölçtü. Sonrada tek tüp kan verdim canım.

Canımm okurken sinirden kudurdum inan şöyle düşünüp Mutlu oluyorum bende benimki de herkesin yanında yapıyor sinsiliğini o yüzden herkes biliyor onun huyunu...hak veriyorlar bana...ohhhh çok iyi olmuş eşinin öyle söylediği de...Allahtan eşlerimiz arkamızda yoksa ne evlilik yürür ne bebek istenirdi...

canım ne güzel anlatmışsın öyle:) çok sevindim bebişinin iyi olduguna:) Orucu ben de tutmayacaktım, boş mideyle duramıyorum istesem de tutamazdım. hafif sporlar da hiç yaptıgım yok, bütün gün işte çalışıp akşam eve gelince hiç gücüm kalmıyor.Ancak evimin işlerini halledebiliyorum Cinsellikle de ilgili hiç isteğim yok,sizler de öyle misiniz bu dönemlerde? babe nin çatlak kremini hiç kullanmadım şuan mustela çatlak yağı kullanıyorum. babe yi de bir değerlendirmeye alayım:)

Günaydın kızlar
Derdi olana devasini hasta olana sifasini versin allah
Biz dün doktora gittiiik
Allaha şükür olumlu sonuclar aldık daha lik 4 buçuk cm bile değil herbiseyi oluşmuş tomurcugun ense kalinligina bakmak istedi doktorumuz ama pozisyon uygun olmadı bir turlu
Bizi aşağıdaki ultrasoncu amcaya gönderdi bizde gittik iyikide gitmişiz
Bu kadar neşeli bir ultrasoncu görmemiştim hiç gittik bebisimize bakıyor bizde video alallim dedik alıyoruz baktı ensesine falan sonra bizi öyle hevesli heycanli görünce dedi size bir guzelik yapayım çat diye 3 boyutlu fotosunu çekti
Bi baktım siyah beyaz dan birşey belli olmuyormuş meğer allahım minnacık insan bide güzel poz vermiş yavrum
3 boyutlu çekeyim diye söyleseydi istemezdim zararlı olur diye ama iyikide söylemeden çekmiş diyorum şimdi
allahım o kadar güzel birşey kiiii koyduk rafa bakıyor bize ordan
Ama daha çok ben bakıyorum
tabi hersefinde maşallah maşallah masallah diyerek

sizin oraya eleman alıyolar mı?
ben özelde 11 sene çalıştım Allah'a şükür kötü değildi ama belediye olmak başka birşey
buyyur gel kurumlar arası geçişten :)
töbe töbeee
canım duyma görme konuşma bile
böyleleri laf anlamaz bile
gerekli yerde gerekli cevabı konuş sadece

ayy hayır olsun inşallah tanışırız :)
rüyanı şöyle yorumlayım o zaman
ikimiznkinin cinsiyetide aynı olacak
neye benziyordum tarif et bakalım :)
avatarım edward diye ona benzetmemişsindir umarım

Rabbim yardımcın olsun inşallah
burda cuma selası veriliyor
cuma günü yüzü suyu hürmetine evladının senin yüzüne baksın

oooo maşallah hadi gözün aydın cnmm zıplayan pambık :)
cinsiyet olayınızada sevindim

Kızlar cinsiyetler tam belli olsun adımı etiketliyerek yazın listeye kız erkek ekleyim
ismi kesin olanlarda yazarasa onu da aynı anda eklemiş olurum

benimde 2 li test sonucum belli oldu yollayım size

Dr gayet iyi dedi tlfdan ama tabikii yarın gidecem kıpırkıpırımı yine görmeye

gerçekten insan görünce çok mutlu oluyor:)) bende hep ultrason resimlerine bakardım devamlı ilk hamileliğimde:)

hayırlı cumalar güzel anneler sevindirici haberlerde alıyoruz endişe ettirici haberlerde Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin
ekonomistgonul çok sevindim canım darısı başımıza bizde güzel haberler alalım

hayal_masal canım inşallah bebişin tutunur sana Allahım hakkında hayırlısı versin

İşte ikili testimiz
Dr iyi dedi orda bir tez ya çüreyecek ya gerçekleşek
Bir arkadaş bchg değeri 40-50 üstü ise kız altı ise erkek demişti cinsiyet için
Benmki 27.5
Dur bakalım ne olcak
Dr ilk etapta %70kız demişti
Rüyamda da hep kız görüyorum
Tabii elii azası düzgün olsun da

Eklentiler

• IMG-20160527-WA0003-1.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
AzRASILAM Benim üniversiteden bir arkadaşıma benziyormuşsun, hatta acaba önceden tanışmış mıydık diye soruyorum sana, sen de yok falan diyorsun. Meğer o arkadaşım senin kardeşinmiş falan :) çok ilginçti ya

Bakalım ne olacak? Hayırlısı olsun :)

Benim doktorum geçen sene arkadaşımı takip etmişti, ona 12. Haftada %80 kız demiş, kızı oldu. Bakalım haftaya bana ne diyecek, ya da bir şey diyecek mi? Sana bir şey dedi mi doktorun cinsiyetle ilgili?

Canım söylemesi ayıp, bir hafta istemiyor, bir hafta istiyor gibiyim. Ama eşim korkuyordu birşey olur diye, o yüzden doktora özellikle sorduk. Bir de çok afedersiniz o istediğim haftalarda doktor önermediği için bizde yanaşmıyorduk doğal olarak. Kötü kötü rüyalar görüyordum hd yayın kalitesinde O nedenle ben isteksizim dersem yalan olur galiba

Babe nin yorumlarını okuyorum bende internette şimdi. genel olarak iyi, bir de eski çatlaklara sürmüşler, onlarda da görünüm azalmış. benim de bacaklarda eski çatlaklarım var. Alacağım inşallah faydası olur. Hatta şurada fiyat bayağı iyi, daha iyisini bulamazsam belki buradan alırım :
https://www.annedukkan.com/vucut-bakim-urunu/babe-catlak-kremi-200ml
Ama ben bebe yağını da sürmeye devam edeceğim. Nasılsa zararı yok.

değişik bir rüyaymış :)

dr bana %70 kız dedi 12. haftada
ikili test erkek diyor
dur bakalım hangisi bilecek :)

içini ferah tut arkadaşım. kötü birşey oldugunu sanmıyorum, rahat olmaya bak kendini yorma. doktordan sonra bizi de bilgilendir olurmu
bende öyle olması için dua ediyorum.

hayal_masal dualarımız seninle inşallah hiçbir sorun olmayacak doktor ne dedi sürekli yat filan dedi mi?

arnavut_biberi geçmiş olsun canım geçti mi lekelenme şimdi
Tekrar Kontrol etmedim

Cok gecmis olsun .dr randevusuna kadar dinlen,birsey yoktur allahin izniyle.
saol canım oturduğum yerden hem çalışıyorum hemde saatlerin geçmesini bekliyorum

Teşekkür ederim, İnşallah canım

Doktolarında iyi haberlerle dönenlerin gözü aydın darısı bizim başımıza inşallah :)

Allah razı olsun canım
Bilgi için teşekkür ederim

Ben de tutmayacağım oruç. Uzun süren açlık sonunda vücutta keton cisimleri üretiliyor, keton cisimleri plasentadan geçip bebeğe zarar verebilir diye okudum bir yerde. O yüzden sonra tutarım inşallah. Bebeğime zarar vermek istemem. Tabii ki herkes kendi bilir...

Cinselliği doktor bize ilk 12 hafta yasakladı, ama ben açıkçası istekliyim. Eşim de zorlanmamak için fazla yaklaşmıyor, bu sefer de ben kendimi istenmiyor gibi hissetmeye başladım, sanki bir kadın olarak çekiciliğimi yitirmişim gibi düşünüyorum. Alakası yok biliyorum ama geçen oturup ağladım hatta bu yüzden sanırım çok alıngan oldum

Selam güzel anneler yazılarınızı okuyorum ne güzel bebislerini gorenler cinsiyet tahmini olanlar bebisleri ziplayanlar ikili testleri iyi çıkanlar okudukca Bende çok sevindim hayırlı olsun Allah herkeze yaşatsın bu güzel duyguları...birde kotu gidenler Allah yardımcınız olsun inş düzelir dualarımız sizinle bende 7 haziranı bekliyorum ama ikili testi yaptirmayacağım ne olursa olsun yavruma kiyamam sonuçta

Canım çok normal, bende zaman zaman senin gibi hissettim. Eşlerimiz aslında bize ve bebeğe birşey olacak diye korkularından yapmak istemiyorlar. Onların bilinç altı da, bebeğimizi taşıyor şimdi bir de erkek isteyince cinsellik düşkünü gibi olurum mantığındalar. Özellikle doktorun yanında sordum bende ki, o da bu endişelerini yensin diye. Bir de okuduğum kadarıyla 2. üc ayda bizdeki istek artıyormuş. Her ne kadar ülkemizde yasaklı konu olsa da, o da bir ihtiyaç sonuçta, ayrıca bebişte anne o esnada mutlu olunca, iyi hissediyormuş.

Canım çok iyi geldi söylediklerin, yani aslında mantıklı düşününce ben de hak veriyorum eşime, anlıyorum da ama işte insan üzülüyor yine de. Zaten 12. Haftayı doldurduktan sonra böyle davranmaya devam ederse çok fena olur sonu

A
Allah hayırla devam ettirsin inşallah.Başka bir doktorlada görüş bence.Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…