2016 Aralık Anneleri

Canım güzel beslenenemek de yapar bende hiçbişey yiyemiyodum küçük tost dışında bol su içmiyordum zorla kendini yoğurtla enginar ye domatesli salatalıklı bol limonlu salata yap ye inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım

Aynen canim ya gina geldi artik :/ sen mi sormusdun canim ben Azerbaycandayim azeriyim yani :)

Hiiccccccc almamislar cok tewekkur ederim canim

Ammann masAllah canim boyle devam eder insAllah :)

Bu arada hamilelik applariyla ilgili konu gecmis bende pembe olani kullaniyorum 1 daha var sprout hamielik diye bi app oda cok guzel bebeyon goruntuleri burinde diger uygulamada da bilgiler var

normal canım hamileliğim hayırlısı olsun boy uzadıkca alıyormus saglıklı olsunlarda hıc dert etme 1 hafta gerı gelmesı döllenmedendır

cok gecmıs olsun yerınde olsam cuma degıl hemen gıtmeye calısırdm canım karacıgerını yoracak seylerden kacın su ıc bol bol pek bır bılgım yok ama degerı biliyorm yuksek baya

bendeee aa bak bu bebekte böyleymiş flan diyorm hareketlerını ızlıyorm aa benimki haftaya böyle mi olcak diye bakıyormm
Ayy aynen o bebekler hareket ettikce kendime kiziyorum boyle takla atiyor nasil yani hissetmessin diye ne kadar duyarsiz annesin sen sonra tabi tabikide 26 grlik minnacik biwi daha hissetmemem bormal tabi diyorum

kızlar dun 6 da aksam yemegı yedım sonra 8 gibi meyve tukettm ve canım baska bırsey ıstemedı sabah 5 gbı uyandm midem bulanmaya basladı cnku 12 saate yakındır actım ve kustum yani vücut devamlı yemek istiyor sabah 8 gibi ruyamda yemekler görerek uyandım yine eskiden ertesı gun 12 ye kadar yemesem tınlamazdm ama smdı bebek ıstıyor ve mide bulantısı sebebi AÇLIK ne yazıkkki ayrıca YEŞİL ELMA cok güzel mide bulantısını alıyor benım bulantılar azaldı ama ac kalmamaya dikkat etmemiz lazm

Ayy aynen o bebekler hareket ettikce kendime kiziyorum boyle takla atiyor nasil yani hissetmessin diye ne kadar duyarsiz annesin sen sonra tabi tabikide 26 grlik minnacik biwi daha hissetmemem bormal tabi diyorum
canım arada hissedıyorm ama rahım kasılmasımı bebişmi bilmiyorm bebiş tekme attı diyip gülüp geçiyorum sonra birkac haftaya bol bol hissederiz maasallah cok hızlı buyuyorlar

Bende içmemeye çalışıyorum ama ilaç içmektense denedim iyi geldi çok şükür canım

Duş aldım o da iyi geldi canım. İnternette yazmışlar duş iyi geliyor diye. Rahatlattı beni biraz gerçekten.

Doktor bana ben hiç sormadan söyledi. Nane çayı, adaçayı yasak diye. Sen de bir sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…