- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım güzel beslenenemek de yapar bende hiçbişey yiyemiyodum küçük tost dışında bol su içmiyordum zorla kendini yoğurtla enginar ye domatesli salatalıklı bol limonlu salata yap ye inşallah hayırlı haberlerle geliriz canımhadi hayırlı haberlerini alırız inş. yarın bende cuma tabi . benmki biranda çok yükselince korktum hani öle bir iki katı değil ondan tedirginim. inş. banada sendeki gibi bir yaklaşım olur çok korkulacak bir şey yoktur. birde zaten şu dönemde midem pek iyi değil hani doğru dürüst bir şey yiyemiyorum nasıl çıktı bukadar demekki yemekle alakası yok . bazıları diyorya çok et yedim bu aralar diye bende öyle bir durum yok hani. neyse olan oldu yada olacak hayırlısı artık
Aynen canim ya gina geldi artik :/ sen mi sormusdun canim ben Azerbaycandayim azeriyim yani :)Aynı durumdayız ben 5 ay da 96 dan 83 e düştüm sporlar diyetler çok dikkat ettim ve diyetteyken hamile kaldım bu seferde mide küçüldüğü ve iştah hamilelikten dolayı olmadığı için bi 3 kilo daha verdim 80 kilo 173 boyum ve çevreden kilo alacaksın dediklerinde siz mi alacaksınız alırım tabi kim almamış hamileliğinde bebeğimle benim sağlığım iyi olsun da kime ne benim kilomdan diyorum doğumdan sonra veririm sende önemseme çevrede boş konuşanları bebişlerimiz ve bizim sağlığımız önemli olan burda başka bişey değil...
Ara ara kaşıntı var ama çok değil göğüs karın kaşıntısı daha fazla büyüdükleri için.300 400 civarıydı tam hatırlamıyorum. Kaşıntı var mı
Hiiccccccc almamislarbd tarihlerimiz de aynı,kilon da boyun da gayet iyi,acaba sana kilo yorumu yapan yaşam koçları kendi hayatlarında,doğumlarında vs nasılmışşşşilk hamileliğimde 25-26 kilo aldım,sanırım yine alacağim,kimseyi sallama ya
canım benim selam nasılsın ? @_tea_ yı gören duyan var mı ne zamandır kayıplardaşu pekmez bal falan ben de yiyeyim,ah canım benim eşim tam bir marazlı,bir yılda bir portakal yemez,ona baka baka meyve yemeyi unutuyom,neyseki melisim var,meyve tabağı hazırlıyorum,kızımla oyalanıyoruz,omegayı sorayım bu gittiğimde,gerçi evde eşimin yarım bıraktığı balık yağı da var,acaba onu da kullansam mııı
Ammann masAllah canim boyle devam eder insAllah :)Valla bende verdim aman nazar etmeyim kendime cok sukur iki gundur hem yiyorum hemde bulanti hapimj bire dusurdum.aksamlari gerek duymuyorum kusmuyorumda artik. Meger bende bole yazcakmisim saskinim umarim bole devam eder bende ewime doner kendimi idare ederim yavas yavas . Gozle gorulur epey bi ilerleme var bende yani .nazar etmeyelim aman masallah.
Evet canım ben sormuştum:) ne guzelAynen canim ya gina geldi artik :/ sen mi sormusdun canim ben Azerbaycandayim azeriyim yani :)
Pek anlasilmiyor dimi iyi konusuyorum turkçeEvet canım ben sormuştum:) ne guzel
normal canım hamileliğim hayırlısı olsun boy uzadıkca alıyormus saglıklı olsunlarda hıc dert etme 1 hafta gerı gelmesı döllenmedendırmaşallahbenimde baştan beri 1 hafta geriden gidiyor inşallah bende tam gittigini gorebilirim cok üzülüyorum bu duruma
sizin hamilelik tüp mu dogal mi
midem kötü olunca içiyorum yani hergün içiyorum
kizlar bu haftada mide yanmasi başladı
cok gecmıs olsun yerınde olsam cuma degıl hemen gıtmeye calısırdm canım karacıgerını yoracak seylerden kacın su ıc bol bol pek bır bılgım yok ama degerı biliyorm yuksek bayaarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım belki konu daha önce geçti fakat şuan tecrübeli anne adaylarından yaralanmaya çok ihtiyacım var. nolur bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
ben 11+4 günlük hamileyim hamile kalamdan 1 ay önce yapılan tetslerde hiç sorun yokken tesadüfen aile hekiminin yaptığı karaciğer enzim testlerim çok yüksek çıktı max. 35 olması gereken ALT değerim 221 AST değerim ise 89 .
bu nedemek, böyle bir durum neyin göstergesi yaşayan varmı . düzelme oldumu . bebeğe bişi olurmu
moralim çok bozuk nette neler okudum .okudukçada çöktüm.dr a cuma günü gidicem ozaman kadar bana yardımcı olurmusunuz . tşk.ler
bendeee aa bak bu bebekte böyleymiş flan diyorm hareketlerını ızlıyorm aa benimki haftaya böyle mi olcak diye bakıyormmYa benim gibi olan varmi her gun youtubda 12 +1 +2 +3 diye aratip ultrason videolarina gomuluyorum
Ayy aynen o bebekler hareket ettikce kendime kiziyorum boyle takla atiyor nasil yani hissetmessin diyebendeee aa bak bu bebekte böyleymiş flan diyorm hareketlerını ızlıyorm aa benimki haftaya böyle mi olcak diye bakıyormm
Ayy aynen o bebekler hareket ettikce kendime kiziyorum boyle takla atiyor nasil yani hissetmessin diyene kadar duyarsiz annesin sen sonra tabi tabikide 26 grlik minnacik biwi daha hissetmemem bormal tabi diyorum
canım arada hissedıyorm ama rahım kasılmasımı bebişmi bilmiyorm bebiş tekme attı diyip gülüp geçiyorum sonra birkac haftaya bol bol hissederizAyy aynen o bebekler hareket ettikce kendime kiziyorum boyle takla atiyor nasil yani hissetmessin diyene kadar duyarsiz annesin sen sonra tabi tabikide 26 grlik minnacik biwi daha hissetmemem bormal tabi diyorum
Bende içmemeye çalışıyorum ama ilaç içmektense denedim iyi geldi çok şükür canım
Ben onun bir zararı olduğunu bilmiyorum hep kullanırdım onceden de midemde gaz olunca bir küçük tutam nanenin sadece suya geçirdiği aroması günde bir kereden birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede doktora sormak lazım o vakit
Nane yaginida sorayım sürmekle birşey olur mu diye
Yok hiç anlaşılmıyor canım , gayet iyi konuşuyorsun. Azeri şivesi çok hoşuma gidiyor benimde.Pek anlasilmiyor dimi iyi konusuyorum turkçe
Ya benim gibi olan varmi her gun youtubda 12 +1 +2 +3 diye aratip ultrason videolarina gomuluyorum
Ya benim gibi olan varmi her gun youtubda 12 +1 +2 +3 diye aratip ultrason videolarina gomuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?