Tekrardan hoşgeldin listeye ekledim siziarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım belki konu daha önce geçti fakat şuan tecrübeli anne adaylarından yaralanmaya çok ihtiyacım var. nolur bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
ben 11+4 günlük hamileyim hamile kalamdan 1 ay önce yapılan tetslerde hiç sorun yokken tesadüfen aile hekiminin yaptığı karaciğer enzim testlerim çok yüksek çıktı max. 35 olması gereken ALT değerim 221 AST değerim ise 89 .
bu nedemek, böyle bir durum neyin göstergesi yaşayan varmı . düzelme oldumu . bebeğe bişi olurmu
moralim çok bozuk nette neler okudum .okudukçada çöktüm.dr a cuma günü gidicem ozaman kadar bana yardımcı olurmusunuz . tşk.ler
Canım hoşgeldin
Diğer konuda dediğim gibi alt olan karaciğer enzimim 11 iken 86 ya çıkmıştı aynı senin gibi sonuçlar çıkınca internetten baktım daha doktora gösterememiştim sonucu nasıl moralim bozuldu psikolojik çöktüm resmen neyse 2 saat sonra sonucu gördü doktor karaciğer enzimimiz yükselmiş hamilelikte olabilen durum beslenmeye dikkat ediyoruz bol su içiyoruz bol bol enginar ve salata sebze ağırlıklı karaciğeri yormayacak şeyler tükeyiyoruz dedi tamam dedim şimdi perşembe günü tekrar bakılcak ikili test için kan verirken ona da bakılcak sakın internetteki yorumları okuma en güzeli doktorun ağzından duymak inşallah düşer enzimlerimiz
o konu da bir bilgim yoksende olmasan elma_şekeri beni dik. alan yok. çok sağol. evet int. de çok fazla bilgi karmaşası var deidğin gibi dünden beri çökmüş durumdayım olmayan iştahım iyicene gitti artık nasl dert ettiysem kendimi kusmaya başladım mideme vurdu üzüntüm sanırım. bir cuma olsada görünsem doktora.
amin cnm inş. tez vakitte düzelirlerde rahatlarız. mutlu günler ve kolay hemişlikler diliyorum .
Canım merhaba, hoşgeldin.Selam kizlar. Herkes iyimi. Calistigim icin cok fazla yazamiyorum size. Benimde dusuk riskim var igne ve hap kullaniyorum. Bugun 11+2 idim ikili icin doktora gittim zaten herhafta doktordayimda. Cinsiyet tahmini yapti Erkek dedi.
Vardir aranizda dimi cinsiyeti baska belli olan.
Slm arkadaslar..uzun zamandir yazamiyorum cok zor gunler yasadim ama hep takip ettim sizleri..benim size sorum olacak gecen hafta dr gittim kan vermistim sz once hastane sitesinden sonuclarima baktim anti rubella igg sonucum pozitif cikti..ne demek bilginiz var mi acaba..kontrolum yarin ama korkuyorum kotu biseyse diye..
Arkadaşım bunlar gebelik kolestazı belirtileri bende 31. Haftada başlamıştı dayanılmaz kaşıntılarım vardı ve 36. Haftanın başında doğum yapmıştım merak etme Bebek etkilenmiyor ama 36. Haftayı geçmemeli doğum sendeki çok erken başlamış doktorun büyük ihtimal ursofalk diye bi ilaç var onu başlatır Allah şifa versin
Tekrardan hoşgeldin listeye ekledim sizi
şehrinizi yazmamışsınız sadece
o konu da bir bilgim yok
öncedenelma_sekerim01 dile getirmişti onunda başına geldi
bence tekrar kan aldır baktır
belki makina arızalı yanlış sonuç
ben bu gibi ters durumlarda bir başka dr bir daha test yöntemine giderim
çok geçmiş olsun
Kahve rahatlatıyor mu? Kahve de içmemeye çalışıyorum aslındaCanım bende dün çok başağrısı çektim gece bir fincan filtre kahve içtim rahatlattı biraz uyudum. Şansımıza birde havalar ısındı tansiyon düşmeside başağrısı yapar bol bol su içmeliyiz
Kahve rahatlatıyor mu? Kahve de içmemeye çalışıyorum aslındasabaha kadar ağrıdı. Az önce uyandım hala geçmemiş kabus falan gördüm
Hic umutsuzluga kapilma benim 11. Haftadan 1 2 gun sonra bole oldu. Daha 12 yi tam gormeden yani. Cuma 12. Haftamiz olcak artik. Heralde ondan sonrada iyce gecerAyy canim insallh benimkide duzelir sabirla bekliyorum.
Ben yarın gidiyorum canım tekrar bakılacak bakalım ama doktorum internetten okuyup korktuğum gibi yaklaşmadı olabiliyormuş hamilelikte beslenmene dikkat et bol sebze bol su iç cumaya kadar inşallah güzel haberlerle canımsende olmasan elma_şekeri beni dik. alan yok. çok sağol. evet int. de çok fazla bilgi karmaşası var deidğin gibi dünden beri çökmüş durumdayım olmayan iştahım iyicene gitti artık nasl dert ettiysem kendimi kusmaya başladım mideme vurdu üzüntüm sanırım. bir cuma olsada görünsem doktora.
amin cnm inş. tez vakitte düzelirlerde rahatlarız. mutlu günler ve kolay hemişlikler diliyorum .
Benimde dehşet agiriyor kaç gündür.Kahve rahatlatıyor mu? Kahve de içmemeye çalışıyorum aslındasabaha kadar ağrıdı. Az önce uyandım hala geçmemiş kabus falan gördüm
benim de acayip başım ağrıyor. ilaç da alamıyoruz kaç günden beri geçmiyor baş ağrım
Canım nane yağını nerden bulurum bilmiyorum. Almanyada aktar falan yok. Haftya türkiyedeyim ordan alırım artık. Bana doktor nane çayı içme dedi. Rahmi kasıyor diye anlattı.Benimde dehşet agiriyor kaç gündür.
Ben nane yağı sürüyorum başımın agiran yerinr inan rahatlatıyor.
Bide mide gazi için nane çayı yapıyorum onu içiyorum oda bayağı rahatlatıyor
Ama dikkat edin nane yağını içmek çok tehlikeli düşük yapabiliyormus yani mide için nane yağı ile çay yapmayın .
Ben kuru naneyi alıyorum bi tutam bir caybardagi kaynamis suya atıyorum sonrada o suyu içiyorum mideme iyi geliyor.
Bende içmemeye çalışıyorum ama ilaç içmektense denedim iyi geldi çok şükür canımKahve rahatlatıyor mu? Kahve de içmemeye çalışıyorum aslındasabaha kadar ağrıdı. Az önce uyandım hala geçmemiş kabus falan gördüm
Ben onun bir zararı olduğunu bilmiyorum hep kullanırdım onceden de midemde gaz olunca bir küçük tutam nanenin sadece suya geçirdiği aroması günde bir kereden birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede doktora sormak lazım o vakitAynen ya uff, ne kadar devam edecek acaba? Bi sekilde gecirmenin yolunu buluruz umarim
Canım nane yağını nerden bulurum bilmiyorum. Almanyada aktar falan yok. Haftya türkiyedeyim ordan alırım artık. Bana doktor nane çayı içme dedi. Rahmi kasıyor diye anlattı.
Ben yarın gidiyorum canım tekrar bakılacak bakalım ama doktorum internetten okuyup korktuğum gibi yaklaşmadı olabiliyormuş hamilelikte beslenmene dikkat et bol sebze bol su iç cumaya kadar inşallah güzel haberlerle canım
300 400 civarıydı tam hatırlamıyorum. Kaşıntı var mıSizin geç başlamış evet riski erken doğum yaptırılması o zaman bunu anladım
Sizin değerleriniz kaçtı o zaman alt falan..
Bilgi için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?