2016 Aralık Anneleri

Tekrardan hoşgeldin listeye ekledim sizi
şehrinizi yazmamışsınız sadece

sende olmasan elma_şekeri beni dik. alan yok. çok sağol. evet int. de çok fazla bilgi karmaşası var deidğin gibi dünden beri çökmüş durumdayım olmayan iştahım iyicene gitti artık nasl dert ettiysem kendimi kusmaya başladım mideme vurdu üzüntüm sanırım. bir cuma olsada görünsem doktora.
amin cnm inş. tez vakitte düzelirlerde rahatlarız. mutlu günler ve kolay hemişlikler diliyorum .

o konu da bir bilgim yok
önceden elma_sekerim01 dile getirmişti onunda başına geldi
bence tekrar kan aldır baktır
belki makina arızalı yanlış sonuç
ben bu gibi ters durumlarda bir başka dr bir daha test yöntemine giderim
çok geçmiş olsun

Canım merhaba, hoşgeldin.
Allah şifalar versin sana da, hepimize de. Cİnsiyet tahmini yapılanlar evet var. Genelde 2 li testlerde doktorlar tahminde bulundu, haftası erken olan arkadaşların çoğunda bir ihtimal mevcut, bana da erkek olabilir dedi doktorum. Ama tabi 15-16. haftalarda kesinleşecek.Şimdi ihtimal diyorlar

cnm korkulacak bişey yokmerak etme Rubella IG G pozitifliği hamilelikte korkulacak bir sonuç değildir. Rubella IG G pozitifliği önceden geçirilmiş bir enfeksiyon bulgusudur.Ve hamilelikte sorun yaratmaz. yani sen daha çnce kızamıkçık geçirmişssin ve vücudun bu enf. tanıyor.
Hamilelikte Rubella IGM pozitifliği sorun yaratır.Yeni geçirilen bir enfeksiyonu düşündürür. buda sıkıntıdır.
içini ferah tut. mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim.

mrb öncelikle cvp için tşk. ederim. fakat size göre benm daha çok çok erken yani bu çokda güzel bir durum diil gibi hadi hayrılısı . bende hiç kaşıntı vs yok ama. tesadüfen yapılan testle görülen bir şey . size daha çnce yapıldu ve değerleiniz düşükmüydü hiç bakılmışmıydı hamilelikten çnce veya ilk aylarda . birde sizin değerleriniz kaç çıktıda tedaviye başladınız acaba rica etsem.

çok sağolun . evet cuma günü tekrarlanıcak testler . iyi günler

Kahve rahatlatıyor mu? Kahve de içmemeye çalışıyorum aslında sabaha kadar ağrıdı. Az önce uyandım hala geçmemiş kabus falan gördüm

Ben yarın gidiyorum canım tekrar bakılacak bakalım ama doktorum internetten okuyup korktuğum gibi yaklaşmadı olabiliyormuş hamilelikte beslenmene dikkat et bol sebze bol su iç cumaya kadar inşallah güzel haberlerle canım

Kahve rahatlatıyor mu? Kahve de içmemeye çalışıyorum aslında sabaha kadar ağrıdı. Az önce uyandım hala geçmemiş kabus falan gördüm
Benimde dehşet agiriyor kaç gündür.
Ben nane yağı sürüyorum başımın agiran yerinr inan rahatlatıyor.
Bide mide gazi için nane çayı yapıyorum onu içiyorum oda bayağı rahatlatıyor
Ama dikkat edin nane yağını içmek çok tehlikeli düşük yapabiliyormus yani mide için nane yağı ile çay yapmayın .
Ben kuru naneyi alıyorum bi tutam bir caybardagi kaynamis suya atıyorum sonrada o suyu içiyorum mideme iyi geliyor.

benim de acayip başım ağrıyor. ilaç da alamıyoruz kaç günden beri geçmiyor baş ağrım

Aynen ya uff, ne kadar devam edecek acaba? Bi sekilde gecirmenin yolunu buluruz umarim

Canım nane yağını nerden bulurum bilmiyorum. Almanyada aktar falan yok. Haftya türkiyedeyim ordan alırım artık. Bana doktor nane çayı içme dedi. Rahmi kasıyor diye anlattı.

merhaba hanımlar uzun zamandır yazamadım izne çıktık fırsat olmadı pek geçen salı fasülyemi gördük hiç sıkıntımız yok 23 haziranda ikili test yapılacak
geçmiş çok fazla olmuş okuyamadım herkes iyidir inşallah

Ben onun bir zararı olduğunu bilmiyorum hep kullanırdım onceden de midemde gaz olunca bir küçük tutam nanenin sadece suya geçirdiği aroması günde bir kereden birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede doktora sormak lazım o vakit
Nane yaginida sorayım sürmekle birşey olur mu diye

hadi hayırlı haberlerini alırız inş. yarın bende cuma tabi . benmki biranda çok yükselince korktum hani öle bir iki katı değil ondan tedirginim. inş. banada sendeki gibi bir yaklaşım olur çok korkulacak bir şey yoktur. birde zaten şu dönemde midem pek iyi değil hani doğru dürüst bir şey yiyemiyorum nasıl çıktı bukadar demekki yemekle alakası yok . bazıları diyorya çok et yedim bu aralar diye bende öyle bir durum yok hani. neyse olan oldu yada olacak hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…