2016 Aralık Anneleri

Merhaba hanımlar ikili test sonuçlarını aldım bugün Allahım a şükürler olsun sonuçlar çok iyi.
Bizde kan uyuşmazlığı var eşimle onun için iğne vurulmam lazım doktora tekrar hatırlattım. Bu arada şekerim yüksek çıkıyordu dahiliye ye gideceğim diyet programına başlayacağız hiç diyet yapmak istemiyorum her buldugumu yemek istiyorum ama bebeğin sağlığı için dikkat etmeliyim yoksa insülin e başlarım

Slm arkadaslar..uzun zamandir yazamiyorum cok zor gunler yasadim ama hep takip ettim sizleri..benim size sorum olacak gecen hafta dr gittim kan vermistim sz once hastane sitesinden sonuclarima baktim anti rubella igg sonucum pozitif cikti..ne demek bilginiz var mi acaba..kontrolum yarin ama korkuyorum kotu biseyse diye..

Bagisikligin var demek oluyor normal yani rahat olabilirsin

Selam kizlar. Herkes iyimi. Calistigim icin cok fazla yazamiyorum size. Benimde dusuk riskim var igne ve hap kullaniyorum. Bugun 11+2 idim ikili icin doktora gittim zaten herhafta doktordayimda. Cinsiyet tahmini yapti Erkek dedi.
Vardir aranizda dimi cinsiyeti baska belli olan.

Ayni durumdayim seninle hic belli olmuyor bulanti zamanim.

Ayy canim insallh benimkide duzelir sabirla bekliyorum.

Arkadaşım bunlar gebelik kolestazı belirtileri bende 31. Haftada başlamıştı dayanılmaz kaşıntılarım vardı ve 36. Haftanın başında doğum yapmıştım merak etme Bebek etkilenmiyor ama 36. Haftayı geçmemeli doğum sendeki çok erken başlamış doktorun büyük ihtimal ursofalk diye bi ilaç var onu başlatır Allah şifa versin

Ya gece gece girdim internetten hamilelikte bas agrisinda ne yapilir onu arastiriyorum. Iki gündür deli gibi basim agriyor. Bu haftalarda basliyormus bazilarinda. Cok fena ya aksamdan beri agriyor
Bir gün mide agrisi bir gün bas agrisi, böyle gidiyor

Dün son progestani kullandim artik bitti. Ama vitamin karisimina ve magnezyuma devam dedi doktor.

Sizin geç başlamış evet riski erken doğum yaptırılması o zaman bunu anladım
Sizin değerleriniz kaçtı o zaman alt falan..
Bilgi için teşekkürler

Canım bende dün çok başağrısı çektim gece bir fincan filtre kahve içtim rahatlattı biraz uyudum. Şansımıza birde havalar ısındı tansiyon düşmeside başağrısı yapar bol bol su içmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…