Bagisikligin var demek oluyor normal yani rahat olabilirsinSlm arkadaslar..uzun zamandir yazamiyorum cok zor gunler yasadim ama hep takip ettim sizleri..benim size sorum olacak gecen hafta dr gittim kan vermistim sz once hastane sitesinden sonuclarima baktim anti rubella igg sonucum pozitif cikti..ne demek bilginiz var mi acaba..kontrolum yarin ama korkuyorum kotu biseyse diye..
Sagolasin...Bagisikligin var demek oluyor normal yani rahat olabilirsin
Ayni durumdayim seninle hic belli olmuyor bulanti zamanim.Günaydın annecikler.
Geceden beri fena kusuyorum bugün de işe gidemedim. Hamile kaldığımdan beri bu kaçıncı raporum bilmiyorum, milli eğitim artık beni soruşturmaya alacak valla :/
13+4 üm ama hala bulantılar geçmiyor. Sonuna kadar devam edecek korkusu sardı beni.
Bebeğime ve sağlığıma bişey olmasın da Allah kerim ne yapalım çekeceğiz...
Hepinize sağlık diliyorum
Ayy canim insallh benimkide duzelir sabirla bekliyorum.Diorum ya canim en cok cekenlerdenim kollarimi gorsen artik yer bulamiolar delik tesik morluk icinde. Serum almaktan. Inan hafifledi. Bulanti ilacini sabah aksam aliodum ve aksam 3 den sonra falan mumkun degil bise yemiodum yesem aksam perisan oluyodum o saate kdr biraz iyi o saatte ne var ne yok gidiyodu. Ama iki gundur zaten iyi oldugumu anliorum hem hapi aksam almama gerek kalmio hemde abartmadan normal sekilde yemek yiyorum. Cikmiyo . Bebis heralde vazgecti direnmektn dediki banada bise gelmio yesin bari dedi :)
Arkadaşım bunlar gebelik kolestazı belirtileri bende 31. Haftada başlamıştı dayanılmaz kaşıntılarım vardı ve 36. Haftanın başında doğum yapmıştım merak etme Bebek etkilenmiyor ama 36. Haftayı geçmemeli doğum sendeki çok erken başlamış doktorun büyük ihtimal ursofalk diye bi ilaç var onu başlatır Allah şifa versinarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım belki konu daha önce geçti fakat şuan tecrübeli anne adaylarından yaralanmaya çok ihtiyacım var. nolur bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.
ben 11+4 günlük hamileyim hamile kalamdan 1 ay önce yapılan tetslerde hiç sorun yokken tesadüfen aile hekiminin yaptığı karaciğer enzim testlerim çok yüksek çıktı max. 35 olması gereken ALT değerim 221 AST değerim ise 89 .
bu nedemek, böyle bir durum neyin göstergesi yaşayan varmı . düzelme oldumu . bebeğe bişi olurmu
moralim çok bozuk nette neler okudum .okudukçada çöktüm.dr a cuma günü gidicem ozaman kadar bana yardımcı olurmusunuz . tşk.ler
Böyle birşey olabilir mi ya resmen sezeryan a yönlendirmeye çalışıyorlar. Normal doğum yapmayan doktor olur muymus çok kızdım doktorunuza . Yoğunluk da bahane bence
Benim de uyurken giydiğim eski small beden bi pijamamın lastiği zorlsmıştı Ağrı'm olmuştu. Moralim çok bozuldu. Lastiğini kestim hemen sabah. İnternetten araştırdım rahim elastikiyeti varmış, korunuyor yani. Korkmamalıyız:)
Sizin geç başlamış evet riski erken doğum yaptırılması o zaman bunu anladımArkadaşım bunlar gebelik kolestazı belirtileri bende 31. Haftada başlamıştı dayanılmaz kaşıntılarım vardı ve 36. Haftanın başında doğum yapmıştım merak etme Bebek etkilenmiyor ama 36. Haftayı geçmemeli doğum sendeki çok erken başlamış doktorun büyük ihtimal ursofalk diye bi ilaç var onu başlatır Allah şifa versin
Canım bende dün çok başağrısı çektim gece bir fincan filtre kahve içtim rahatlattı biraz uyudum. Şansımıza birde havalar ısındı tansiyon düşmeside başağrısı yapar bol bol su içmeliyizYa gece gece girdim internetten hamilelikte bas agrisinda ne yapilir onu arastiriyorum. Iki gündür deli gibi basim agriyor. Bu haftalarda basliyormus bazilarinda. Cok fena ya aksamdan beri agriyor
Bir gün mide agrisi bir gün bas agrisi, böyle gidiyor
Dün son progestani kullandim artik bitti. Ama vitamin karisimina ve magnezyuma devam dedi doktor.
Günaydın canım :)günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?