2016 Aralık Anneleri

Cok sagol bilgi icin simdi doktordayim sira bekliyorum..

Merhaba hanımlar
Ben bugün okulda bayilinca izin alıp eve geldim annem kızımı alıp kendi evine geçti ben de dinlenecegim biraz. Yatmadan buraya bakayım dedim. Ilk hamileligimde de sürekli tansiyonum düşüyordu bunda ilk defa oldu. Allahtan yardım istemiştim arkadaştan da düşmeden o yatırmış beni bir yere. Yine başladık Allah başka sıkıntı vermesin. Hem sıcak hem hamilelik hemde öğrenciler baya zorlanıyorum okullar bu kapansaydi

bendede tansıyon dusuklugu oluyor ya basım dönüp ellerm tıtrıyor böyle cok fena oluyorum cok geçmiş olsun tuzlu ayran iç bol bol yorma kendını

Ah bi kapansaydı ahhhh:/ çok zorlanıyorum okulda

Ara ara kaşıntı var ama çok değil göğüs karın kaşıntısı daha fazla büyüdükleri için.

evet bendede kaşıntı yok .normalde dayanılmayacak bir karşıntı oluyormuş genelde insanlar onun için dr a gittiklerinde bu eznimlere bakılıyormuş zaten . bizde öyle bir durum yok dolayısı ile doğum klozumuyd neydi onun olacağını düşünmiyorum ama bilemem tabi . belki ilerledikçe kaşıntıda başlar aman Allah korusun .
karın ve göğüs kaşıntısı normal ama şu sıralar çünkü artık karnımız büyümeye yüz tuttu gerildiğinden kaşınıyor yağ sürmek gerek artık. birde benm gibi 2 aydır bir fiil progeston kullanıyorsan icene genişliyorsun şimdiden .

tmm cnm bu iki gün uyucam dediklerine hatta öğle yemeğinde ofise enginar söledim hadi şifa olur inş.:)

cok gecmıs olsun yerınde olsam cuma degıl hemen gıtmeye calısırdm canım karacıgerını yoracak seylerden kacın su ıc bol bol pek bır bılgım yok ama degerı biliyorm yuksek baya

ay sonu işten izin almak çok sıkıntı oluyor diye kaldım maalesef birde cuma ikili test için aizin almıştm mecbur o güne denk getirdim iki kere izin olmasın diye. en azından bu sürede kendimi alıştıroyurm korkunun ecele faydası yok diye ilk gördüğümde bayağı kotuydum şoke olmuştum ama şimdi herşeye alıştıroyrum kendimi buda iyi . bişe zaetn yiyemiyorum bulantıdan su da içemiyorum ama okadar çok burdan su içmen gerek diyen olduki sağolsun onu içmeye çalışıyorum ama oda yetmiyor bliyorum . hayırlısı artık .

Hepinize Merhaba hamişler :)

Dünden beri yazamadım işteki yoğunluktan. Düşük tehlikesi olan arkadaşlara acil şifalar Rabbim sağlık versin inşallah.
Yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım

Banada kismet oldu kizlar . Bulantilarim azaldi yemek yiyorum diyebilmek. Ben zofer kullaniodum sabah aksam. Ama suan sadece sabah iciyorum aksam almiyorum artik. Buna ek olarakda yemek yiyorum su iciyorum kusma yok :) inanilmaz biseymis yahu bunu yazmak :) ama diger arkadaslarinda dedigi gibi hamilelik oncesi gibi saatlerce ac kalabilmek yok. Her iki saatte bir biseyler mideye gondermek gerekiyo . Darisi diger cekenlere insaallahh rabbim hepimizin yuzune baksin.

değerleri hatırlamıyorum benimki kaşıntılardan sonra farkedildi daha önce ölçtürmemiştim ilacı dayanamayacak gibi olursan kullan dedi doktorum ama ben bir ay gece gündüz kaşındım kullanmadım şimdi yaşıtlarından farksız 3 yaşında bi oğlum var senin kaçıncı gebelik ikinci gebelikte %70 tekrar edermiş ben de ondan korkuyorum hayırlısı artık

Son düzenleme:
Senin Adına çok sevndm cnm senn durumun çok sıkıntılıydı

kızlar maydanoz dereotu rahat rahat yiyebilir miyiz artık?
Sanmıyorum canım maydonozun fazlası bence her ayımızda sakıncalı. Çünkü bu sefer de erken doğum riski yaratabilir, ödem atıcı özelliğinden ötürü. tabi fazlasından bahsediyorum. Ama doktora danışmak en doğrusu

benim ilk gebeliğim 12. haftaya giriyorum yarın inş.
bende hiç bir belirti yok yani kaşıntı felan , nette bakıyorum hep sizdeki gibi 30. haftadan sonra kaşıntı ile dr a gidilmiş .
oh maas. Allah bağışlasın oğlunuzu. genelde ilk hamileliğinde sıkıntı yaşayanlar ikincide çok rahat geçiriyor sizinde öyle olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…