Cok sagol bilgi icin simdi doktordayim sira bekliyorum..cnm korkulacak bişey yokmerak etme Rubella IG G pozitifliği hamilelikte korkulacak bir sonuç değildir. Rubella IG G pozitifliği önceden geçirilmiş bir enfeksiyon bulgusudur.Ve hamilelikte sorun yaratmaz. yani sen daha çnce kızamıkçık geçirmişssin ve vücudun bu enf. tanıyor.
Hamilelikte Rubella IGM pozitifliği sorun yaratır.Yeni geçirilen bir enfeksiyonu düşündürür. buda sıkıntıdır.
içini ferah tut. mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim.
bendede tansıyon dusuklugu oluyor ya basım dönüp ellerm tıtrıyor böyle cok fena oluyorum cok geçmiş olsun tuzlu ayran iç bol bol yorma kendınıMerhaba hanımlar
Ben bugün okulda bayilinca izin alıp eve geldim annem kızımı alıp kendi evine geçti ben de dinlenecegim biraz. Yatmadan buraya bakayım dedim. Ilk hamileligimde de sürekli tansiyonum düşüyordu bunda ilk defa oldu. Allahtan yardım istemiştim arkadaştan da düşmeden o yatırmış beni bir yere. Yine başladık Allah başka sıkıntı vermesin. Hem sıcak hem hamilelik hemde öğrenciler baya zorlanıyorum okullar bu kapansaydi
Ah bi kapansaydı ahhhh:/ çok zorlanıyorum okuldaMerhaba hanımlar
Ben bugün okulda bayilinca izin alıp eve geldim annem kızımı alıp kendi evine geçti ben de dinlenecegim biraz. Yatmadan buraya bakayım dedim. Ilk hamileligimde de sürekli tansiyonum düşüyordu bunda ilk defa oldu. Allahtan yardım istemiştim arkadaştan da düşmeden o yatırmış beni bir yere. Yine başladık Allah başka sıkıntı vermesin. Hem sıcak hem hamilelik hemde öğrenciler baya zorlanıyorum okullar bu kapansaydi
Ara ara kaşıntı var ama çok değil göğüs karın kaşıntısı daha fazla büyüdükleri için.
Canım güzel beslenenemek de yapar bende hiçbişey yiyemiyodum küçük tost dışında bol su içmiyordum zorla kendini yoğurtla enginar ye domatesli salatalıklı bol limonlu salata yap ye inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım
cok gecmıs olsun yerınde olsam cuma degıl hemen gıtmeye calısırdm canım karacıgerını yoracak seylerden kacın su ıc bol bol pek bır bılgım yok ama degerı biliyorm yuksek baya
Şifa olsun canım iyi yapmışsın bende 2 haftadır 30 tane enginar yemişimdir:)tmm cnm bu iki gün uyucam dediklerine hatta öğle yemeğinde ofise enginar söledim hadi şifa olur inş.:)
Şifa olsun canım iyi yapmışsın bende 2 haftadır 30 tane enginar yemişimdir:)
Amin amin . Sukurlerin sukurleri olsun :))))Ammann masAllah canim boyle devam eder insAllah :)
değerleri hatırlamıyorum benimki kaşıntılardan sonra farkedildi daha önce ölçtürmemiştim ilacı dayanamayacak gibi olursan kullan dedi doktorum ama ben bir ay gece gündüz kaşındım kullanmadım şimdi yaşıtlarından farksız 3 yaşında bi oğlum var senin kaçıncı gebelik ikinci gebelikte %70 tekrar edermiş ben de ondan korkuyorum hayırlısı artıkmrb öncelikle cvp için tşk. ederim. fakat size göre benm daha çok çok erken yani bu çokda güzel bir durum diil gibi hadi hayrılısı . bende hiç kaşıntı vs yok ama. tesadüfen yapılan testle görülen bir şey . size daha çnce yapıldu ve değerleiniz düşükmüydü hiç bakılmışmıydı hamilelikten çnce veya ilk aylarda . birde sizin değerleriniz kaç çıktıda tedaviye başladınız acaba rica etsem.
Senin Adına çok sevndm cnm senn durumun çok sıkıntılıydıBanada kismet oldu kizlar . Bulantilarim azaldi yemek yiyorum diyebilmek. Ben zofer kullaniodum sabah aksam. Ama suan sadece sabah iciyorum aksam almiyorum artik. Buna ek olarakda yemek yiyorum su iciyorum kusma yok :) inanilmaz biseymis yahu bunu yazmak :) ama diger arkadaslarinda dedigi gibi hamilelik oncesi gibi saatlerce ac kalabilmek yok. Her iki saatte bir biseyler mideye gondermek gerekiyo . Darisi diger cekenlere insaallahh rabbim hepimizin yuzune baksin.
Sanmıyorum canım maydonozun fazlası bence her ayımızda sakıncalı. Çünkü bu sefer de erken doğum riski yaratabilir, ödem atıcı özelliğinden ötürü. tabi fazlasından bahsediyorum. Ama doktora danışmak en doğrusukızlar maydanoz dereotu rahat rahat yiyebilir miyiz artık?
Sağol canım benim:)ohh maaş. :) sana da afiyet bal şeker şifa olsun inş.
değerleri hatırlamıyorum benimki kaşıntılardan sonra farkedildi daha önce ölçtürmemiştim ilacı dayanamayacak gibi olursan kullan dedi doktorum ama ben bir ay gece gündüz kaşındım kullanmadım şimdi yaşıtlarından farksız 3 yaşında bi oğlum var senin kaçıncı gebelik ikinci gebelikte %70 tekrar edermiş ben de ondan korkuyorum hayırlısı artık
kızlar maydanoz dereotu rahat rahat yiyebilir miyiz artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?