- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Ne kadar yormasam da bünye güçsüz düşüyor sicaklarda fena etkiledi sana da çok geçmiş olsun sağlıcakla bi dogsalardibendede tansıyon dusuklugu oluyor ya basım dönüp ellerm tıtrıyor böyle cok fena oluyorum cok geçmiş olsun tuzlu ayran iç bol bol yorma kendını
Kaç haftalık son Canım aynı bende oyleydim şuan yiyorum kussam da biraz yemeye başladım bende şu icememekden enfeksiyon oldum çok zor gerçekten dediğim gibi tost yemeyi dene kusana kadar en azından biraz bastırır birde yoğurtlu makarna BİRTEK onları yiyebiliyordum oda çok az azda olsa yemeye çalışCanim ne yesem cikiyor canim hersey istiyor doya doya yiyim ama yok olmuyor .doya doya su icsem cok ozledim midem patlayana kadar su icmeyi
Canım ne güzel herşeyin normal hayırlısı sanırım oglan senesi bu sene çoğunluk oglanMerhaba kızlar.
Bugün kontrolümuz vardı.sat a göre 11+0 im minik 11+4 haftalik.
Ense kalınlığıni normal olduğunu söyledi doktorum.
Cinsiyet söylemek için erken ama erkeğe benziyor dedi.bir sonraki kontrolde kesinleşir heralde.
Akintim için bi fitil ve elevit verdi.
İlk hamileligimde 22. Haftada başlamıştım.
Vitamin kullanmaya başlayan var mı?
hoş geldin canım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına ve kucağımıza almayı nasip etsin :)Merhabalar,
Forumun bu konusunu hamileliğimin en başından beri okurken bugün artık dedimki ben neden üye olmuyorum :))
13+4 haftalık hamileyim. çok şükür bir sorunum yok mide bulantılarım haricinde. aşırı bi şekilde kusmam yok ancak sabahları özellikle mide bulantısı ve öğürtü oluyo. inşallah yavaş yavaş geçer onlarda. Geçen hafta ikili test yaptırdım onlarda iyi çıktı şimdşi rutin kontrolümü bekliyorum :)
AzRASILAM benide ekleyebilirsin listeye
Şehir İstanbul
Yaş 26
SAT 27-02-2016
ilk bebek
Merhaba kızlar.
Cinsiyet söylemek için erken ama erkeğe benziyor dedi.bir sonraki kontrolde kesinleşir heralde.
Kızlar cokk sıcakkk bütün vücudum yanıyor sizde öyle misiniz sanki vucudumda karinlar dolaşıyor
İzmirdeyim ben Buralarda sicaklamaya başladı arada ateş basmalarim benim zaten mesurdur. Bende sabah uyuyamamaya başladım gece geç yatsam bile yatakta heryanim agiriyor sekiz dokuz gibi kalkmak zorunda kalıyorum ama gün içinde illaki uyuyorum eğer uyumasam gece hiç oturamiyorum bu sefer sekize kadar bile yatamamGeceleri uyuyamıyorum sıcaktan. Bir de arada bir ateş basıyor normal mi bilemedim ama vücudum yanıyor resmen
eveet ben de 12 haftalıkların hepsini izledim ve cinsiyet belli olma videolarını da izledimYa benim gibi olan varmi her gun youtubda 12 +1 +2 +3 diye aratip ultrason videolarina gomuluyorum
merhaba canm bende il dışına çıkacağımdan bu hafta ense kalınlığı için dra gidicem sata göre 11+4 olması gerekir ama benm geçen hafta ultrasonda 3gün geri çıktı tabi drum bunun büyüdükçe net öğreniriz dedi inşallah güzel sonuçlar alırız .. ben mide bulantısından dolayı Zofran atıyordum şimdi premisis verdi folik asitte var içinde bakalım neler Dicek bu seferMerhaba kızlar.
Insallah canim insallah. Bugun bi arkadasima gittim onda zemzem suyu vardi bulantilarim gecsin dedim ocsin insallh şifa olurHic umutsuzluga kapilma benim 11. Haftadan 1 2 gun sonra bole oldu. Daha 12 yi tam gormeden yani. Cuma 12. Haftamiz olcak artik. Heralde ondan sonrada iyce gecer
Cok az yiyorum . Insallah yedigim bebegime iyi geliyordur . Artik 4.cu aya girecez . Ben oruc tutamicam kizlar. Zaten normal gunde 2 bardak su icebiliyorum simdi oructa onuda icmesem bayilip duserim kesin.Kaç haftalık son Canım aynı bende oyleydim şuan yiyorum kussam da biraz yemeye başladım bende şu icememekden enfeksiyon oldum çok zor gerçekten dediğim gibi tost yemeyi dene kusana kadar en azından biraz bastırır birde yoğurtlu makarna BİRTEK onları yiyebiliyordum oda çok az azda olsa yemeye çalış
Cok yemedigim,duzenli beslendigim, tatli dahil bircok yiyeceği içim almadigi halde 2.5 kilo aldim.selam güzel anneler
nasılsınız neler yapıyorsunuz ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ya sürekli yağlı kalorili şeyler canım istiyo ve her istediğinde de tıka basa yiyiorum
meyve sebze falan da zevkle yiyorum ama her öğün haddi aşıcak şekilde doyuyorum kilo alma yoluna hızlıca girdim ne olucak bu halim
Merhaba kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?