2016 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim :)

Ben bişey soracağım bebek için bişeyler almaya başladınızmı?
ben almak istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum

çok erken canım bence acele etme biraz daha büyüsünler zaten bir kerede alırsın herşeyini ama özeniyorum diyorsan önlük zıbın ne bileyim emzik falan küçük şeyler al istersen

ay kızlar ne dicem 12. haftamıza girdik artık gidiyim kendime bişeyler alayım dedim ay nasıl moralim bozuldu ne kadar genişlemişim aman allahım kiloya bakarsan 1 kilo falan aldım ama bildiğin popo karın bölgesi ve memelerr benden bağımsız yaşıyor nasıl bulcaz bu hamileleiğin sonunu korkuyorumm..

gunaydın anne adayları. sizlerden dua isteyecegim iş yerimle problemlerim var sıkıntılı günler geciyorirum biizm için dua eder misiniz?
Allah herkesin yardımcısı olsun.

benim de var malesef. tayin sorunum var. çocugumun şansına olsa keşke...
işyeri sıkıntıları zor oluyo.malesef akşama kadar burdayız çünkü.
Allah yardımcımız olur inşallah.

geçmiş olsun canım. doktordan gelince bana bi haber et. bakalım ne işlem yapılıyor. dolgu kanal tedavisi falan yapılıyor mu, röntgen çekiliyo mu.. uff nerden çıktı bu diş ağrısı.
teşekkür ederim sana da çok gemiş olsun. akşama kadar tuzlu su gargarası yapacağım. Umarım geçer ve gitmeme gerek kalmaz. Röntgen sanırım yasak ama 4. aydan sonra dolgu ve kanal yapılıyor diye biliyorum. zaten ağıran dişim gömülü 20 likse genel anestezi ile alınması gerekiyor. ona da heralde doktorum müsade etmez

Cok sewindim. Insallah herkesin teker teker gecer. :) bende dun 3. Gundu iste kusmadan ve bulantisiz gecirdigim. :)

canım ben değil ama bir arkadaşım aylarca çekti hem ve hiçbir müdahale yapılamadı malesef sanırım 20 lik dişti onun hamilelikte malesef pek birlşey yapılamıyor dişlere

Günaydın herkese

Al benden de o kadar :)) Doğuma kadar nasıl oluruz tahmin bile edemiyorum

valla kızlar diş ağrısı ben de yaşıyorum, kızım doğduktan sonra 3 dişim gitti,2 sini çektirdim biri kırıldı,aman diyim vitaminleri ihmal etmeyin,diş etlerim çekildi iyiye kanıyor.dr sorayım ben de
Gunaydin anneler

günaydın hamişler, musmutlu günler hepimize inş.
bugün ve yarın dr a gidecek herkes çook güzel haberler alsın inş.

güzel bacılarım,gece uyuyamayanlar,ağrısı bulantısı olan kilo almaktan hoşlanmayanlar Allahın izniyle her biri geçici şeyler,yakında o eski enerjiler yerine gelecek,bulantılar bitip tıkınmalar başlayacak o zaman da ay çok yiyorum yaa diye konuşcaz, S Senbirsen canım, temel olarak park beşik düşünebilirsin,gösterişli tüllü beşiklerden ziyade

Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah

Röntgensiz yaparlar canım. Eğer çok şartsa da kurşun örtü örtüyorsun karnına. Bence korkma git doktora. Çok acelesi yoksa 4. Ayını bekle bence. Doktorunla karar verirsin. İlk üç aydan sonra mecburi işlemler yapılıyor rahat ol. Geçmiş olsun

İçin rahat etsin telefonla ulaş istersen doktoruna. Şiddetine göre bakmakta fayda var bu ağrılara

Maşallah inşallah diğer her şey de yolunda gider canım. Cümlemize sağlık mutluluk

Cok teşekkür ederim. Kefir denedim ama yalnızca 2gun ictim.aoç biraz uzak bize ama esime soyleyeyim alsin deneyeyim birkaç gün cidden zor durumdayım.

hadi gözün aydın sen rüyandan sürekli erkek görüyordun değil mi .. eğer bir kez erkek tahmini yapmışsa o pek değişmiyor sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah gözünaydın.
Darisi basimiza insallah.
Yarin benimde kontrolüm var cok heyecanliyim acaba ne durumda minnoşum

canım ben değil ama bir arkadaşım aylarca çekti hem ve hiçbir müdahale yapılamadı malesef sanırım 20 lik dişti onun hamilelikte malesef pek birlşey yapılamıyor dişlere

20 lik değil benimki belki dolgu fln yapılır

D vitamini kullanıyorum. bu önceden olan bi sorundu aslında şimdi patlak verdi

sağol cnm. şu an hafif ağrı var o yüzden beklicem. bakalım doktor ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…