Teşekkür ederim :)
Ben bişey soracağım bebek için bişeyler almaya başladınızmı?
ben almak istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum
günaydın canım ne güzel yazmışsın bugün gidecek biri olarak çok teşekkür ederim Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize inş:)günaydın hamişler, musmutlu günler hepimize inş.
bugün ve yarın dr a gidecek herkes çook güzel haberler alsın inş.
gunaydın anne adayları. sizlerden dua isteyecegim iş yerimle problemlerim var sıkıntılı günler geciyorirum biizm için dua eder misiniz?
Allah herkesin yardımcısı olsun.
teşekkür ederim sana da çok gemiş olsun. akşama kadar tuzlu su gargarası yapacağım. Umarım geçer ve gitmeme gerek kalmaz. Röntgen sanırım yasak ama 4. aydan sonra dolgu ve kanal yapılıyor diye biliyorum. zaten ağıran dişim gömülü 20 likse genel anestezi ile alınması gerekiyor. ona da heralde doktorum müsade etmezgeçmiş olsun canım. doktordan gelince bana bi haber et. bakalım ne işlem yapılıyor. dolgu kanal tedavisi falan yapılıyor mu, röntgen çekiliyo mu.. uff nerden çıktı bu diş ağrısı.
Cok sewindim. Insallah herkesin teker teker gecer. :) bende dun 3. Gundu iste kusmadan ve bulantisiz gecirdigim. :)Canim guzel bir haberim var . Insallah boyle devam eder sanki bugun daha iyiyim
Sabah zehir gibi su kustum afedersin.sonra arkadasima gittim kahvalti yaptim ama fazla bisey yiyemedim sonrasinda oturduk flan bana zemzem suyu verdi ve niyet ettim dedim Rabbim bulantilarim gecsin diye. Artik o mu iyi geldi bilmiyorum. Ben bugun bide mineralli su aldim omu iyi geldi. Yoksa keşkek yapmistim omu iyi geldi bilmiyorum. Ama 1 tanesinin faydasi oldu. Bulantilarim hafifledi cok sukur :) insallah boyle kalir. Rabbime bin sukur insallh devami gelir yupii yupii :)
günaydın kızlar. aranızda hamilelikte diş ağrısı çeken oldu mu..benim bi kaç gündür dişim ağrıyo. kanal tedavisi gerekiyomuş sanırım.
napıcam acabaröntgen cekilecek, uyuşturulucak hep bebeğe zararlı. hiç böyle bi işlem yaptıran var mı aranızda?
doktoruma daha danışamadım
ay kızlar ne dicem 12. haftamıza girdik artık gidiyim kendime bişeyler alayım dedim ay nasıl moralim bozuldu ne kadar genişlemişim aman allahım kiloya bakarsan 1 kilo falan aldım ama bildiğin popo karın bölgesi ve memelerr benden bağımsız yaşıyor nasıl bulcaz bu hamileleiğin sonunu korkuyorumm..
günaydın canım ne güzel yazmışsın bugün gidecek biri olarak çok teşekkür ederim Allah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin hepimize inş:)
günaydın ... o kişi ben oluyorum. dün geceden beri sağ üst gömülü 20 lik dişimin yanındaki diş zonluyor. Hamile kalmadan tüm dolgu ve kanal tedavilerimi yaptırdım ancak yine de gel gör ki ağrı yaptıbugün doktora gideceğim.
valla kızlar diş ağrısı ben de yaşıyorum, kızım doğduktan sonra 3 dişim gitti,2 sini çektirdim biri kırıldı,aman diyim vitaminleri ihmal etmeyin,diş etlerim çekildi iyiye kanıyor.dr sorayım ben degünaydın kızlar. aranızda hamilelikte diş ağrısı çeken oldu mu..benim bi kaç gündür dişim ağrıyo. kanal tedavisi gerekiyomuş sanırım.
napıcam acabaröntgen cekilecek, uyuşturulucak hep bebeğe zararlı. hiç böyle bi işlem yaptıran var mı aranızda?
doktoruma daha danışamadım
Gunaydin anneler
@gizemcbc evet canım ben gece uyanıp birşeyler yersem sabah kahvaltıda midem bulanmıyor mesela bugün denedim öyle oldu ama gece acıkırsam sabah kalkınca bulantım oluyo onu farkettim
bu arada kızlar 10. haftam bitecek bulantılarım tamamen geçti %99 diyebilirim, enerjisizliğim de geçti o kadar mutluyum ki hayattan soğumuştum. bebek araştırmalarıma tekrardan başladım doğumdan sonra bizi neler bekliyor filan:) bebek odası beşik modellerine bakıyorum ama daha 3 ay bişey almıcam.
13. haftaya kadar bulantı çekenlere Allah kolaylıklar versin dualarım sizinle gerçekten çok zor bir zaman geçiriyorsunuz ben 2 hafta çektim depresyona girmiştimumarım hepinizinki bir an önce geçer burası cıvıl cıvıl olurrr
ay kızlar ne dicem 12. haftamıza girdik artık gidiyim kendime bişeyler alayım dedim ay nasıl moralim bozuldu ne kadar genişlemişim aman allahım kiloya bakarsan 1 kilo falan aldım ama bildiğin popo karın bölgesi ve memelerr benden bağımsız yaşıyor nasıl bulcaz bu hamileleiğin sonunu korkuyorumm..
günaydın hamişler, musmutlu günler hepimize inş.
bugün ve yarın dr a gidecek herkes çook güzel haberler alsın inş.
güzel bacılarım,gece uyuyamayanlar,ağrısı bulantısı olan kilo almaktan hoşlanmayanlarGünaydın kızlar..
Uyku düzeniniz nasıl ben hamileliğimi ilk öğrendiğim haftalar geceleri saat başı uyanıyordum sonradan düzeldi diye sevinmiştim. Son 1 haftadır geceleri saat başı uyanmaya başladım yine ve hiç uyumamışım gibi her yerim ağrıyor, kendimi aşırı halsiz hissediyorum.
Röntgensiz yaparlar canım. Eğer çok şartsa da kurşun örtü örtüyorsun karnına. Bence korkma git doktora. Çok acelesi yoksa 4. Ayını bekle bence. Doktorunla karar verirsin. İlk üç aydan sonra mecburi işlemler yapılıyor rahat ol. Geçmiş olsunyok cnm aslında ben 20lik dişimi çektirirken söyledi kanal tedavisi olması gerektiğini o zaman hamile değildim. 20lik çekildiği için de o zaman yapılamadı kanal tedavisi. sonrasında da hamile olduğumu öğrendim.. işte şimdi de ağrımaya başladı. henüz hiç bi doktora gitmedim..
İçin rahat etsin telefonla ulaş istersen doktoruna. Şiddetine göre bakmakta fayda var bu ağrılaraGünaydın hanimlar
Dun aksamdan beri kasiklarimda özellikle bebegin olduğu tarafta adet agrisi gibi bi agri var gece ara ara şiddetlendi uykudan uyandirdigi oldu simdi biraz daha hafif.
Bebek büyüdüğü için midir sizce yoksa endişe etmelimiyim
MaşallahArkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
Cok teşekkür ederim. Kefir denedim ama yalnızca 2gun ictim.aoç biraz uzak bize ama esime soyleyeyim alsin deneyeyim birkaç gün cidden zor durumdayım.canım kabızlık sorunu burda geçmişti bi ara konuşmuştuk bende de vardı özellikle hamileliğimi öğprendiğim ilk zamanlarda kefir içiyorum hergün 1 tane aksatmadan gerçekten işe yarıyor mümkünse aoç nin veya sek in kefirini öneririm faydasını görürsün ..
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
Maşallah gözünaydın.Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
canım ben değil ama bir arkadaşım aylarca çekti hem ve hiçbir müdahale yapılamadı malesef sanırım 20 lik dişti onun hamilelikte malesef pek birlşey yapılamıyor dişlere
v alla kızlar diş ağrısı ben de yaşıyorum, kızım doğduktan sonra 3 dişim gitti,2 sini çektirdim biri kırıldı,aman diyim vitaminleri ihmal etmeyin,diş etlerim çekildi iyiye kanıyor.dr sorayım ben de
Röntgensiz yaparlar canım. Eğer çok şartsa da kurşun örtü örtüyorsun karnına. Bence korkma git doktora. Çok acelesi yoksa 4. Ayını bekle bence. Doktorunla karar verirsin. İlk üç aydan sonra mecburi işlemler yapılıyor rahat ol. Geçmiş olsun
Inşallah canım aminMaşallahinşallah diğer her şey de yolunda gider canım. Cümlemize sağlık mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?