- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Oy maşallah kuzucuğa. Bizim bebişlere hep erkek tahmini yapılıyor hayırlısı bakalım. İnşallah karaciğer değerlerin de iyi çıkaccaktır canım merak etme.Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
@perdurable canım evet herkes park yatak öneriyor ama ben süslü beşik istiyorum:) hatta 2. el bulabilir miyim diye düşündüm hevesimi almak için
Darısı başına canım inşallahMaşallah gözünaydın.
Darisi basimiza insallah.
Yarin benimde kontrolüm var cok heyecanliyim acaba ne durumda minnoşum
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
Hadi inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin canım. 13. haftan olmuş bence pozisyonu uygunsa, doktor bir tahminde bulunacaktır.Günaydın canlar,sistemden baktım ikili sonuç var ama yarın dr gitcez, hepimizin evladı sağlıcakla dünyaya gelir inşallah,elma_sekerim01 sen de gelince haber ver canım,kaç gündür çok yoğundum,geçmişi de okuyamadım,inşallah herkeşler iyidir,yeni bacılar var aramızda, @iclal85 tatlım,biz yaşarken zorlanıyoruz evet zorluklar da bizim için hayırlı engellerdir inşallah,Rabbim kimseyi darda bırakmasın
canım benim,nasılsın? bakalım yarın gösterirse bizim güççük sıpa dr söyler,ay evvela canları sağlıklı olsun
Inşallah canım ya , evet kimden duyduysam herkesin oğlu olcak :)bakalım doktorların tahmini çıkacak mı? Yanılma payları olur mu ki kimbilir. ..Oy maşallah kuzucuğa. Bizim bebişlere hep erkek tahmini yapılıyor hayırlısı bakalım. İnşallah karaciğer değerlerin de iyi çıkaccaktır canım merak etme.
Emin değil sorunca ben ağzının ucuyla erkeğe benzettim sanki dedi ama emin değil miş eşim kız çocuk istediği için o an yüzüne baktım çok komikti aklıma geldikçe gülüyorum iyi oldu bari kendini ona göre hazırlar şimdi oğlumla aynı giyincem diyor kıskandırcaklar beni :)Maşallah maşallah cinsiyeti de öğrenmişsin gözün aydın :)
ıkı oğlum var ıkısınıde 11-12 haftalarda öğrendim erkekse yanılma payı nadir oluyor erkeğe benziyor ddiyse %90 erkektir tebrik ederim.Günaydın güzel hamişler
elma_sekerim01 güzel haberler ile gelirsin bugün inşallah, benim de içime doğan doktor kız diyecek sana @bitterrcikk benim de bayağı akıntım var, gebelik takip programında da haftamızda akıntıların artacağı yazıyordu.
Bugün kontrolü olan tüm arkadaşlar, inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Benim son bir buçuk haftada göbeğim bayağı şişti. Ufak ufak kramplar da geliyor. Yalnız yanlardan değil, ortadan top gibi şişiyor. DOktorum erkeğe benzetmişti ikili testte acaba ondan mı diyorum. Tecrübeli erkek anneleri, ilk hamileliğinizde benim gibi mi olmuştu acaba?
Kocaman sevgiler herkese
benimde bu 3. hamileliğim yüzüm küçük küçük kırmızı sivilcelerle doldu ilk defa böyle oldu.canım sivilce konusunu ben de gündeme getirmiştim son 2-3 haftadır bende de sivilce sorunu var ama sivilce gibi de değil aslında tek sıkıntım o ama geçer inş diyorum bu arada güzel haberlerle gel inş Allah hepimizin yüzünü güldürsün uğun ben de kontrole gidicem hayırlısıyla dönerim inş:))
gerçekten kilo olmasada belli ediyor bu aylarda hamile kıyafetinden ziyade büyük beden kıyafetler daha güzel duruyo fikrimce. ben öyle yapıcam yaz için birkaç tunik alıcam 42 bedenay kızlar ne dicem 12. haftamıza girdik artık gidiyim kendime bişeyler alayım dedim ay nasıl moralim bozuldu ne kadar genişlemişim aman allahım kiloya bakarsan 1 kilo falan aldım ama bildiğin popo karın bölgesi ve memelerr benden bağımsız yaşıyor nasıl bulcaz bu hamileleiğin sonunu korkuyorumm..
Aminn canım inşallahhGünaydın güzel anne adayları :)
sunflower benim de dolgu gerektiren bir dişim var o yüzden ben araştırmıştım. 14.-20. Haftalar arası diş işlemleri için en güvenli tarihlermiş. Dolgu ve kanal tedavisi rahatlıkla yapılıyormuş. Röntgen çektirmene gerek kalmaz belki. Önce bir diş doktoruna görünürsen o zaten sana detaylı bilgi verir. Bende dolgum için 14. Haftayı bekliyorum hatta. Benim en yakın arkadaşım da o tarihlerde 3 dişine kanal yaptırdı çok şükür bir sıkıntısı olmamış. Geçmiş olsun hepimize :)
elma_sekerim01 çok sevindim canım, maşallah bebeğin ne güzel büyümüş :) inşallah karaciğer enzimlerin de normale dönmüştür. Allah hepimize bebeciklerimizle beraber sağlıklı ve Mutlu kalmayı nasip etsin :)
maşallah canım çok sewindim günün ilk güzel haberini aldık inş devamı gelir ben de öğleden sonra gidicem inş güzel haberlerle gelirim ::) hep böyle güzel haberler alalım inş.Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
Emin değil sorunca ben ağzının ucuyla erkeğe benzettim sanki dedi ama emin değil miş eşim kız çocuk istediği için o an yüzüne baktım çok komikti aklıma geldikçe gülüyorum iyi oldu bari kendini ona göre hazırlar şimdi oğlumla aynı giyincem diyor kıskandırcaklar beni :)
Inşallah canım güzel haberle Döneceksin sende :)maşallah canım çok sewindim günün ilk güzel haberini aldık inş devamı gelir ben de öğleden sonra gidicem inş güzel haberlerle gelirim ::) hep böyle güzel haberler alalım inş.
Emin değil sorunca ben ağzının ucuyla erkeğe benzettim sanki dedi ama emin değil miş eşim kız çocuk istediği için o an yüzüne baktım çok komikti aklıma geldikçe gülüyorum iyi oldu bari kendini ona göre hazırlar şimdi oğlumla aynı giyincem diyor kıskandırcaklar beni :)
Benim evim biraz ufak olduğundan şimdilik bebeğe ayrı bir oda yapamayacağız gibi görünüyor. O yüzden hem taşınabilir olması hem de yatak odasına sığabileceği için ben de park yatak almayı düşünüyorum nasipse.
Sonrasında büyüyünce belki biz başka eve taşınırız, o Zaman da kendi yatıp çıkabileceği, düşme ihtimali bulunmayan çok güzel yer yatakları var, onlardan almayı düşünüyorum. İnternette montessori yatağı diye geçiyor hatta.
Bebek dolabı için koyacak bir yer ayarlayabilirsem ikea nın çocuk dolapları çok kullanışlı, şimdiye kadar bütün arkadaşlarım hep ordan aldılar.
Ayy canim hadi hayirlisi. Simdi guzel bi kahvalti yapim midem bis kalmasin. Insallah bugunde guzel gecerCok sewindim. Insallah herkesin teker teker gecer. :) bende dun 3. Gundu iste kusmadan ve bulantisiz gecirdigim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?