2016 Aralık Anneleri

Oy maşallah kuzucuğa. Bizim bebişlere hep erkek tahmini yapılıyor hayırlısı bakalım. İnşallah karaciğer değerlerin de iyi çıkaccaktır canım merak etme.

@perdurable canım evet herkes park yatak öneriyor ama ben süslü beşik istiyorum:) hatta 2. el bulabilir miyim diye düşündüm hevesimi almak için

Park beşik güzel kullanışlı ama bi yere kadar gibi geliyor. Büyüyen beşikler nasıl sizce ? İlerde büyüyüp baza olması kullanması açısından güzel gibi

Maşallah maşallah cinsiyeti de öğrenmişsin gözün aydın :)

Hadi inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin canım. 13. haftan olmuş bence pozisyonu uygunsa, doktor bir tahminde bulunacaktır.

Oy maşallah kuzucuğa. Bizim bebişlere hep erkek tahmini yapılıyor hayırlısı bakalım. İnşallah karaciğer değerlerin de iyi çıkaccaktır canım merak etme.
Inşallah canım ya , evet kimden duyduysam herkesin oğlu olcak :)bakalım doktorların tahmini çıkacak mı? Yanılma payları olur mu ki kimbilir. ..

Yatak konusu olmus arkadaşlar.ben kizima büyüyen besik almistim oda takimi olarak.buyuttuk yatak aldik gayet güzel ve şık oldu.fikir vermek açısından yazayim dedim :)
Suslu besiktende aldim odasini aldigim yer oldukca ucuza yapmisti istediğim gibiydi ama sadece 4ay kullanabildik

Maşallah maşallah cinsiyeti de öğrenmişsin gözün aydın :)
Emin değil sorunca ben ağzının ucuyla erkeğe benzettim sanki dedi ama emin değil miş eşim kız çocuk istediği için o an yüzüne baktım çok komikti aklıma geldikçe gülüyorum iyi oldu bari kendini ona göre hazırlar şimdi oğlumla aynı giyincem diyor kıskandırcaklar beni :)

Günaydın güzel anne adayları :)

sunflower benim de dolgu gerektiren bir dişim var o yüzden ben araştırmıştım. 14.-20. Haftalar arası diş işlemleri için en güvenli tarihlermiş. Dolgu ve kanal tedavisi rahatlıkla yapılıyormuş. Röntgen çektirmene gerek kalmaz belki. Önce bir diş doktoruna görünürsen o zaten sana detaylı bilgi verir. Bende dolgum için 14. Haftayı bekliyorum hatta. Benim en yakın arkadaşım da o tarihlerde 3 dişine kanal yaptırdı çok şükür bir sıkıntısı olmamış. Geçmiş olsun hepimize :)

elma_sekerim01 çok sevindim canım, maşallah bebeğin ne güzel büyümüş :) inşallah karaciğer enzimlerin de normale dönmüştür. Allah hepimize bebeciklerimizle beraber sağlıklı ve Mutlu kalmayı nasip etsin :)

Günaydın kızlarr biz henüz cinsiyet öğrenemedik tahminde bulunulan hamişler var mı merak ettim. hayırlısı olsun da çok merak ediyorum ben.
bu arada benim de bulantılarım azaldı şukur ama hala sabah saatlerinde az da olsa oluyor.
hamilelikte bebek annenin depolarından beslendiği için diş eklem ağzıları çok oluyor bebiş annenin kalsiyumunu tüketiyor yeteri kadar kalsıyum almıyorsanız ilaçla destekleyin magnezyum kalsiyum ben süt içmiyorum hiç yoğurt ayran oda düzenli değil börek poğaça tost dışında günlük peynir tüketimimde yok o yüzden yakında kramplarım basşlar her hamilelikte olduğu gibi.
bizimde bu cumartesi kontrol olacak eşim ve ıkı oğlumda gelecek belki cinsiyeti de öğrenicez cok heyecanlıyım

ıkı oğlum var ıkısınıde 11-12 haftalarda öğrendim erkekse yanılma payı nadir oluyor erkeğe benziyor ddiyse %90 erkektir tebrik ederim.

benimde bu 3. hamileliğim yüzüm küçük küçük kırmızı sivilcelerle doldu ilk defa böyle oldu.

gerçekten kilo olmasada belli ediyor bu aylarda hamile kıyafetinden ziyade büyük beden kıyafetler daha güzel duruyo fikrimce. ben öyle yapıcam yaz için birkaç tunik alıcam 42 beden

Aminn canım inşallahh

maşallah canım çok sewindim günün ilk güzel haberini aldık inş devamı gelir ben de öğleden sonra gidicem inş güzel haberlerle gelirim ::) hep böyle güzel haberler alalım inş.

Bizim ki de kız istiyor. Bakalım bugün benimde kontrolüm var ama sanmıyorum daha görüneceğini :)

Benim evim biraz ufak olduğundan şimdilik bebeğe ayrı bir oda yapamayacağız gibi görünüyor. O yüzden hem taşınabilir olması hem de yatak odasına sığabileceği için ben de park yatak almayı düşünüyorum nasipse.

Sonrasında büyüyünce belki biz başka eve taşınırız, o Zaman da kendi yatıp çıkabileceği, düşme ihtimali bulunmayan çok güzel yer yatakları var, onlardan almayı düşünüyorum. İnternette montessori yatağı diye geçiyor hatta.

Bebek dolabı için koyacak bir yer ayarlayabilirsem ikea nın çocuk dolapları çok kullanışlı, şimdiye kadar bütün arkadaşlarım hep ordan aldılar.

ne güzel herşey yolundaymış hayırlı olsun :) cinsiyeti de erkekse genelde yanılma az olur diyorlar.. hadi bakalım o da hayırlı olsun :) bana da kıza benziyor demişti geri aldım lafımı dedi şimdilik hiçbişey demeyelim dedi.. ama ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı :))

Birebir aynılarını düşünüyorum, evim küçük ve kira. Park yatak alıp, bi kaç yıla kadar kendi evimize geçince montessori almayı düşünüyorum bende.

Cok sewindim. Insallah herkesin teker teker gecer. :) bende dun 3. Gundu iste kusmadan ve bulantisiz gecirdigim. :)
Ayy canim hadi hayirlisi. Simdi guzel bi kahvalti yapim midem bis kalmasin. Insallah bugunde guzel gecer oglumunda tuvaletini ogretiyorum. Artik ogrensin. Malum kardesi geliyor abi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…