2016 Aralık Anneleri

Cok yemedigim,duzenli beslendigim, tatli dahil bircok yiyeceği içim almadigi halde 2.5 kilo aldim.
Kacinilmaz son sanirim

Hamile metabolizmasi farkli oluyormus
Cnm..
Aynen kacinilmaz son bazilari kilo verirken bazilari da aliyor iste bizim gibi :)

Ben de cok dikkat etmeme ragmen 1,5 kilo aldim...

Geceleri uyuyamıyorum sıcaktan. Bir de arada bir ateş basıyor normal mi bilemedim ama vücudum yanıyor resmen

Ay sicak mi o da ne yaa??
Donuyorun donuyorum battaniyenin altinda isiniyorum..
Uzerimde yelek hirka..
Sicak olsa da ince ince giyinsem diyorum...

Allah ım hayırlısı saglıklı gebelik versın yenıden Can'ım

Benim de aynı cnm ama daha adet günüm gelmeden başlamıştı ordan anlamıştım hamile olduğumu hatta

Allah güzel haberlerle gelmek nasip etsin doktordan :) kız Bebek annenin güzelliğini alır derler bizim burda bakalım tutacak mı

kusura bkamyın . tşk.ler İstanbul
Tamamcnm yarın eklerim inşallah
Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Hangi kan ilacı cnm

Kızın mı olacak :)

Iyi aksamlar kizlar ben endise delisi olarak bugun belirtilerimi kaybettim gogus hassasiyetim ve bulantilarim kesildi normalde cumartesi kontrolum ama dayanamadim acile gittim yakin bir hastaneye 3.3 cm olmus benim minnak kollarini bacaklarini oynatiyordu. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin sag salim

Yarın güzel haberini alırız inşallah. Senin de cinsiyet tahmini yapabilir doktorun belki. Sanki kızmış geliyor bana.
İkili test konusunda kararsız olduğumu söyledim doktora. Eğer sorun çıkarsa bu bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. Büyük konuşmayayım ama aldırmayı düşünmüyorum.

Canım kızıma hamileyken ilk zamanlar sata göre geri çıkıyordu. Sonra aradaki farkı kapattı öne bile geçti. Senin bebişte sonradan aradaki farkı kapatır.

Aramızda 3 gün var. İnşallah bende öğrenirim cinsiyetini Maşallah bebişin haftasına göre çok iyi büyümüş annesi :)
Evet canım önden gidiyor hep kızım geriden geliyordu maşallah bu sefer gelişimi hep önde. Hamileliğimi öğrendiğimde hcg de yüksek çıkmıştı ikiz olabileceği yorumu yapılmıştı hep.
Erkek bebeklerin daha iri oluduğunu söylüyorlar . önden gittiği için erkek olabileceğini düşünüyordum .

Tamamcnm yarın eklerim inşallah

Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler

Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Hangi kan ilacı cnm

Kızın mı olacak :)
Bilmiyorum ki canım belli değil:) doktor temkinli ama bakalım yarın söyler belki:) rüyamda hep erkek bebek gördüm ama hayırlısı sağlıklısı diyorum

Saol canim. Evet cok kotuydum. Gene kotuydum daha bu hafta sonuna kadar ama sonra baktikki aksam ilaca gerek kalmiyo ve yemek yiorum :) bugun ucuncu gun. Masallahh
Canim guzel bir haberim var . Insallah boyle devam eder sanki bugun daha iyiyim
Sabah zehir gibi su kustum afedersin. sonra arkadasima gittim kahvalti yaptim ama fazla bisey yiyemedim sonrasinda oturduk flan bana zemzem suyu verdi ve niyet ettim dedim Rabbim bulantilarim gecsin diye. Artik o mu iyi geldi bilmiyorum. Ben bugun bide mineralli su aldim omu iyi geldi. Yoksa keşkek yapmistim omu iyi geldi bilmiyorum. Ama 1 tanesinin faydasi oldu. Bulantilarim hafifledi cok sukur :) insallah boyle kalir. Rabbime bin sukur insallh devami gelir yupii yupii :)

Benim var hatta çok sıvılaştı bazen bi boşalarak geliyor bebeğin suyu diye korkuyorum. Soracam doktoruma
bendede ıslaklık oluyor sürekli valla makina hiç boş durmuyor sürekli üstümü başımı değiştirmekten sürekli kokuyorum sanki bulantılarım çok fazla

Canım kızıma hamileyken ilk zamanlar sata göre geri çıkıyordu. Sonra aradaki farkı kapattı öne bile geçti. Senin bebişte sonradan aradaki farkı kapatır.
inşallah canm. Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…