Cok yemedigim,duzenli beslendigim, tatli dahil bircok yiyeceği içim almadigi halde 2.5 kilo aldim.
Kacinilmaz son sanirim
Bende 7 haftalikken 2 bucuk kilo almis durumdaydim bir anda.bu ay 400 gram almisim.rahim kese bebek plesenta gugus dokusu onlardir o 2 -3 kilo :))))Cok yemedigim,duzenli beslendigim, tatli dahil bircok yiyeceği içim almadigi halde 2.5 kilo aldim.
Kacinilmaz son sanirim
Geceleri uyuyamıyorum sıcaktan. Bir de arada bir ateş basıyor normal mi bilemedim ama vücudum yanıyor resmen
Allah ım hayırlısı saglıklı gebelik versın yenıden Can'ımmerhaba güzel anneler
ben bugün aranızdan ayrılıyorum. bebeğim dayanamadı kalbi durdu. yarın kürtaj oluyorum. buraya kadarmış dilerim ben son olurum. sizler sağlıkla mutlu bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
AzRASILAM canim beni listeden cikarabilirsin.
başka sağlıklı gebeliklerimizde buluşmak üzere
Benim var hatta çok sıvılaştı bazen bi boşalarak geliyor bebeğin suyu diye korkuyorum. Soracam doktorumaKızlar sarı akıntısı olan varmı ben bulantıdan dolayı su içemiyorum sarı akıntısı olanlar dr ilaç verdimi
Benim de aynı cnm ama daha adet günüm gelmeden başlamıştıIyi akşamlar kızlar yarın sabah randevum var bakalım heyecan başladı şimdiden lütfen dua edin güzel haberlerle inşallah
Birde bende 1 tane sivilce olmazdı yüzüm sivilce kaynıyor 30 yaşıma kadar bu kadar sivilce görmemiştim yüzümde böyle olan var mı çirkinleşiyor muyum ne
Iyi akşamlar kızlar yarın sabah randevum var bakalım heyecan başladı şimdiden lütfen dua edin güzel haberlerle inşallah
Birde bende 1 tane sivilce olmazdı yüzüm sivilce kaynıyor 30 yaşıma kadar bu kadar sivilce görmemiştim yüzümde böyle olan var mı çirkinleşiyor muyum ne
Evet canım pıtır pıtır kaynıyor valla bende özellikle son 1 haftadır kaynadıBenim de aynı cnm ama daha adet günüm gelmeden başlamıştıordan anlamıştım hamile olduğumu hatta
AMinnn canım inşallahAllah güzel haberlerle gelmek nasip etsin doktordan :) kız Bebek annenin güzelliğini alır derler bizim burda bakalım tutacak mı
Tamamcnm yarın eklerim inşallahkusura bkamyın . tşk.ler İstanbul
Çook geçmiş olsunMerhaba hanımlar
Ben bugün okulda bayilinca izin alıp eve geldim annem kızımı alıp kendi evine geçti ben de dinlenecegim biraz. Yatmadan buraya bakayım dedim. Ilk hamileligimde de sürekli tansiyonum düşüyordu bunda ilk defa oldu. Allahtan yardım istemiştim arkadaştan da düşmeden o yatırmış beni bir yere. Yine başladık Allah başka sıkıntı vermesin. Hem sıcak hem hamilelik hemde öğrenciler baya zorlanıyorum okullar bu kapansaydi
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallahMerhabalar,
Forumun bu konusunu hamileliğimin en başından beri okurken bugün artık dedimki ben neden üye olmuyorum :))
13+4 haftalık hamileyim. çok şükür bir sorunum yok mide bulantılarım haricinde. aşırı bi şekilde kusmam yok ancak sabahları özellikle mide bulantısı ve öğürtü oluyo. inşallah yavaş yavaş geçer onlarda. Geçen hafta ikili test yaptırdım onlarda iyi çıktı şimdşi rutin kontrolümü bekliyorum :)
AzRASILAM benide ekleyebilirsin listeye
Şehir İstanbul
Yaş 26
SAT 27-02-2016
ilk bebek
Hangi kan ilacı cnmMasallah bebegine cnm..
Vitamin degil de kan ilaci verdi bana doktor..
Folik asiti biraktik zaten kan ilacinin icinde yeteri kadar varmis..
Yarin ben de tam 3 aylik olacagim ense kalinligini olcturmeye gidecegim
İkili test istemiyorum ysptirmayacagim
Sen yaptiracak misin?
Kızın mı olacak :)Iyi akşamlar kızlar yarın sabah randevum var bakalım heyecan başladı şimdiden lütfen dua edin güzel haberlerle inşallah
2016 oğlan senesi gibi ,hayırlı evlat olsunlar.Kızım hep kız kardeşi olsun istiyordu erkek olabileceğini öğrenince hayal kırıklığına uğradı biraz.Canım ne güzel herşeyin normal hayırlısı sanırım oglan senesi bu sene çoğunluk oglan
Yarın güzel haberini alırız inşallah. Senin de cinsiyet tahmini yapabilir doktorun belki. Sanki kızmış geliyor bana.Masallah bebegine cnm..
Vitamin degil de kan ilaci verdi bana doktor..
Folik asiti biraktik zaten kan ilacinin icinde yeteri kadar varmis..
Yarin ben de tam 3 aylik olacagim ense kalinligini olcturmeye gidecegim
İkili test istemiyorum ysptirmayacagim
Sen yaptiracak misin?
Canım kızıma hamileyken ilk zamanlar sata göre geri çıkıyordu. Sonra aradaki farkı kapattı öne bile geçti. Senin bebişte sonradan aradaki farkı kapatır.merhaba canm bende il dışına çıkacağımdan bu hafta ense kalınlığı için dra gidicem sata göre 11+4 olması gerekir ama benm geçen hafta ultrasonda 3gün geri çıktı tabi drum bunun büyüdükçe net öğreniriz dedi inşallah güzel sonuçlar alırız .. ben mide bulantısından dolayı Zofran atıyordum şimdi premisis verdi folik asitte var içinde bakalım neler Dicek bu sefer
Evet canım önden gidiyor hep kızım geriden geliyordu maşallah bu sefer gelişimi hep önde. Hamileliğimi öğrendiğimde hcg de yüksek çıkmıştı ikiz olabileceği yorumu yapılmıştı hep.Aramızda 3 gün var. İnşallah bende öğrenirim cinsiyetini Maşallah bebişin haftasına göre çok iyi büyümüş annesi :)
Bilmiyorum ki canım belli değil:) doktor temkinli ama bakalım yarın söyler belki:) rüyamda hep erkek bebek gördüm ama hayırlısı sağlıklısı diyorumTamamcnm yarın eklerim inşallah
Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
Hangi kan ilacı cnm
Kızın mı olacak :)
Saol canim. Evet cok kotuydum. Gene kotuydum daha bu hafta sonuna kadar ama sonra baktikki aksam ilaca gerek kalmiyo ve yemek yiorum :) bugun ucuncu gun. MasallahhSenin Adına çok sevndm cnm senn durumun çok sıkıntılıydı
Canim guzel bir haberim var . Insallah boyle devam eder sanki bugun daha iyiyimSaol canim. Evet cok kotuydum. Gene kotuydum daha bu hafta sonuna kadar ama sonra baktikki aksam ilaca gerek kalmiyo ve yemek yiorum :) bugun ucuncu gun. Masallahh
bendede ıslaklık oluyor sürekli valla makina hiç boş durmuyor sürekli üstümü başımı değiştirmekten sürekli kokuyorum sanki bulantılarım çok fazlaBenim var hatta çok sıvılaştı bazen bi boşalarak geliyor bebeğin suyu diye korkuyorum. Soracam doktoruma
inşallah canm. Hayırlısıyla alırız inşallah kucağımıza hepimizCanım kızıma hamileyken ilk zamanlar sata göre geri çıkıyordu. Sonra aradaki farkı kapattı öne bile geçti. Senin bebişte sonradan aradaki farkı kapatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?