2016 Aralık Anneleri

çürük içerdeymiş dışardan görünmüyor, belki eski röntgenime ulaşabilirsem öyle hallederim.
şu an aşırı bi rahatsızlık vermiyor, soğuk bişey içtiğimde hassasiyet oluyor
ay sonunda doktor randevum var o zaman biraz daha bekliyim

çok sevindm cnm hadi gözün aydın , darısıda tüm bu haberi bekleyenlere. enzimlerde inş. normale dönmüştür. bakalım bende yarın yaşayacağım bu senoryuyu inş. bende sizler gibi iyi haberlerle gelirm buraya .
bu arada şunu sormak istiyorum iki test için aç tok fark etmiymuş ama enzimler için aç olmak gerek değilmi . birde ultrason için tuvalete sıkışık olmak gereklimi . rutin kont.de öyle olunuıyorya onun gibimi olalım aynen . ona göre evden yapmadan çıkmam gerek su içemeyeceğimden gelmez çünkü :)))))

canım hiç duymamıştım montessori yatak sen deyince hemen baktım şimdi netten çok tatlı gerçekten kullanışlı gibi de düşünülebilinir yani :)) teşekkürler.

Inşallah canım ya , evet kimden duyduysam herkesin oğlu olcak :)bakalım doktorların tahmini çıkacak mı? Yanılma payları olur mu ki kimbilir. ..

ikili test sırasında erkek denilirse o tutuyormuş genelde erkek oluyormuş ama kız dediklerinde bazen değişebiliyormuş diye söyleniyor genelde ama bende fısıltı gazetesi yalancısıyım . ilk bebişler nasıl olsa ne gelirse başımız üstüne sağlıklı akıllı güzel yakışıklı artık

Evet canım bende kız hissediyordum kuvvetli hemde:) ama doktor pipi falan demedi ense kalınlığı erkeğe benziyor dedi nasip kısmet

Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunlar da önemli olan o.

Enzimler için de aç olmana gerek yok. Aç olmayı gerektiren tahliller sadece açlık kan şekeri, kan yağları olan Hdl,Ldl,trigliserid falan. Usg ye girerken idrara sıkışık olmayı her doktor istemiyor. Özellikle ilk haftalarda Bebek küçük olduğunda istiyorlar ama artık bebişler büyüdüğüne göre gerek kalmaz sanırım. Benim de kontrolüm yarın, çok sıkışık gitmeyeceğim.

canım hiç duymamıştım montessori yatak sen deyince hemen baktım şimdi netten çok tatlı gerçekten kullanışlı gibi de düşünülebilinir yani :)) teşekkürler.

Rica ederim canım, ben de instagramda bir arkadaşımın beğenmesiyle öğrenmiştim. Orada da bir sayfa var montessori yatağı diye, çok güzel şeyler var :)

hadi maşallah canım,sonuçlar da güzel gelsin cinsiyetle ilgili de tahmin de bulunmuş,merakımız aza indi hiç değilse ,Allah can sağlığı versin hepsine

Canım güzel konuya değinmişsin benim başıma şöyle bişey geldi bugün ulttasonda sıkışık olmak gerekmiyor doktor hem enzimlerine hemde iki li için kan vereceksin dedi ama tok gel demişti 2 hafta önce neyse indik kan vermeye kayıttaki kız ama tok dedi açlık istemiş dedi doktoru aradı elimde meyve suyu vardı enzim için aç olmak gerekli ama ben tok verdim doktorun yanındaki kız verebilir demiş bende anlamadım geçen seferde tok vermiştim anlamadim bu işi.

Kayıttaki kız yanlış biliyor olabilir ya da doktorun belki farketmeden açlık kan şekeri de istemiştir, kayıt yapan kişi onu kastetmiştir. Ama emin olarak söylüyorum karaciğer enzimlerinin ( kan yağları dışındakiler) aç veya tok verilmesi farketmiyor. İçin rahat olsun :)

evet canım instagrama da baktım çok güzel gerçekten yalnız biraz büyüğünce mi kullanılır ki bu yataklar ilk aylarda sıkıntı olur mu acaba

Tamam o zaman canım teşekkür ederim:)

bende 3. hamileliğimde öğrendim idrara sıkışık olmak gerekmiyor diye özellikle tutmuştum halbuki :)

hımm anladım cnm çok sağol en iyisi ben tedbirli olup aç gidiyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…