sunflower benim de dolgu gerektiren bir dişim var o yüzden ben araştırmıştım. 14.-20. Haftalar arası diş işlemleri için en güvenli tarihlermiş. Dolgu ve kanal tedavisi rahatlıkla yapılıyormuş. Röntgen çektirmene gerek kalmaz belki. Önce bir diş doktoruna görünürsen o zaten sana detaylı bilgi verir. Bende dolgum için 14. Haftayı bekliyorum hatta. Benim en yakın arkadaşım da o tarihlerde 3 dişine kanal yaptırdı çok şükür bir sıkıntısı olmamış. Geçmiş olsun hepimize :)
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
canım hiç duymamıştım montessori yatak sen deyince hemen baktım şimdi netten çok tatlı gerçekten kullanışlı gibi de düşünülebilinir yani :)) teşekkürler.Benim evim biraz ufak olduğundan şimdilik bebeğe ayrı bir oda yapamayacağız gibi görünüyor. O yüzden hem taşınabilir olması hem de yatak odasına sığabileceği için ben de park yatak almayı düşünüyorum nasipse.
Sonrasında büyüyünce belki biz başka eve taşınırız, o Zaman da kendi yatıp çıkabileceği, düşme ihtimali bulunmayan çok güzel yer yatakları var, onlardan almayı düşünüyorum. İnternette montessori yatağı diye geçiyor hatta.
Bebek dolabı için koyacak bir yer ayarlayabilirsem ikea nın çocuk dolapları çok kullanışlı, şimdiye kadar bütün arkadaşlarım hep ordan aldılar.
Inşallah canım ya , evet kimden duyduysam herkesin oğlu olcak :)bakalım doktorların tahmini çıkacak mı? Yanılma payları olur mu ki kimbilir. ..
Evet canım bende kız hissediyordum kuvvetli hemde:) ama doktor pipi falan demedi ense kalınlığı erkeğe benziyor dedi nasip kısmetne güzel herşey yolundaymış hayırlı olsun :) cinsiyeti de erkekse genelde yanılma az olur diyorlar.. hadi bakalım o da hayırlı olsun :) bana da kıza benziyor demişti geri aldım lafımı dedi şimdilik hiçbişey demeyelim dedi.. ama ben kız hissediyorum bakalım hayırlısı :))
Aynen canım sağlıklı hayırlı olsunlar da önemli olan o.ikili test sırasında erkek denilirse o tutuyormuş genelde erkek oluyormuş ama kız dediklerinde bazen değişebiliyormuş diye söyleniyor genelde ama bende fısıltı gazetesi yalancısıyım . ilk bebişler nasıl olsa ne gelirse başımız üstüne sağlıklı akıllı güzel yakışıklı artık
ay canım aynı dr kızımda çoook erken demişti,bu sıpa ayakları çekmedi görelimHadi inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre, sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin canım. 13. haftan olmuş bence pozisyonu uygunsa, doktor bir tahminde bulunacaktır.
çok sevindm cnm hadi gözün aydın , darısıda tüm bu haberi bekleyenlere. enzimlerde inş. normale dönmüştür. bakalım bende yarın yaşayacağım bu senoryuyu inş. bende sizler gibi iyi haberlerle gelirm buraya .
bu arada şunu sormak istiyorum iki test için aç tok fark etmiymuş ama enzimler için aç olmak gerek değilmi . birde ultrason için tuvalete sıkışık olmak gereklimi . rutin kont.de öyle olunuıyorya onun gibimi olalım aynen . ona göre evden yapmadan çıkmam gerek su içemeyeceğimden gelmez çünkü :)))))
canım hiç duymamıştım montessori yatak sen deyince hemen baktım şimdi netten çok tatlı gerçekten kullanışlı gibi de düşünülebilinir yani :)) teşekkürler.
hadi maşallah canım,sonuçlar da güzel gelsinArkadaşlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış miniğimi gördük ense kalınlığı çok iyi dedi doktor 1.09 gibi bişeymiş 6.5 cm boyu dedi baktım cinsiyetini söylemiyor sordum erkeğe benziyor dedi :) ama emin değil sağlıklı sıhhatli olsunlar da ,4 tüp kan verdim ikili test ve karaciğer enzimim için bakalım ikili 1 hafta sonra çıkcakmış enzimim öğleye çıkcakmış inşallah normal seyrindedir değerim de işte böyle kızlar darısı sizlere inşallah
Canım güzel konuya değinmişsin benim başıma şöyle bişey geldi bugün ulttasonda sıkışık olmak gerekmiyor doktor hem enzimlerine hemde iki li için kan vereceksin dedi ama tok gel demişti 2 hafta önce neyse indik kan vermeye kayıttaki kız ama tok dedi açlık istemiş dedi doktoru aradı elimde meyve suyu vardı enzim için aç olmak gerekli ama ben tok verdim doktorun yanındaki kız verebilir demiş bende anlamadım geçen seferde tok vermiştim anlamadim bu işi.çok sevindm cnm hadi gözün aydın , darısıda tüm bu haberi bekleyenlere. enzimlerde inş. normale dönmüştür. bakalım bende yarın yaşayacağım bu senoryuyu inş. bende sizler gibi iyi haberlerle gelirm buraya .
bu arada şunu sormak istiyorum iki test için aç tok fark etmiymuş ama enzimler için aç olmak gerek değilmi . birde ultrason için tuvalete sıkışık olmak gereklimi . rutin kont.de öyle olunuıyorya onun gibimi olalım aynen . ona göre evden yapmadan çıkmam gerek su içemeyeceğimden gelmez çünkü :)))))
Amin canım benimhadi maşallah canım,sonuçlar da güzel gelsincinsiyetle ilgili de tahmin de bulunmuş,merakımız aza indi hiç değilse ,Allah can sağlığı versin hepsine
Canım güzel konuya değinmişsin benim başıma şöyle bişey geldi bugün ulttasonda sıkışık olmak gerekmiyor doktor hem enzimlerine hemde iki li için kan vereceksin dedi ama tok gel demişti 2 hafta önce neyse indik kan vermeye kayıttaki kız ama tok dedi açlık istemiş dedi doktoru aradı elimde meyve suyu vardı enzim için aç olmak gerekli ama ben tok verdim doktorun yanındaki kız verebilir demiş bende anlamadım geçen seferde tok vermiştim anlamadim bu işi.
evet canım instagrama da baktım çok güzel gerçekten yalnız biraz büyüğünce mi kullanılır ki bu yataklar ilk aylarda sıkıntı olur mu acabaEnzimler için de aç olmana gerek yok. Aç olmayı gerektiren tahliller sadece açlık kan şekeri, kan yağları olan Hdl,Ldl,trigliserid falan. Usg ye girerken idrara sıkışık olmayı her doktor istemiyor. Özellikle ilk haftalarda Bebek küçük olduğunda istiyorlar ama artık bebişler büyüdüğüne göre gerek kalmaz sanırım. Benim de kontrolüm yarın, çok sıkışık gitmeyeceğim.
Rica ederim canım, ben de instagramda bir arkadaşımın beğenmesiyle öğrenmiştim. Orada da bir sayfa var montessori yatağı diye, çok güzel şeyler var :)
Tamam o zaman canım teşekkür ederim:)Kayıttaki kız yanlış biliyor olabilir ya da doktorun belki farketmeden açlık kan şekeri de istemiştir, kayıt yapan kişi onu kastetmiştir. Ama emin olarak söylüyorum karaciğer enzimlerinin ( kan yağları dışındakiler) aç veya tok verilmesi farketmiyor. İçin rahat olsun :)
bende 3. hamileliğimde öğrendim idrara sıkışık olmak gerekmiyor diye özellikle tutmuştum halbuki :)Canım güzel konuya değinmişsin benim başıma şöyle bişey geldi bugün ulttasonda sıkışık olmak gerekmiyor doktor hem enzimlerine hemde iki li için kan vereceksin dedi ama tok gel demişti 2 hafta önce neyse indik kan vermeye kayıttaki kız ama tok dedi açlık istemiş dedi doktoru aradı elimde meyve suyu vardı enzim için aç olmak gerekli ama ben tok verdim doktorun yanındaki kız verebilir demiş bende anlamadım geçen seferde tok vermiştim anlamadim bu işi.
Canım güzel konuya değinmişsin benim başıma şöyle bişey geldi bugün ulttasonda sıkışık olmak gerekmiyor doktor hem enzimlerine hemde iki li için kan vereceksin dedi ama tok gel demişti 2 hafta önce neyse indik kan vermeye kayıttaki kız ama tok dedi açlık istemiş dedi doktoru aradı elimde meyve suyu vardı enzim için aç olmak gerekli ama ben tok verdim doktorun yanındaki kız verebilir demiş bende anlamadım geçen seferde tok vermiştim anlamadim bu işi.
bende 3. hamileliğimde öğrendim idrara sıkışık olmak gerekmiyor diye özellikle tutmuştum halbuki :)
Aslinda cok yakin dilimiz fakat yinede farkliliklar var biraz evtt guzeldir dilimiz :)Yok hiç anlaşılmıyor canım , gayet iyi konuşuyorsun. Azeri şivesi çok hoşuma gidiyor benimde.
Bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?