hangi şehirdesin, İstanbul daysan İbrahim bildirici ye hayran kaldım bu haftasonuna asistanından randevu almaya çalışıcam çünkü başka şehirdeyim sırf onun için istanbula gidicem. hem profesör hem perinatolog hem de normal doğum yanlısı resmen dertlerimin devasıBirkaç yıl önce giriyormuş. Ne yapacağımı bilemedim. Doktor bakınıyorum şimdi.
cermur ekledim seni
doktor röntgen çekilip diş tedavisi olabileceğini söyledimigünaydın kızlar. aranızda hamilelikte diş ağrısı çeken oldu mu..benim bi kaç gündür dişim ağrıyo. kanal tedavisi gerekiyomuş sanırım.
napıcam acabaröntgen cekilecek, uyuşturulucak hep bebeğe zararlı. hiç böyle bi işlem yaptıran var mı aranızda?
doktoruma daha danışamadım
ben dün ilkkez oyun minderi aldım internettenTeşekkür ederim :)
Ben bişey soracağım bebek için bişeyler almaya başladınızmı?
ben almak istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum
Allah yardımcın olsun cnmgunaydın anne adayları. sizlerden dua isteyecegim iş yerimle problemlerim var sıkıntılı günler geciyorirum biizm için dua eder misiniz?
Allah herkesin yardımcısı olsun.
canım kabızlık sorunu burda geçmişti bi ara konuşmuştuk bende de vardı özellikle hamileliğimi öğprendiğim ilk zamanlarda kefir içiyorum hergün 1 tane aksatmadan gerçekten işe yarıyor mümkünse aoç nin veya sek in kefirini öneririm faydasını görürsün ..Selamlar arkadaşlar herkes cok cok iyidir insallah.Bir suredir bakamiyorum.
Cuma günü kontrole gidecegim insallah hersey yolundadir.
Progestana devam ediyorum ama bir an evvel birakmak istiyorum,nasil bir ilacsa beni benden alıyor.
Kabizlik sorunuma da care bulamadim perisanim
doktor röntgen çekilip diş tedavisi olabileceğini söyledimi
çok ilginç
bana zararlı geldi başka bir diş hekimine daha gitsen en azından canım doğuma kadar idare ettirebilsen
canım sivilce konusunu ben de gündeme getirmiştim son 2-3 haftadır bende de sivilce sorunu var ama sivilce gibi de değil aslında tek sıkıntım o ama geçer inş diyorum bu arada güzel haberlerle gel inş Allah hepimizin yüzünü güldürsün uğun ben de kontrole gidicem hayırlısıyla dönerim inş:))Iyi akşamlar kızlar yarın sabah randevum var bakalım heyecan başladı şimdiden lütfen dua edin güzel haberlerle inşallah
Birde bende 1 tane sivilce olmazdı yüzüm sivilce kaynıyor 30 yaşıma kadar bu kadar sivilce görmemiştim yüzümde böyle olan var mı çirkinleşiyor muyum ne
günaydın ... o kişi ben oluyorum. dün geceden beri sağ üst gömülü 20 lik dişimin yanındaki diş zonluyor. Hamile kalmadan tüm dolgu ve kanal tedavilerimi yaptırdım ancak yine de gel gör ki ağrı yaptıgünaydın kızlar. aranızda hamilelikte diş ağrısı çeken oldu mu..benim bi kaç gündür dişim ağrıyo. kanal tedavisi gerekiyomuş sanırım.
napıcam acabaröntgen cekilecek, uyuşturulucak hep bebeğe zararlı. hiç böyle bi işlem yaptıran var mı aranızda?
doktoruma daha danışamadım
canım benim,nasılsın? bakalım yarın gösterirse bizim güççük sıpa dr söyler,ay evvela canları sağlıklı olsunGünaydın güzel hamişler
elma_sekerim01 güzel haberler ile gelirsin bugün inşallah, benim de içime doğan doktor kız diyecek sana bitterrcikk benim de bayağı akıntım var, gebelik takip programında da haftamızda akıntıların artacağı yazıyordu.
Bugün kontrolü olan tüm arkadaşlar, inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.
Benim son bir buçuk haftada göbeğim bayağı şişti. Ufak ufak kramplar da geliyor. Yalnız yanlardan değil, ortadan top gibi şişiyor. DOktorum erkeğe benzetmişti ikili testte acaba ondan mı diyorum. Tecrübeli erkek anneleri, ilk hamileliğinizde benim gibi mi olmuştu acaba?
Kocaman sevgiler herkese
gunaydın anne adayları. sizlerden dua isteyecegim iş yerimle problemlerim var sıkıntılı günler geciyorirum biizm için dua eder misiniz?
Allah herkesin yardımcısı olsun.
günaydın ... o kişi ben oluyorum. dün geceden beri sağ üst gömülü 20 lik dişimin yanındaki diş zonluyor. Hamile kalmadan tüm dolgu ve kanal tedavilerimi yaptırdım ancak yine de gel gör ki ağrı yaptıbugün doktora gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?