2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar..
Uyku düzeniniz nasıl ben hamileliğimi ilk öğrendiğim haftalar geceleri saat başı uyanıyordum sonradan düzeldi diye sevinmiştim. Son 1 haftadır geceleri saat başı uyanmaya başladım yine ve hiç uyumamışım gibi her yerim ağrıyor, kendimi aşırı halsiz hissediyorum.

günaydın kızlar. aranızda hamilelikte diş ağrısı çeken oldu mu..benim bi kaç gündür dişim ağrıyo. kanal tedavisi gerekiyomuş sanırım.
napıcam acaba röntgen cekilecek, uyuşturulucak hep bebeğe zararlı. hiç böyle bi işlem yaptıran var mı aranızda?
doktoruma daha danışamadım

Birkaç yıl önce giriyormuş. Ne yapacağımı bilemedim. Doktor bakınıyorum şimdi.
hangi şehirdesin, İstanbul daysan İbrahim bildirici ye hayran kaldım bu haftasonuna asistanından randevu almaya çalışıcam çünkü başka şehirdeyim sırf onun için istanbula gidicem. hem profesör hem perinatolog hem de normal doğum yanlısı resmen dertlerimin devası

gizemcbc evet canım ben gece uyanıp birşeyler yersem sabah kahvaltıda midem bulanmıyor mesela bugün denedim öyle oldu ama gece acıkırsam sabah kalkınca bulantım oluyo onu farkettim

bu arada kızlar 10. haftam bitecek bulantılarım tamamen geçti %99 diyebilirim, enerjisizliğim de geçti o kadar mutluyum ki hayattan soğumuştum. bebek araştırmalarıma tekrardan başladım doğumdan sonra bizi neler bekliyor filan:) bebek odası beşik modellerine bakıyorum ama daha 3 ay bişey almıcam.
13. haftaya kadar bulantı çekenlere Allah kolaylıklar versin dualarım sizinle gerçekten çok zor bir zaman geçiriyorsunuz ben 2 hafta çektim depresyona girmiştim umarım hepinizinki bir an önce geçer burası cıvıl cıvıl olurrr

Günaydın güzel hamişler
elma_sekerim01 güzel haberler ile gelirsin bugün inşallah, benim de içime doğan doktor kız diyecek sana bitterrcikk benim de bayağı akıntım var, gebelik takip programında da haftamızda akıntıların artacağı yazıyordu.
Bugün kontrolü olan tüm arkadaşlar, inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Benim son bir buçuk haftada göbeğim bayağı şişti. Ufak ufak kramplar da geliyor. Yalnız yanlardan değil, ortadan top gibi şişiyor. DOktorum erkeğe benzetmişti ikili testte acaba ondan mı diyorum. Tecrübeli erkek anneleri, ilk hamileliğinizde benim gibi mi olmuştu acaba?
Kocaman sevgiler herkese

doktor röntgen çekilip diş tedavisi olabileceğini söyledimi
çok ilginç
bana zararlı geldi başka bir diş hekimine daha gitsen en azından canım doğuma kadar idare ettirebilsen
Teşekkür ederim :)

Ben bişey soracağım bebek için bişeyler almaya başladınızmı?
ben almak istiyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum
ben dün ilkkez oyun minderi aldım internetten

gunaydın anne adayları. sizlerden dua isteyecegim iş yerimle problemlerim var sıkıntılı günler geciyorirum biizm için dua eder misiniz?
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Allah yardımcın olsun cnm
devlette misin özeldemi

canım kabızlık sorunu burda geçmişti bi ara konuşmuştuk bende de vardı özellikle hamileliğimi öğprendiğim ilk zamanlarda kefir içiyorum hergün 1 tane aksatmadan gerçekten işe yarıyor mümkünse aoç nin veya sek in kefirini öneririm faydasını görürsün ..

doktor röntgen çekilip diş tedavisi olabileceğini söyledimi
çok ilginç
bana zararlı geldi başka bir diş hekimine daha gitsen en azından canım doğuma kadar idare ettirebilsen

yok cnm aslında ben 20lik dişimi çektirirken söyledi kanal tedavisi olması gerektiğini o zaman hamile değildim. 20lik çekildiği için de o zaman yapılamadı kanal tedavisi. sonrasında da hamile olduğumu öğrendim.. işte şimdi de ağrımaya başladı. henüz hiç bi doktora gitmedim..

canım sivilce konusunu ben de gündeme getirmiştim son 2-3 haftadır bende de sivilce sorunu var ama sivilce gibi de değil aslında tek sıkıntım o ama geçer inş diyorum bu arada güzel haberlerle gel inş Allah hepimizin yüzünü güldürsün uğun ben de kontrole gidicem hayırlısıyla dönerim inş:))

Günaydın hanimlar

Dun aksamdan beri kasiklarimda özellikle bebegin olduğu tarafta adet agrisi gibi bi agri var gece ara ara şiddetlendi uykudan uyandirdigi oldu simdi biraz daha hafif.
Bebek büyüdüğü için midir sizce yoksa endişe etmelimiyim

günaydın ... o kişi ben oluyorum. dün geceden beri sağ üst gömülü 20 lik dişimin yanındaki diş zonluyor. Hamile kalmadan tüm dolgu ve kanal tedavilerimi yaptırdım ancak yine de gel gör ki ağrı yaptı bugün doktora gideceğim.

Günaydın canlar,sistemden baktım ikili sonuç var ama yarın dr gitcez, hepimizin evladı sağlıcakla dünyaya gelir inşallah, elma_sekerim01 sen de gelince haber ver canım,kaç gündür çok yoğundum,geçmişi de okuyamadım,inşallah herkeşler iyidir,yeni bacılar var aramızda, sumak85 tatlım,biz yaşarken zorlanıyoruz evet zorluklar da bizim için hayırlı engellerdir inşallah,Rabbim kimseyi darda bırakmasın

canım benim,nasılsın? bakalım yarın gösterirse bizim güççük sıpa dr söyler,ay evvela canları sağlıklı olsun

gunaydın anne adayları. sizlerden dua isteyecegim iş yerimle problemlerim var sıkıntılı günler geciyorirum biizm için dua eder misiniz?
Allah herkesin yardımcısı olsun.

geçmiş olsun canım. doktordan gelince bana bi haber et. bakalım ne işlem yapılıyor. dolgu kanal tedavisi falan yapılıyor mu, röntgen çekiliyo mu.. uff nerden çıktı bu diş ağrısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…