- 10 Ocak 2012
- 679
- 1.430
- 313
Bana hala senin kızdır diye doğuyor canımÇok ilginç içime hep kız olacağı doğuyordu hislerim çok kuvvetli ama ilk defa yanıldım galiba :)ekonomistgonul sana da öyle doğmuş yeni okudum sağlıklı olsunlar da napalım:)
Ben araştırmayı çok seviyorum böyle şeyleri, hiç sıkılmıyorum da. Bir de benden önce doğum yapan hem iş yerimden hem yakın çevremden çok arkadaşım var, onlardan duyduğum gördüğüm şeyleri bakıp buluyorum. Kafama yatan şeyleri belirliyorum yavaştan.
Mesela araba konusunda iki seçeneğe düşürdüm diyebilirim, chicco liteway var birinci seçenek, eğer çok zengin olursam doğuma kadar :) bugaboo alacağım 2. Seçenek :) araba koltuğu olarak da paraya kıyıp besafe ya da britrax römer almayı düşünüyorum, önce güvenlik çünkü
Bana hala senin kızdır diye doğuyor canımDaha ilk tahmin hepimizin, yanılma payı olabilir. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
Benim evim biraz ufak olduğundan şimdilik bebeğe ayrı bir oda yapamayacağız gibi görünüyor. O yüzden hem taşınabilir olması hem de yatak odasına sığabileceği için ben de park yatak almayı düşünüyorum nasipse.
Sonrasında büyüyünce belki biz başka eve taşınırız, o Zaman da kendi yatıp çıkabileceği, düşme ihtimali bulunmayan çok güzel yer yatakları var, onlardan almayı düşünüyorum. İnternette montessori yatağı diye geçiyor hatta.
Bebek dolabı için koyacak bir yer ayarlayabilirsem ikea nın çocuk dolapları çok kullanışlı, şimdiye kadar bütün arkadaşlarım hep ordan aldılar.
Günaydin güzel anneler :)
Bizim de bu sabah ikili test vardi. Her sey yolunda cok sükür. Ense kalinligi 1,7 dedi. 2,5-3 e kadar normalmis. Ben de erkek tahmini olanlardanim.En son biz hic sormadan erkege benziyor dedi. Esim emin misiniz dedi, doktor da %90 dedi. Bizim icin saglikli olsun önemli degildi zaten :) Ilk olunca özellikle farketmiyor. Ama aslinda mesela hep erkek ismi düsünüyordum, hic kiz ismi düsünmüyordum. Insanin icine doguyor heralde.
kızlarrr sonuçlarım çıkmış biliyosunuz karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı en yüksek 35 olması gerekirken 86 idi şimdi baktım 35 e düşmüş yaşasınnnnn oğlum oluyor sevincimi yaşayamadım resmen nasıl çıkcak sonuç diye:)
S sema coskun
açlık tokluk şeker istenmiş galiba tokluğa bakılmış birde 102 çıkmış oda iyi çok sevindim yacatuke haklı çıktın
darısı diğer arkadaşlarıma çok güzel sonuçlarınız çıksın sizinde kızlar çok mutlu oldum
Canım bu da çok güzelmiş, kullanışlı olur mu bilmiyorum ama görüntüsü çok sevimli :) ben park yatağı söküp bir yerlere giderken götürebilirim diye de istiyorum bir de park yatakların yanında bez değiştirmek için falan yerleri oluyor, altta bez koymak için gözleri falan, görüntü olarak bu kadar hoş değil tabii ama kullanan arkadaşlarım genelde 8-9 aya kadar çok rahat olduğunu söylüyorlar
Yaa süper bize de yazsana buldugun secenekleri böyleBen araba konusunda da daha hic bilmiyorum, chicco liteway duymustum, cok mu pahali? Benim bir arkadasimda Quinny vardi ama ona da daha soramadim nasildi memnun muydu diye. Diger yazdiklarina da bakayim, araba koltugu falan.
Amin canım benim çok teşekkür ederim ama şu gerçek ben çirkinleştim :)Bana hala senin kızdır diye doğuyor canımDaha ilk tahmin hepimizin, yanılma payı olabilir. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım darısı bizim gibi bekleyenlere :))
ne 8-9 ayı kız rahat 2 yaş.. park yataklarda asma kat var onu sökünce dibine yatırabiliyosun rahatt rahatt genişş geniş güvenle yatıyo ben oğlumda park yatak aldım sadece onu kullandım sonra kendi evimize geçince odası oldu arabalı yatağa geçtik şuan onu kullanıyor ama ondan pişmanım mesela:)
Canımm, çok sevindim, ne güzel haberler bunlar maşallahGünaydin güzel anneler :)
Bizim de bu sabah ikili test vardi. Her sey yolunda cok sükür. Ense kalinligi 1,7 dedi. 2,5-3 e kadar normalmis. Ben de erkek tahmini olanlardanim.En son biz hic sormadan erkege benziyor dedi. Esim emin misiniz dedi, doktor da %90 dedi. Bizim icin saglikli olsun önemli degildi zaten :) Ilk olunca özellikle farketmiyor. Ama aslinda mesela hep erkek ismi düsünüyordum, hic kiz ismi düsünmüyordum. Insanin icine doguyor heralde.
Canım inan o kadar çok sevindim ki :) çok şükür gözün aydın, Allah tekrarını yaşatmasın. Bir arkadaş daha vardı adını hatırlayamadım, enzimleri yüksek darısı onun başına inşallah :)
Allah hepimize önce sağlıklı sonuçlar, sağlıkla giden gebelikler sonra da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız sağlıklı lohusalıklar nasip etsin inşallah :)
Benim arkadaşlar yatağı biraz kalın tutmuşlar öyle olunca aşağı inse bile bebekler 1 yaşına gelmeden park yataktan atlayıp çıkabilecek konuma gelmişler o yüzden öyle dedim :) sonrası için dediğim gibi yer yatağı bana çok mantıklı geliyor
Hadi hayırlısı, inşallah daha emin bir tahminde bulunur doktor.Benim 10 gün sonra kontrol 15. haftanın başı olacak kısmetse.Bakalım değişecek mi ya da kesinleşecek mi tahmini. Göstersin kuzucuklar kendini merak ediyoruz ama değil miBen de bugun 2li test sonuçlarımı göstermeye gidicem asıl doktoruma :) geçen hafta kız gibi ama bişey dememiş olalım demişti.. şimdi bugun ne diyecek bakalımm :))
Yok canım pahalı olan chicco değil öbürü :) Quinny zap extra 2 de çok öneriliyor. Ben henüz internetten bakma aşamasındayım. Biraz daha Zaman geçsin gidip mağazada deneyeceğim sanırım ona göre kararım daha netlik kazanır. Yazarım tabii ki canım ne demek :) bilgilerimizi paylaşalım ki hem tecrübe hem farklı seçenekler konusunda daha bilgili olalım. Ben bir de bir şey alacaksam böyle ıncığını cıncığını iyice araştırırım, hele de böyle uzun süre kullanacaksam verdiğim paraya değmeli, fiyat performans oranı yeterli olmalı :)
Canımm, çok sevindim, ne güzel haberler bunlar maşallahBiz hep erkeklerden gidiyoruz hadi hayırlısı, geçen yıl doğum yapan arkadaşlarımın hep kızı oldu, şimdi erkek yılı mıdır nedir Ben annenin içine doğanın doğru çıkacağına inanıyorum. İnsan vücudundaki değişikliklerden de farkediyor. Baştan beri erkek diye doğdu içime, rüyamda da öyle gördüm, doktor da büyük ihtimal erkek dedi. Değişse de 2-3 hafta sonra gerçi farketmeyecek ama bence Allah öyle bir his veriyor ki içimize öngörebiliyoruz. Merak ediyorum kesinleştiğinde hepimizin cinsiyetleri, ilk sayfadaki tabloda %kaç erkek %kaç kız olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?