2016 Aralık Anneleri

Çok ilginç içime hep kız olacağı doğuyordu hislerim çok kuvvetli ama ilk defa yanıldım galiba :) ekonomistgonul sana da öyle doğmuş yeni okudum sağlıklı olsunlar da napalım:)
Bana hala senin kızdır diye doğuyor canım Daha ilk tahmin hepimizin, yanılma payı olabilir. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah

Yaa süper bize de yazsana buldugun secenekleri böyle Ben araba konusunda da daha hic bilmiyorum, chicco liteway duymustum, cok mu pahali? Benim bir arkadasimda Quinny vardi ama ona da daha soramadim nasildi memnun muydu diye. Diger yazdiklarina da bakayim, araba koltugu falan.

Chicco liteway tavsiye ederim hala taş gibi oyle duruyor :) hem guvenli hemde diger markalara gore daha uygun.
Araba koltuğunda su an kiddy kullanıyoruz ondan da cok memnunum.daha once ki koltuk chiccoydu.

Bana hala senin kızdır diye doğuyor canım Daha ilk tahmin hepimizin, yanılma payı olabilir. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah

Ben de bugun 2li test sonuçlarımı göstermeye gidicem asıl doktoruma :) geçen hafta kız gibi ama bişey dememiş olalım demişti.. şimdi bugun ne diyecek bakalımm :))

Ben o sultan beşiklere çok özeniyorum, ilk zamanlar yatak odasına koyarım yanı başımıza diye düşünüyorum.Biliyorum en fazla 6 ay kullanacağız hatta eşimde bende uzun olduğumuz için belki o kadar da olmayacak ama hoşuma gidiyor :) Görümcemin 1,5 yaşında bebişi var, o doğduğunda ona hediye almıştık, şakayla karışık lazım olunca geri alırız bak demiştik :) Sanırım ondan yürüteceğim :)

Montessori yatakları ne kadar güzelmiş, bayıldım vallahi. Benim de aklıma yattı, KKTC de bulabilir miyim bakalım. Allah size de isteyen herkese de gönlüne göre huzurlu evler nasip etsin canım benim.

Gözün aydın canım darısı bizim gibi bekleyenlere :))

Çok şükür canım yediklerinin faydası olmuş gibi :)

ne 8-9 ayı kız rahat 2 yaş.. park yataklarda asma kat var onu sökünce dibine yatırabiliyosun rahatt rahatt genişş geniş güvenle yatıyo ben oğlumda park yatak aldım sadece onu kullandım sonra kendi evimize geçince odası oldu arabalı yatağa geçtik şuan onu kullanıyor ama ondan pişmanım mesela:)

Yok canım pahalı olan chicco değil öbürü :) Quinny zap extra 2 de çok öneriliyor. Ben henüz internetten bakma aşamasındayım. Biraz daha Zaman geçsin gidip mağazada deneyeceğim sanırım ona göre kararım daha netlik kazanır. Yazarım tabii ki canım ne demek :) bilgilerimizi paylaşalım ki hem tecrübe hem farklı seçenekler konusunda daha bilgili olalım. Ben bir de bir şey alacaksam böyle ıncığını cıncığını iyice araştırırım, hele de böyle uzun süre kullanacaksam verdiğim paraya değmeli, fiyat performans oranı yeterli olmalı :)

Benim arkadaşlar yatağı biraz kalın tutmuşlar öyle olunca aşağı inse bile bebekler 1 yaşına gelmeden park yataktan atlayıp çıkabilecek konuma gelmişler o yüzden öyle dedim :) sonrası için dediğim gibi yer yatağı bana çok mantıklı geliyor

Canımm, çok sevindim, ne güzel haberler bunlar maşallah Biz hep erkeklerden gidiyoruz hadi hayırlısı, geçen yıl doğum yapan arkadaşlarımın hep kızı oldu, şimdi erkek yılı mıdır nedir Ben annenin içine doğanın doğru çıkacağına inanıyorum. İnsan vücudundaki değişikliklerden de farkediyor. Baştan beri erkek diye doğdu içime, rüyamda da öyle gördüm, doktor da büyük ihtimal erkek dedi. Değişse de 2-3 hafta sonra gerçi farketmeyecek ama bence Allah öyle bir his veriyor ki içimize öngörebiliyoruz. Merak ediyorum kesinleştiğinde hepimizin cinsiyetleri, ilk sayfadaki tabloda %kaç erkek %kaç kız olacak

çok tşk. ederim güzel dileğinz için . çok sağolun
elma_sekerim01 inan çok ama çok ama çoook sevindm gözün aydın tüm ayların ve sonrası böyle güzel haberlerle geçsin inş. darısı inş. tez vakitte benm başıma benm 221 ler düştümü çıktımı .
bu arada sana ne sormak istiyorum sen ilk gidip yüksek çıktıktan bir ay sonra gittin dr a değilmi birde kadın doğum dışında bir dr a gittin enzimler için yoksa onun dediklerinimi uyguladın. yani o 1 ayda bol su ve enginar dışında sana önerilen bir şey olmadı sanrıım değilmi ilaç vs gibi

:)) kaçışlarına çözüm yok malesef bir süre sonra fermuarı açmayı da keşfediyorlar canım zaten :) bizim park yatağımız kraftın bir modeliydi hatırlayamıyorum şimdi de içindeki sünger viscoydu çok memnun kaldım hakikaten aklınızda olsun

Ben de bugun 2li test sonuçlarımı göstermeye gidicem asıl doktoruma :) geçen hafta kız gibi ama bişey dememiş olalım demişti.. şimdi bugun ne diyecek bakalımm :))
Hadi hayırlısı, inşallah daha emin bir tahminde bulunur doktor.Benim 10 gün sonra kontrol 15. haftanın başı olacak kısmetse.Bakalım değişecek mi ya da kesinleşecek mi tahmini. Göstersin kuzucuklar kendini merak ediyoruz ama değil mi

Güzel hanımlar, daha erken tabi ama benim de hoşuma giden bir bebek arabası var. Size de fikir olsun. Daha gidip yerinde deneme fırsatım olmadı ancak, bu seyahat sistem modellerine göre fiyatı uygun. Üst kısım portbebe olarak da kullanılıyor, hani misafirliğe gidince yatıracak yer aramam. Ayrıca oturma ünitesine dönüşüyor 2-3 yaşına kadar rahat kullanılır diye düşünüyorum. Ana kucağı da ilk aylar işimi görür. Bir de ayak örtüsü ile yağmurluk hediye ediyorlar ohh miss :)

http://www.hepsiburada.com/yoyko-luxury-seyahat-sistem-bebek-arabasi-3-in-1-mavi-p-AILEALTTKY050

Kızlar yatak konusu konuşulmuş tecrübeli bir anne olarak oğlum doğmadan özene bezene bir oda yaptım fakat orda bir kere bile yatmadi emdiği için yakınında olsun istiyorsunuz açıkçası gece kalkıp odaya gidip emzirmek zor ben birazda üşengecim galiba park yatak aldm ve yatağımın yanına koydum odasi da öyle müzelik duruyor şuan:)

Yaa gördüm zaten sonradan bakinca Bugaboo lar 1100 euro civarinda Burada o paraya ikinci el normal araba var Neyse dedigin gibi o zamana zengin falan olursak aliriz

Burada her sey cok pahali, parayi cok dile getirmek istemiyorum, saglikli olsun yeter tabii ki, ama bugünkü ikili test icin de 205 euro ödedik. Sadece ultrason kontrolü icin. Sonra "vay efendim almanlar niye cocuk yapmiyor, nüfusumuz yaslandi". Yapmazlar tabi kendileri diyor cocuk cok masrafli diye.

Canimm cok tesekkür ederim :) Acaba doktorlar herkesi erkek diye salladi mi napti En azindan %50 ye yakinsamasi lazim kiz oraninin Evet hissediyor insan, zaten hamileligimi bilmiyorken de tuhaf bir sekilde aslinda biliyordum. Dogum yapan bir arkadasim icin hediye arastiriyordum. Neler lazim olabilir diye liste yaptim, sonra kendi kendime "simdi ona yaziyorum ama herhalde kendime de kullanicam, 2-3 güne hamile oldugumu ögrenip" diye düsünmüstüm. Tam da öyle oldu

elma_sekerim01 ve QueenSweethart ikinizin de gözü aydın :) çok sevindimmm

Tesekkürler canimmm :) Darisi henüz yaptirmayanlarin basina :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…