evet o da olabilir bir de bazı beşiklerin yanı da açılıyormuş. bizim yatakla birleştirip yan yana uyur gibi oluruz hem korunaklı olur ezme tehlikesi olmaz hem de yanımda uyur bebişim istediğim zaman yoklarımPark beşik güzel kullanışlı ama bi yere kadar gibi geliyor. Büyüyen beşikler nasıl sizce ? İlerde büyüyüp baza olması kullanması açısından güzel gibi
Yaa gördüm zaten sonradan bakincaBugaboo lar 1100 euro civarinda Burada o paraya ikinci el normal araba var Neyse dedigin gibi o zamana zengin falan olursak aliriz
Burada her sey cok pahali, parayi cok dile getirmek istemiyorum, saglikli olsun yeter tabii ki, ama bugünkü ikili test icin de 205 euro ödedik. Sadece ultrason kontrolü icin. Sonra "vay efendim almanlar niye cocuk yapmiyor, nüfusumuz yaslandi". Yapmazlar tabi kendileri diyor cocuk cok masrafli diye.
Canimm cok tesekkür ederim :) Acaba doktorlar herkesi erkek diye salladi mi naptiEn azindan %50 ye yakinsamasi lazim kiz oraninin Evet hissediyor insan, zaten hamileligimi bilmiyorken de tuhaf bir sekilde aslinda biliyordum. Dogum yapan bir arkadasim icin hediye arastiriyordum. Neler lazim olabilir diye liste yaptim, sonra kendi kendime "simdi ona yaziyorum ama herhalde kendime de kullanicam, 2-3 güne hamile oldugumu ögrenip" diye düsünmüstüm. Tam da öyle oldu
Tesekkürler canimmm :) Darisi henüz yaptirmayanlarin basina :)
ark.lar ya şimdi baktımda park yatağa ondan bebeği alıp koymak zor olmayacakmı içi çok derin bir yatak o kolaylığı değil zorluğu var onun gibi geldi yanlışmı düşünüyorum .
canım bebek küçük olduğunda yatağı parkın üst kısmında oluyor büyüdükçe yatağı aşağı alıyorsun benim yeğenimde kullanmıştı kız kardeşim çok memnundu çocuk 4 yasına kadar onda yattı oyun oynadı bende ondan düşünüyorum açıkçası
Bana da verdi ElevitMerhaba kızlar.
Bugün kontrolümuz vardı.sat a göre 11+0 im minik 11+4 haftalik.
Ense kalınlığıni normal olduğunu söyledi doktorum.
Cinsiyet söylemek için erken ama erkeğe benziyor dedi.bir sonraki kontrolde kesinleşir heralde.
Akintim için bi fitil ve elevit verdi.
İlk hamileligimde 22. Haftada başlamıştım.
Vitamin kullanmaya başlayan var mı?
evet o da olabilir bir de bazı beşiklerin yanı da açılıyormuş. bizim yatakla birleştirip yan yana uyur gibi oluruz hem korunaklı olur ezme tehlikesi olmaz hem de yanımda uyur bebişim istediğim zaman yoklarım
Ben ibrahim bildirici ye gidiyorum en baştan beri peritanoloji uzmanlık alanı ama dediğin gibi normal doğumu çok güzel yaptiriyormus ilki sezeryan olsa bile normal yapılıyor dedi. Aşkı Memnu da bihterin kardeşi peyker vardı nur fettahoglu en son ibrahim bildirici yi magzinde okumuştum normal dogurtmuş onu çok kolay olmuş. . Yöntemleri değişik. . Bu arada bende pazar günü kanama oldu çok korkup gittik randevusuz bizi aldılar ama normalde randevu bulmak çok zorhangi şehirdesin, İstanbul daysan İbrahim bildirici ye hayran kaldım bu haftasonuna asistanından randevu almaya çalışıcam çünkü başka şehirdeyim sırf onun için istanbula gidicem. hem profesör hem perinatolog hem de normal doğum yanlısı resmen dertlerimin devası
Selam canlar,sorum şu ki b-hcg değerim 90 larda,sizce de yüksek değil mi,sebebi ne olabilir kiiibir de yatak konusu konuşulmuş,biz çocuk odası almadık,2+1 ev kira,kızıma park yatak aldık,ilk birkaç ay üst filede yattı,şimdi de alt kısımda,gayet rahat,katlayıp bagaja koyup gittiğimiz yere götürüyoruz,tavsiye ederim,yer sorunu yaşayanlara özellikle,şifonyer ve park yatak tamamdırrr bebişten sonra da eşimle yan odalarda kalalım diyoruz,ben ufaklıkla,o da kızla bakalım gece birbirlerini uyandırmasınlar diye düşündük ,inşallah birbirlerine çabuk alışırlar
Doktor bana da parol demişti. Mecbur kalıyor insan bazen kullanmaya...kızlar baş ağrısı çektiğinizde ne yapıyorsunuz. 1 tane parol içtim baya da uyudum hafifletti ama geçmedi. işyerindeyim şuan
Ben ibrahim bildirici ye gidiyorum en baştan beri peritanoloji uzmanlık alanı ama dediğin gibi normal doğumu çok güzel yaptiriyormus ilki sezeryan olsa bile normal yapılıyor dedi. Aşkı Memnu da bihterin kardeşi peyker vardı nur fettahoglu en son ibrahim bildirici yi magzinde okumuştum normal dogurtmuş onu çok kolay olmuş. . Yöntemleri değişik. . Bu arada bende pazar günü kanama oldu çok korkup gittik randevusuz bizi aldılar ama normalde randevu bulmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?