2016 Aralık Anneleri

Park beşik güzel kullanışlı ama bi yere kadar gibi geliyor. Büyüyen beşikler nasıl sizce ? İlerde büyüyüp baza olması kullanması açısından güzel gibi
evet o da olabilir bir de bazı beşiklerin yanı da açılıyormuş. bizim yatakla birleştirip yan yana uyur gibi oluruz hem korunaklı olur ezme tehlikesi olmaz hem de yanımda uyur bebişim istediğim zaman yoklarım

izdmr canım ben ilk zamanlarda yatağımızın yanında kullanabileceğimiz bi beşik alıcam ztn diğer odada 1 yaşına kadar falan yatırmam sanırım

Son düzenleme:

Evet canım benim de yurtdışında yasayan bir kaç arkadaşım çok pahalı her şey demişti. Hatta bir tanesi bütün kontrollerini Türkiye ye gelince halletmeye çalışıyor sırf bu yüzden. Allah yardımcımız olsun, Bebek masrafı illa ki olacak, Allah bereketini de verir inşallah, sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah :)

ark.lar ya şimdi baktımda park yatağa ondan bebeği alıp koymak zor olmayacakmı içi çok derin bir yatak o kolaylığı değil zorluğu var onun gibi geldi yanlışmı düşünüyorum .

ark.lar ya şimdi baktımda park yatağa ondan bebeği alıp koymak zor olmayacakmı içi çok derin bir yatak o kolaylığı değil zorluğu var onun gibi geldi yanlışmı düşünüyorum .

canım bebek küçük olduğunda yatağı parkın üst kısmında oluyor büyüdükçe yatağı aşağı alıyorsun benim yeğenimde kullanmıştı kız kardeşim çok memnundu çocuk 4 yasına kadar onda yattı oyun oynadı bende ondan düşünüyorum açıkçası

anladım cnm ben öyle düşünmemiştim yani bilmiyordum ara katmanı olduğunu zamanla aşağı indiğini ozaman güzel olabilir oyun oynayabileceği için bir yaşından sonra.

Bana da verdi Elevit

Selam canlar,sorum şu ki b-hcg değerim 90 larda,sizce de yüksek değil mi,sebebi ne olabilir kiii bir de yatak konusu konuşulmuş,biz çocuk odası almadık,2+1 ev kira,kızıma park yatak aldık,ilk birkaç ay üst filede yattı,şimdi de alt kısımda,gayet rahat,katlayıp bagaja koyup gittiğimiz yere götürüyoruz,tavsiye ederim,yer sorunu yaşayanlara özellikle,şifonyer ve park yatak tamamdırrr bebişten sonra da eşimle yan odalarda kalalım diyoruz,ben ufaklıkla,o da kızla bakalım gece birbirlerini uyandırmasınlar diye düşündük ,inşallah birbirlerine çabuk alışırlar

evet o da olabilir bir de bazı beşiklerin yanı da açılıyormuş. bizim yatakla birleştirip yan yana uyur gibi oluruz hem korunaklı olur ezme tehlikesi olmaz hem de yanımda uyur bebişim istediğim zaman yoklarım

gördüm o beşikleri hoşuma gitti benimde insanın kafası karışıyor seçenek arttıkça :)

mobilyalar yataklar konuşulmaya başlandı ne güzel benim evimde çok küçük çocuk odası olarak düşünebileceğim odada bile birsürü ıvır zıvır eşyam var burda yazdıklarınızda ilham alıp yapıcam birşeyler ilerleyen günlerde

Ben ibrahim bildirici ye gidiyorum en baştan beri peritanoloji uzmanlık alanı ama dediğin gibi normal doğumu çok güzel yaptiriyormus ilki sezeryan olsa bile normal yapılıyor dedi. Aşkı Memnu da bihterin kardeşi peyker vardı nur fettahoglu en son ibrahim bildirici yi magzinde okumuştum normal dogurtmuş onu çok kolay olmuş. . Yöntemleri değişik. . Bu arada bende pazar günü kanama oldu çok korkup gittik randevusuz bizi aldılar ama normalde randevu bulmak çok zor

ikili testte 90 dimi
gayet normal

Kizlar bizde gecen hafta ikea gittik esimle fikir olsun diye henswik bebek takimini begendim besik altacma rafi birde dolabi var fiyat olarak da uygun geldi diger turlu acilan besikler almis basini gitmiss 3.4 sene sonrada allah kerim.buyudugu zaman kendi evimiz.olursa zevkimize gore daha iyilerini aliriz insallah..insallah kullanislidir ikea da

canım ben ayın 18 ine randevu aldım gidicem onu görmezsem içim rahat etmeyecek çünkü en iyisi kimse onu bulmak istiyorum benim sağlık sorunlarım vardı bişey olcak diye korkuyorum.. sen memnun musun? aynı hastanede cem batukan varmış o da çok iyi. valla ta izmitten gidicem oraya napim.

pink2 QueenSweethart S sema coskun sevsah07 catuke sweetday fairylike

kızlar ben biraz daha araştırcam ama kesin şu tarz birşey istiyorum, anne yanı beşik modeli:

https://www.sahibinden.com/ilan/ali...ni-sallanan-ahsap-ceviz-besik-302473850/detay

hem çok tatlı hem de kullanışlı görünüyor. bebeğimiz yanımızda uyur gibi oluyor hem de ezme tehlikesi de yok. ayrıca bebek kullanamayacak kadar büyüyünce dönüşüp mama sandalyesi olanlar var yani bikaç ay sonra çöp olacak derdi de yok. babybay diye bir alman markasının da varmış hem de güvenilir..
ne bileyim park yatak içim sinmiyor çirkin görünüyor gözüme birkaç ay da olsa hevesimi almak istiyorum. hepinizi etiketledim belki fikir olurr

Kızlar merhaba bugün doktora sonuç göstermeye gittik geçen hafta b12 için bir ilaç vermişti adı gyno ferro sanol içinde demir b12 ve folik asit vardı
Bide ekstra devit3 damla vermişti onları kullanıyordum
Buraya kadar sıkıntı yok ama bugün bide ekstradan imom diye bir ilaç verdi ama onun icindede folik asit var ee şimdi fazla gelmeyecek mi bu kadar folik asit ama doktor ikisini de iç dedi
İkide kaldım valla

perşembe günü istanbuldaki ilk doktorum için randevu aldım ve aynı zamanda 2li test zaman çoktan geldi perşembe gittiğimde 12. hafta tamamlanmış olacak. sanırım 2li testi de o gün yapar diye düşünüyorum. nasıl yapılıyor yaptıranlar anlatabilir mi? sadece kan mı alınıyor normal koldan? bir de ayrıntılı ultrason da aynı gün mü yapılıyor?

biz daha yeni evimize temmuz başlarında geçeceğiz allah kısmet ederse. herşey baştan yeni alınıyor eşyalarımızı geldiğimiz şehirde bıraktık. bebek alışverişinden çok yeni evleniyor gibi mobilya ve beyaz eşya bakıyorum hatta kendimize yatak bile almamız gerek. marka tavsiyesi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…