- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
@pink2QueenSweethart @sema coskun @sevsah07 catuke sweetday @fairylike
kızlar ben biraz daha araştırcam ama kesin şu tarz birşey istiyorum, anne yanı beşik modeli:
https://www.sahibinden.com/ilan/ali...ni-sallanan-ahsap-ceviz-besik-302473850/detay
hem çok tatlı hem de kullanışlı görünüyor. bebeğimiz yanımızda uyur gibi oluyor hem de ezme tehlikesi de yok. ayrıca bebek kullanamayacak kadar büyüyünce dönüşüp mama sandalyesi olanlar var yani bikaç ay sonra çöp olacak derdi de yok. babybay diye bir alman markasının da varmış hem de güvenilir..
ne bileyim park yatak içim sinmiyor çirkin görünüyor gözüme birkaç ay da olsa hevesimi almak istiyorum. hepinizi etiketledim belki fikir olurr
Kızlar merhaba bugün doktora sonuç göstermeye gittik geçen hafta b12 için bir ilaç vermişti adı gyno ferro sanol içinde demir b12 ve folik asit vardı
Bide ekstra devit3 damla vermişti onları kullanıyordum
Buraya kadar sıkıntı yok ama bugün bide ekstradan imom diye bir ilaç verdi ama onun icindede folik asit var ee şimdi fazla gelmeyecek mi bu kadar folik asit ama doktor ikisini de iç dedi
İkide kaldım valla
perşembe günü istanbuldaki ilk doktorum için randevu aldım ve aynı zamanda 2li test zaman çoktan geldi perşembe gittiğimde 12. hafta tamamlanmış olacak. sanırım 2li testi de o gün yapar diye düşünüyorum. nasıl yapılıyor yaptıranlar anlatabilir mi? sadece kan mı alınıyor normal koldan? bir de ayrıntılı ultrason da aynı gün mü yapılıyor?
biz daha yeni evimize temmuz başlarında geçeceğiz allah kısmet ederse. herşey baştan yeni alınıyor eşyalarımızı geldiğimiz şehirde bıraktık. bebek alışverişinden çok yeni evleniyor gibi mobilya ve beyaz eşya bakıyorum hatta kendimize yatak bile almamız gerek. marka tavsiyesi olan var mı?
Kızlar merhaba bugün doktora sonuç göstermeye gittik geçen hafta b12 için bir ilaç vermişti adı gyno ferro sanol içinde demir b12 ve folik asit vardı
Bide ekstra devit3 damla vermişti onları kullanıyordum
Buraya kadar sıkıntı yok ama bugün bide ekstradan imom diye bir ilaç verdi ama onun icindede folik asit var ee şimdi fazla gelmeyecek mi bu kadar folik asit ama doktor ikisini de iç dedi
İkide kaldım valla
evet çok şirin bir model gerçekten çok beğendim. Ben de hep böyle heveslenmiştim ama herkes kısa vadede kullanır. Sonra işin bitince nereye koycaksın diye düşünüp durursun demişlerdi. İnandım, almadım.:) Haklılarmış. Çok güzel görünsede uzun süreli kullanamıyorsun arkadaşım. Park yatak konusunda da bence haklısın, bunlar gibi kesinlikle şık görünmüyor ancak çok kullanışlı. 2 kademe oluyor, bebek küçükken üstteki kademede yatıyorsun. büyüdükçe üstteki bölmeyi alıp aşağı indiriyorsun. Benim kızım hala kullanıyor. Benim park yatak Graco Contour Prestige. Çok memnunum. Bebek arabam da Graco Evo modeli, ondan da memnunum.@pink2QueenSweethart @sema coskun @sevsah07 catuke sweetday @fairylike
kızlar ben biraz daha araştırcam ama kesin şu tarz birşey istiyorum, anne yanı beşik modeli:
https://www.sahibinden.com/ilan/ali...ni-sallanan-ahsap-ceviz-besik-302473850/detay
hem çok tatlı hem de kullanışlı görünüyor. bebeğimiz yanımızda uyur gibi oluyor hem de ezme tehlikesi de yok. ayrıca bebek kullanamayacak kadar büyüyünce dönüşüp mama sandalyesi olanlar var yani bikaç ay sonra çöp olacak derdi de yok. babybay diye bir alman markasının da varmış hem de güvenilir..
ne bileyim park yatak içim sinmiyor çirkin görünüyor gözüme birkaç ay da olsa hevesimi almak istiyorum. hepinizi etiketledim belki fikir olurr
amin canım inşallah seninde düşmüştür çok teşekkür ederimçok tşk. ederim güzel dileğinz için . çok sağolun
elma_sekerim01 inan çok ama çok ama çoook sevindm gözün aydın tüm ayların ve sonrası böyle güzel haberlerle geçsin inş. darısı inş. tez vakitte benm başıma benm 221 ler düştümü çıktımı .
bu arada sana ne sormak istiyorum sen ilk gidip yüksek çıktıktan bir ay sonra gittin dr a değilmi birde kadın doğum dışında bir dr a gittin enzimler için yoksa onun dediklerinimi uyguladın. yani o 1 ayda bol su ve enginar dışında sana önerilen bir şey olmadı sanrıım değilmi ilaç vs gibi
İmom da 0.4000Miktarlari ne yaziyor iclerinde?
Sağol canım bi araştırma içindeyim bendeÇok olabilir günde alacağımız belli bir mg var. Bana henüz hiç vitamin vermedi sadece 1 tane folbiol içiyorum.
Sen yine emin olmadan içme istersen
Folik asit ne kadar (günde kaç miligram ve kaç kere) kullanılmalı?
Her gün 0.4 mg (miligram) yani 400 mcg (mikrogram) folik asit alınması önerilir.
Daha önce nöral tüp defekti anomalisi olan bebek doğuran ve risk grubunda olan kişiler için (epilepsi ilacı kullananlar, insülin kullanan diabetikler) bu doz on katı yani günde 4 mg (4000 mcg) olmalıdır.
İlacın günde kaç kere alınacağı markasına, ticari formuna göre değişebilir, bunu doktorunuz size tarif edecektir. bazı folik asit ilaçları günde bir kere, bazıları günde 3 kere veya daha farklı alınabilir. Önemli olan ilacın günlük alınan toplam dozudur.
perşembe günü istanbuldaki ilk doktorum için randevu aldım ve aynı zamanda 2li test zaman çoktan geldi perşembe gittiğimde 12. hafta tamamlanmış olacak. sanırım 2li testi de o gün yapar diye düşünüyorum. nasıl yapılıyor yaptıranlar anlatabilir mi? sadece kan mı alınıyor normal koldan? bir de ayrıntılı ultrason da aynı gün mü yapılıyor?
biz daha yeni evimize temmuz başlarında geçeceğiz allah kısmet ederse. herşey baştan yeni alınıyor eşyalarımızı geldiğimiz şehirde bıraktık. bebek alışverişinden çok yeni evleniyor gibi mobilya ve beyaz eşya bakıyorum hatta kendimize yatak bile almamız gerek. marka tavsiyesi olan var mı?
İmom da 0.4000
Gyno da 0.50 mg
Canım pek bilgim yok ama 50 ve üstü kız diyorlar ikli sonucun galiba , ben park yatak yada başka yatak hiç bakmadım araştırayım bende bizimde evimiz kira ve odası olmıycak şimdilik ama yaza doğru kendi evimize çıkcaz seneye ,o zaman kurcam odasını şimdi nasıl yatak tercih etsem biraz tecrübesizim bilgim yokSelam canlar,sorum şu ki b-hcg değerim 90 larda,sizce de yüksek değil mi,sebebi ne olabilir kiiibir de yatak konusu konuşulmuş,biz çocuk odası almadık,2+1 ev kira,kızıma park yatak aldık,ilk birkaç ay üst filede yattı,şimdi de alt kısımda,gayet rahat,katlayıp bagaja koyup gittiğimiz yere götürüyoruz,tavsiye ederim,yer sorunu yaşayanlara özellikle,şifonyer ve park yatak tamamdırrr bebişten sonra da eşimle yan odalarda kalalım diyoruz,ben ufaklıkla,o da kızla bakalım gece birbirlerini uyandırmasınlar diye düşündük ,inşallah birbirlerine çabuk alışırlar
Bende öyle düşünüyorum canım bide baktım ki önceki ilactaki b12 değeri de bu ilaçla aynı değerde sonra düşündüm dedim ki ben balık falan yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum dmeseydim o kadar ilaç yeterli diye bunu hiç vermeyecekti normal devam edecektim ama şimdi ikisini de içersem iki katına çıkıyor bence gerek yok öncekini icmeyecegim şimdikini icecegim sadeceToplam 900 oluyor cok gibi :/
Benim vitaminimde 400 var. Tek folik asit kullaniyordum onu biraktirmisti bunu yazinca. O tek kullandigim 800 dü ama üzerinde hamilelik öncesinden 13. haftaya kadar yaziyor.
Tekrar sor bir bence.
Benim de oluyor ara ara.. Sorun yoktur..doktor normal dedi bana..Sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
Belki biraz usutmenin etkisinden dolayı bebis büyürken kendini daha çok hissettiriyor olabilir annesi.Sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
Bende de oluyor sık sık doktora sordum normal dedi bu saatten sonra kanama olmadığı sürece endiselenme dedi ki doktorumaçok güveniyorum çok rahatlatıyor beniSağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?