2016 Aralık Anneleri

Evet benim fotografini gönderdigim de babybay versiyonuydu. Benim hosuma giden kisim yanimda yatacak olmasi ve gece kalkmadan ilgilenebilme/emzirme olasiligi. Mama sandalyesinin disinda calisma masasina, bank sekline ve portatif oyun alanina dönüsebiliyor ileride.
Surada göstermisler http://www.babybay.de/de/babybay/variationen.html#bettverlaengerung-wandregal

Ama park yataklara da bir bakicam. Onlardaki alt degistirme kismi ve yanindaki yöresindeki cepler hosuma gitti.

Çok olabilir günde alacağımız belli bir mg var. Bana henüz hiç vitamin vermedi sadece 1 tane folbiol içiyorum.
Sen yine emin olmadan içme istersen

Folik asit ne kadar (günde kaç miligram ve kaç kere) kullanılmalı?
Her gün 0.4 mg (miligram) yani 400 mcg (mikrogram) folik asit alınması önerilir.
Daha önce nöral tüp defekti anomalisi olan bebek doğuran ve risk grubunda olan kişiler için (epilepsi ilacı kullananlar, insülin kullanan diabetikler) bu doz on katı yani günde 4 mg (4000 mcg) olmalıdır.
İlacın günde kaç kere alınacağı markasına, ticari formuna göre değişebilir, bunu doktorunuz size tarif edecektir. bazı folik asit ilaçları günde bir kere, bazıları günde 3 kere veya daha farklı alınabilir. Önemli olan ilacın günlük alınan toplam dozudur.

Canim ikili testte ultrasonda ayrintili her yerine bakiyor, ensesini ölcüyor, boyunu ölcüyor. Kalp atislarina, kan akislarina, benim rahmime ve daha bir sürü anlamadigim bir seylere bakti.
Ayni gün bir tüp kan alindi. Bu kadar.
Yeni eviniz hayirli olsun. Esya alisverisi yorucu ama zevkli bisi :)

Miktarlari ne yaziyor iclerinde?

evet çok şirin bir model gerçekten çok beğendim. Ben de hep böyle heveslenmiştim ama herkes kısa vadede kullanır. Sonra işin bitince nereye koycaksın diye düşünüp durursun demişlerdi. İnandım, almadım.:) Haklılarmış. Çok güzel görünsede uzun süreli kullanamıyorsun arkadaşım. Park yatak konusunda da bence haklısın, bunlar gibi kesinlikle şık görünmüyor ancak çok kullanışlı. 2 kademe oluyor, bebek küçükken üstteki kademede yatıyorsun. büyüdükçe üstteki bölmeyi alıp aşağı indiriyorsun. Benim kızım hala kullanıyor. Benim park yatak Graco Contour Prestige. Çok memnunum. Bebek arabam da Graco Evo modeli, ondan da memnunum.

amin canım inşallah seninde düşmüştür çok teşekkür ederim
ben 3 hafta önce gittiğimde kadın doğuma bütün testlere bakılırken buna da bakıldı 86 çıkmıştı canım ben kendi doktorumun beslene dikkat et bol su ve enginar ye dedi limonlu salata yap ye karaciğeri yorcak gıdalardan uzak dur dedi ilaç vs olmadı canım
güzel haberlerini bekliyorum yarın inşallah

Sağol canım bi araştırma içindeyim bende

Yatak konusunda ben işbir yatağı tavsiye ederim, çok memnunuz. Çok sıcak bir yerde oturuyorsanız visco yatak önermem demişti bize satıcı, biz visco olmayan ortopedik bir yatak almıştık. Şu an başka bir yatakta yatmak istemiyorum o kadar rahatım. Bir de yatakta orta sertlik omurga için daha güvenli diyorlar. İnşallah gönlünüze göre olur her şey, Allah içinize sindirsin :)

@mutlusey bu yatakları bende çok beğeniyorum canım, gerçekten harika görünüyor, çok şık ancak ben kullanan bütün arkadaşlarımdan uzun süre kullanamazsın lafını duyduğumdan kullanışlı olmasını daha çok önemsiyorum artık. Keşke çok param olsa ikisinden de alsam, ama şu durumda fiyat/performans oranı açısından park yatak baskın geliyor

Kızlar yatak konusmussunuz bende bazı arkadaslar gibi park yatağın görüntüsünü sevmiyorum bide üstüne çatısı falan olanlar var ya hepten süt mısır arabalarına benzetiyorum
Bende fazla para vermekten yana değilim o yüzden ikeadan almayı düşünüyorum onlarin bir tarafı çıkanlar var ilk zManlarda yatağa yanaştırmayı düşünüyorum sonrada takarım öyle durur buyuyuncede alt katında yatiririm bir tarafının çıkıyor olmasi su açıdan iyi çocuk allta yatmaya başlayınca zaten belli bir kilosu olacak onu en alttan yukarı doğru kaldırmakta zorlanmak istemiyorum açıkçası
İkeanin bir eksisi var sallanmiyor ama zaten evde sallanan bir ana kucağı olur illaki sallanması gerekiyorsa orada sallarım yada besigin altina sallanması icin bir aparat yaptiririz çok gerekli ise. O kadar çok düşüncelerim fikirlerim varki yazsam roman olur

Merhaba hanımlar yatak konuşulmuş ben kizimda park yatak kullandım çok memnun kaldım bunda da kızıma aldigimi kullanmaya devam edeceğim dayanıklı çünkü.
Ikili testte serbest bhcg bende 150lerde çıktı doktor testin iyi diyince sormadım bile neden yüksek diye bakalım teori tutacak mı? Açıkçası kızımın bir kız kardeşi olsun isterdim. Ama erkek olursa da onu da tatmış oluruz ne güzel diyorum. Bakalım nasip 1 temmuzda öğreniriz inşallah
Cinsiyeti ogrensekte isim düşünsek

Arka
Canım pek bilgim yok ama 50 ve üstü kız diyorlar ikli sonucun galiba , ben park yatak yada başka yatak hiç bakmadım araştırayım bende bizimde evimiz kira ve odası olmıycak şimdilik ama yaza doğru kendi evimize çıkcaz seneye ,o zaman kurcam odasını şimdi nasıl yatak tercih etsem biraz tecrübesizim bilgim yok

Toplam 900 oluyor cok gibi :/
Benim vitaminimde 400 var. Tek folik asit kullaniyordum onu biraktirmisti bunu yazinca. O tek kullandigim 800 dü ama üzerinde hamilelik öncesinden 13. haftaya kadar yaziyor.
Tekrar sor bir bence.
Bende öyle düşünüyorum canım bide baktım ki önceki ilactaki b12 değeri de bu ilaçla aynı değerde sonra düşündüm dedim ki ben balık falan yiyemiyorum düzgün beslenemiyorum dmeseydim o kadar ilaç yeterli diye bunu hiç vermeyecekti normal devam edecektim ama şimdi ikisini de içersem iki katına çıkıyor bence gerek yok öncekini icmeyecegim şimdikini icecegim sadece
Doktor düzenli gideceğim bir doktor olmadığından numara falan yok artık tayin nereye çıkarsa orada başlayacağım düzenli doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…