2016 Aralık Anneleri

Günaydin güzel anneler :)
Bizim de bu sabah ikili test vardi. Her sey yolunda cok sükür. Ense kalinligi 1,7 dedi. 2,5-3 e kadar normalmis. Ben de erkek tahmini olanlardanim. En son biz hic sormadan erkege benziyor dedi. Esim emin misiniz dedi, doktor da %90 dedi. Bizim icin saglikli olsun önemli degildi zaten :) Ilk olunca özellikle farketmiyor. Ama aslinda mesela hep erkek ismi düsünüyordum, hic kiz ismi düsünmüyordum. Insanin icine doguyor heralde.

evet canım instagrama da baktım çok güzel gerçekten yalnız biraz büyüğünce mi kullanılır ki bu yataklar ilk aylarda sıkıntı olur mu acaba

İlk aylar için ben park yatak almayı düşünüyorum canım. Çünkü sürekli emzirmek için sık sık eğilip doğrulmak gerekecek, kendi yatak odamıza koyarım, rahat rahat emziririm, sonra yerinde uyur diye düşünüyorum.

Bu yatak ilk aylarda anneyi zorlar, ya sende yerde yatacaksın ya da çok yorulacaksın. Ama zaten Bebek doğunca eşe olan ilgi biraz azalıyor diyor herkes, o yüzden en aZından kendi yatağımda eşimin yanında uyumayı tercih ederim :)

Yaaa kizlarr burasi guncellendikten sonra neden boyle olduki iki alinti yapmak olmuyo smileler nerde foto falan eklenmiyoo neden boyle yaptilarr kiii

Hayırlı olsun canım, çok sevindim senin adına :) darısı başımıza inşallah...

Bende de hamileliğimin başından beri tek bir kız ismi var aklımdan geçen, zaten kimi görsem herkes kızın olacak diyor. Bakalım yarın bende öğrenebilecek miyim tahmin? :)

Bebek yataklari hakkinda benim de sormak istedigim bir sey var.
Bizim de bebek icin odamiz yok. Ben bir dergide bebek yatagi görmüstüm annenin yanina yanastiriliyor. Söyle bir sey
babybay-bett.jpg

Bu gece kalkmamak vs acisindan kullanisli geldi ama hic deneyimim olmadigindan bilemedim. Sizce nasil bunlar?

Tesekkür ederim tatlimm :) Insallah sen de güzel haberlerle geleceksin

Maşallah gözünaydın ne guzel haberler aliyoruz bu sabah insallah hergun boyle guzel haberler aliriz.
Ne cok erkek tahmini var,bakalim bizim kismetimize ne çıkacak :)
Rabbim saglik sihhat versin insallah hepimize

canım çok sewindim güzel haberler alınca mutlu oluyoruz bugün güzel haberler günü inş bugün yarın ve önümüzdeki haftalarda kontrole gidecek hamişlerden de güzel haberler gelir inş:) cinsiyet ilk bebiş olduğu için pek sıkıntı değil ama hep erkekten gidiyor gibiyiz :)

Canım bu da çok güzelmiş, kullanışlı olur mu bilmiyorum ama görüntüsü çok sevimli :) ben park yatağı söküp bir yerlere giderken götürebilirim diye de istiyorum bir de park yatakların yanında bez değiştirmek için falan yerleri oluyor, altta bez koymak için gözleri falan, görüntü olarak bu kadar hoş değil tabii ama kullanan arkadaşlarım genelde 8-9 aya kadar çok rahat olduğunu söylüyorlar

Maşallah gözünaydın ne guzel haberler aliyoruz bu sabah insallah hergun boyle guzel haberler aliriz.
Ne cok erkek tahmini var,bakalim bizim kismetimize ne çıkacak :)
Rabbim saglik sihhat versin insallah hepimize

Tesekkürler canim:) Evet insallah hep güzel haberler alalim:) Evet pek kiz yok grubumuzda. 2016 Aralik erkek ayi olacak heralde :)

kızlarrr sonuçlarım çıkmış biliyosunuz karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı en yüksek 35 olması gerekirken 86 idi şimdi baktım 35 e düşmüş yaşasınnnnn oğlum oluyor sevincimi yaşayamadım resmen nasıl çıkcak sonuç diye:)
S sema coskun
açlık tokluk şeker istenmiş galiba tokluğa bakılmış birde 102 çıkmış oda iyi çok sevindim ya catuke haklı çıktın
darısı diğer arkadaşlarıma çok güzel sonuçlarınız çıksın sizinde kızlar çok mutlu oldum

Sizlerin de güzel haberlerinizi bekliyoruz :) Bundan önce de cok sükür herkesin testi iyi cikti. BÖyle devam etsin insallah, dualarim sizlerle :)
Evet ilk olunca hic farketmiyor, ama bir kizi ya da oglu olup gönlünden digeri gecenleri de anlayabiliyorum

Daha cok arastirmam lazim galiba :) Cok kararsizim, zaten pek bilgim de yok. Sen park yatak yazinca google dan baktim neymis diye Onlar da kullanisli o zaman. uff cidden arastiracak cok sey var

Canım inan o kadar çok sevindim ki :) çok şükür gözün aydın, Allah tekrarını yaşatmasın. Bir arkadaş daha vardı adını hatırlayamadım, enzimleri yüksek darısı onun başına inşallah :)

Allah hepimize önce sağlıklı sonuçlar, sağlıkla giden gebelikler sonra da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız sağlıklı lohusalıklar nasip etsin inşallah :)

Gözün aydin canim :) enginarlar ise yaramis bak

aminnnn canım benim çok sağol önemli olan sağlık insan çok korkuyor darısı S sema coskun arkadaşıma inşallah

Daha cok arastirmam lazim galiba :) Cok kararsizim, zaten pek bilgim de yok. Sen park yatak yazinca google dan baktim neymis diye Onlar da kullanisli o zaman. uff cidden arastiracak cok sey var

Ben araştırmayı çok seviyorum böyle şeyleri, hiç sıkılmıyorum da. Bir de benden önce doğum yapan hem iş yerimden hem yakın çevremden çok arkadaşım var, onlardan duyduğum gördüğüm şeyleri bakıp buluyorum. Kafama yatan şeyleri belirliyorum yavaştan.

Mesela araba konusunda iki seçeneğe düşürdüm diyebilirim, chicco liteway var birinci seçenek, eğer çok zengin olursam doğuma kadar :) bugaboo alacağım 2. Seçenek :) araba koltuğu olarak da paraya kıyıp besafe ya da britrax römer almayı düşünüyorum, önce güvenlik çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…