- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Ya dimiiii milletin doktorun 10 haftadan soyluyo bizimkiler neden gozukmuyo yok bimem ne diyolarrrreveet ben de 12 haftalıkların hepsini izledim ve cinsiyet belli olma videolarını da izledimçok tatlılar
evet canım instagrama da baktım çok güzel gerçekten yalnız biraz büyüğünce mi kullanılır ki bu yataklar ilk aylarda sıkıntı olur mu acaba
Günaydin güzel anneler :)
Bizim de bu sabah ikili test vardi. Her sey yolunda cok sükür. Ense kalinligi 1,7 dedi. 2,5-3 e kadar normalmis. Ben de erkek tahmini olanlardanim.En son biz hic sormadan erkege benziyor dedi. Esim emin misiniz dedi, doktor da %90 dedi. Bizim icin saglikli olsun önemli degildi zaten :) Ilk olunca özellikle farketmiyor. Ama aslinda mesela hep erkek ismi düsünüyordum, hic kiz ismi düsünmüyordum. Insanin icine doguyor heralde.
Hayırlı olsun canım, çok sevindim senin adına :) darısı başımıza inşallah...
Bende de hamileliğimin başından beri tek bir kız ismi var aklımdan geçen, zaten kimi görsem herkes kızın olacak diyor. Bakalım yarın bende öğrenebilecek miyim tahmin? :)
Maşallah gözünaydın ne guzel haberler aliyoruz bu sabah insallah hergun boyle guzel haberler aliriz.Günaydin güzel anneler :)
Bizim de bu sabah ikili test vardi. Her sey yolunda cok sükür. Ense kalinligi 1,7 dedi. 2,5-3 e kadar normalmis. Ben de erkek tahmini olanlardanim.En son biz hic sormadan erkege benziyor dedi. Esim emin misiniz dedi, doktor da %90 dedi. Bizim icin saglikli olsun önemli degildi zaten :) Ilk olunca özellikle farketmiyor. Ama aslinda mesela hep erkek ismi düsünüyordum, hic kiz ismi düsünmüyordum. Insanin icine doguyor heralde.
canım çok sewindim güzel haberler alınca mutlu oluyoruz bugün güzel haberler günü inş bugün yarın ve önümüzdeki haftalarda kontrole gidecek hamişlerden de güzel haberler gelir inş:) cinsiyet ilk bebiş olduğu için pek sıkıntı değil ama hep erkekten gidiyor gibiyiz :)Günaydin güzel anneler :)
Bebek yataklari hakkinda benim de sormak istedigim bir sey var.
Bizim de bebek icin odamiz yok. Ben bir dergide bebek yatagi görmüstüm annenin yanina yanastiriliyor. Söyle bir sey
babybay-bett.jpg
Bu gece kalkmamak vs acisindan kullanisli geldi ama hic deneyimim olmadigindan bilemedim. Sizce nasil bunlar?
Maşallah gözünaydın ne guzel haberler aliyoruz bu sabah insallah hergun boyle guzel haberler aliriz.
Ne cok erkek tahmini var,bakalim bizim kismetimize ne çıkacak :)
Rabbim saglik sihhat versin insallah hepimize
çok severim azerileriiiiAslinda cok yakin dilimiz fakat yinede farkliliklar var biraz evtt guzeldir dilimiz :)
canım çok sewindim güzel haberler alınca mutlu oluyoruz bugün güzel haberler günü inş bugün yarın ve önümüzdeki haftalarda kontrole gidecek hamişlerden de güzel haberler gelir inş:) cinsiyet ilk bebiş olduğu için pek sıkıntı değil ama hep erkekten gidiyor gibiyiz :)
Canım bu da çok güzelmiş, kullanışlı olur mu bilmiyorum ama görüntüsü çok sevimli :) ben park yatağı söküp bir yerlere giderken götürebilirim diye de istiyorum bir de park yatakların yanında bez değiştirmek için falan yerleri oluyor, altta bez koymak için gözleri falan, görüntü olarak bu kadar hoş değil tabii ama kullanan arkadaşlarım genelde 8-9 aya kadar çok rahat olduğunu söylüyorlar
kızlarrr sonuçlarım çıkmış biliyosunuz karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı en yüksek 35 olması gerekirken 86 idi şimdi baktım 35 e düşmüş yaşasınnnnn oğlum oluyor sevincimi yaşayamadım resmen nasıl çıkcak sonuç diye:)
S sema coskun
açlık tokluk şeker istenmiş galiba tokluğa bakılmış birde 102 çıkmış oda iyi çok sevindim yacatuke haklı çıktın
darısı diğer arkadaşlarıma çok güzel sonuçlarınız çıksın sizinde kızlar çok mutlu oldum
kızlarrr sonuçlarım çıkmış biliyosunuz karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı en yüksek 35 olması gerekirken 86 idi şimdi baktım 35 e düşmüş yaşasınnnnn oğlum oluyor sevincimi yaşayamadım resmen nasıl çıkcak sonuç diye:)
S sema coskun
açlık tokluk şeker istenmiş galiba tokluğa bakılmış birde 102 çıkmış oda iyi çok sevindim yacatuke haklı çıktın
darısı diğer arkadaşlarıma çok güzel sonuçlarınız çıksın sizinde kızlar çok mutlu oldum
aminnnn canım benim çok sağol önemli olan sağlık insan çok korkuyor darısı S sema coskun arkadaşıma inşallahCanım inan o kadar çok sevindim ki :) çok şükür gözün aydın, Allah tekrarını yaşatmasın. Bir arkadaş daha vardı adını hatırlayamadım, enzimleri yüksek darısı onun başına inşallah :)
Allah hepimize önce sağlıklı sonuçlar, sağlıkla giden gebelikler sonra da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız sağlıklı lohusalıklar nasip etsin inşallah :)
Daha cok arastirmam lazim galiba :) Cok kararsizim, zaten pek bilgim de yok. Sen park yatak yazinca google dan baktim neymis diyeOnlar da kullanisli o zaman. uff cidden arastiracak cok sey var
canım seninde gözün aydın ayy evet ya düzenli beslenmek bol su ve tabi enginarGözün aydin canim :) enginarlar ise yaramis bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?