2016 Aralık Anneleri

Selam kızlar. Yatakları bile konuşulmuş minnoşlarımızın oy yerim onları

Ben yenidoğan beşiği çok istiyorum çok güzeller bayılıyorum. 6-7 aya kadar gece kullanılıyormuş arkadaşlarım söyledi. Sonrasında bakıcam artık ev değişikliği yapıcaz da, oda mı yaparız ya da ayına uygun başka bi beşik mi park yatak gibi, şimdilik bilmiyorum ama şu yenidoğan beşikleri hayalim :)

Bu arada teyzeleri ben bebisime uyku takımı yapmak için kumaş aldım bugün onun için birşeyler dikme düşüncesi bile çok heycanlii
Cinsiyet belli olmadığı için ve çok cinsiyetcilik yapmak istemediğim için ne kız ne erkek modelde bir kumaş aldım bakalım siz begenecekmisiniz

Güle güle kullansın minnoş çok tatlı
Kızlar şu ikili testteki bhcg 50 üstü kız, altı da erkek meselesini cinsiyet öğrenen arkadaşlar teyit edebilir mi?
Bende önce heterotopik gebelik ameliyatı, peşine ohss sendromu hem de dünden beri gelişen bartolin kistiyle uğraşıyorum böyle neşeli konulara geçmek nasip olmadı

Sağol teyzesii
Geçmiş olsun neler gecirmissin öyle geçmiş olur biter insllah yazdıklarının hiçbirini duymadım şimdiye kadar ne. Anlama geliyor acaba

Çok çok güzel canım. Sağlıkla gülücüklerle kullansın inşallah

Tamamcnm yarın eklerim inşallah

Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler

Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah

Hangi kan ilacı cnm

Kızın mı olacak :)

Santafor cnm..

Bugün öyle yorucu bi gündüki benim için
Okulumuzda kermes yaptık. .
Koordinatör ben ve bi arkadaşımdı
Hersey bizim elimizden geçti. .
Öldüm öldüm yorgunluktan eve geldim biraz dinlendim sonra bi abla ve abimizi ugurlamaya gittik. .
Şimdi eve geldim yazılanları bile okuyamayacagim
Karnimda da savaş var sanki gazdan..

Bugün gidemedim doktora yarın gideceğim
Okulda kermes vardı çok yoruldum
Hayırlısı diyelim kız erkek ama k senin içine kız doğmuş nasip sağlıklı olsun da..

Cinsiyet tahmini sanmıyorum canım yapacağını. .
Çünkü benim baya bi gazim var gaz bulutu arasında bebek bile zor görünüyor
Cinsiyet tahmini de zor yapılır. .
Ben de bebeği aldirmayi düşünmüyorum. .
Testler sıkıntılı çıkıpta sağ salim sorunsuz doğan bebekler çok. .
Benim testte küçük bi sorun bile çıksa ben hayatı kendime zindan ederim o yüzden en iyisi yaptirmamak. .
Rahat rahat güzel bi hamilelik yaşamak. .

Sabah sırt üstü yatarken elimi karnimin üstüne koydum hadi bebeğim bana kendini belli et dedim bekledim bikaç saniye içinde pıt etti. .
Ben biliyorum ve hissediyorum ya çok güzel bi duyguydu. .
Ikinci hamileligim ama her anın tadı bi başka. ..

İyi akşamlar hanımlar yarın Dr kontrolümüz var 11+5 oluyoruz hayırlısı bakalım cinsiyet konusunda belli olursa Allah im Kac gündür grib Le savaşıyorum ilaç da alamıyorum dogal ne yersem iyi gelir fikriniz varmı
Kızlar akıntı durmuşuz Nasıl peçete yi sürdüğüm de su gibi geliyor ya

İnşallah öyle olur Allah yardımcın olsun senin de bakalım doktorun ne diyecek belki geçicidir inşallah

Hayırlısı. İnşl ben test yaptır mıcam ogluma bacı gelsin istiyorum ama isimlerde hazır bizim yatın Dr randevumuz var bakalım çikolata yemeye çalışacağım hareketler belkit

Ihlamurdan başka bitki kullanma demişti doktor. Bol sıvı almak gerekiyor. İyi pekmezde çok rahatlatıyor boğazı iki çay kaşığı bile yeter. Boğazına yazılsın kalsın. Su Vs içmeden üzerine. Ben de çok ağır olmayan grip atlattım. Bu yazdıklarım ve hergün bir diş sarımsak ile. Geçmiş olsun...

Benim de ikinci hamileliğim ve yine yaptırmayı düşünmüyorum. Problemli olabilir denilen bebeklerin çoğu sağlıklı doğuyor sanırım. Bu testler sadece risk söylüyor, Kesin teşhis değil. Peşinden bir sürü yıpratıcı tetkikler başlıyor. Baştan bilip hazırlıklı olmak tercihi de yapılabilir ancak ben de ihtimallerle moralimi bozmamak niyetindeyim.

Hayırlısı. İnşl ben test yaptır mıcam ogluma bacı gelsin istiyorum ama isimlerde hazır bizim yatın Dr randevumuz var bakalım çikolata yemeye çalışacağım hareketler belkit
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınız ben gittiğimde bebek çok hareketsizdi çünkü ben çok hastaydim. Bir daha ki sefere bende tatlı yer giderim inşallah. Ne güzel senin isimler hazirmis ben daha düşünmüyorum netlesirse düşünürüm inşallah

Günaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?

Kizlar gunaydin. Bilen arkadaslar biliyo ailemin yaninda memlekettetim 1 aydir . Baktim biraz daha kaliciyim buranin aile hekimine kaydimi yaptirdim 14 temmuz ilk asin dediler. Birde d vitamini verdi tam 3 ay olunca kullanmaya baslicaksin dediler. Benim bugun tam 12.haftam oldu bugunden mi baslamaliyim yoksa yarinmi karar veremedim . Siz nasi baslamistiniz .

Günaydın herkese :) bugün ikili testimiz var, bir aydır görmedim bebeğimi, ne kadar büyüdÜ, Nasıl, iyi mi diye düşünmekten uyuyamadım resmen. İnşallah güzel sonuçlarla geliriz doktordan...

Günaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?

Miktarı çok fazlaysa bilemem ama benim sürekli yumurtlama akıntısı gibi akıntım var mesela, doktoruma sordum normal olduğunu söyledi. O yüzden ben endişe etmiyorum artık.

Bana vermediler henüz vitamin canım ama istersen yarın başla, bir günden çok şey farkeder mi bilmiyorum ama ben olsam yarın başlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…