- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım süt içiyor musun? Kalsiyum eksikliği de yaparmış , rahim genişlediği için de olurmuş benimde olmuştu geçen hafta şimdi yok şükür.Sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
Bana da oluyor ara ara.Sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
Güle güle kullansın minnoş çok tatlıBu arada teyzeleri ben bebisime uyku takımı yapmak için kumaş aldım bugünonun için birşeyler dikme düşüncesi bile çok heycanlii
Cinsiyet belli olmadığı için ve çok cinsiyetcilik yapmak istemediğim için ne kız ne erkek modelde bir kumaş aldım bakalım siz begenecekmisiniz Eki Görüntüle 1841476
Sağol teyzesiiGüle güle kullansın minnoş çok tatlı
Kızlar şu ikili testteki bhcg 50 üstü kız, altı da erkek meselesini cinsiyet öğrenen arkadaşlar teyit edebilir mi?
Bende önce heterotopik gebelik ameliyatı, peşine ohss sendromu hem de dünden beri gelişen bartolin kistiyle uğraşıyorum böyle neşeli konulara geçmek nasip olmadı
Çok çok güzel canım. Sağlıkla gülücüklerle kullansın inşallahBu arada teyzeleri ben bebisime uyku takımı yapmak için kumaş aldım bugünonun için birşeyler dikme düşüncesi bile çok heycanlii
Cinsiyet belli olmadığı için ve çok cinsiyetcilik yapmak istemediğim için ne kız ne erkek modelde bir kumaş aldım bakalım siz begenecekmisiniz Eki Görüntüle 1841476
Tamamcnm yarın eklerim inşallah
Çook geçmiş olsun
Yaz sıcaklarda etkiler
Hoşgeldiniz yarın eklerim inşallah
Hangi kan ilacı cnm
Kızın mı olacak :)
Yarın güzel haberini alırız inşallah. Senin de cinsiyet tahmini yapabilir doktorun belki. Sanki kızmış geliyor bana.
İkili test konusunda kararsız olduğumu söyledim doktora. Eğer sorun çıkarsa bu bebeği aldırmayı düşünmüyorsan yaptırmana gerek yok dedi. Büyük konuşmayayım ama aldırmayı düşünmüyorum.
Sağol canım inşallah insallahhÇok çok güzel canım. Sağlıkla gülücüklerle kullansın inşallah
İnşallah öyle olur Allah yardımcın olsun senin de bakalım doktorun ne diyecek belki geçicidir inşallahbenim ilk gebeliğim 12. haftaya giriyorum yarın inş.
bende hiç bir belirti yok yani kaşıntı felan , nette bakıyorum hep sizdeki gibi 30. haftadan sonra kaşıntı ile dr a gidilmiş .
oh maas. Allah bağışlasın oğlunuzu. genelde ilk hamileliğinde sıkıntı yaşayanlar ikincide çok rahat geçiriyor sizinde öyle olur inş.
Hayırlısı. İnşl ben test yaptır mıcam ogluma bacı gelsin istiyorum ama isimlerde hazır bizim yatın Dr randevumuz var bakalım çikolata yemeye çalışacağım hareketler belkitMerhaba hanımlar yatak konuşulmuş ben kizimda park yatak kullandım çok memnun kaldım bunda da kızıma aldigimi kullanmaya devam edeceğim dayanıklı çünkü.
Ikili testte serbest bhcg bende 150lerde çıktı doktor testin iyi diyince sormadım bile neden yüksek diye bakalım teori tutacak mı? Açıkçası kızımın bir kız kardeşi olsun isterdim. Ama erkek olursa da onu da tatmış oluruz ne güzel diyorum. Bakalım nasip 1 temmuzda öğreniriz inşallah
Cinsiyeti ogrensekte isim düşünsek
Ihlamurdan başka bitki kullanma demişti doktor. Bol sıvı almak gerekiyor. İyi pekmezde çok rahatlatıyor boğazı iki çay kaşığı bile yeter. Boğazına yazılsın kalsın. Su Vs içmeden üzerine. Ben de çok ağır olmayan grip atlattım. Bu yazdıklarım ve hergün bir diş sarımsak ile. Geçmiş olsun...İyi akşamlar hanımlar yarın Dr kontrolümüz var 11+5 oluyoruz hayırlısı bakalım cinsiyet konusunda belli olursa Allah imKac gündür grib Le savaşıyorum ilaç da alamıyorum dogal ne yersem iyi gelir fikriniz varmı
Kızlar akıntı durmuşuz Nasıl peçete yi sürdüğüm de su gibi geliyor ya
Benim de ikinci hamileliğim ve yine yaptırmayı düşünmüyorum. Problemli olabilir denilen bebeklerin çoğu sağlıklı doğuyor sanırım. Bu testler sadece risk söylüyor, Kesin teşhis değil. Peşinden bir sürü yıpratıcı tetkikler başlıyor. Baştan bilip hazırlıklı olmak tercihi de yapılabilir ancak ben de ihtimallerle moralimi bozmamak niyetindeyim.Bugün gidemedim doktora yarın gideceğim
Okulda kermes vardı çok yoruldum
Hayırlısı diyelim kız erkek ama k senin içine kız doğmuş nasip sağlıklı olsun da..
Cinsiyet tahmini sanmıyorum canım yapacağını. .
Çünkü benim baya bi gazim var gaz bulutu arasında bebek bile zor görünüyor
Cinsiyet tahmini de zor yapılır. .
Ben de bebeği aldirmayi düşünmüyorum. .
Testler sıkıntılı çıkıpta sağ salim sorunsuz doğan bebekler çok. .
Benim testte küçük bi sorun bile çıksa ben hayatı kendime zindan ederim o yüzden en iyisi yaptirmamak. .
Rahat rahat güzel bi hamilelik yaşamak. .
Sabah sırt üstü yatarken elimi karnimin üstüne koydum hadi bebeğim bana kendini belli et dedim bekledim bikaç saniye içinde pıt etti. .
Ben biliyorum ve hissediyorum ya çok güzel bi duyguydu. .
Ikinci hamileligim ama her anın tadı bi başka. ..
Hadi inşallah hayırlı haberler alırsınız ben gittiğimde bebek çok hareketsizdi çünkü ben çok hastaydim. Bir daha ki sefere bende tatlı yer giderim inşallah. Ne güzel senin isimler hazirmis ben daha düşünmüyorum netlesirse düşünürüm inşallahHayırlısı. İnşl ben test yaptır mıcam ogluma bacı gelsin istiyorum ama isimlerde hazır bizim yatın Dr randevumuz var bakalım çikolata yemeye çalışacağım hareketler belkit
Günaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?
Kizlar gunaydin. Bilen arkadaslar biliyo ailemin yaninda memlekettetim 1 aydir . Baktim biraz daha kaliciyim buranin aile hekimine kaydimi yaptirdim 14 temmuz ilk asin dediler. Birde d vitamini verdi tam 3 ay olunca kullanmaya baslicaksin dediler. Benim bugun tam 12.haftam oldu bugunden mi baslamaliyim yoksa yarinmi karar veremedim .Siz nasi baslamistiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?