- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Cem batukanda iyidir tabi ama ben gitmedim ona . İnan bizde istanbuldayiz ama başka köşesinde geçen gün 2 buçuk saatte vardık sarıyer e aslında izmitte de perinatoloji prof lari vardır. Sonuçta sürekli gitmen gerekecekcanım ben ayın 18 ine randevu aldım gidicem onu görmezsem içim rahat etmeyecek çünkü en iyisi kimse onu bulmak istiyorum benim sağlık sorunlarım vardı bişey olcak diye korkuyorum.. sen memnun musun? aynı hastanede cem batukan varmış o da çok iyi. valla ta izmitten gidicem oraya napim.
Yorumunu yeni gördüm canım kusura bakma bilmiyorum canım ya içimde kuvvetli bi his var erkek değil kız :)hadi gözün aydın sen rüyandan sürekli erkek görüyordun değil mi .. eğer bir kez erkek tahmini yapmışsa o pek değişmiyor sağlıkla gelsin inşallah
İstikbal in yatakları çok rahat ve uzun ömürlü oluyor. Biz kullaniyoruz. Bazasini tavsiye etmem ama Yenibosna da eskidji bit pazarı diye bi yer var her çeşit mobilyayi uygun fiyata ordan bulabilirsiniz sporcular carsisida var icinde. Bebek besikleri falanda satiliyorperşembe günü istanbuldaki ilk doktorum için randevu aldım ve aynı zamanda 2li test zaman çoktan geldi perşembe gittiğimde 12. hafta tamamlanmış olacak. sanırım 2li testi de o gün yapar diye düşünüyorum. nasıl yapılıyor yaptıranlar anlatabilir mi? sadece kan mı alınıyor normal koldan? bir de ayrıntılı ultrason da aynı gün mü yapılıyor?
biz daha yeni evimize temmuz başlarında geçeceğiz allah kısmet ederse. herşey baştan yeni alınıyor eşyalarımızı geldiğimiz şehirde bıraktık. bebek alışverişinden çok yeni evleniyor gibi mobilya ve beyaz eşya bakıyorum hatta kendimize yatak bile almamız gerek. marka tavsiyesi olan var mı?
Günaydın. Aynı şeyi yaşıyorum. O kadar kafaya taktım ki gece uyuyamadım. Ya bebeğin suyuysa diye. İnterneti talan ettim. Renksiz sıvı şekilde. Daha önceden beri var, doktoruma sormuştum mantar olabiliyor hamilelikte korkma demişti. Ama şimdi sanki arttı ve daha şeffaf su gibi sanki. Çok korkuyorum bugün doktorumu arayıp telefonda öncelikle sorucam acil gelmeli miyim diye. Gel derse gidicem bugün muhtemelen alttan sıvı alıp bakacak. Ama iki hafta sonra geldiğinde konuşuruz derse, pzts diğer doktoruma randevum var ona direkt baktıracam. Hem o özel daha geniş vakitte inceliyor. Okuduğum kadarıyla bebeğin suyuysa erken haftalarda gelmesi çok çok kötü, ama değilse enfeksiyon akıntısı falansa o da tedavi edilmedikçe keseye doğru ilerliyor ve bebeğe enfeksiyon bulaşıyor. Allahım korusun bunları düşünmek istemiyorum. Hiç uyuyamadım zaten kafaya çok taktım.Günaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?
Günaydın arkadaşlar
catuke S sema coskun ve bugün doktora gidecek arkadaşlar inşallah kontrolunuz sonuçlarınız güzel çıkar
Canım aşırı mı var bende de ara ara özellikle dışarı çıkıp yürüyüş yaptığımda su gibi akıntı geliyor ama aşırı değil yani o yüzden normaldir diye düşündüm son 1 haftadır var bende de.İyi geceler hanımlar
Moralim çok bozuk, ara ara bazı arkadaşlara yazmıştım ben
Günaydın. Aynı şeyi yaşıyorum. O kadar kafaya taktım ki gece uyuyamadım. Ya bebeğin suyuysa diye. İnterneti talan ettim. Renksiz sıvı şekilde. Daha önceden beri var, doktoruma sormuştum mantar olabiliyor hamilelikte korkma demişti. Ama şimdi sanki arttı ve daha şeffaf su gibi sanki. Çok korkuyorum bugün doktorumu arayıp telefonda öncelikle sorucam acil gelmeli miyim diye. Gel derse gidicem bugün muhtemelen alttan sıvı alıp bakacak. Ama iki hafta sonra geldiğinde konuşuruz derse, pzts diğer doktoruma randevum var ona direkt baktıracam. Hem o özel daha geniş vakitte inceliyor. Okuduğum kadarıyla bebeğin suyuysa erken haftalarda gelmesi çok çok kötü, ama değilse enfeksiyon akıntısı falansa o da tedavi edilmedikçe keseye doğru ilerliyor ve bebeğe enfeksiyon bulaşıyor. Allahım korusun bunları düşünmek istemiyorum. Hiç uyuyamadım zaten kafaya çok taktım.
Senin ilk kez mi akıyor? İlk kezse korkma hamilelik akıntısı normal zamana göre daha çokmuş. Benim bayağıdır var.
doğrudur bu ara süt tüketimim hiçCanım süt içiyor musun? Kalsiyum eksikliği de yaparmış , rahim genişlediği için de olurmuş benimde olmuştu geçen hafta şimdi yok şükür.
maşallah çok güzelBu arada teyzeleri ben bebisime uyku takımı yapmak için kumaş aldım bugünonun için birşeyler dikme düşüncesi bile çok heycanlii
Cinsiyet belli olmadığı için ve çok cinsiyetcilik yapmak istemediğim için ne kız ne erkek modelde bir kumaş aldım bakalım siz begenecekmisiniz Eki Görüntüle 1841476
kolay gelsinSantafor cnm..
Bugün öyle yorucu bi gündüki benim için
Okulumuzda kermes yaptık. .
Koordinatör ben ve bi arkadaşımdı
Hersey bizim elimizden geçti. .
Öldüm öldüm yorgunluktan eve geldim biraz dinlendim sonra bi abla ve abimizi ugurlamaya gittik. .
Şimdi eve geldim yazılanları bile okuyamayacagim
Karnimda da savaş var sanki gazdan..
o bende de var dr fitil verdiGünaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?
bnmde 20. hafta da aşı varKizlar gunaydin. Bilen arkadaslar biliyo ailemin yaninda memlekettetim 1 aydir . Baktim biraz daha kaliciyim buranin aile hekimine kaydimi yaptirdim 14 temmuz ilk asin dediler. Birde d vitamini verdi tam 3 ay olunca kullanmaya baslicaksin dediler. Benim bugun tam 12.haftam oldu bugunden mi baslamaliyim yoksa yarinmi karar veremedim .Siz nasi baslamistiniz .
Canım çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir ya hamileyken diş problemi Rabbim şifa versin inşallahGünaydın kızlar. Yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepsini yorum yazamıyorum . Hem çalışıyorum hem de dün dişçiye gittim filan . 20 lik diş (gömülü) yanındaki dişe baskı yapmış ve diş sallanıyor her iki dişin de çekilmesi lazım ama Dr 20. Haftadan önce dişe işlem önermiyoruz Dedi. Antibiyotik verdiler şu an sadece . Dünden beri bugün biraz daha iyi acaba içmesem mi diye düşünüyorum. Dişim sonradan daha kötü olur mu onu da bilemiyorum
Ay dur soleme :) zaten igneden cok korkarim nasi vurulcm diye dusunup duruyorum ya hic sewmiyorum. Bu igne serum .doğrudur bu ara süt tüketimim hiç
yok başta ne güzel keçi sütü içiyordum
maşallah çok güzel
kolay gelsin
az kaldı tatile :)
o bende de var dr fitil verdi
bnmde 20. hafta da aşı var
korkuyorum
aşı yapılnca canın acımıyor ama sonra kolunu 1 hafta kaldıramıyorsun
Ya bilmiyorum sıklaşmaya başladı o yüzden korkuyorum:/Canım aşırı mı var bende de ara ara özellikle dışarı çıkıp yürüyüş yaptığımda su gibi akıntı geliyor ama aşırı değil yani o yüzden normaldir diye düşündüm son 1 haftadır var bende de.
Günaydın kızlar. Yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepsini yorum yazamıyorum . Hem çalışıyorum hem de dün dişçiye gittim filan . 20 lik diş (gömülü) yanındaki dişe baskı yapmış ve diş sallanıyor her iki dişin de çekilmesi lazım ama Dr 20. Haftadan önce dişe işlem önermiyoruz Dedi. Antibiyotik verdiler şu an sadece . Dünden beri bugün biraz daha iyi acaba içmesem mi diye düşünüyorum. Dişim sonradan daha kötü olur mu onu da bilemiyorum
Sorma cok mutsuzumSağol teyzesii
Geçmiş olsun neler gecirmissin öyle geçmiş olur biter insllah yazdıklarının hiçbirini duymadım şimdiye kadar ne. Anlama geliyor acaba
Yorumunu yeni gördüm canım kusura bakma bilmiyorum canım ya içimde kuvvetli bi his var erkek değil kız :)
Doktora inanmıyorum ben :))
Erkek çocuklarını çok severim heleki babam yok ve erkek kardeşim yok oğlum olsun isterim Çok ama his işte bakalım bir diğer kontrolde kesinleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?