2016 Aralık Anneleri

Cem batukanda iyidir tabi ama ben gitmedim ona . İnan bizde istanbuldayiz ama başka köşesinde geçen gün 2 buçuk saatte vardık sarıyer e aslında izmitte de perinatoloji prof lari vardır. Sonuçta sürekli gitmen gerekecek

hadi gözün aydın sen rüyandan sürekli erkek görüyordun değil mi .. eğer bir kez erkek tahmini yapmışsa o pek değişmiyor sağlıkla gelsin inşallah
Yorumunu yeni gördüm canım kusura bakma bilmiyorum canım ya içimde kuvvetli bi his var erkek değil kız :)
Doktora inanmıyorum ben :))
Erkek çocuklarını çok severim heleki babam yok ve erkek kardeşim yok oğlum olsun isterim Çok ama his işte bakalım bir diğer kontrolde kesinleşir

İstikbal in yatakları çok rahat ve uzun ömürlü oluyor. Biz kullaniyoruz. Bazasini tavsiye etmem ama Yenibosna da eskidji bit pazarı diye bi yer var her çeşit mobilyayi uygun fiyata ordan bulabilirsiniz sporcular carsisida var icinde. Bebek besikleri falanda satiliyor

İyi geceler hanımlar

Moralim çok bozuk, ara ara bazı arkadaşlara yazmıştım ben
Günaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?
Günaydın. Aynı şeyi yaşıyorum. O kadar kafaya taktım ki gece uyuyamadım. Ya bebeğin suyuysa diye. İnterneti talan ettim. Renksiz sıvı şekilde. Daha önceden beri var, doktoruma sormuştum mantar olabiliyor hamilelikte korkma demişti. Ama şimdi sanki arttı ve daha şeffaf su gibi sanki. Çok korkuyorum bugün doktorumu arayıp telefonda öncelikle sorucam acil gelmeli miyim diye. Gel derse gidicem bugün muhtemelen alttan sıvı alıp bakacak. Ama iki hafta sonra geldiğinde konuşuruz derse, pzts diğer doktoruma randevum var ona direkt baktıracam. Hem o özel daha geniş vakitte inceliyor. Okuduğum kadarıyla bebeğin suyuysa erken haftalarda gelmesi çok çok kötü, ama değilse enfeksiyon akıntısı falansa o da tedavi edilmedikçe keseye doğru ilerliyor ve bebeğe enfeksiyon bulaşıyor. Allahım korusun bunları düşünmek istemiyorum. Hiç uyuyamadım zaten kafaya çok taktım.
Senin ilk kez mi akıyor? İlk kezse korkma hamilelik akıntısı normal zamana göre daha çokmuş. Benim bayağıdır var.

günaydın canlar,hayırlı cumalar,iş yerinde sıkıntılarım var,Rabbim kimseyi darda bırakmasın...öğleden sonra dr gitcem bakalım,inşallah yavrularımız iyidir

Günaydın kızlar. Yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepsini yorum yazamıyorum . Hem çalışıyorum hem de dün dişçiye gittim filan . 20 lik diş (gömülü) yanındaki dişe baskı yapmış ve diş sallanıyor her iki dişin de çekilmesi lazım ama Dr 20. Haftadan önce dişe işlem önermiyoruz Dedi. Antibiyotik verdiler şu an sadece . Dünden beri bugün biraz daha iyi acaba içmesem mi diye düşünüyorum. Dişim sonradan daha kötü olur mu onu da bilemiyorum

Canım aşırı mı var bende de ara ara özellikle dışarı çıkıp yürüyüş yaptığımda su gibi akıntı geliyor ama aşırı değil yani o yüzden normaldir diye düşündüm son 1 haftadır var bende de.

Canım süt içiyor musun? Kalsiyum eksikliği de yaparmış , rahim genişlediği için de olurmuş benimde olmuştu geçen hafta şimdi yok şükür.
doğrudur bu ara süt tüketimim hiç
yok başta ne güzel keçi sütü içiyordum

maşallah çok güzel

kolay gelsin
az kaldı tatile :)

Günaydın anneler az önce benden şeffaf bir akıntı geldi tıpkı yumurtlama akıntısı gibi...çok korkuyorum kesenin suyu falan olabilir mi?
o bende de var dr fitil verdi

bnmde 20. hafta da aşı var
korkuyorum
aşı yapılnca canın acımıyor ama sonra kolunu 1 hafta kaldıramıyorsun

Canım çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir ya hamileyken diş problemi Rabbim şifa versin inşallah

Ay dur soleme :) zaten igneden cok korkarim nasi vurulcm diye dusunup duruyorum ya hic sewmiyorum. Bu igne serum .

geçmiş olsun
20.haftaya kadar bekliceksin demek.. bakalım bende ay sonunda gidicem o zamn ne dicek doktor.16. haftam olucak bana da böyle diyecek mi
bu arada hamilelere uygun antibiyotik vermiştir doktorun, augmentin flan mı verdi..

Günaydın hanımlar

Biz dün akşam kontrolümüze gittik. Bebişim 2,59 cm olmuş. Doktor haftasına göre çok iyi maşallah dedi. Bir de inanamadım görünce ama bize el salladı. Doktorumuz bile şaşırdı erken hareket etmeye başlamış dedi. :) İnsan tuhaf oluyor gerçekten mucize gibi. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Sağol teyzesii
Geçmiş olsun neler gecirmissin öyle geçmiş olur biter insllah yazdıklarının hiçbirini duymadım şimdiye kadar ne. Anlama geliyor acaba
Sorma cok mutsuzum biraz bilgi olması açısından açıklayayım.

Heterotopik gebelik: çok nadir görülen bir durum. Hayatında böyle bir vakayla karşılaşmadan emekli olan doktor cokmuş.
Hem normal gebelik hem de dış gebeliğin bir arada olması. (Ameliyattan başka çözümü yok cok zor günlerdi ağrı kesicisiz dikişin düzelmesini bekleme süreci)

Ohss sendromu: normalde tüp bebek tedavisi olan kadınlarda verilen ilaçlardan dolayı yumurtaların aşırı uyarılmasından kaynaklanan bir sorunken benim ki doğal yolla oluştu. Yumurtalıklarım kocaman oldular sancı yapıolar ilk zamanlar dayanılmaz boyuttaydı bir ayı aşkın süredir çekiyorum ve yine ilaç kullanamadığımdan kendi geçmesini bekliyoruz bebeğe bi zararı yok ama bana cok sıkıntı oluyo biraz yürüyünce sancılanıyorum hala.

Bartholin kisti: vajina girişinde bulunan bartholin bezleri kanallarının sebebi tam olarak bilinmeyen nedenlerden tıkanması ile oluşuyor. Vajina iç dudağım o kadar şişti ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bebeğe zararı olmayan bi Antibiotik ilacı ile sonuç almaya çalışıyoruz. Olmazsa cerrahi müdahele gerekli bu da bebeğe sakıncalı zaten bi kere genel anestezi ile ameliyat oldum ikincisini kaldırabilir miyiz şüpheli

Yani grubumuzun bahtsız annelerindenim. Allahımdan güç sabır diliyorum artık yapıcak bişiyim yok. Üç aydır rahat yüzü gormedim.

Estağfurullah canım kusur mu olur. Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı olsun ama oğlumda doktorum çok erken tahminde bulundu erkek dedi ve değişmedi ben de çok kuvvetli kız hissetmiştim bakalım merakla beklicem senin cinsiyeti:) bunda çok nötürüm sağdan soldan kız diyen çok ama oğlum ısrarla erkek kardeşim olucak adı da çınar olucak diyo kız olursa bana arkadaş erkek olursa oğluma arkadaş olucak hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…