2016 Aralık Anneleri

Hayirli Cumalar,
okurken icim kötü oldu rabbim bu mesakatli yolda bebeginizi sizi korusun.. İleride yavrunuza kizdiginizda söylenecek tatli anilar olarak kalsin insallah.. Anne olmak zor , annelerimizin dedigi gibi anne olunca anlarsin oyle gercekten
tekrar gecmis olsun

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah.

Ne güzel canım Rabbim gönlüne göre versin , dur bakalım 3 haftaya kesin belli olur ama dediğin gibi doktor da yanılmayabilir tecrübeliler sonuçta.

Rabbim şifa versin canım evet 3 ay neler yaşamışsın bundan sonra herşey çok güzel gitsin inşallah

günaydın canlar,hayırlı cumalar,iş yerinde sıkıntılarım var,Rabbim kimseyi darda bırakmasın...öğleden sonra dr gitcem bakalım,inşallah yavrularımız iyidir
Allah yardımcın olsun cnm
@iclal85 de yazmıştı
sıkıntılarınız bir an önce biter inşallah

Diş en çok korktuğumdur çok zor
Allah yardımcın olsun
Ay dur soleme :) zaten igneden cok korkarim nasi vurulcm diye dusunup duruyorum ya hic sewmiyorum. Bu igne serum .
iğneden korkma zaten hissetmiyorsun bile
sonr akolun ağrıyor :)

bende ultrasonda görünce dilim tutuluyor

Allah büyüğünden esirgesin
neler geçirmişsin cnm bnm

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah.
Çok teşekkur ederim dilerim artık bende normal bir hamilelik süreci yaşarım.. Hepimize ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum guzel Anneler

benim tansiyonum çok düşüyor arkadaşlar dün 9-3 den yukarı çıkmadı yattım zar zor uyudum progestan içiyorum bide rahimde kanama alanım var ondan mı düşüyor bilmiyorum

Canim allah yardimcin olsun ya şuan senin yerine koydum kendimi ve kendi mizmizlanmalarimdan utandim doğrusu hayirlisiyla atlatirsin inşallah haberdar et bizi

evet augmentin verdi kendi kadın doğum doktoruma da sordum içebilirsin dedi. En azından 20. haftaya kadar ağrısız idare etmeyi umuyorum. Belki sonra çektirebilirim umarım hepimizin diş problemi ilk ve son olur

benim tansiyonum çok düşüyor arkadaşlar dün 9-3 den yukarı çıkmadı yattım zar zor uyudum progestan içiyorum bide rahimde kanama alanım var ondan mı düşüyor bilmiyorum

hamilelikte düşük tansiyon oluyor..doktora sordum normal dedi.
progestan da düşürüyor bence. ben hep 9-5 dolaştım progestan içtiğimde kafam leyla gibiydi..
şimdi de düşük, ama hamilelikle alakalı en azından 10-6 . biraz daha iyiyim.

Şimdi doktordan çıkıp kan vermeye geldik, çok şükür her şey yolundaymış. Bebeğim büyümüş, haftasına uygun gidiyormuş. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış çok şükür. Maşallah dedi doktor, ama cinsiyetini göstermedi bizim küçük. 11 temmuza randevu verdi bayram araya girdiği için. Allahım hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)

benim hamile kalmadan öncede çok yüksek değildi 10-5 di . ama şimdi 3 e kadar düşünce kötü etkiliyor çok sersem yapıyor dün tuzlu ayran içtim yine yükselmedi progestanıda günde 6 tane içiyorum dediğin gibi o da ekstra etkiliyor olabilir

canım çok sewindim tebrikederin bu haberi almak insanı çok rahatlatıyor ben de dün yaşadım çünkü aynı şeyi rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum Allah herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar ve güzel doğumlar inş:)))

bir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??

tşk ederim canım haklisin aslnda ama ben taktim mi biseyi yapmadan rahat edemem bi besik alinacak :)yoksa icimde kalir uzulurum
1 tane var ve bende ona gidiyorum aslinda kotu diyemem asla iyi bi dr ama bilim adami gibi sanki hani insan daha sicak yakinlik ariyo ibrahim bry oyle sempatikmis sanirim ben cok uzak hissediyorum istediklerimi soramiyorum soguk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…