- 9 Haziran 2015
- 466
- 795
- 103
Hayirli Cumalar,Sorma cok mutsuzumbiraz bilgi olması açısından açıklayayım.
Heterotopik gebelik: çok nadir görülen bir durum. Hayatında böyle bir vakayla karşılaşmadan emekli olan doktor cokmuş.
Hem normal gebelik hem de dış gebeliğin bir arada olması. (Ameliyattan başka çözümü yok cok zor günlerdi ağrı kesicisiz dikişin düzelmesini bekleme süreci)
Ohss sendromu: normalde tüp bebek tedavisi olan kadınlarda verilen ilaçlardan dolayı yumurtaların aşırı uyarılmasından kaynaklanan bir sorunken benim ki doğal yolla oluştu. Yumurtalıklarım kocaman oldular sancı yapıolar ilk zamanlar dayanılmaz boyuttaydı bir ayı aşkın süredir çekiyorum ve yine ilaç kullanamadığımdan kendi geçmesini bekliyoruz bebeğe bi zararı yok ama bana cok sıkıntı oluyo biraz yürüyünce sancılanıyorum hala.
Bartholin kisti: vajina girişinde bulunan bartholin bezleri kanallarının sebebi tam olarak bilinmeyen nedenlerden tıkanması ile oluşuyor. Vajina iç dudağım o kadar şişti ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bebeğe zararı olmayan bi Antibiotik ilacı ile sonuç almaya çalışıyoruz. Olmazsa cerrahi müdahele gerekli bu da bebeğe sakıncalı zaten bi kere genel anestezi ile ameliyat oldum ikincisini kaldırabilir miyiz şüpheli
Yani grubumuzun bahtsız annelerindenim. Allahımdan güç sabır diliyorum artık yapıcak bişiyim yok. Üç aydır rahat yüzü gormedim.
Sorma cok mutsuzumbiraz bilgi olması açısından açıklayayım.
Heterotopik gebelik: çok nadir görülen bir durum. Hayatında böyle bir vakayla karşılaşmadan emekli olan doktor cokmuş.
Hem normal gebelik hem de dış gebeliğin bir arada olması. (Ameliyattan başka çözümü yok cok zor günlerdi ağrı kesicisiz dikişin düzelmesini bekleme süreci)
Ohss sendromu: normalde tüp bebek tedavisi olan kadınlarda verilen ilaçlardan dolayı yumurtaların aşırı uyarılmasından kaynaklanan bir sorunken benim ki doğal yolla oluştu. Yumurtalıklarım kocaman oldular sancı yapıolar ilk zamanlar dayanılmaz boyuttaydı bir ayı aşkın süredir çekiyorum ve yine ilaç kullanamadığımdan kendi geçmesini bekliyoruz bebeğe bi zararı yok ama bana cok sıkıntı oluyo biraz yürüyünce sancılanıyorum hala.
Bartholin kisti: vajina girişinde bulunan bartholin bezleri kanallarının sebebi tam olarak bilinmeyen nedenlerden tıkanması ile oluşuyor. Vajina iç dudağım o kadar şişti ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bebeğe zararı olmayan bi Antibiotik ilacı ile sonuç almaya çalışıyoruz. Olmazsa cerrahi müdahele gerekli bu da bebeğe sakıncalı zaten bi kere genel anestezi ile ameliyat oldum ikincisini kaldırabilir miyiz şüpheli
Yani grubumuzun bahtsız annelerindenim. Allahımdan güç sabır diliyorum artık yapıcak bişiyim yok. Üç aydır rahat yüzü gormedim.
Ne güzel canım Rabbim gönlüne göre versin , dur bakalım 3 haftaya kesin belli olur ama dediğin gibi doktor da yanılmayabilir tecrübeliler sonuçta.Estağfurullah canım kusur mu olur. Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı olsun ama oğlumda doktorum çok erken tahminde bulundu erkek dedi ve değişmedi ben de çok kuvvetli kız hissetmiştim bakalım merakla beklicem senin cinsiyeti:) bunda çok nötürüm sağdan soldan kız diyen çok ama oğlum ısrarla erkek kardeşim olucak adı da çınar olucak diyo kız olursa bana arkadaş erkek olursa oğluma arkadaş olucak hayırlısı :)
Rabbim şifa versin canım evet 3 ay neler yaşamışsın bundan sonra herşey çok güzel gitsin inşallahSorma cok mutsuzumbiraz bilgi olması açısından açıklayayım.
Allah yardımcın olsun cnmgünaydın canlar,hayırlı cumalar,iş yerinde sıkıntılarım var,Rabbim kimseyi darda bırakmasın...öğleden sonra dr gitcem bakalım,inşallah yavrularımız iyidir
Diş en çok korktuğumdur çok zorGünaydın kızlar. Yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama hepsini yorum yazamıyorum . Hem çalışıyorum hem de dün dişçiye gittim filan . 20 lik diş (gömülü) yanındaki dişe baskı yapmış ve diş sallanıyor her iki dişin de çekilmesi lazım ama Dr 20. Haftadan önce dişe işlem önermiyoruz Dedi. Antibiyotik verdiler şu an sadece . Dünden beri bugün biraz daha iyi acaba içmesem mi diye düşünüyorum. Dişim sonradan daha kötü olur mu onu da bilemiyorum
iğneden korkma zaten hissetmiyorsun bileAy dur soleme :) zaten igneden cok korkarim nasi vurulcm diye dusunup duruyorum ya hic sewmiyorum. Bu igne serum .
bende ultrasonda görünce dilim tutuluyorGünaydın hanımlar
Biz dün akşam kontrolümüze gittik. Bebişim 2,59 cm olmuş. Doktor haftasına göre çok iyi maşallah dedi. Bir de inanamadım görünce ama bize el salladı. Doktorumuz bile şaşırdı erken hareket etmeye başlamış dedi. :) İnsan tuhaf oluyor gerçekten mucize gibi. Rabbim sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Allah büyüğünden esirgesinSorma cok mutsuzumbiraz bilgi olması açısından açıklayayım.
Hayirli Cumalar,
okurken icim kötü oldu rabbim bu mesakatli yolda bebeginizi sizi korusun.. İleride yavrunuza kizdiginizda söylenecek tatli anilar olarak kalsin insallah.. Anne olmak zor , annelerimizin dedigi gibi anne olunca anlarsin oyle gercekten
tekrar gecmis olsun
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah. Stres yapma iyi düşün iyi olsun inşallah.
Çok teşekkur ederim dilerim artık bende normal bir hamilelik süreci yaşarım.. Hepimize ayrı ayrı kolaylıklar diliyorum guzel AnnelerAllah yardımcın olsun cnm
@iclal85 de yazmıştı
sıkıntılarınız bir an önce biter inşallah
Diş en çok korktuğumdur çok zor
Allah yardımcın olsun
iğneden korkma zaten hissetmiyorsun bile
sonr akolun ağrıyor :)
bende ultrasonda görünce dilim tutuluyor
Allah büyüğünden esirgesin
neler geçirmişsin cnm bnm
hamileliğin ilk zamanları düşük olur zatenbenim tansiyonum çok düşüyor arkadaşlar dün 9-3 den yukarı çıkmadı yattım zar zor uyudum progestan içiyorum bide rahimde kanama alanım var ondan mı düşüyor bilmiyorum
Canim allah yardimcin olsun ya şuan senin yerine koydum kendimi ve kendi mizmizlanmalarimdan utandim doğrusu hayirlisiyla atlatirsin inşallah haberdar et biziSorma cok mutsuzumbiraz bilgi olması açısından açıklayayım.
sağol cnm Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun en korktuğum şeydir ya hamileyken diş problemi Rabbim şifa versin inşallah
evet augmentin verdi kendi kadın doğum doktoruma da sordum içebilirsin dedi. En azından 20. haftaya kadar ağrısız idare etmeyi umuyorum. Belki sonra çektirebilirimgeçmiş olsun
20.haftaya kadar bekliceksin demek.. bakalım bende ay sonunda gidicem o zamn ne dicek doktor.16. haftam olucak bana da böyle diyecek mi
bu arada hamilelere uygun antibiyotik vermiştir doktorun, augmentin flan mı verdi..
benim tansiyonum çok düşüyor arkadaşlar dün 9-3 den yukarı çıkmadı yattım zar zor uyudum progestan içiyorum bide rahimde kanama alanım var ondan mı düşüyor bilmiyorum
benim hamile kalmadan öncede çok yüksek değildi 10-5 di . ama şimdi 3 e kadar düşünce kötü etkiliyor çok sersem yapıyor dün tuzlu ayran içtim yine yükselmedi progestanıda günde 6 tane içiyorum dediğin gibi o da ekstra etkiliyor olabilirhamilelikte düşük tansiyon oluyor..doktora sordum normal dedi.
progestan da düşürüyor bence. ben hep 9-5 dolaştım progestan içtiğimde kafam leyla gibiydi..
şimdi de düşük, ama hamilelikle alakalı en azından 10-6 . biraz daha iyiyim.
canım çok sewindim tebrikederin bu haberi almak insanı çok rahatlatıyor ben de dün yaşadım çünkü aynı şeyi rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum Allah herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar ve güzel doğumlar inş:)))Şimdi doktordan çıkıp kan vermeye geldik, çok şükür her şey yolundaymış. Bebeğim büyümüş, haftasına uygun gidiyormuş. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış çok şükür. Maşallah dedi doktor, ama cinsiyetini göstermedi bizim küçük. 11 temmuza randevu verdi bayram araya girdiği için. Allahım hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
evet çok şirin bir model gerçekten çok beğendim. Ben de hep böyle heveslenmiştim ama herkes kısa vadede kullanır. Sonra işin bitince nereye koycaksın diye düşünüp durursun demişlerdi. İnandım, almadım.:) Haklılarmış. Çok güzel görünsede uzun süreli kullanamıyorsun arkadaşım. Park yatak konusunda da bence haklısın, bunlar gibi kesinlikle şık görünmüyor ancak çok kullanışlı. 2 kademe oluyor, bebek küçükken üstteki kademede yatıyorsun. büyüdükçe üstteki bölmeyi alıp aşağı indiriyorsun. Benim kızım hala kullanıyor. Benim park yatak Graco Contour Prestige. Çok memnunum. Bebek arabam da Graco Evo modeli, ondan da memnunum.
1 tane var ve bende ona gidiyorum aslinda kotu diyemem asla iyi bi dr ama bilim adami gibi sanki hani insan daha sicak yakinlik ariyo ibrahim bry oyle sempatikmis sanirim ben cok uzak hissediyorum istediklerimi soramiyorum sogukCem batukanda iyidir tabi ama ben gitmedim ona . İnan bizde istanbuldayiz ama başka köşesinde geçen gün 2 buçuk saatte vardık sarıyer e aslında izmitte de perinatoloji prof lari vardır. Sonuçta sürekli gitmen gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?