2016 Aralık Anneleri

Canım çok sevindim

Hayırlı olsun canı sağlıklı olsunlar inşallah
Benim 1 hafta sonra çıkacak beta Hcg ama kalp atışı 169 du bakalım bende bu tez yalan mı olcak nun teorisine dün ultrason Resmimizi attım tecrübeli arkadaş bana az önce kız demiş 16.haftaya kadar emin olamıcaz

Arkadaslar aranizda omega 3 kullanan varmi gunde kac tablet iciyosunuz
haftada 3 gün bir tablet verdi bana canım

Kızlar soda içiyor musunuz ?
hafta içi iş yerinde her gün 1 tane içiyorum hafta sonu çok bakamıyorum kendime

sanmıyorum öyle bişey olduğunu balıklar bile bununla besleniyor dedi bana doktorum

krill oil diye bişey verdi doktor yüksek omega3 takviyesiymiş ama henüz başlamadım.

bence hiç bir sıkıntı yok canım
kaç gibi dr bakacak
fb-hcg teorisine göre de kız cinsiyetli :)
ay bana 2li test sonuçlarınız normal diye yazdı doktorumun asistanı ama bu serbest bhcg kaç bilmiyorum tabiiiiii

canım iphone kullanıyorsan, "Sprout Hamilelik" ve Hamilelik Rehberi (serkan oral) bu ikisini de tavsiye ederim. Sprout 15 gün sonra deneme süresi bitiyor, 10 tl vermeyeyim boşuna diye ben bazen silip tekrar yüklüyorum
bi ara kampanya vardı bunun üçlü programı adet takibi filan almıştım ben çok memnunum serkan oralıda indirdim.

banada doktorum tahminde bile bulunmadı 14.-16. hafta arası belli olur öncesi tahmindir dedi bekliyoruz bakalım 18 hazirana kontrolüm var benimde

Sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
canım telefonuma indirdiğim programda bu hafta için sağ kasıkta şiddetli ağrı olabilir yazıyordu.

ben 12+5 te doktora gittim banada verdi 10 gün sonra başla dedi 14+2 ye denk geliyo canım

geçen ctesi doktora gittiğimde 10 gün daha iç sonra bırak folik asiti dedi

İnternette de hep kalp atış hızına göre cinsiyet belirlenir yazmışlar, ne kadar doğru tabi bilemedim, insan meraklanıp hepsini okuyor. Bizim de kalp atışımız 168 di. Ama eşim rüyasında erkek görmüş bakalım :)

bizimkinin de kalp atışı 145 çıkmıştı bakalım kalp atışı teorisi tutucak mı

Çok sevindim ne mutlu :)

Tecrübeli anneler, Bübchen ürünlerini biliyor musunuz nasillar? Yeni bebegi olan bir arkadasima buradan bebek ürünleri getiricem de, Bübchen alayim dedim. Türkiye`de de var mi?

Merhaba arkadaşım..ben 3 çocuğumu da sadece bübchen ile büyüttüm 2 yaşında kızım var hala devam ediyorum..Almanyada kullandım ve sonra burda da..doktoruma sormuştum ve bana kimyasal maddeler içermeyen tek marka demişti.Biraz pahalı ama burda da her ürünü mevcut rahatlıkla bulunuyor.

Başta sağlıklı olmak üzere herkesin gönlündeki olsun inşallah canım

Tecrübeli anneler, Bübchen ürünlerini biliyor musunuz nasillar? Yeni bebegi olan bir arkadasima buradan bebek ürünleri getiricem de, Bübchen alayim dedim. Türkiye`de de var mi?
Bübchen iyidir severim cok kullandim memnun da kaldimTr.de var.sebamed de kullandim o da iyiydi.En çok memnun kaldigim Burts Bees oldu.Bu urunlerde burda fiyatlar biraz uçuk.sizin bulunduğunuz yerde nasil?

Ay gerçekten en doğal urun mu ya hemen baktim internetten setlerine falan sanki çok da pahali değil gibi sonuçta kendimiz için veya keyfimiz için saçma sapan yere paralar harciyoruz bebislerimizden daha önemli değil sonuçta
Bide bu mu yanlis bakmamisim dimi

Bübchen iyidir severim cok kullandim memnun da kaldimTr.de var.sebamed de kullandim o da iyiydi.En çok memnun kaldigim Burts Bees oldu.Bu urunlerde burda fiyatlar biraz uçuk.sizin bulunduğunuz yerde nasil?
Sebamed kullanmayi düşünüyordum bende ama bu markayi simdi duyunca bi dusuneyim dedim

Aynı senin gibi düşünüyorum. .
Bugün doktora gittim ense kalınlığı 1.4 dedi.
Cinsiyeti sordum daha çok erken ama tahmini olarak kiz dedi :)))

Karnimda yatiyordu meleğim ellerini ayaklarını kipirtadiyordu sadece...
Kipirdadigini görünce insan daha çok mutlu oluyor. ..
Aynen canım ya bizde doktor dur rahatsız edelim kıpırdasın dedi ultrasonu karnımda çalkaladı bebeğim esnedi ayaklarını uzattı o an makinaya girip yicektim onu Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın

Evet bu marka..Ben banyo ve saç şampuanını bir de sabununu kullanıyorum ve özellikle minikken sabunu çok iyi alerjik bir durumdan korkmuyorsunuz..Sütünü banyodan sonra biraz büyüdükten sonra kullandım,bebe yağını da en çok kendim yani hamileyken göbeğime sürdüm sonuç harikaydı

Valla ben folik icmiyorum. Baya aksadi diyebilirim bulanti artiriyo diye sordum bi sure birak demisti . Yarinda ikili testle cinsiyet tahminimiz var yarin hem d yi hemde foligi solerim. Biraktim gbi bise yani.

Valla ben folik icmiyorum. Baya aksadi diyebilirim bulanti artiriyo diye sordum bi sure birak demisti . Yarinda ikili testle cinsiyet tahminimiz var yarin hem d yi hemde foligi solerim. Biraktim gbi bise yani.

yarın benimde kontrolüm var ikili test yapılacak demişti umarım bana da artık folik asit kullanma der çünkü bu mide bulantısı beni öldürüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…