- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Canım çok sevindimŞimdi doktordan çıkıp kan vermeye geldik, çok şükür her şey yolundaymış. Bebeğim büyümüş, haftasına uygun gidiyormuş. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış çok şükür. Maşallah dedi doktor, ama cinsiyetini göstermedi bizim küçük. 11 temmuza randevu verdi bayram araya girdiği için. Allahım hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
Hayırlı olsun canı sağlıklı olsunlar inşallahKızlar günaydın :) Bizim dün kontrolümüz vardı hem ikili test sonuçlarını gösterdik hem de cinsiyetine baktı.. Bizim de oğlanmış valla herhalde bu sene erkek yılı dediğiniz gibi..
Benim beta hcg'm 15,87 di. Kalp atımı da ilk gittiğimizde 137 idi. Bunlara göre doğru çıktı
haftada 3 gün bir tablet verdi bana canımArkadaslar aranizda omega 3 kullanan varmi gunde kac tablet iciyosunuz
hafta içi iş yerinde her gün 1 tane içiyorum hafta sonu çok bakamıyorum kendimeKızlar soda içiyor musunuz ?
sanmıyorum öyle bişey olduğunu balıklar bile bununla besleniyor dedi bana doktorumben internette çok sağlam olmayan kaynaklardan hamilelikte kullanmanın bebeğe zararlı olduğunu zeka geriliği yaptığını okumuştum. doktoruma sordum hayır öyle bir şey yok kullanabilirsin dedi ama yine de benim içime sinmedi kullanmak
krill oil diye bişey verdi doktor yüksek omega3 takviyesiymiş ama henüz başlamadım.Kızlar bir sorum olacak, doktoruma balık yağı hapını sordum . Haftada 2 gün balık yiyorsan gerekli değil Dedi. Ben zaten ilaç içemeyen birisiyim. Bundan sonra düzenli olarak tüketmeye çalışacağım. Siz kullanıyor musunuz omega 3 için ilaç
ay bana 2li test sonuçlarınız normal diye yazdı doktorumun asistanı ama bu serbest bhcg kaç bilmiyorum tabiiiiiibence hiç bir sıkıntı yok canım
kaç gibi dr bakacak
fb-hcg teorisine göre de kız cinsiyetli :)
bi ara kampanya vardı bunun üçlü programı adet takibi filan almıştım ben çok memnunum serkan oralıda indirdim.canım iphone kullanıyorsan, "Sprout Hamilelik" ve Hamilelik Rehberi (serkan oral) bu ikisini de tavsiye ederim. Sprout 15 gün sonra deneme süresi bitiyor, 10 tl vermeyeyim boşuna diye ben bazen silip tekrar yüklüyorum
banada doktorum tahminde bile bulunmadı 14.-16. hafta arası belli olur öncesi tahmindir dedi bekliyoruz bakalım 18 hazirana kontrolüm var benimdeCanım merhaba, hoşgeldin.
Allah şifalar versin sana da, hepimize de. Cİnsiyet tahmini yapılanlar evet var. Genelde 2 li testlerde doktorlar tahminde bulundu, haftası erken olan arkadaşların çoğunda bir ihtimal mevcut, bana da erkek olabilir dedi doktorum. Ama tabi 15-16. haftalarda kesinleşecek.Şimdi ihtimal diyorlar
canım telefonuma indirdiğim programda bu hafta için sağ kasıkta şiddetli ağrı olabilir yazıyordu.Sağ kasığıma bıçak saplanıyor gibi ağrım oluyor niyeyse kızlar
ben 12+5 te doktora gittim banada verdi 10 gün sonra başla dedi 14+2 ye denk geliyo canımKizlar gunaydin. Bilen arkadaslar biliyo ailemin yaninda memlekettetim 1 aydir . Baktim biraz daha kaliciyim buranin aile hekimine kaydimi yaptirdim 14 temmuz ilk asin dediler. Birde d vitamini verdi tam 3 ay olunca kullanmaya baslicaksin dediler. Benim bugun tam 12.haftam oldu bugunden mi baslamaliyim yoksa yarinmi karar veremedim .Siz nasi baslamistiniz .
geçen ctesi doktora gittiğimde 10 gün daha iç sonra bırak folik asiti dedibir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??
Hayırlı olsun canı sağlıklı olsunlar inşallah
Benim 1 hafta sonra çıkacak beta Hcg ama kalp atışı 169 du bakalım bende bu tez yalan mı olcak nun teorisine dün ultrason Resmimizi attım tecrübeli arkadaş bana az önce kız demiş 16.haftaya kadar emin olamıcaz
bizimkinin de kalp atışı 145 çıkmıştıİnternette de hep kalp atış hızına göre cinsiyet belirlenir yazmışlar, ne kadar doğru tabi bilemedim, insan meraklanıp hepsini okuyor. Bizim de kalp atışımız 168 di. Ama eşim rüyasında erkek görmüş bakalım :)
Çok sevindim ne mutlu :)Selamlar arkadaşlar, hayirli cumalar.
Dr. Kontrolünden geldim az önce.hersey yolunda cok şükür.
Ikili test icin 12.hafta dolunca yapalım dedi . devlet hastanesinde yaptiracagim kismet olursa.
Folik asit vermedi tekrar, multivitamin verdi sadece.demir ilacina deva edeceğim.
Bende haberler böyle insallah hepimiz herzaman güzel haberlerle geliriz
Gözün aydın canım darısı hepimizin başına:)kızlaaaaaaar doktorumun asistanından süper bir haber aldım mübarek cuma günü :) 2 li test sonucum gayet iyi çıkmış... şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına diyelim
Tecrübeli anneler, Bübchen ürünlerini biliyor musunuz nasillar? Yeni bebegi olan bir arkadasima buradan bebek ürünleri getiricem de, Bübchen alayim dedim. Türkiye`de de var mi?
Başta sağlıklı olmak üzere herkesin gönlündeki olsun inşallah canımİnternette de hep kalp atış hızına göre cinsiyet belirlenir yazmışlar, ne kadar doğru tabi bilemedim, insan meraklanıp hepsini okuyor. Bizim de kalp atışımız 168 di. Ama eşim rüyasında erkek görmüş bakalım :)
Bübchen iyidir severim cok kullandim memnun da kaldimTr.de var.sebamed de kullandim o da iyiydi.En çok memnun kaldigim Burts Bees oldu.Bu urunlerde burda fiyatlar biraz uçuk.sizin bulunduğunuz yerde nasil?Tecrübeli anneler, Bübchen ürünlerini biliyor musunuz nasillar? Yeni bebegi olan bir arkadasima buradan bebek ürünleri getiricem de, Bübchen alayim dedim. Türkiye`de de var mi?
Ay gerçekten en doğal urun mu ya hemen baktim internetten setlerine falan sanki çok da pahali değil gibi sonuçta kendimiz için veya keyfimiz için saçma sapan yere paralar harciyoruz bebislerimizden daha önemli değil sonuçtaMerhaba arkadaşım..ben 3 çocuğumu da sadece bübchen ile büyüttüm 2 yaşında kızım var hala devam ediyorum..Almanyada kullandım ve sonra burda da..doktoruma sormuştum ve bana kimyasal maddeler içermeyen tek marka demişti.Biraz pahalı ama burda da her ürünü mevcut rahatlıkla bulunuyor.
Sebamed kullanmayi düşünüyordum bende ama bu markayi simdi duyunca bi dusuneyim dedimBübchen iyidir severim cok kullandim memnun da kaldimTr.de var.sebamed de kullandim o da iyiydi.En çok memnun kaldigim Burts Bees oldu.Bu urunlerde burda fiyatlar biraz uçuk.sizin bulunduğunuz yerde nasil?
Benim de ikinci hamileliğim ve yine yaptırmayı düşünmüyorum. Problemli olabilir denilen bebeklerin çoğu sağlıklı doğuyor sanırım. Bu testler sadece risk söylüyor, Kesin teşhis değil. Peşinden bir sürü yıpratıcı tetkikler başlıyor. Baştan bilip hazırlıklı olmak tercihi de yapılabilir ancak ben de ihtimallerle moralimi bozmamak niyetindeyim.
Aynen canım ya bizde doktor dur rahatsız edelim kıpırdasın dedi ultrasonu karnımda çalkaladı bebeğim esnedi ayaklarını uzattı o an makinaya girip yicektim onu Allahım herkesin yavrusunu bağışlasınKarnimda yatiyordu meleğim ellerini ayaklarını kipirtadiyordu sadece...
Kipirdadigini görünce insan daha çok mutlu oluyor. ..
Ay gerçekten en doğal urun mu ya hemen baktim internetten setlerine falan sanki çok da pahali değil gibi sonuçta kendimiz için veya keyfimiz için saçma sapan yere paralar harciyoruz bebislerimizden daha önemli değil sonuçta
Bide bu mu yanlis bakmamisim dimi Eki Görüntüle 1841813
Valla ben folik icmiyorum. Baya aksadi diyebilirim bulanti artiriyo diye sordum bi sure birak demisti . Yarinda ikili testle cinsiyet tahminimiz var yarin hem d yi hemde foligi solerim. Biraktim gbi bise yani.haftada 3 gün bir tablet verdi bana canım
hafta içi iş yerinde her gün 1 tane içiyorum hafta sonu çok bakamıyorum kendime
sanmıyorum öyle bişey olduğunu balıklar bile bununla besleniyor dedi bana doktorum
krill oil diye bişey verdi doktor yüksek omega3 takviyesiymiş ama henüz başlamadım.
ay bana 2li test sonuçlarınız normal diye yazdı doktorumun asistanı ama bu serbest bhcg kaç bilmiyorum tabiiiiii
bi ara kampanya vardı bunun üçlü programı adet takibi filan almıştım ben çok memnunum serkan oralıda indirdim.
banada doktorum tahminde bile bulunmadı 14.-16. hafta arası belli olur öncesi tahmindir dedi bekliyoruz bakalım 18 hazirana kontrolüm var benimde
canım telefonuma indirdiğim programda bu hafta için sağ kasıkta şiddetli ağrı olabilir yazıyordu.
ben 12+5 te doktora gittim banada verdi 10 gün sonra başla dedi 14+2 ye denk geliyo canım
geçen ctesi doktora gittiğimde 10 gün daha iç sonra bırak folik asiti dedi
Valla ben folik icmiyorum. Baya aksadi diyebilirim bulanti artiriyo diye sordum bi sure birak demisti . Yarinda ikili testle cinsiyet tahminimiz var yarin hem d yi hemde foligi solerim. Biraktim gbi bise yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?