2016 Aralık Anneleri

Bana da bıraktırdı

hadi gözün aydın canım benim darısı hepimize,ben de öğleden sonra gidem,uykusuzum,migren devam ediyor iki gündür,parol kesmiyor,bebişimi görmek istiyorum

benim tansiyonum çok düşüyor arkadaşlar dün 9-3 den yukarı çıkmadı yattım zar zor uyudum progestan içiyorum bide rahimde kanama alanım var ondan mı düşüyor bilmiyorum
Benim tansiyon da düşüyor ama seninki kadar değil düşünce hemen anliyorum bi halsizlik cokuyor canim gidiyor sonra bakiyorum tansiyonuma 10-5 falan Dinleniyorum tuzlu birşeyler diyorum tekrar bakiyorum düzelmiş

Canım ben de 3 ay dolmasıyla birlikte elimdeki folik asitinde bitmesiyle bıraktım. Hiç birşey içme şu anda gerek yok dedi doktor. Bir sonraki randevuda başka haplara başlamaya gerek olup olmadığını değerlendirecekmiş. Vitamin de olsa, gerekmiyorsa hap yazmamasına sevindim ben doğrusu.

Testlerde hic bi eksigin cikmadiysa herseyden de yiyebiliyorsan demekki gerek yoktur. Keşke bende hic vitamin almasam ama doğru düzgün beslenemiyorum sut ve sut ürünleri sifir et balik tavuk sifir hic yiyemiyorum bu seferde takviye gerekiyor.

derinyesevi perdurable sağ olun kızlar, Allah hepimize hep böyle güzel, ferah haberlerle geçireceğimiz hamilelikler nasip etsin:)

Doktorum bana artık folik asiti bırakıp imom diye bir vitamin takviyesi önerdi. Bebeğe çok güzel bakmışsın dedi bende o kendine bakmış dedim

Benimde 20 lik diş sıkıntım var allahtan ağrım sızım yok ama 4 ü birden patlamış durumda büyük ihtimal hamilelik tetikledi çok korkuyorum
Bakalım yarında bebeşin kontrolü var kaç cm olduk acaba çok merak ediyorum :)

Benim tansiyon da düşüyor ama seninki kadar değil düşünce hemen anliyorum bi halsizlik cokuyor canim gidiyor sonra bakiyorum tansiyonuma 10-5 falan Dinleniyorum tuzlu birşeyler diyorum tekrar bakiyorum düzelmiş
bende düşünce anlıyorum hemen çünkü gözümü açacak halim kalmıyor çok sersemleşiyorum

Cok tatliymis güle güle kullansin bebis :)

Senin durumunu ameliyatindan önce okumustum, cok gecmis olsun canim yaa Insallah bundan sonra her sey düzelir keyifli bir hamilelik yasarsin. Ohss sendromu ben de yasamistim, zorluyor ama geciyor kendiliginden. Bol su ic bir de protein almaya calis. Kist de insallah antibiyotikle gecer. Allah yardimcin olsun

Canlarim gözünüz aydin Cok sevindim iyi haberlerinize.

Insallah bugün baska kontrolü olanlar varsa onlar da iyi haberlerle gelirler. Arada kacirmis olabilirim.

Selamlar arkadaşlar, hayirli cumalar.
Dr. Kontrolünden geldim az önce.hersey yolunda cok şükür.
Ikili test icin 12.hafta dolunca yapalım dedi . devlet hastanesinde yaptiracagim kismet olursa.
Folik asit vermedi tekrar, multivitamin verdi sadece.demir ilacina deva edeceğim.
Bende haberler böyle insallah hepimiz herzaman güzel haberlerle geliriz

kızlar aynı durumda olan sizleri görünce rahatladım teşekkürler.

Evet bu sabah ilk kez oldu az önce de oldu doktoruma da ulaşamadım ama kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum...iş yerimden de izin alamadığım için gidemedim...Allah'a emanetiz inşallah...

Kizlar bu akinti dediginiz hamilelikten önce de normal zamanlarda olan bu hafif sari bazen renksiz hafif koyu kivamli bir akinti mi yoksa sulu seffaf ve çok bir akinti mi
Bir akinti bendede var ama evlenmeden öncede olan hamilelik ten öncede olan kokusuz (eger koku olursa usutmus veya iltihap olmus oldugunu anliyorum ) bazen beyaz bazen sari renkli koyu kivamli ama cok koyu kivam olmayan bir akinti var halen devam ediyor ama hamilelikte biraz daha fazlalasti arastirincada gayet normal olduğunu o bolge kendini mikroplara karesi korumak için sürekli temizliyor kendi kendini diye birsey öğrendim ve bana çok mantikli geldi
Ama başka turlu bir sulu sulu akintim olsa suphelenebilirdim bende

Tecrübeli anneler, Bübchen ürünlerini biliyor musunuz nasillar? Yeni bebegi olan bir arkadasima buradan bebek ürünleri getiricem de, Bübchen alayim dedim. Türkiye`de de var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…