- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Bana da bıraktırdıbir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??
hadi gözün aydın canım benim darısı hepimize,ben de öğleden sonra gidem,uykusuzum,migren devam ediyor iki gündür,parol kesmiyor,bebişimi görmek istiyorumŞimdi doktordan çıkıp kan vermeye geldik, çok şükür her şey yolundaymış. Bebeğim büyümüş, haftasına uygun gidiyormuş. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış çok şükür. Maşallah dedi doktor, ama cinsiyetini göstermedi bizim küçük. 11 temmuza randevu verdi bayram araya girdiği için. Allahım hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
Benim tansiyon da düşüyor ama seninki kadar değil düşünce hemen anliyorum bi halsizlik cokuyor canim gidiyor sonra bakiyorum tansiyonuma 10-5 falan Dinleniyorum tuzlu birşeyler diyorum tekrar bakiyorum düzelmişbenim tansiyonum çok düşüyor arkadaşlar dün 9-3 den yukarı çıkmadı yattım zar zor uyudum progestan içiyorum bide rahimde kanama alanım var ondan mı düşüyor bilmiyorum
Canım ben de 3 ay dolmasıyla birlikte elimdeki folik asitinde bitmesiyle bıraktım. Hiç birşey içme şu anda gerek yok dedi doktor. Bir sonraki randevuda başka haplara başlamaya gerek olup olmadığını değerlendirecekmiş. Vitamin de olsa, gerekmiyorsa hap yazmamasına sevindim ben doğrusu.bir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??
Testlerde hic bi eksigin cikmadiysa herseyden de yiyebiliyorsan demekki gerek yoktur. Keşke bende hic vitamin almasam ama doğru düzgün beslenemiyorum sut ve sut ürünleri sifir et balik tavuk sifir hic yiyemiyorum bu seferde takviye gerekiyor.bir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??
bende düşünce anlıyorum hemen çünkü gözümü açacak halim kalmıyor çok sersemleşiyorumBenim tansiyon da düşüyor ama seninki kadar değil düşünce hemen anliyorum bi halsizlik cokuyor canim gidiyor sonra bakiyorum tansiyonuma 10-5 falan Dinleniyorum tuzlu birşeyler diyorum tekrar bakiyorum düzelmiş
Bu arada teyzeleri ben bebisime uyku takımı yapmak için kumaş aldım bugünonun için birşeyler dikme düşüncesi bile çok heycanlii
Cinsiyet belli olmadığı için ve çok cinsiyetcilik yapmak istemediğim için ne kız ne erkek modelde bir kumaş aldım bakalım siz begenecekmisiniz Eki Görüntüle 1841476
Güle güle kullansın minnoş çok tatlı
Kızlar şu ikili testteki bhcg 50 üstü kız, altı da erkek meselesini cinsiyet öğrenen arkadaşlar teyit edebilir mi?
Bende önce heterotopik gebelik ameliyatı, peşine ohss sendromu hem de dünden beri gelişen bartolin kistiyle uğraşıyorum böyle neşeli konulara geçmek nasip olmadı
günaydın güzel anneler ben dün kontrole gittim çok şükür bebğimi gördüm ve herşey çok iyi çok sağlıklı dedi doktor ve dünyalar benim oldu Allah hastalıkla uğraşan annelerimize yardım etsin herkese güzel haberler almayı nasip etsin inş:..
Şimdi doktordan çıkıp kan vermeye geldik, çok şükür her şey yolundaymış. Bebeğim büyümüş, haftasına uygun gidiyormuş. Ense kalınlığı normal, burun kemiği de varmış çok şükür. Maşallah dedi doktor, ama cinsiyetini göstermedi bizim küçük. 11 temmuza randevu verdi bayram araya girdiği için. Allahım hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)
bende de en baştan beri o sıvı gelmesi renksiz renksiz bazen de sarı var.. sorun değildir.. benim doktorum her seferinde normal demişti..Ya bilmiyorum sıklaşmaya başladı o yüzden korkuyorum:/
Canım ben de 3 ay dolmasıyla birlikte elimdeki folik asitinde bitmesiyle bıraktım. Hiç birşey içme şu anda gerek yok dedi doktor. Bir sonraki randevuda başka haplara başlamaya gerek olup olmadığını değerlendirecekmiş. Vitamin de olsa, gerekmiyorsa hap yazmamasına sevindim ben doğrusu.
kızlar aynı durumda olan sizleri görünce rahatladım teşekkürler.Testlerde hic bi eksigin cikmadiysa herseyden de yiyebiliyorsan demekki gerek yoktur. Keşke bende hic vitamin almasam ama doğru düzgün beslenemiyorum sut ve sut ürünleri sifir et balik tavuk sifir hic yiyemiyorum bu seferde takviye gerekiyor.
gözün aydın canım hep böyle güzel haberlerle inş.darısı bize olsun...kızlaaaaaaar doktorumun asistanından süper bir haber aldım mübarek cuma günü :) 2 li test sonucum gayet iyi çıkmış... şükürler olsun darısı bekleyenlerin başına diyelim
İyi geceler hanımlar
Moralim çok bozuk, ara ara bazı arkadaşlara yazmıştım ben
Günaydın. Aynı şeyi yaşıyorum. O kadar kafaya taktım ki gece uyuyamadım. Ya bebeğin suyuysa diye. İnterneti talan ettim. Renksiz sıvı şekilde. Daha önceden beri var, doktoruma sormuştum mantar olabiliyor hamilelikte korkma demişti. Ama şimdi sanki arttı ve daha şeffaf su gibi sanki. Çok korkuyorum bugün doktorumu arayıp telefonda öncelikle sorucam acil gelmeli miyim diye. Gel derse gidicem bugün muhtemelen alttan sıvı alıp bakacak. Ama iki hafta sonra geldiğinde konuşuruz derse, pzts diğer doktoruma randevum var ona direkt baktıracam. Hem o özel daha geniş vakitte inceliyor. Okuduğum kadarıyla bebeğin suyuysa erken haftalarda gelmesi çok çok kötü, ama değilse enfeksiyon akıntısı falansa o da tedavi edilmedikçe keseye doğru ilerliyor ve bebeğe enfeksiyon bulaşıyor. Allahım korusun bunları düşünmek istemiyorum. Hiç uyuyamadım zaten kafaya çok taktım.
Senin ilk kez mi akıyor? İlk kezse korkma hamilelik akıntısı normal zamana göre daha çokmuş. Benim bayağıdır var.
çok teşekkür ederim cnm... darısı forumdaki herkesin başına inşallahgözün aydın canım hep böyle güzel haberlerle inş.darısı bize olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?