2016 Aralık Anneleri

Benim kaynım Sebamedci ondan dolayı herşeyimiz sebamed olacak inşallah :)
tavsiyede ederim
bübchen de çok iyi marka :)
Oğlumda kullanmıştım iki yaşına kadar Sebamed, çok güzel bir ürün. bübchen pişik önleyici aldım ama pek kullanmadım. Hâlâ duruyor. Şöyle, bez iyi ise zaten normal şartlarda pişik olmuyor, dolayısı ile bişey sürmekte gerekmiyor. Pişik oluşursada zaten pişik önleyici geçirmiyor. ANTibiyotik kullanımı gibi birşey olursa her alt değiştirmede tedbir olarak kullanılır sanırım.

Öveçlerde Fehime Funda Doğulu var.. Ben öneririm muayene ücreti de 65 tl .

Teşekkürler kızlar söyleyeceğim

canım ankarada seçenek çok tabi akropol hastanesinde Bülent bey var muayene ücreti 90 tl özel hastne olmasına karşın uygun fiyatları düşünebilir yani ben de bunu önerebilirim kendim de ona gidiyorum :)

Inşallah canım ya
Doğumdan çok korkuyorum ama Allah o an sabrını veriyordur senin ilk doğumun nasıldı?
Canim gayet guzel gecti cok memnun kaldim normal dogum yaptim Rabbime binlerce kez sukur olsun insallah 2.ciside normal dogum olur . Ben anaztesi lokal aldim. Sirttan igne inan bana herkese öneriyorum. Hic hissetmiyorsun. Zaten bebegini kucagina aldiginda gozun hic bisey gormuyor Rabbim herkese bir avazda dogum nasip etsin insallah. Ve bizde bir an once doguralim artik cok sabirsizim. 2.cisi olmasina ragmen cok heycanliyim Rabbim tatmak isteyen herkese versin insallh

Aminnn canım ne güzel doğumun güzel geçmesi daha erken biliyorum ama bilgim olması açısından araştırıyorum epidural istemiyorum bende ıkınma hissini yok ediyormuş bu dediğini ilk defa duydum

çok tatlıymış güle güle kullansın minik kuş şimdiden içinde yuvarlandığını hayal edebiliyorum

Aminnn canım ne güzel doğumun güzel geçmesi daha erken biliyorum ama bilgim olması açısından araştırıyorum epidural istemiyorum bende ıkınma hissini yok ediyormuş bu dediğini ilk defa duydum
Pardon canim yanlis yazmissim. Epidural evet. Hayir hicte alakasi. Yok Gayet ıkınıyorsun. Hic ıkınma hissini kaybetmiyorsun. Merak etme gölünü ferah tut ben memnun kaldim. Acikcasi insallah 2.cisindede oyle olacak

evet bende de normale göre daha fazla var ama bence endişe etmene gerek yok bebek sıvısı durduk yere kolayca akmaz gibime geliyor bi kaza bi şey olmadan olumsuz bi durum geçirmeden. moralini yüksek tut doktora gidene kadar kendini üzme hiç

Pardon canim yanlis yazmissim. Epidural evet. Hayir hicte alakasi. Yok Gayet ıkınıyorsun. Hic ıkınma hissini kaybetmiyorsun. Merak etme gölünü ferah tut ben memnun kaldim. Acikcasi insallah 2.cisindede oyle olacak
Öylemi anladım canım inşallah hepimize normal doğum nasip olur hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Sağol bunları duymak cidden iyi geldi. Teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlar da sağolsunlar. İyi ki varsınız kızlar. Salıymış randevum özel doktorumla bakalım hayırlısı inşallah.

Bugun Dr kontrolün de soru listemdeydi Dr gayet normal şeffaf akıntı au gibi akıntı dedii

Bende normal doğum Yaptım tamamen sırasıyla akışıyla yaşadım 2. Bebeğimide kesinlikle Allah nasip ederse normal istiyorum evet Sancı yoruyor ama kucağına aldığın an hersey Güzelliklerle anılıyor 35 ten sonra sık sık keğel çalıştım o da baya işe yaradı bol bol Yürüdüm şimdi zaten istesemde oturmuyorum küçük bi kızım oldugu için

Sağol bunları duymak cidden iyi geldi. Teşekkür ediyorum. Diğer arkadaşlar da sağolsunlar. İyi ki varsınız kızlar. Salıymış randevum özel doktorumla bakalım hayırlısı inşallah.
Ilk gebeliğimde bende de vardı cok normal hormonlardan kaynaklanıyor Demişti doktorum korkma sakın

Öveçlerde Fehime Funda Doğulu var.. Ben öneririm muayene ücreti de 65 tl .
Canım hastane ismi nedir

Bnm şuan var cnm
Dr hap ve fitil verdi
Korkma normal bir durum

Allah bağışlasın canım
Kız varsa onuda erkek istiyordur tabi:) şimdi ki haftalarda doktor tahminleri çok erken diye düşünüyorum bakalım kesin ne zaman belli olcak.insan merak ediyor doktor kesin demeden.

Bence de çok erken cinsiyetin belli olması
doktor tam odadan çıkarken söyledi zaten. .
Hakkımızda hayırlısı olsun bu aksam bi bebek görmeye gittik arkadaşım kapalı makyaja giyime çok fazla önem verirdi. .
1,5 ayda o gitmiş yerine nefesini tamamen arkasına bırakmış biri gelmiş
Anlattı anlattı anlatirken de ağladı ..
Nefis denen şey insanı çok kandırıyor hem de çok ..
Allah bizleri hidayete erenlerden eylesin. .

AzRASILAM Canım, muayene ücreti 122,00 TL. Tıp Fakültesi Cebeci'de Esra Hanım iyi diyorlar. Normal doğuma da giriyor. Benim doktorum gebelik takibi için hasta kabul etmiyor, yoğun olduğu için.

Böyle güzel hikayeleri okumak cesaret veriyor canım paylaşımın için teşekkür ederim:) inşallah herşey gönlümüz ce olur

Canım anlayamadım neden ağladı ?
Kesinlikle bende dün arkadaşıma 5.aya kadar erkek dediler dün face de yazmış meğer kızı olacakmış fazla hazırlık yapmamışlar iyiki erkek diye bide doktor % 90diyomuş erkek için onlar bile bilemiyor ki..ben sormasam söylemiyordu son dk sorunca emin olmamakla birlikle erkeğe benziyor dedi ne mutlu aman sağlıklı olsun da hayırlı olsun da başka bişey önemli değil eşim bile kız çocuk istiyordu Kıyamam dün oğlumla şöyle yapcaz böyle yapcaz diyor dünyaya gelsin evlat işte insan ayrım yapabilir mi Rabbim bizi anne babalığa layık görmüş bundan başka mutluluk olur mu çok şanslıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…