Hayırlı olsun canı sağlıklı olsunlar inşallah
Benim 1 hafta sonra çıkacak beta Hcg ama kalp atışı 169 du bakalım bende bu tez yalan mı olcak nun teorisine dün ultrason Resmimizi attım tecrübeli arkadaş bana az önce kız demiş 16.haftaya kadar emin olamıcaz
@Asyamusa @SedaSelinlangirt @cilekpembesi @Meltemuluc derinyesevi
kızlar sizden bir yardım talep edecem
çok sevdiğim kız kuzenim 5 haftalık hamile
ona iyi bir dr hastane sunarmısınz
fiyatıda çok uçuk kaçık olmayan
kendi adanalı ama eşinden dolayı ankarada çok bilmiyor
Hayırlı olsun canı sağlıklı olsunlar inşallah
Benim 1 hafta sonra çıkacak beta Hcg ama kalp atışı 169 du bakalım bende bu tez yalan mı olcak nun teorisine dün ultrason Resmimizi attım tecrübeli arkadaş bana az önce kız demiş 16.haftaya kadar emin olamıcaz
Bizde ultrason görüntüsü normal canımnub resmi bende yok.. benimkinin bacak arasına ve 3 boyutlu olarak baktı..
Aynen canım eğlence olsun ama bilmiyorum Nub falan anlamam kız demiş:)O resimde nubu belli değil ki ya.. Boşver bence eğlence olsun.. Değişebilir tabi hepimizinki 16.haftaya kadar ama doktor tecrübeliyse doğrudur bence.. Yoksa doğumda erkek denilip kız doğan ya da tam tersi olan bebekler de var.. :)
Ama benimki hazırlıklara başlayabilirsin dedi.. ben de inandım valla napim..
canım ankarada seçenek çok tabi akropol hastanesinde Bülent bey var muayene ücreti 90 tl özel hastne olmasına karşın uygun fiyatları düşünebilir yani ben de bunu önerebilirim kendim de ona gidiyorum :)Öveçlerde Fehime Funda Doğulu var.. Ben öneririm muayene ücreti de 65 tl .
Çok şükür canımMerhaba kizlar umarim herkes iyidir .
Bizde bugun kontrole gittik. Doktor folik asiti biraktirdi. 1 vitamin verdi onun icinde hersey var (balik yagi omega 3 B1 B2... ) bende 1.5 ayda 4 kilo vermisim. 78den 74 de dusmusum Bulantilardan kusmalardan doktor mide bulantisi icin ilac verdi insallh işe yarar . 2 li tarama ve ulturason icin pazartesi tekrar gidiyorum. Burasi fransa burda her kontrolde ulturason yok doguma kadar sadece 3 defa ulturasona giriyorsun.
Bugunki kontrolum sadece kilo tansiyon yapilacak kan tahlilleri ilac vesayire iste ama iyiyiz cok sukurmide bulantilarida bir gecse cok guzel olacak . Bizden boyle kizlar. Umarim sizlerde iyisiniz
Allah iyiligini versin kiz ic yarasin sanada bebeginede annesiÇok şükür canım
Benimde azaldı bayağı hatta aş eriyorum deli gibi gidip gelip acılı şalgam içiyorum kendimi tutmazsam içimde ağaç çıkcak:)
Inşallah canım yaAllah iyiligini versin kiz ic yarasin sanada bebeginede annesihayirlisiyla guzel bir sekilde atlatiriz insallh
Sebamed kullanmayi düşünüyordum bende ama bu markayi simdi duyunca bi dusuneyim dedim
Amin. .Aynen canım ya bizde doktor dur rahatsız edelim kıpırdasın dedi ultrasonu karnımda çalkaladı bebeğim esnedi ayaklarını uzattı o an makinaya girip yicektim onu Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın
Allah bağışlasın canımAmin. .
Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim. .
Benim bi kızım var allaha şükür eşime söyledim onun işi oluyor birlikte gidemiyoruz kontrollere. .
Ne olabilir sence doktor ne demiş olabilir diye erkek mi dedi adamın içinden erkek geciyormus bunu anladım
Daha belli olmaz falan diyor. .canım kocacim
Kızın hayırlı, ömürlü olsun. Sağlıkla gelsin :)Aynı senin gibi düşünüyorum. .
Bugün doktora gittim ense kalınlığı 1.4 dedi.
Cinsiyeti sordum daha çok erken ama tahmini olarak kiz dedi :)))
açlık kan şekerini ölçmek için ben de tokken kan vermişştim 99 çıkmıştı. doktor tokken böyleyse gayet iyi demişti.Canım güzel konuya değinmişsin benim başıma şöyle bişey geldi bugün ulttasonda sıkışık olmak gerekmiyor doktor hem enzimlerine hemde iki li için kan vereceksin dedi ama tok gel demişti 2 hafta önce neyse indik kan vermeye kayıttaki kız ama tok dedi açlık istemiş dedi doktoru aradı elimde meyve suyu vardı enzim için aç olmak gerekli ama ben tok verdim doktorun yanındaki kız verebilir demiş bende anlamadım geçen seferde tok vermiştim anlamadim bu işi.
Aynen canım ya çok şükür 1 ay önce benim 140 tı 102 olmuşaçlık kan şekerini ölçmek için ben de tokken kan vermişştim 99 çıkmıştı. doktor tokken böyleyse gayet iyi demişti.
yaa ne güzel içinize doğan olmuş tebrik ederim allah sağlık sıhhat versin bi an önce doğsunlar artıkGünaydin güzel anneler :)
Bizim de bu sabah ikili test vardi. Her sey yolunda cok sükür. Ense kalinligi 1,7 dedi. 2,5-3 e kadar normalmis. Ben de erkek tahmini olanlardanim.En son biz hic sormadan erkege benziyor dedi. Esim emin misiniz dedi, doktor da %90 dedi. Bizim icin saglikli olsun önemli degildi zaten :) Ilk olunca özellikle farketmiyor. Ama aslinda mesela hep erkek ismi düsünüyordum, hic kiz ismi düsünmüyordum. Insanin icine doguyor heralde.
benim pazartesi kontrolde de söylemesse hastanede olay çıkarabilirim artıkYa dimiiii milletin doktorun 10 haftadan soyluyo bizimkiler neden gozukmuyo yok bimem ne diyolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?