2016 Aralık Anneleri

nub resmi bende yok.. benimkinin bacak arasına ve 3 boyutlu olarak baktı..

O resimde nubu belli değil ki ya.. Boşver bence eğlence olsun.. Değişebilir tabi hepimizinki 16.haftaya kadar ama doktor tecrübeliyse doğrudur bence.. Yoksa doğumda erkek denilip kız doğan ya da tam tersi olan bebekler de var.. :)

Ama benimki hazırlıklara başlayabilirsin dedi.. ben de inandım valla napim..

Aynen canım eğlence olsun ama bilmiyorum Nub falan anlamam kız demiş:)
Aman Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin canım

Merhaba kizlar umarim herkes iyidir .
Bizde bugun kontrole gittik. Doktor folik asiti biraktirdi. 1 vitamin verdi onun icinde hersey var (balik yagi omega 3 B1 B2... ) bende 1.5 ayda 4 kilo vermisim. 78den 74 de dusmusum Bulantilardan kusmalardan doktor mide bulantisi icin ilac verdi insallh işe yarar . 2 li tarama ve ulturason icin pazartesi tekrar gidiyorum. Burasi fransa burda her kontrolde ulturason yok doguma kadar sadece 3 defa ulturasona giriyorsun.
Bugunki kontrolum sadece kilo tansiyon yapilacak kan tahlilleri ilac vesayire iste ama iyiyiz cok sukur mide bulantilarida bir gecse cok guzel olacak . Bizden boyle kizlar. Umarim sizlerde iyisiniz

Çok şükür canım
Benimde azaldı bayağı hatta aş eriyorum deli gibi gidip gelip acılı şalgam içiyorum kendimi tutmazsam içimde ağaç çıkcak:)

Aynen canım ya bizde doktor dur rahatsız edelim kıpırdasın dedi ultrasonu karnımda çalkaladı bebeğim esnedi ayaklarını uzattı o an makinaya girip yicektim onu Allahım herkesin yavrusunu bağışlasın
Amin. .
Sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim. .
Benim bi kızım var allaha şükür eşime söyledim onun işi oluyor birlikte gidemiyoruz kontrollere. .
Ne olabilir sence doktor ne demiş olabilir diye erkek mi dedi adamın içinden erkek geciyormus bunu anladım
Daha belli olmaz falan diyor. .canım kocacim

Allah bağışlasın canım
Kız varsa onuda erkek istiyordur tabi:) şimdi ki haftalarda doktor tahminleri çok erken diye düşünüyorum bakalım kesin ne zaman belli olcak.insan merak ediyor doktor kesin demeden.

açlık kan şekerini ölçmek için ben de tokken kan vermişştim 99 çıkmıştı. doktor tokken böyleyse gayet iyi demişti.

yaa ne güzel içinize doğan olmuş tebrik ederim allah sağlık sıhhat versin bi an önce doğsunlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…