2016 Aralık Anneleri

yarın benimde kontrolüm var ikili test yapılacak demişti umarım bana da artık folik asit kullanma der çünkü bu mide bulantısı beni öldürüyor..
Bana artiriyosa ara ver dedi . Kendimden haberm yoktu artik bi ara yani yattigim yerde icmedim kaldi ole . Bakalim bugunde sorcam folik icmiyorum birakiyimmi diye. D ye baslicm bugun. Benimde ikili test var bugun hayirli sonuclar aliriz ins.

Günaydınlar güzel anneler:)

Bir şey sorucam, hangi tür tuvalet kullanıyorsunuz klozet mi eski tip mi?
Ben klozeti oldum olası sevmem de acaba şuan eski tip kullanmayı burakmalımıyım artık, karnım sıkışıyor mu acaba bilemedim. Sanki az önce bi ufak sancı oldu da..

Guzel annisler gunaydin,
Bu aralar pek giremedim biraz yazılanları okudum bu su gelmesi olayını ben iki gündür yasadim ve korkudan bugün kendimi doktoruma attım endişe etmeme gerek bir durum olmadığını mantarla alakalı normal bir durum olduğunu söyledi.. Kese cok düzgün, suyu gayet iyi Dedi.. bitterrcikk canım endişe etme sakin bana ilaç verdi.. Senin de eminim herşey yolundadır.. Bebisim oynuyordu resmen bugün Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Ay Allah a şükür canım sevindim, inşallah bizim de öyledir. Salı gidicez doktora. Alttan baktı mı orki?

Kizlar saat yaklastikca heycanlaniyorum :) cinsiyet solicek bide ikili testimiz var . Epey heycanlanmaya basladim acaba ne dicek ins gorur elim bos donmem. Bugunu bekliyorum 3 haftdir.
Insallah vanim hayirlisiyla git guzel haberlerle gel insallah bizde nerak bekliyoruz tekrar donüp buraya gelip yazmani. Insallh cinsiyetinide soyler doktor suan tam kac haftaliksin

Merhaba kizlar ben dun gece ruyamda düşük yaptigimi gordum. Tuvalete gitmistim peceteye siliyordum kan geliyordu bir kac defa sildim sonra en sonunda bebegim peceteye dustu aldim havlunun icine koydum tuvaletten ciktim esime gisterdim dedim bebegimiz dustu agliyordum cok kotu bir ruyaydi.bacaklarinin arasini acip cinsiyetine bakacaktim ama ruyam bitti malesef ruya tabirine baktim cok iyi guzel biseymis hastaliklardan kurtuluyormusun. Baya bisey yaziyordu yani ruya kotuydu ama tabiri guzeldi Rabbim kimseye yasatmasin saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallh

AzRASILAM Canım, muayene ücreti 122,00 TL. Tıp Fakültesi Cebeci'de Esra Hanım iyi diyorlar. Normal doğuma da giriyor. Benim doktorum gebelik takibi için hasta kabul etmiyor, yoğun olduğu için.

AzRASILAM Canım bir de Özel Bilgi Hastanesi'nde Selçuk Bey çok ilgili bir doktor. Muayene ücreti de 45,00 TL yanılmıyorsam. Doğum ücretleri de 1.300,00 TL civarı.
Canım çok sağol söyledim

Oldu bitti klozet
Öbürüne eğilsem kalkmıyorum

Ben Ankara da Nurten Boyraz ın muaynehanesine gidiyorum kendisinden çok çok memnunum çok ilgili bi doktor muayene ücreti de çok uçuk değil tavsiye ederim
Tamam cnm çok sağol bunuda dicem

Kizlar saat yaklastikca heycanlaniyorum :) cinsiyet solicek bide ikili testimiz var . Epey heycanlanmaya basladim acaba ne dicek ins gorur elim bos donmem. Bugunu bekliyorum 3 haftdir.
Hadihayırlı haberlerle bekliyoruz
Önemli olan güzel yormak
Tabiri güzelmiş :)

Ay Allah a şükür canım sevindim, inşallah bizim de öyledir. Salı gidicez doktora. Alttan baktı mı orki?
Alttan bakmadı cunku ben şikayetlerimi anlatınca, her durumda yazılacak ilaç belli dedi.. Bebek icin zararı olmayan.. Cunku benim arada hafif kaşıntım oluyordu kızarıklık falan onları anlattım, sana rahatsızlık vermeye gerek yok güvenle kullanabilirsin bu ilacı dedi.. Bebek'le alakalı bir durum yok ya cok sukur.. Sen de içini ferah tut bir sey çıkmayacak emin ol.. Ama 30. Haftada bu şikayetle gelsen cok ciddiydi dedi..

Anladım canım çok teşekkürler. Ben de salı günü anlatıp çözümümü alırım inşallah doktorumdan. Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler hepimize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…