Cok guzel bende pazartesi gunu 12+1 olucam insallah ve rendevum var ogun insallh soyler cinsiyetini12+1 iz kuzumm tesekkur ederim bekliyorum 5 dkka kaldii :)))
Bugün bizim kontrolümüz vardı.
Tam 10+1 olmam gerekiyorken ultrasonda 9+5 çıktı doktora göre herşey yolunda bebek sağlıklı kalp atışı çok iyi kese içinde dışında kanama yok hatta 4 boyutluda gördük artık bebeğe benzemiş
Ama benim içim çok hzuursuz gerilememi var diye korkuyorum
Doktorun bir diğer açıklamasıda belkide boyunu duruşundan dolayı tam ölçememişizdir oldu o yüzden küçük çıkmış olabilir haftası dedi
10+1 olmamız gerekirken 9+5 iz ve 2.94 cm olmuşuz
Siz ne düşünüyorsunuz sizce doktor beni tesellimi ediyor yoksa doğrumu söylüyor
Geçmiş olsun hangi ilacı yazdılar acaba?Alttan bakmadı cunku ben şikayetlerimi anlatınca, her durumda yazılacak ilaç belli dedi.. Bebek icin zararı olmayan.. Cunku benim arada hafif kaşıntım oluyordu kızarıklık falan onları anlattım, sana rahatsızlık vermeye gerek yok güvenle kullanabilirsin bu ilacı dedi.. Bebek'le alakalı bir durum yok ya cok sukur.. Sen de içini ferah tut bir sey çıkmayacak emin ol.. Ama 30. Haftada bu şikayetle gelsen cok ciddiydi dedi..
Hadi inşallah güzel mi güzel tatlış mı tatlış sağlıklı hayırlı bi kızın olur :)Kizzzzzzzz
Ben defalarca yaşadım aynısını çok şükür hiçbişey olmadı. İnşaşlah bişey olmaz korkma. Ağrı'n dayanılmayacak haldeyse git tabi. Ama benim ağrıyıp geçmişti hem de kaç kez ağlama krizi yaşadımKızlar az önce eşimle fena tartıştık ve çok şiddetli ağladım korkuyorum bebeğime ya birşey olduysa diye doktora gideyim mi? Şimdi de kasık Ağrı'm başladı sağ tarafımda psikolojik mi bilmiyorum...
Cok tesekkur ederimGeçmiş olsun hangi ilacı yazdılar acaba?
Canım sadece 2 gün, kesin ultrasondandır değilse bile fark sayılmaz bu. Bir ay geriden gidip sağlıklı doğan Bebek dolu:)Bugün bizim kontrolümüz vardı.
Tam 10+1 olmam gerekiyorken ultrasonda 9+5 çıktı doktora göre herşey yolunda bebek sağlıklı kalp atışı çok iyi kese içinde dışında kanama yok hatta 4 boyutluda gördük artık bebeğe benzemiş
Doktorun bir diğer açıklamasıda belkide boyunu duruşundan dolayı tam ölçememişizdir oldu o yüzden küçük çıkmış olabilir haftası dedi
Sağlıklı ne güzel:) maşallah ona:)Ciktim kizlar. Ama cinsiyet solemedi baya telasliydi zaten ameliyata incekmis.. ense kalinligimiz gayet iyi dedi artik ne demek oluyo bilmem. Test icinde kan verdim ciktim. Uzgunum malesef baya heveslenmistim. Iyi bakmisiz vatandasa dedi. Gayet yerinde herseyi dedi. Ense kalinligimizda gayet iyi dedi.
Canını sıkma arkadasım bizde bugün 10+3 olmamız gerekirken 10+1 ciktik 3.6 cm.. Doktorum pipirikli bulduğu icin beni napcaz falan diye dalga gectiBugün bizim kontrolümüz vardı.
Canım sadece 2 gün, kesin ultrasondandır değilse bile fark sayılmaz bu. Bir ay geriden gidip sağlıklı doğan Bebek dolu:)
Canını sıkma arkadasım bizde bugün 10+3 olmamız gerekirken 10+1 ciktik 3.6 cm.. Doktorum pipirikli bulduğu icin beni napcaz falan diye dalga gectihatta bak boyle yaparsam 10+2 olur falan diye de gösterdi.. Sıkıntılı bir durum yok endişe etme olsa söylerdi Dr.un Mutlu günler
Benimde öyle canım, içini ferah tut, her bebeğin gelişim hızı farklı, ben de aynı şekilde şüpheyle sormuştum doktoruma. 9+5 de bizde 2,99 cm çıkmıştık. Hiç bir sorun yok dedi doktorum. 9 haziranda kontrolüm var, merakla bekliyorum, ne kadar büyümüş diye.
Varda nasil anlasilckki .Sağlıklı ne güzel:) maşallah ona:)
Az sabret olmazsa ultrason fotosu varsa ekle biz yorumlayalım
Ben defalarca yaşadım aynısını çok şükür hiçbişey olmadı. İnşaşlah bişey olmaz korkma. Ağrı'n dayanılmayacak haldeyse git tabi. Ama benim ağrıyıp geçmişti hem de kaç kez ağlama krizi yaşadım
Bebeğimi de mutsuz ediyorum diye vicdan azabı çekiyorum şimdi çıkıp gitseydim keşke yanından böyle olmayacaktı...Allah ıslah etsin onları ne diyeyim..bize de sabır versin..şu durumda bile hala abuk sabun konuşup benim sinirlerimi alt üst etmeyi başarabiliyor...tek korkum Bebek doğduktan sonra da böyle olması...
sen yolla hele :) ama bugünkü görüntü olsun, 11 hafta öncesi anlaşılmazVarda nasil anlasilckki .
Ben burda hiç paylaşmadım ama bi süre ayrıldık 8. Haftamdı sanırım. Her şey o kadar kötü gidiyordu ki bebeğimin şansına. Çok üzüldüm çok ağladım ama olan bebeğime oluyor diyip kendimi telkin ettim hep. Şimdi adam umrumda değil. Bebek doğmadan böyle olan sonra ne olur kimbilir. Bu benim ilişkimle ilgili durum tabi. Çok soğuttu beni açık ve net. Gelecekte ne olacağına ben karar vericem bebeğimden başka hiçbir şey umrumda değil. O düşünsün:)
Sıkma canını halletmeye bak ya da akışına bırak. Sadece bebeğinin güzel yüzünü güzel kokusunu düşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?