- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Ense kalinligi normal cikmis canim sorun yoktur bebeginde ins.Aynı senin gibi düşünüyorum. .
Bugün doktora gittim ense kalınlığı 1.4 dedi.
Cinsiyeti sordum daha çok erken ama tahmini olarak kiz dedi :)))
Sağlıklı ne güzel:) maşallah ona:)
Az sabret olmazsa ultrason fotosu varsa ekle biz yorumlayalım
Yuklenmio ya boyut buyuk dio yakin cekiorm gene olmuyoS
sen yolla hele :) ama bugünkü görüntü olsun, 11 hafta öncesi anlaşılmaz
Ne demek canım ya olur mu canımı sıkan başkası :)Sana katılıyorum... 1 saattir özür diliyorum ondan Ada'm yerine koyup onu kendimi üzdüğüm için...bizim de biraz ara vermemiz şart...evet bende soğudum gerçekten...beni çok kırdı...bir de benim ailemin yanında oldu olanlar...tek düşündüğüm meleğim...o benimle olsun iyi olsun...tekrar hatırlatıp canını sıktım canım senin de...
Sonra yine dene canım arada böyle yapabiliyor.Yuklenmio ya boyut buyuk dio yakin cekiorm gene olmuyo
Cekip boyut bakiorum 4.0 mb lerde cikiyo orda yaziyo en fazla 800 mb die anlamadim bi daha denemistim daha onceden bole onada ole demisti. Neresinden anliosunuz bakiyim :)Sonra yine dene canım arada böyle yapabiliyor.
ya ben nub teorisinden anlıyorum az buçuk. 11-14 hafta arası cinsel çıkıntı açısı oluyorCekip boyut bakiorum 4.0 mb lerde cikiyo orda yaziyo en fazla 800 mb die anlamadim bi daha denemistim daha onceden bole onada ole demisti. Neresinden anliosunuz bakiyim :)
Yuklemio malesefYa
ya ben nub teorisinden anlıyorum az buçuk. 11-14 hafta arası cinsel çıkıntı açısı oluyor
Özel Ankara cerrahi tıp merkeziCanım hastane ismi nedir
Bnm şuan var cnm
Dr hap ve fitil verdi
Korkma normal bir durum
Ne demek canım ya olur mu canımı sıkan başkası :)
Umarım unutur düzeltirsiniz. Ben biraz kayıtsız kalamayanlardanım yani bi şeye ağır tepkiler koyarım çok düşğnmem sağını solunu yapım böyle. Allah gönlüne göre versin canım, düzelir sıkma canını. Güçlü ol
İkili testte nasıl anladnz cnmMerhaba kızlar bende ikili testten geldim bir sikinti yok gibi kan sonuçları için 1 hafta sonraya gidicem cinsiyet konusuna gelince bir yorum yapmadı oysa oğlumu ikili testte öğrenmiştim Nub anlayan varsa bir el atsın bana
Canım ikili testte ultrasona giriyorsun ya ense kalınlığı için o zaman direk bebek erkek demişti ikili test için gittiğimde demek istedim:)İkili testte nasıl anladnz cnm
Heee anladım canım :)Canım ikili testte ultrasona giriyorsun ya ense kalınlığı için o zaman direk bebek erkek demişti ikili test için gittiğimde demek istedim:)
bence ileri geri değişebilir gayet normal bizimki 4 gün oynuyo bazen ileri gidiyo bazen tam gününe geliyo bazen de geri kalıyo ama doktor sağlıklı göründüğünü söylüyosa inanmak en güzeliBugün bizim kontrolümüz vardı.
Tam 10+1 olmam gerekiyorken ultrasonda 9+5 çıktı doktora göre herşey yolunda bebek sağlıklı kalp atışı çok iyi kese içinde dışında kanama yok hatta 4 boyutluda gördük artık bebeğe benzemiş
Ama benim içim çok hzuursuz gerilememi var diye korkuyorum
Doktorun bir diğer açıklamasıda belkide boyunu duruşundan dolayı tam ölçememişizdir oldu o yüzden küçük çıkmış olabilir haftası dedi
10+1 olmamız gerekirken 9+5 iz ve 2.94 cm olmuşuz
Siz ne düşünüyorsunuz sizce doktor beni tesellimi ediyor yoksa doğrumu söylüyor
Iyi bak gozun aydin canim. Belki acelesi olmasaydi cinsiyetinide soylerdiCiktim kizlar. Ama cinsiyet solemedi baya telasliydi zaten ameliyata incekmis.. ense kalinligimiz gayet iyi dedi artik ne demek oluyo bilmem. Test icinde kan verdim ciktim. Uzgunum malesef baya heveslenmistim. Iyi bakmisiz vatandasa dedi. Gayet yerinde herseyi dedi. Ense kalinligimizda gayet iyi dedi.
Doğru canim durusa gore değişiyor benim ayni gün ayni hastanede farklı odalardaki ultrason da çekilmişti birinde bükülüp durmuş haftasindan birazcik az cikmisti birindede uzanmisti oradada iki gün önce gidiyordu yani daha minnacik olduklari icin duruslari ölçülerini değiştiriyor takma kafanaBugün bizim kontrolümüz vardı.
Tam 10+1 olmam gerekiyorken ultrasonda 9+5 çıktı doktora göre herşey yolunda bebek sağlıklı kalp atışı çok iyi kese içinde dışında kanama yok hatta 4 boyutluda gördük artık bebeğe benzemiş
Ama benim içim çok hzuursuz gerilememi var diye korkuyorum
Doktorun bir diğer açıklamasıda belkide boyunu duruşundan dolayı tam ölçememişizdir oldu o yüzden küçük çıkmış olabilir haftası dedi
10+1 olmamız gerekirken 9+5 iz ve 2.94 cm olmuşuz
Siz ne düşünüyorsunuz sizce doktor beni tesellimi ediyor yoksa doğrumu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?