2016 Aralık Anneleri

Aynı senin gibi düşünüyorum. .
Bugün doktora gittim ense kalınlığı 1.4 dedi.
Cinsiyeti sordum daha çok erken ama tahmini olarak kiz dedi :)))
Ense kalinligi normal cikmis canim sorun yoktur bebeginde ins.
Ben 1 kizin var kiz erkek fark etmez diyordum ama doktor erkege benziyor diyince sevinemedim sanki. Hep iki kizim olacakmis gibi geldigi icin sanirim. Ya da henuz erken oldugu icin de olabilir. Saglikli hayirli olsun bebisimiz kiz da olsa erkek de olsa severz.

Ne demek canım ya olur mu canımı sıkan başkası :)

Umarım unutur düzeltirsiniz. Ben biraz kayıtsız kalamayanlardanım yani bi şeye ağır tepkiler koyarım çok düşğnmem sağını solunu yapım böyle. Allah gönlüne göre versin canım, düzelir sıkma canını. Güçlü ol

Merhaba kızlar bende ikili testten geldim bir sikinti yok gibi kan sonuçları için 1 hafta sonraya gidicem cinsiyet konusuna gelince bir yorum yapmadı oysa oğlumu ikili testte öğrenmiştim Nub anlayan varsa bir el atsın bana

İşte bende haksızsızlığa kayıtsız kalamayanlardanım...yapılanlar görmezden geliniyor nankörlükle karşılaşıyorum o da beni çileden çıkarıyor işte..sokakta bile görsem ezilen üzülen birini hiç sonunu düşünmem dalarım direk içine...amin canım hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah...

İkili testte nasıl anladnz cnm

bence ileri geri değişebilir gayet normal bizimki 4 gün oynuyo bazen ileri gidiyo bazen tam gününe geliyo bazen de geri kalıyo ama doktor sağlıklı göründüğünü söylüyosa inanmak en güzeli

Iyi bak gozun aydin canim. Belki acelesi olmasaydi cinsiyetinide soylerdi

Doğru canim durusa gore değişiyor benim ayni gün ayni hastanede farklı odalardaki ultrason da çekilmişti birinde bükülüp durmuş haftasindan birazcik az cikmisti birindede uzanmisti oradada iki gün önce gidiyordu yani daha minnacik olduklari icin duruslari ölçülerini değiştiriyor takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…