- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Doğum günün kutlu olsun canım benimKizlar bugun benim dogum gunuminsallah pazartesi gunu bebegimin cinsiyetini ogrenirsem en buyuk hediye o olacak benim icin bakalim eşim ne alacak bana
Insallah canim insallah. Gönlümde kiz geciyor ama bi yandanda erkekDoğum günün kutlu olsun canım benim
Gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olsun inşallah
Doğum günün kutlu olsun canimKizlar bugun benim dogum gunuminsallah pazartesi gunu bebegimin cinsiyetini ogrenirsem en buyuk hediye o olacak benim icin bakalim eşim ne alacak bana
Anladım kız geçtiğini:) oğluma kardeş geliyor demişsin Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahInsallah canim insallah. Gönlümde kiz geciyor ama bi yandanda erkek) ayy cok heycanlii )
Doğru canim durusa gore değişiyor benim ayni gün ayni hastanede farklı odalardaki ultrason da çekilmişti birinde bükülüp durmuş haftasindan birazcik az cikmisti birindede uzanmisti oradada iki gün önce gidiyordu yani daha minnacik olduklari icin duruslari ölçülerini değiştiriyor takma kafana
bence ileri geri değişebilir gayet normal bizimki 4 gün oynuyo bazen ileri gidiyo bazen tam gününe geliyo bazen de geri kalıyo ama doktor sağlıklı göründüğünü söylüyosa inanmak en güzeli
Acelesinden herseyi unuttum zaten ameliyata incekmjs cok telasliydi yoksa solicekti bseler ole konusmustuk.. iyi bakmisiz vatandasa herseyi iyi ense kalinligimzda cok iyi testin iyi cikcagndan eminim dedi. O onemliydi zaten ikili iyi ciksinda. Herseyi iyi dedi ama dgru duzgun goremedim bile 3 haftadir bekliyorum. 30 sn muayene.Ediz Enesin Annesi gözün aydın canım çıtlatsaydı ya cinsiyeti demekki emin olmadan söylemiyor en güzeli bekle bakalım biraz daha bende 16.haftayı iple çekiyorum kesin desin isim düşüncem ona göre:)
30 sn mi oo gerçekten bakmış bakmamış arası bizimki nerdeyse 10 dk baktı dolu dolu herşeyde bi Hayır vardır canım biliyorum insan çok merak ediyor bana bile kesin bişey söylemedi ben bile meraktayım kesin ne diye..Acelesinden herseyi unuttum zaten ameliyata incekmjs cok telasliydi yoksa solicekti bseler ole konusmustuk.. iyi bakmisiz vatandasa herseyi iyi ense kalinligimzda cok iyi testin iyi cikcagndan eminim dedi. O onemliydi zaten ikili iyi ciksinda. Herseyi iyi dedi ama dgru duzgun goremedim bile 3 haftadir bekliyorum. 30 sn muayene.
Benım Dr dün bu ayda folik A devam dedi aksılık ben istemiyorum kullanmayıbir de bişey sorucam kızlar sizlere bana doktor artık hiçbir ilaç kullanmıyorsun folik asit dahil dedi 1 ay sonra tekrar konuşucaz dedi istediğini ye iç hiçbir sıkıntı etme çok ihtiyacın olursa adece parol kullanabilirsin dedi benim aklıma folik asit takıldı siz de bıraktınız mı??
Bana da dün erkeğe benziyor dedii kemik gelişimi farklı oluyor cunku kıza göreCanım ikili testte ultrasona giriyorsun ya ense kalınlığı için o zaman direk bebek erkek demişti ikili test için gittiğimde demek istedim:)
Canım anlayamadım neden ağladı ?
Kesinlikle bende dün arkadaşıma 5.aya kadar erkek dediler dün face de yazmış meğer kızı olacakmış fazla hazırlık yapmamışlar iyiki erkek diye bide doktor % 90diyomuş erkek için onlar bile bilemiyor ki..ben sormasam söylemiyordu son dk sorunca emin olmamakla birlikle erkeğe benziyor dedi ne mutlu aman sağlıklı olsun da hayırlı olsun da başka bişey önemli değil eşim bile kız çocuk istiyordu Kıyamam dün oğlumla şöyle yapcaz böyle yapcaz diyor dünyaya gelsin evlat işte insan ayrım yapabilir mi Rabbim bizi anne babalığa layık görmüş bundan başka mutluluk olur mu çok şanslıyız
Canım çok sevindim ne mutlu:)Selam dün Dr gittim elhamdulillah her şeyimiz normal dedi cinsiyet dedim henüz etken derken o sırada eşim bu erkeğe benzıyor deyince Dr dur bakım dedii ve de Da erkeğe benziyor dedii hayırlısı ogluma gardaş geliyor sanırım
Dr
Ende kalınlığı nor mal dedi elhamdulillah 2-3 test istemedim
oruç tutma dediiiama ben deneyecegim kendimi gene de
Şeffaf akıntı normal dedi
Folik asit devam dedii
Hakkı'mızda hayırlısıonu ultrason Da oynarken görmek cok değişikti ilk oğlumda ki gibi ağladım
Aynen canım aminLohusalik bunalımı yaşamış kimseyi istememis yanında herkes kötü görünmus. .
Dualarla Namazla Kurtulmuş. .
Şimdi eski yaşantısını yaşamak istemiyor.
Oğlum için değiştim diyor. ..
Çok şükür allahın şanslı kullarindaniz. .
Kız erkek farketmez. .
Önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasi. .
Ense kalinligi normal cikmis canim sorun yoktur bebeginde ins.
Ben 1 kizin var kiz erkek fark etmez diyordum ama doktor erkege benziyor diyince sevinemedim sanki. Hep iki kizim olacakmis gibi geldigi icin sanirim. Ya da henuz erken oldugu icin de olabilir. Saglikli hayirli olsun bebisimiz kiz da olsa erkek de olsa severz.
Canım kız :) erkek çıkarsa çok şaşırırım valla. :)bitterrcikk ben nun başlığına koymuştum canım bi baksana anlıyorsan merak ettim :) slvester başlığında son 3.sayfa olmalı
Valla kizdim bugun. Diger sefer son muayene olarak gelcem dedim tamam dedi. 10 gune tekrar gtcem sonuclara o zaman bakcak dogru duzgun.30 sn mi oo gerçekten bakmış bakmamış arası bizimki nerdeyse 10 dk baktı dolu dolu herşeyde bi Hayır vardır canım biliyorum insan çok merak ediyor bana bile kesin bişey söylemedi ben bile meraktayım kesin ne diye..
Hadi yaaaaCanım kız :) erkek çıkarsa çok şaşırırım valla. :)
Valla canım nuba göre eğimi kız. Ama doktor bu boy ölçüşemem:) ama cidden şaşırırım:)Hadi yaaaaakşam akşam sevindirdin Allah da seni sevindirsin canım emin misin bizim şapşi doktor niye erkeğe benzetti kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?