2016 Aralık Anneleri

Ilgin icin saol cnm mutlu oldum

Acelesinden herseyi unuttum zaten ameliyata incekmjs cok telasliydi yoksa solicekti bseler ole konusmustuk.. iyi bakmisiz vatandasa herseyi iyi ense kalinligimzda cok iyi testin iyi cikcagndan eminim dedi. O onemliydi zaten ikili iyi ciksinda. Herseyi iyi dedi ama dgru duzgun goremedim bile 3 haftadir bekliyorum. 30 sn muayene.

30 sn mi oo gerçekten bakmış bakmamış arası bizimki nerdeyse 10 dk baktı dolu dolu herşeyde bi Hayır vardır canım biliyorum insan çok merak ediyor bana bile kesin bişey söylemedi ben bile meraktayım kesin ne diye..

Benım Dr dün bu ayda folik A devam dedi aksılık ben istemiyorum kullanmayı

Selam dün Dr gittim elhamdulillah her şeyimiz normal dedi cinsiyet dedim henüz etken derken o sırada eşim bu erkeğe benzıyor deyince Dr dur bakım dedii ve de Da erkeğe benziyor dedii hayırlısı ogluma gardaş geliyor sanırım
Dr
Ende kalınlığı nor mal dedi elhamdulillah 2-3 test istemedim
oruç tutma dediii ama ben deneyecegim kendimi gene de
Şeffaf akıntı normal dedi
Folik asit devam dedii
Hakkı'mızda hayırlısı onu ultrason Da oynarken görmek cok değişikti ilk oğlumda ki gibi ağladım

Lohusalik bunalımı yaşamış kimseyi istememis yanında herkes kötü görünmus. .
Dualarla Namazla Kurtulmuş. .
Şimdi eski yaşantısını yaşamak istemiyor.
Oğlum için değiştim diyor. ..

Çok şükür allahın şanslı kullarindaniz. .
Kız erkek farketmez. .
Önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasi. .

Canım çok sevindim ne mutlu:)
Benimde ikili normal çıkarsa 3lü 4lü test istemicem inşallah güzel çıkar sonıçlarımız
Bu haftalarda ki tahminlerin yarısı tutmuyor canım en iyisi 16.17.haftaları beklemek
Bu arada ben pipi görüp tahmin yaptıklarını zannediyordum demekki kemik yapısına bakarak tahmin yapılıyor

Aynen canım amin

Ben bi kızım daha olsun istiyordum içimden öyle geçiyordu
Doktor en son odadan çıkarken tahminim kız deyince bastım kahkahayi. .
Yolda eve gelirken sürekli gülüyor dum. .

Ama bi de şu var benim gittiğim doktora bi arkadaşım da gidiyor ona kız demiş arkadaşım başka bi doktora gitmiş o doktor da erkek demiş ona..
Iste hiçbir şey belli olmuyor bize düşen net olana kadar beklemek cnm. .
Belli de olmaz ... değişebilir de...

Valla kizdim bugun. Diger sefer son muayene olarak gelcem dedim tamam dedi. 10 gune tekrar gtcem sonuclara o zaman bakcak dogru duzgun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…