2016 Aralık Anneleri

Aaaa neden ki o.. Ada'na etçil bir memleket ondan sanırım Burda baya bir sure de olur pazarlarda.. Hatta bazı pazarlarda kışın bile kavanozlarda satılıyor
aynen ondan cnm etçiliz biz :)

ondandır cnm ters hareket etmişsindir

Heralde yaptım alintilari. Teşekkür ederim ablam.
hadi gözünaydın bnde snei listeye ekleyim

bence hiçbirşey çıkmayacak gör bak inşallah :) Allahın izniyle

AzRASILAM cinsiyete erkek yazabilirsin ben pipiyi gordum darısı başınıza
hadi gözünaydın :)
ilk seni yazıyorum
ismide kararlaştırırsanız söylersin onu da yazarım
açılış senden bereketi Allahtan

Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
pembeyse git canım bence

Darısı bizim başımıza canım ne güzel merakın geçmiştir ben çok merak ediyorum inşallah kısa zamanda kesin olarak bizde öğreniriz

günaydın kızlar bugün ikili test yapmaya gidicem inşallah bir sorun cıkmaz kanaması olan arkadaslarım mutlaka doktora gidin benimde vardı birsey yok cok şükür artık progestan iğneyle iyileşmiştim geçmiş olsun

Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Can'ım bence çok vakit kaybetmeden git dr müdahale eder mutlaka gerçi ilaç verecek ama sen kesinlikle dr ara ve git ben yaşadım hemde öle peçeteyle başladı sonra fazlalaştı öle olunca progestan ve yatak istirahati verdi şimdi çok şükür iyiyim

Merhaba bende bu hafta ikili test yaptıracam siz devlette mi özel hastanede mi yaptıracaksınız birde sonuçlar kaç günde çıkıyor

Bende geçen hafta da oldu iğne yapıp yolladilar bi haftadır ağrılarım var gece tekrar leke geldi hemen acile gittik kalp atışı güzel deyip iğne yapıp yolladilar bebek kocaman olmuş direnci artmismidir düşük riski mi acaba

Merhaba bebeğini kaç haftalık ya ben çok zor günler geçirdim kanama başta iki üç damla kahve lekeyken koşa koşa dr gittim bana 100mg progestan günde 3kere verdi ve yatak istirahati Ozaman kanama alanını da göremedi akşam oldu ben lavaboya bi gittim ki çamaşır mahvolmuş tabi bende aradım progestanı 200mg yap ve 4 kez iç dedi elimden bişey gelmez dedi sağlıksız bebekse boşver düşsün dedi ben tabi moral sıfır sabah yine gittim dr Bebek iyi kalp atışı iyi ve rahim ağzında kanama alanı gördü 2 hafta yattım progestan dan artık gecem gündüzüm karıştı ama yatak istirahati çok önemli yani dr da bişey yapamıyor açıkcası ben dr inanmayıp Prof Semih beye de gittim oda bana sağlıksız gebeliklerde olağan bişey dedi düşeceği varsa şuanda kimse müdahale edemez dedi ama ben progestan kullanmaya devam ettim ne Zaman geç içsem hafif akıntıda renk değişti o yüzden öle durumlarda dr imza danışın

günaydın kızlarrr yeni konu açıyorum çatlaklar için bakıma başladınız mı:) ben mustela nın kremini sipariş verdim başlıcam artık yavaş yavaş 1-2 hafta sonra. turuncukasa.com da indirimli vardı.

AzRASILAM ilk sayfaya bakayım dedim cinsiyetler ne durumda ama sdece 1 kişide erkek yazıyo, diğerlerini de işaretlesene bakalım son durum ne:)

Bebek 12 haftalik kanama alanı görmediğini söyledi doktor aktif kanamam olmadı allaha Şükür ama damla damla kahve akinti geliyor rahim ağzına ultrason lami baktı peki vajinal mi.. 12 haftaya kadar duser di sağlıksız olsa öyle değil mi

arkadaşım korkma ama vakit kaybetmeden doktoruna git. nihayetinde önemli bir durum. güzel haberlerle gelirsin inşallah

mrveee28 vural15 kızlar mesajlarınızı yeni gördüm inşallah bir şey olmaz geçmiş olsun şimdiden prof semih bey izmitteki mi, ben de ona gidiyorum çok iyi bir dr. yatak istirahatine devam et bebeğin seninle kalır allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…