aynen ondan cnm etçiliz biz :)Aaaa neden ki o.. Ada'na etçil bir memleket ondan sanırımBurda baya bir sure de olur pazarlarda.. Hatta bazı pazarlarda kışın bile kavanozlarda satılıyor
ondandır cnm ters hareket etmişsindirKızlar iyi geceler benim belimde dayanılmaz bir ağrı var akşam 8 den beri ama zor kalkıyorum yerimden lekelenmem kanamam vs hiç birşey yok.Oglumu çok kaldırdım bugün sürekli kucak istedi diş çıkardığı için biraz miziklandi acaba ondan mı tosunbac da kendisi taşımak zor oluyor
hadi gözünaydın bnde snei listeye ekleyimHeralde yaptım alintilari. Teşekkür ederim ablam.
bence hiçbirşey çıkmayacak gör bak inşallah :) Allahın izniyleKizlar hepinize cok tesekkur ederim, moralimi duzeltiniz cok sagolun. Altinti yapmaya calistim ama olmadi. Ben Kanada'da yasiyorum, sizden 7 saat gerideyim. Ben isten cikip, eve gelene kadar muhtemelen hepiniz uyuyor oluyorsunuz. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.
Bu sabah kan verdim iki tup, simdi test'in sonucunu beklicem. 10 is gunu surermis, bu 1o gun nasil gececek Allahim cok zor olacak. Amniosentez'e gerek olmadigini soyledi doktorum, bu Harmony test bebegin DNA'sini analiz ediyormus zaten. Hem amniyosentez'den daha guvenli, sadece kan veriliyor sonucta. Sonuc gelene kadar dua edip, sabir edicem artik. Hersey Allah'tan, insallah hayirli sonuclar alirim. Dualariniz eksik etmeyin lutfen.
hadi gözünaydın :)
pembeyse git canım benceKızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Darısı bizim başımıza canım ne güzel merakın geçmiştir ben çok merak ediyorum inşallah kısa zamanda kesin olarak bizde öğrenirizSelam kızlar bugün Dr kontrolü vardı yine soracağım bütün soruları bebisi görünce heyecandan unuttumbirde maaile gittik annemle kardeşim bizde gorucez dediler birde eşim ne güzel duygular yaa Allah herkeze yaşatsın inş kilo almamıssin süper dedi dedim ne yesem kusuyorum çünkü bu arada pipiyi gorduk biz hihi artık kesin oglan geleceğin kaynana adayıyım 5 cm lik kistim de duruyor o sinir bozucu benden haberler böyle
Günaydın canım mutlaka doktorunu ara yada git canım ihmal etme .telaş yapma ağır kaldırdın mı hiç?
Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Bence panik yapma ama doktora git kanama alanı var mı bakılsin bende gece kahve leke geldi acile gittik eşimle kalp atisini duyduk kanama alanı yok dedi iğne yaptılar.
Can'ım bence çok vakit kaybetmeden git dr müdahale eder mutlaka gerçi ilaç verecek ama sen kesinlikle dr ara ve git ben yaşadım hemde öle peçeteyle başladı sonra fazlalaştı öle olunca progestan ve yatak istirahati verdi şimdi çok şükür iyiyimKızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
Merhaba bende bu hafta ikili test yaptıracam siz devlette mi özel hastanede mi yaptıracaksınız birde sonuçlar kaç günde çıkıyorgünaydın kızlar bugün ikili test yapmaya gidicem inşallah bir sorun cıkmaz kanaması olan arkadaslarım mutlaka doktora gidin benimde vardı birsey yok cok şükür artık progestan iğneyle iyileşmiştim geçmiş olsun
Bende geçen hafta da oldu iğne yapıp yolladilar bi haftadır ağrılarım var gece tekrar leke geldi hemen acile gittik kalp atışı güzel deyip iğne yapıp yolladilar bebek kocaman olmuş direnci artmismidir düşük riski mi acabaCan'ım bence çok vakit kaybetmeden git dr müdahale eder mutlaka gerçi ilaç verecek ama sen kesinlikle dr ara ve git ben yaşadım hemde öle peçeteyle başladı sonra fazlalaştı öle olunca progestan ve yatak istirahati verdi şimdi çok şükür iyiyim
Merhaba bebeğini kaç haftalık ya ben çok zor günler geçirdim kanama başta iki üç damla kahve lekeyken koşa koşa dr gittim bana 100mg progestan günde 3kere verdi ve yatak istirahati Ozaman kanama alanını da göremedi akşam oldu ben lavaboya bi gittim ki çamaşır mahvolmuş tabi bende aradım progestanı 200mg yap ve 4 kez iç dedi elimden bişey gelmez dedi sağlıksız bebekse boşver düşsün dedi ben tabi moral sıfır sabah yine gittim dr Bebek iyi kalp atışı iyi ve rahim ağzında kanama alanı gördü 2 hafta yattım progestan dan artık gecem gündüzüm karıştı ama yatak istirahati çok önemli yani dr da bişey yapamıyor açıkcası ben dr inanmayıp Prof Semih beye de gittim oda bana sağlıksız gebeliklerde olağan bişey dedi düşeceği varsa şuanda kimse müdahale edemez dedi ama ben progestan kullanmaya devam ettim ne Zaman geç içsem hafif akıntıda renk değişti o yüzden öle durumlarda dr imza danışınBende geçen hafta da oldu iğne yapıp yolladilar bi haftadır ağrılarım var gece tekrar leke geldi hemen acile gittik kalp atışı güzel deyip iğne yapıp yolladilar bebek kocaman olmuş direnci artmismidir düşük riski mi acaba
Canım bebeğini düşün bişey için üzülme Allah sana bağışlasın yavrunu , doktordan gelince yaz mutlaka merak ederimHayır canım ağır kaldırmadım birkaç gün ağladım üst üste...şimdi de vicdan azabı çekiyorum...
Bebek 12 haftalik kanama alanı görmediğini söyledi doktor aktif kanamam olmadı allaha Şükür ama damla damla kahve akinti geliyor rahim ağzına ultrason lami baktı peki vajinal mi.. 12 haftaya kadar duser di sağlıksız olsa öyle değil miMerhaba bebeğini kaç haftalık ya ben çok zor günler geçirdim kanama başta iki üç damla kahve lekeyken koşa koşa dr gittim bana 100mg progestan günde 3kere verdi ve yatak istirahati Ozaman kanama alanını da göremedi akşam oldu ben lavaboya bi gittim ki çamaşır mahvolmuş tabi bende aradım progestanı 200mg yap ve 4 kez iç dedi elimden bişey gelmez dedi sağlıksız bebekse boşver düşsün dedi ben tabi moral sıfır sabah yine gittim dr Bebek iyi kalp atışı iyi ve rahim ağzında kanama alanı gördü 2 hafta yattım progestan dan artık gecem gündüzüm karıştı ama yatak istirahati çok önemli yani dr da bişey yapamıyor açıkcası ben dr inanmayıp Prof Semih beye de gittim oda bana sağlıksız gebeliklerde olağan bişey dedi düşeceği varsa şuanda kimse müdahale edemez dedi ama ben progestan kullanmaya devam ettim ne Zaman geç içsem hafif akıntıda renk değişti o yüzden öle durumlarda dr imza danışın
arkadaşım korkma ama vakit kaybetmeden doktoruna git. nihayetinde önemli bir durum. güzel haberlerle gelirsin inşallahKızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
bende öyle arkadaşım, mutlaka gece tuvalet ihtiyacı için kalkıyorum.Günaydın arkadaşlar
uykularım tilki uykusuna döndü nedense
deliksiz upuzun uyuyan ben
40 kere uyanır oldum
Kızlar herkese günaydın bugün lavaboda peçeteye silerken biraz pembe leke geldi çok korkuyorum doktora gitmeli miyim böyle birşey yaşayan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?