- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Tabiki canım sağlıklı olsun meleklerimiz güzel kolay doğumlar versin RabbimAynen Canım Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkeze gerisi önemli değil 14+1 bugun
Canım doktor sonuç çıkınca gel dedi muayene ücreti ödemicem yarın eşim izinli öğleye kadar gideriz göstermeye inşallah güzel haberlerle..düzeltrim cnm hangi şehir onu da ekleyim
@gizkan cnm ikili teste göre senn kızın olacak
o tutacak mı tutmayacakmı ona bakıyoruz
elma_sekerim01 cnm kaç ta kontrlün
benim cumartesi heycanlıyım
Canım, benim araştırmama göre, arkadaşlardan da tavsiye aldığım, lierac daha iyi diyorlar. Doktorum da ya Babe ya da Lierac kullan dedi bana. Ben şimdi bebe yağı ve kakao yağı kullanıyorum. İyi bir kampanya bulursam, babe ya da lierac da alacağım. Artık yağlı pehlivan gibi gezerim
Göğsüne de muhakkak sür canım, orası da çok çatlıyormuş. Ben karnıma, göğsüme bir de baldırlarıma süreceğim.
kızlar lierac tamamen bitkisel içerikli ve üzerinde günde 1 kez kullanın dediği için ben öyle yapıyorum banyoda da bebeyağı kullanıyorum bi de kakao yağı sabun gibi olanından aldım
Kızlar kaç gündür iştahım kesildi gibi, canım hiç bir şey istemiyor, midem boş kalmasın diye atıştırıyorum resmen zorla. Mide bulantım da yok aslında. Sabah bir dilim ekmek 3-5 zeytin yedim, 1 bardak süt içtim 4-5 tane de ceviz yedim. Elevitten içtim 1 tane. Sanki çok kötü bir şey yapıyorum bebeği besleyemiyorum gibi düşünüyorum 2-3 gündür.
canım teşekkürler uzun uzun yazmışsın peki sizin marka hangisi öneriyorsun ama :)Kizlar ben cok iyi bildiginiz bir kozmetik firmasinda magaza muduruyum.Catlaklar icin endiselenmeye evet baslayin ama catlak kremleri icin cok erken.Bu donemde daha yogun nemlendirici iceren dus jeli ve dus sonunda bebe yagi kullanabilirsiniz.Cildiniz henuz sadece kuruyor bu yuzden gerilme hissediyorsunuz simdiden catlak kremi ve yagi gibi yogun formuller kullanip cildinizi alistirmayin göbüşleriniz buyuyunce ne kullanacaksiniz☺ dus jeli nivea ve le petit ler en cok krem iceren dus jelleri.Bebe yagi sadece bizde satilan (hani bu mor olan kozmetik firmasi)bebek markasinin bebe yaginin fiyati cok uygun bunun disinda ozellikle yagli ciltlerin artik yuzune 50+ gunes kremi surmeden kesinlikle cikmamalisiniz.Cunku gebelikte olusan hafif kahverengi lekelerin (su anda gozunuzle gormuyorsunuz) koyulasmasina izin verirseniz sonra geri donusu yok.Yine paraben icermeyen gunes kremleri piz buin sebamed veya yine bizim markaninki olabilir.cok optumm
İnşallah canım bnmCanım doktor sonuç çıkınca gel dedi muayene ücreti ödemicem yarın eşim izinli öğleye kadar gideriz göstermeye inşallah güzel haberlerle..
kızlar az önce bi hapşırdım üstüm başım kan oldu burnum resmen fışkırdı başınıza böyle bi olay geldimi allahım işe her geldiğimde bi yerim kanıyor alerjim mi var acaba çalışmaya
Gunes kreminde bir tek markamiz var bizim olan o markanin pamuklari filanda var Paraben icermiyo ve hayat kimya uretiyo o yuzden tavsiye ediyorum. Bebek grubundada canadadan gelen marka perfecy prutiy.Hatta ben yegenlerime onun karpuzlu banyo kopugunu aliyorum cocuklari cikaramiyoruz kuvetten☺ birde niveanin yeni urunu var vucut yagi biraz daha pahali ama ilerleyen donemlerde onuda kullanabilirsinizcanım teşekkürler uzun uzun yazmışsın peki sizin marka hangisi öneriyorsun ama :)
Aynı bende senin gibiyim zorla yemek yiyorum resmen. Mide bulantım da yok ama canım hiç bir şey istemiyor da çekmiyor daDoktor vitamin hapı da vermedi sadece folik asit içiyorum onu da haftaya keser muhtemelen
Bende oyleyim Canım süt yumurta hiçbirşey dün Dr dedim bebek besleniyor diye korkuyorum o dedi her turlu senden beslenir dedi depolarından kanindanCanım bende yumurta felan hiç yiyemiyorum, insan vicdan azabı çekiyor resmen. Ama buradaki arkadaşlar içini ferah tut dediler bana hep, bebek her türlü besleniyormuş. Yarın kontrolüm var muhtemelen benimde folik asiti keser. Bir de elevit içiyorum ben.
Canım bende yumurta felan hiç yiyemiyorum, insan vicdan azabı çekiyor resmen. Ama buradaki arkadaşlar içini ferah tut dediler bana hep, bebek her türlü besleniyormuş. Yarın kontrolüm var muhtemelen benimde folik asiti keser. Bir de elevit içiyorum ben.
Yumurtayı hiç sorma eşim alıp duruyor yiyemiyorum :) İnşallah canım beslenip büyüsünler.
Çok sevindim canimArkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...
Canım ben geçen bol peynirli omlet yaptım. Peynir tadı daha baskın olunca biraz yiyebildim. Öyle dene istersen.
Canim çok sevindim , bol bol dinlenArkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...
Gözünaydın cnaım çok sevindimArkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...
Çok sevindim canim
su çok önemli gece boyunca en az 1 litre su iciyorum ben 1 buçuk litreden daha fazlada gündüz sonra gece boyu tuvalet mesaisi basliyor :)
ben de en az 2,5 lt içiyorum günlük inş yeterlidir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?