canım öyle suç bulmaBen artık akşamları 10 da uyuyakalıyorum :) su da içemiyorum sabaha kadar belki de bebeğim susuz kalıyor sabaha kadar bende eşimi tembihleyeyim beni uyandırıp geceleri su içirsin bana...
Evet ben surp pirgici aramistim.anadolu yakasinda oturuyorum normalde medical park goztepede yok yapılmıyorCanim balattaki or-ahayim Ermeni hastanesi benim dediğim Zeytinburnu'ndaki Ermeni hastanesi degil.. Balat'ı ara bir istersen.. Eşim aramıştı ama 400-450 tl civarı bir sey sanirim.. Mehmet beyin hem kendi kliniği var hem Balat'a gidiyormuş..
bende bursada yaşıyorum hala daha pazarda var aslında tam zamanı ama markette değilde belki pazarda bulabilirsincanım senide rahatsız ediyorum hakkını helal et eşim carrefourdan hakmardan happy centerdan enginar araştırmış ama bulamıyor istanbulda yaşıyoruz sen nasıl buldun nerden aldınız canım ya
Mutlusey evet Semih Özeren izmitteki ayrıntılı ultrason olan ben sana yazdım aslında ama fark etmedin galibasen memnunmusun birde ikili test için gün verdimi?
bende onu kullanıyorum imom alınca başka bişeye gerek kalmıyor semih bey çok iyi bir ilaç vermiş gerçekten .. bazen unutuyorum ama sonra kendimi suçlu hissediyorumMerhaba ben dacavit kullandım sürekli ishal yapınca Prof Semih bey bana imom diye Multivitmin verdi onun içinde herşey var isterseniz bi araştırın
Hatta içinde folik asit omega 3 ve diğer vitaminler mevcut
canım öyle suç bulma
bnm ilk hamileliğimde sıvı eksikliği vardı adı da oligahidraaminostu hiç unutmam bebeği alırız demişler di düşün
bnde gatada en iyi proflara bölüm başkanlıran gözüktüm su içmedim ondan mı alaksı varmı
yok Allahtan dedi
tabiki sıvı güzeldir ama bebişle alaksı yok,
yinede sıcak günlerde bol bol sıvı tüketelim kendimiz için
teşekkür ederim ben kendimi yazdırmamışım,,o listeyi yeni gördüm hep merak ediyodum bahsedilen liste ne acaba diyeİnşallah cnm Şifa olsun
1 haftada çıktı bnm
afiyet olsun bol bol için
hoşgeldiniz tabii hmn ekliyorum
hayırlı olsun kızınız :)
sen yokmuydun cnm listede
hmn ekliyorum
hayırlı olsun kızınız :)
cnm ekledim hoşgeldin maşallah
kızlarda patlama oldu bir anda
seninki benzer olmuş
ama bnce içinde yoğurt olması önemli
canım bn çok anlamam sonuçlardan
hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah
serbest bcgh ne kadar çıktı
inşallah cnm bnnm
ben de domatesli kaşarlı omlet yapıyorum resmen yumurtanın tadını hissetmeden bitirmiş oluyorum domates kuvvetineCanım ben geçen bol peynirli omlet yaptım. Peynir tadı daha baskın olunca biraz yiyebildim. Öyle dene istersen.
Canim medipol sana cok uzak amaEvet ben surp pirgici aramistim.anadolu yakasinda oturuyorum normalde medical park goztepede yok yapılmıyormedipolde varmis perinatolog o da 308 tl istedi.15 gun icinde yaptirmam lazim.hayirlisi insallah
Drun çok güzel demişDoğru söylüyorsun canım doktorum zaten bu düşük önleyici iğneyi yapalım önlem amaçlı ama düşecek hiçbir bebeği tutacak kadar kuvvetli değildir dedi ya da düşmeyecek bebeği ne yaparsan yap düşüremezsin dedi annemi anımsadım hep "anne olunca anlarsın" derdi demek ki insan kendini suçluyor acaba ben mi eksik yaptım diye inşallah bununla geçmiş olur...
teşekkür ederim ben kendimi yazdırmamışım,,o listeyi yeni gördüm hep merak ediyodum bahsedilen liste ne acaba diye
Cok teşekkür ederim kosuyolu medipolden bahsetmistim sanirim avrupa yakasinda da var.ben goztepe de oturuyorum.Canim medipol sana cok uzak amaBalat daha yakın.. Ben de netten araştırayım Anadolu yakasında elbet vardır.. İyi denilen birini bulursam sana haber ederim buluruz birini endişe etme
Hastaneden memnunsanız ben doktor olarak nida bayık ı tavsiye edebilirim. Kendi doktorum ve çok memnunum :) doğum fiyatlarını öğrenmek istiyorum çünkü özel sağlık sigortam yok.Cok teşekkür ederim kosuyolu medipolden bahsetmistim sanirim avrupa yakasinda da var.ben goztepe de oturuyorum.
Tekrar tesekkur ederim
Ilk dogumumu medical park goztepede yapmıştım cokta memnun kalmistim o hastaneden.ama simdi guvenebilecegim bir dr bulamadim orada.
Orda da mı var bilmiyordum canim benCok teşekkür ederim kosuyolu medipolden bahsetmistim sanirim avrupa yakasinda da var.ben goztepe de oturuyorum.
Tekrar tesekkur ederim
Ilk dogumumu medical park goztepede yapmıştım cokta memnun kalmistim o hastaneden.ama simdi guvenebilecegim bir dr bulamadim orada.
Evet doğumda ve sonrasinda hemsireler cok ilgiliydi uzunca sure emzirme egitimi verdiler.dogum kati da guzel odalar ferah.Hastaneden memnunsanız ben doktor olarak nida bayık ı tavsiye edebilirim. Kendi doktorum ve çok memnunum :) doğum fiyatlarını öğrenmek istiyorum çünkü özel sağlık sigortam yok.
Bahçelievler de ki medical parkta guzel hastane .babam icin film cektirmeye gitmiştik oraya da.Orda da mı var bilmiyordum canim benben de Bahçelievler Medical parka gidiyorum cok da memnunum.. Sizin yakayı hic bilmiyorum hastane Dr falan ne yazık ki o Zaman medipolu arayıp drun ismini öğren bence o sekilde araştır bi derim dr cok onemli ya bu dr benim kaçıncı doktorum
Yani şimdi Nasıl bir ilgi beklediğine bağlı açıkçası. Ben iki düşükten sonra kendisini tanıdım ve benimle en baştan ilgilendi. Bu sefer tedbirli olalım Dedi ve kan sulandırıcı iğne, coraspin e başladı. Ben şu haftalara kadar önce Allah ın sonra nida hanım in desteği ile geldim diye düşünüyorum. Şifayı onda bulduğum için değiştirmeyi de göze alamıyorumEvet doğumda ve sonrasinda hemsireler cok ilgiliydi uzunca sure emzirme egitimi verdiler.dogum kati da guzel odalar ferah.
Dogumhane de oldukca ferah.
Benim dr.um Banu ciftci ydi ama oradan ayrıldı.
Nida bayik nasil ilgilimi?
Bastan savma dr.a tahammul edemiyorum.
Ozel saglik sigortam benimde yok 5.5 yil önce 2000 tl vermistim orada doguma
Çok gecmiş olsun canım, umarım hepsi geçer ve hamileliğin keyfini çıkarırsın doya doya.Sorma cok mutsuzumbiraz bilgi olması açısından açıklayayım.
Heterotopik gebelik: çok nadir görülen bir durum. Hayatında böyle bir vakayla karşılaşmadan emekli olan doktor cokmuş.
Hem normal gebelik hem de dış gebeliğin bir arada olması. (Ameliyattan başka çözümü yok cok zor günlerdi ağrı kesicisiz dikişin düzelmesini bekleme süreci)
Ohss sendromu: normalde tüp bebek tedavisi olan kadınlarda verilen ilaçlardan dolayı yumurtaların aşırı uyarılmasından kaynaklanan bir sorunken benim ki doğal yolla oluştu. Yumurtalıklarım kocaman oldular sancı yapıolar ilk zamanlar dayanılmaz boyuttaydı bir ayı aşkın süredir çekiyorum ve yine ilaç kullanamadığımdan kendi geçmesini bekliyoruz bebeğe bi zararı yok ama bana cok sıkıntı oluyo biraz yürüyünce sancılanıyorum hala.
Bartholin kisti: vajina girişinde bulunan bartholin bezleri kanallarının sebebi tam olarak bilinmeyen nedenlerden tıkanması ile oluşuyor. Vajina iç dudağım o kadar şişti ki ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Bebeğe zararı olmayan bi Antibiotik ilacı ile sonuç almaya çalışıyoruz. Olmazsa cerrahi müdahele gerekli bu da bebeğe sakıncalı zaten bi kere genel anestezi ile ameliyat oldum ikincisini kaldırabilir miyiz şüpheli
Yani grubumuzun bahtsız annelerindenim. Allahımdan güç sabır diliyorum artık yapıcak bişiyim yok. Üç aydır rahat yüzü gormedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?