- 17 Temmuz 2013
- 2.084
- 461
- 113
hadi gözün aydın canım,bol dinlen ve su,benim dr da s diyor başka bir şey demiyor,odada herkes oruç,rahat yiyip içemiyorum,ama su konusunda haklısınArkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...
Allaha sukur canim benim basindan beri bulantisiz geçiyorMaşallah kızlar okuyunca size imrendim ben toplasanız 2 bardak bile su içemiyorum mide bulantısından sizin mideniz bulanmıyor mu?
Bende perinatolog arastiriyorum ermeni hastanesini aradim bugun yok ama disaridan çağırıyoruz gerekince dediler.sadece kan tahlilini yapabiliriz diye söylediler.Ben Ermeni hastanesinde Mehmet Aygün'e gidicem.. Doktorum cok başarılı olduğunu ve gözü kapalı güvendiğini söyledi.. Ama gebe kalmadan Rıza Madazliya gitmiştim Nişantaşı'nda o da.. Ayni Zaman'da Cerrahpaşa'nın Prof.u.. Ona da gidebilirsiniz cok iyi bir Dr olduğunu söylüyorlar ama diger perinatologlardan baya baya bir tuzlu.. Benim polikistiğimi görmedi sende birşey yok dedi gönderdi o yuzden sinir oldum ona gitmicem bu yüzden..
derinyesevi benim ikili taramamı ve ayrıntılı ultrasonda organ anomolilerine bakicak.. 12. Haftaya denk geliyor.. Ama doktorum daha sonra bir kez daha gitmemi önerdi, 5.ay demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Allah hastalık, sıkıntı vermesin.. Herşey guzel gecsin insallah..
Arkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...
İlk hamileliğimde olmadıkızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...
Canim çok sevindim , bol bol dinlen
Su çok önemli gerçekten..
Gözünaydın cnaım çok sevindim
hadi gözün aydın canım,bol dinlen ve su,benim dr da s diyor başka bir şey demiyor,odada herkes oruç,rahat yiyip içemiyorum,ama su konusunda haklısın
Çok sevindim canim
su çok önemli gece boyunca en az 1 litre su iciyorum ben 1 buçuk litreden daha fazlada gündüz sonra gece boyu tuvalet mesaisi basliyor :)
Ilk gebelegimde cok dikkat etmedim lekelerim oldu cok ugrastim gecmedi yillardir.kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...
peki canım kullnıp memnun kaldığın bir ürün var mı önereceğinIlk gebelegimde cok dikkat etmedim lekelerim oldu cok ugrastim gecmedi yillardir.
Aman cok dikkat edin.simdi yaz kis koruyucu sürüyorum mecburen yoksa buyuyorlar.
Yüz oldugu icin cok önemli.
Canim balattaki or-ahayim Ermeni hastanesi benim dediğim Zeytinburnu'ndaki Ermeni hastanesi degil.. Balat'ı ara bir istersen.. Eşim aramıştı ama 400-450 tl civarı bir sey sanirim.. Mehmet beyin hem kendi kliniği var hem Balat'a gidiyormuş..Bende perinatolog arastiriyorum ermeni hastanesini aradim bugun yok ama disaridan çağırıyoruz gerekince dediler.sadece kan tahlilini yapabiliriz diye söylediler.
Bahsettiginiz dr. Ne kadara bakiyor bilginiz varmi?
Canim bana doktorum söyledi gecen gittiğimde 50 faktör gunes koruyucu kullanmadan dışarı çıkma diye.. Ama marka falan söylemedi.. Ben de her zaman kullandığım urunu kullanıyorum.kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...
Cok gecmis olsun cnm Allah bir daha boyle stresler yasatmasın insallahHerkese çok çok teşekkür ederiö o kadar gerildim ki sıpamı görene kadar şükürler olsun yaradana...inşallah bu ilk ve son olur gerçekten bu kanama stresi çok başka birşeymiş...
çok geçmiş olsun..Ben artık akşamları 10 da uyuyakalıyorum :) su da içemiyorum sabaha kadar belki de bebeğim susuz kalıyor sabaha kadar bende eşimi tembihleyeyim beni uyandırıp geceleri su içirsin bana...
Ilk kullandığım bioderma idi ama gozlerim cok hassastir bana alerji yapti.su an heliocare advanced kullaniyorum.ikisini de dermatolog yazmisti.heliocare den cok memnunum yagli his ve parlak görüntü vermiyor.sanki yokmus gibi.peki canım kullnıp memnun kaldığın bir ürün var mı önereceğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?