2016 Aralık Anneleri

Arkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...
hadi gözün aydın canım,bol dinlen ve su,benim dr da s diyor başka bir şey demiyor,odada herkes oruç,rahat yiyip içemiyorum,ama su konusunda haklısın

Degeriniz gayet iyi birkac gun oynayabilir olcume gore dedi doktorum.oda makinenin otomatik tanimlamasindan kahnaklaniyormus cok o emli degil o lar kafaya takmaya gerek yok demisti benimde 11 hafta olmasi gerekirken 10+4 cikmisti 3.78 cm idi sizinkisi gayet iyi.Gonlunuzu ferah tutun :)

Bende perinatolog arastiriyorum ermeni hastanesini aradim bugun yok ama disaridan çağırıyoruz gerekince dediler.sadece kan tahlilini yapabiliriz diye söylediler.
Bahsettiginiz dr. Ne kadara bakiyor bilginiz varmi?

Arkadaşlar doktordan geldim şükürler olsun bebeğim iyi düşük önleyici iğne yaptı yatacaksın kalkmayacaksın ve bol su içeceksin dedi...

Hadi gözün aydın canım, çok sevindim..
sıvı çok önemli bana da doktor aynı şeyi söylemişti. bol bol içmeye çalış, dinlen, en önemli stresten uzak ol :)
Allah'ın izniyle bebişine hiçbişey olmaz inşallah

kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...

Selamlar,
Devlet hastanesine gittim bugun,zeynep kamil dogum hastanesine.oldukca kalabalik ama girmemle cikmam 20 dk surdu, kan bile verdim o surede
Dr.cok ilgiliydi hatta özelde gittigimden daha ilgiliydi.2li testi önümüzde ki 15 gün icinde yaptir dedi.
Progestan kullandigimi ve sikintilarimi anlattim o ilaca gerek yok bitir ve birdaha kullanma dedi.
Doguma girip girmemesi belli degilmis buna cok üzüldüm. Sistem degismis bu yıl.birkacay sonra ne olur bilmiyorum,sistem degisir belki dedi.
Bizde haberler böyle,insallah hepimiz herzaman iyi haberlerle geliriz

Canim çok sevindim , bol bol dinlen
Su çok önemli gerçekten..

Gözünaydın cnaım çok sevindim

hadi gözün aydın canım,bol dinlen ve su,benim dr da s diyor başka bir şey demiyor,odada herkes oruç,rahat yiyip içemiyorum,ama su konusunda haklısın

Herkese çok çok teşekkür ederiö o kadar gerildim ki sıpamı görene kadar şükürler olsun yaradana...inşallah bu ilk ve son olur gerçekten bu kanama stresi çok başka birşeymiş...

Ben artık akşamları 10 da uyuyakalıyorum :) su da içemiyorum sabaha kadar belki de bebeğim susuz kalıyor sabaha kadar bende eşimi tembihleyeyim beni uyandırıp geceleri su içirsin bana...

Çok sevindim canim
su çok önemli gece boyunca en az 1 litre su iciyorum ben 1 buçuk litreden daha fazlada gündüz sonra gece boyu tuvalet mesaisi basliyor :)

kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...
Ilk gebelegimde cok dikkat etmedim lekelerim oldu cok ugrastim gecmedi yillardir.
Aman cok dikkat edin.simdi yaz kis koruyucu sürüyorum mecburen yoksa buyuyorlar.
Yüz oldugu icin cok önemli.

Bende perinatolog arastiriyorum ermeni hastanesini aradim bugun yok ama disaridan çağırıyoruz gerekince dediler.sadece kan tahlilini yapabiliriz diye söylediler.
Bahsettiginiz dr. Ne kadara bakiyor bilginiz varmi?
Canim balattaki or-ahayim Ermeni hastanesi benim dediğim Zeytinburnu'ndaki Ermeni hastanesi degil.. Balat'ı ara bir istersen.. Eşim aramıştı ama 400-450 tl civarı bir sey sanirim.. Mehmet beyin hem kendi kliniği var hem Balat'a gidiyormuş..

Canim bana doktorum söyledi gecen gittiğimde 50 faktör gunes koruyucu kullanmadan dışarı çıkma diye.. Ama marka falan söylemedi.. Ben de her zaman kullandığım urunu kullanıyorum.

peki canım kullnıp memnun kaldığın bir ürün var mı önereceğin
Ilk kullandığım bioderma idi ama gozlerim cok hassastir bana alerji yapti.su an heliocare advanced kullaniyorum.ikisini de dermatolog yazmisti.heliocare den cok memnunum yagli his ve parlak görüntü vermiyor.sanki yokmus gibi.
Tabi bu urunler 50 faktör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…