2016 Aralık Anneleri

bende varımmm beni de ekler misiniz yaş 24 sat 12.03.2016 doğum tarihi 17.12.2016 ilk bebeğim konyadayım cinsiyeti kız gibi adı duru olacak inşallah
hos geldin bende konyadayim aralik annelerinde hic konyali yok diye uzuluyordum.kontrollerinde nereye gidiyorsun

kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...

Ben solante pregna diye bir güneş koruyucu kullanıyorum canım, hamilelik dönemine özgü bir koruyucu. Her dışarı çıktığımda sürüyorum, gerçi sevimli hayalet casper gibi oluyorum ama öylesi daha makbul diyorlar zaten :)

Selam anneler benimde prensim yolda sanırım karından ultrasonla erkege benziyor dedi drum. kız istiyorduk ama erkek geliyor galiba hala doner belki diye beklentimiz varRabbim saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize insallah gerisi muhim degil

düşündüğüm bir diğer doktor memnun musun peki.medicana necati özçimene gidiyorum bende
memnunum canımm bende bundan memnun kalmasam medicanaya gitmeyi düşünüyordum. ama bunu sevdim eşimde pek doktor değiştirme taraftarı değil bi doktorda devam edelim istiyor daha önce şükran doğruya gittik hiç yıldızımız uyuşmadı korkuttu ağlattı vs. bu çok iyi geldi bana rahat relax bi adam kasmıyor sen memnun musun??

Güven duyabildigin bir dr bulmuş olmak ne güzel.Benim aklimda soru isaretleri var özellikle dogum konusunda.
Ağzından cimbizla laf almak istemiyorum mesela bana gittiğim ay ya da haftaya göre uyarilar onlemler önerilerden bahsetsin istiyorum.
Cok mu sey istiyorum

Eğer her sorduğun sorunun cevabını almak istiyorsan bir arkadaşımın doktoru var Ali kumru (koşuyolunda özel muayenesi var) öneririm. Ben bayan doktor tercih ettiğim için gitmiyorum kendisine. Çok sakin ve işinin ehli bir doktor, önerebilirim

Maşallah hanımlar bir günde 20 sayfa ilerlemissiniz hızınıza yetişmek mümkün değil.
Arada bir girmeye çalışıyorum yazılanları okuyorum. .
Sürekli aklımda burasi ama vakit bulamamak zor..

Bazı arkadaşlar lekelenme yaşamış geçmiş olsun.. korkmayın Bebeklerimiz sağlıklı olacak inşallah. .

Bu sabah uyandim sırtüstü yattım yine elimi karnima koydum ve bekledim. .
Bi müddet sonra sol tarafa doğru badem kadar bi şişlik oldu ve sonra kayboldu. .

Küçük kızım annesine Günaydın dedi. .
Sonra büyüğü odasından kalkıp bizim Odamıza geldi o da anne Günaydın dedi. .

Allah tüm herkesin evladına sağlık versin inşallah hepsi vatanina milletine bağlı bayrağına saygılı evlat olurlar..

fikrimin netlesmesi icin biraz gozleme ihtiyacim vardi ve evt artik tam olarak icime sindi.ilgili ve rahat bir doktor guven veriyor .senin ikinci gebeligin mi ilkmi benim 6 yasinda bir oglum var

fikrimin netlesmesi icin biraz gozleme ihtiyacim vardi ve evt artik tam olarak icime sindi.ilgili ve rahat bir doktor guven veriyor .senin ikinci gebeligin mi ilkmi benim 6 yasinda bir oglum var
ilk canım 24 yaşındayım bende seni gördüm yazacaktım senin 2. olduğunu görünce belki çok girmiyordur dedim yazmamıştım. benim ilk olunca sürekli buralardayım her şeyi takip etmek için. şimdiki bebişinin cinsiyeti belli mi

günaydın arkadaşlar.
benim ağzımın içi hep zehir gibi yediğimden ve içtiğimden hiç zevk almıyorum. küçük bi kiraz yesem dahi hemen zehir oluyo ağzımın içinde benim gibi olan var mı.

Günaydın kızlar
Biz salonun ortasına kurarak günü açtık heyecan yaptım galiba sonuçları göstercez diye , inşallah güzel haberlerle...
canım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Günaydın güzel hamişler
Hafta hafta hamilelik uygulamasında, memeler süt üretme için çalışmalara başladığından, ara ara meme ucundan süt gelebilir yazıyordu. Dün bir baktım ikisinden de azcık gelmiş ve kuruyup yoğunlaşmış Vücudumuz ne kadar mucizevi, bir kez daha şaştım.

günaydın bende bu hafta sürekli böyle göbeğimin sağ tarafının hareket ettiğini görüyorum bana mı öyle geliyor diyordum sizde yaşamıssınız
sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah

gecen gün banada oldu canım ucu böyle beyazımsı gibiydi cok az gelmiş herhalde öylemiydi seninkide ucu beyaz- sarı gibi böyle kuru birsey vardı

Canim medipol sana cok uzak ama Balat daha yakın.. Ben de netten araştırayım Anadolu yakasında elbet vardır.. İyi denilen birini bulursam sana haber ederim buluruz birini endişe etme

arakadaşlar yanlış anlamadım ise and. yakasında perinatolog mu arıyorsunuz. ben Ümraniye tepe üstündeki Hisar Hastanesine gidiyorum orda var çarşamba ve cuma günleri prof. dr Kılıç Aydınlı bakıyor, bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…