2016 Aralık Anneleri

günaydın herkese
kızlar afedersiniz ama benim büyük tuvaletim aşırı düzene girdi şöyleki her gün kalkar kalkmaz 1-2 dk yüryünce direk wc ye gidi

sevimli867 ben ilk zamanlarımda hiç tatlı çekmiyodu canım hep ekşi istiyodum şimdi ekşiden soğudum tatlı şeyler çekiyor ya çukolata falan istiyorum ama yememeye çalışıyorum

vicdan azabı çekse neye yarar dünyaya getirdiği çocuğun hakkına girmiş madem bırakamıyorsun çocuk yapma, onlar isteyerek dünyaya gelmiyor ki biz karar verdiğimiz için doğuyorlar yapacaksan sorumluluğnu da al.. çok üzüldüm çocuğa

Günaydın canlar,herkese hayırlı sabahlar,dr gidecekler güzel haberlerle gelsin,Rabbim bizleri ve evlatlarımızı esirgesin

Günaydın kızlar
Biz salonun ortasına kurarak günü açtık heyecan yaptım galiba sonuçları göstercez diye , inşallah güzel haberlerle...

hadi Hayırlı haberlerle

günaydın arkadaşlar

Günaydın anneler ve tatlı melekleri

ben rıza madazlı ya gittim hiç memnun kalmadım ondan hamile kalmadan önce gitmiştim bende bir risk var mı doğuştan rahatsızlığım vardı o nedenle resmen dalga geçti önce evlen hamile kal sonra gel diye. sanki bilmiyorum öyle olacağını ama evlenmeden öğrenmek istemiştm ne biçim bir tavır anlamıyorum

Günaydın artık yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başlarız
Amin hepimiz inşallah
Siz aydın da oturuyorsunuz
Aslen Aydınlı misiniz?

Bahçelievler de ki medical parkta guzel hastane .babam icin film cektirmeye gitmiştik oraya da.
Benim dr.um medipol de jale dal agca.
2test i hakan diye bir dr yapiyormus kendisi yapmıyor.
Ilk hamileligimde 6 dr değiştirmiştim
Benim de 6. Doktorum 1 yıl içinde haha ben pipirikli degilim doktorlar işgüzar ama eşime anlayamıyorum

kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...

Doktor bana söylemişti kullanamaya başalyabilirsin diye. Marka sorduğumdada genelde Sebamedi öneririm diyince bende onun 50 faktörünü aldım. Çok memnunum şu anda. Üstelik benim yüzümde çiller var güneş gördükleri anda coşarlar bırak coşmayı olannlarda çok belli olmuyo artık :)

Ben heralde doğumdan sonrada kullanırım bunu. Alacak olursanız ben internetten almıştım orda daha uyguna bulunuyo aklınızda olsun.

Cok iyi anlıyorum canim seni.. Ben bos gebelik ardından kimsayasal gebelik geçirmişim.. Histeroskopi olmuşum rahim perdemi törpülemişler.. Bir sıkıntı mı var tüm tetkikleri ne gerekiyorsa yapalım diye gittik güya hocaların hocası ya.. Soyle bi ultrasonda bakti, dalga gecti resmen ve git eve gebe kal baska çaresi yok dedi.. 1 düşügun daha olursa gelirsin dedi.. Halbuki ben de polikistik de varmis onu söylemedi.. Bence o yıllar onceki bilgisiyle hareket ediyor.. Suan 2 düşükten sonra inceliyor doktorlar.. Şimdiki doktorum herşeyi geçtim senin psikolojin ne olacak Dedi.. Ve devlet hastanesinde yaptırmamı isteyerek tüm tetkikleri yazdı.. Ha ben o arada spontane gebe kaldım ama kalamayadabilirdim.. Cok uzattım ama sonuc olarak Rıza madazli ya asla güvenmem..

günaydın arkadaşlar.
benim ağzımın içi hep zehir gibi yediğimden ve içtiğimden hiç zevk almıyorum. küçük bi kiraz yesem dahi hemen zehir oluyo ağzımın içinde benim gibi olan var mı.

Herkese günaydın

O ağızdaki acı tat bende sabahları oluyor zehir yemiş gibi
selam kızlar ağızda acı tat oluyor bende de,işte ferahlatıcı şeker falan atıyorum o zaman,bir de sabahları tükürük rengine bakan oldu mu,normaldesigara kullanıyordum,hamilelikten beridir toplamda bir fırt içiyorm bazen,hani bıraktığım halde tükrük rengi şeffaf değil,garipsedim,süt gelme konusunu diycem kızlar sadece göğüs ucunu temiz tutmalıyız,sıkma falan olmamalı,süt taşınmaya başlıyor artık,Rabbim çok büyük

aynen benden de gelmişyi dün :)
7.aydan sonrada bluzunuzü ıslatacak kadar süt gelebilir şaşırmayın :)
ilk tatlıcı geldi
cinsiyet tahmini varmıydı sende cnm

Kan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktan acilde yasamaya basladim artik resmen
son iki ayım benimde acilde geçti 1 haftadan beri gitmiyoruz. acildeki doktorların hepsi tanıyodu zaten artık ben baygın baygın. şükür artık kusmalarım yok bide ağız içindeki acılık gitse hamileliğin tadını çıkaracam şimdi anlamıyorum sadece 6 ayın geçmesini dört gözle bekliyorum bu şekilde olunca Rabbim hepimize şifa versin de hamileliğin tadını çıkartalım.

ben sigara içmediğim halde sarımsı geliyor. Acı bi tat oluyor

fairylike bakiyordu Anadolu yakasında.. Tesekkurler canim

Kan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktan acilde yasamaya basladim artik resmen
Gecmis olsun bir an once gecsin gitsin..

Kizlar gunaydin bise sormak istiyorum. Simdi malum artk eskisi gibi degiliz bulantilar %80 e yakin azaldi. En azindan kusmuyoruz artik herseyi canimiz isteyerek yiyemesekde. Smdi sunu daniscam size. Azaldi ya bulantilae bu tamamen gecceceginimi gosteriyo. Yoksa bole azalip bu sekilde 9 ay suren varmi aramizda. Yada azaldiysa gececek diyen varmi?

Aynisini bnde yasadim canim. Artik o kadar kusuyodum ki kanli geliyodu hemde baya bi kan. Nefes alamadim bende acillik olmustum. Hatta bi etkiside kaldi sanirim smdide bogazimda devamli bi baski hissediyorum. Gecmek bilmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…