vicdan azabı çekse neye yarar dünyaya getirdiği çocuğun hakkına girmiş madem bırakamıyorsun çocuk yapma, onlar isteyerek dünyaya gelmiyor ki biz karar verdiğimiz için doğuyorlar yapacaksan sorumluluğnu da al.. çok üzüldüm çocuğaFarkedildi 4 hafta geriden geliyordu yine cok iyi doktorlara gitti beyin gelisiminde bir sorun yok boyu kisa kaliyor dendi sigarayi birak dediler 1000 kere...Simdide cok sukur zekasinda hic bir sorun yok ama teyzemin yasadigi vicdan azabini anlatamam..
Günaydın kızlar
Biz salonun ortasına kurarak günü açtık heyecan yaptım galiba sonuçları göstercez diye , inşallah güzel haberlerle...
hadi Hayırlı haberlerle
günaydın arkadaşlar
Günaydın anneler ve tatlı melekleri
Ben Ermeni hastanesinde Mehmet Aygün'e gidicem.. Doktorum cok başarılı olduğunu ve gözü kapalı güvendiğini söyledi.. Ama gebe kalmadan Rıza Madazliya gitmiştim Nişantaşı'nda o da.. Ayni Zaman'da Cerrahpaşa'nın Prof.u.. Ona da gidebilirsiniz cok iyi bir Dr olduğunu söylüyorlar ama diger perinatologlardan baya baya bir tuzlu.. Benim polikistiğimi görmedi sende birşey yok dedi gönderdi o yuzden sinir oldum ona gitmicem bu yüzden..
@derinyesevi benim ikili taramamı ve ayrıntılı ultrasonda organ anomolilerine bakicak.. 12. Haftaya denk geliyor.. Ama doktorum daha sonra bir kez daha gitmemi önerdi, 5.ay demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Allah hastalık, sıkıntı vermesin.. Herşey guzel gecsin insallah..
günaydın bende bu hafta sürekli böyle göbeğimin sağ tarafının hareket ettiğini görüyorum bana mı öyle geliyor diyordum sizde yaşamıssınız
sağlıcakla kucağınıza alırız inşallah
Aynen canım, beyaz sarı arası bir renk. Kuruyunca lor peynirimsi birşey olmuşgecen gün banada oldu canım ucu böyle beyazımsı gibiydi cok az gelmiş herhaldeöylemiydi seninkide ucu beyaz- sarı gibi böyle kuru birsey vardı
Benim de 6. Doktorum 1 yıl içinde hahaBahçelievler de ki medical parkta guzel hastane .babam icin film cektirmeye gitmiştik oraya da.
Benim dr.um medipol de jale dal agca.
2test i hakan diye bir dr yapiyormus kendisi yapmıyor.
Ilk hamileligimde 6 dr değiştirmiştim
kızlar ben de başka bişey sormak istiyorum sizlere leke önleyici krem kullanıyor musunz yüzünüze veya kullanmayı düşünüyor musunuz bu dönemde leke olması muhtemel çünkü...
Cok iyi anlıyorum canim seni.. Ben bos gebelik ardından kimsayasal gebelik geçirmişim.. Histeroskopi olmuşum rahim perdemi törpülemişler.. Bir sıkıntı mı var tüm tetkikleri ne gerekiyorsa yapalım diye gittik güya hocaların hocası ya.. Soyle bi ultrasonda bakti, dalga gecti resmen ve git eve gebe kal baska çaresi yok dedi.. 1 düşügun daha olursa gelirsin dedi.. Halbuki ben de polikistik de varmis onu söylemedi.. Bence o yıllar onceki bilgisiyle hareket ediyor.. Suan 2 düşükten sonra inceliyor doktorlar.. Şimdiki doktorum herşeyi geçtim senin psikolojin ne olacak Dedi.. Ve devlet hastanesinde yaptırmamı isteyerek tüm tetkikleri yazdı.. Ha ben o arada spontane gebe kaldım ama kalamayadabilirdim.. Cok uzattım ama sonuc olarak Rıza madazli ya asla güvenmem..ben rıza madazlı ya gittim hiç memnun kalmadım ondan hamile kalmadan önce gitmiştim bende bir risk var mı doğuştan rahatsızlığım vardı o nedenle resmen dalga geçti önce evlen hamile kal sonra gel diye. sanki bilmiyorum öyle olacağını ama evlenmeden öğrenmek istemiştm ne biçim bir tavır anlamıyorum
Herkese günaydın
O ağızdaki acı tat bende sabahları oluyor zehir yemiş gibi
günaydın arkadaşlar.
benim ağzımın içi hep zehir gibi yediğimden ve içtiğimden hiç zevk almıyorum. küçük bi kiraz yesem dahi hemen zehir oluyo ağzımın içinde benim gibi olan var mı.
canım hayırlı haberlerle gel inşallah.
Günaydın güzel hamişler
Hafta hafta hamilelik uygulamasında, memeler süt üretme için çalışmalara başladığından, ara ara meme ucundan süt gelebilir yazıyordu. Dün bir baktım ikisinden de azcık gelmiş ve kuruyup yoğunlaşmışVücudumuz ne kadar mucizevi, bir kez daha şaştım.
selam kızlar ağızda acı tat oluyor bende de,işte ferahlatıcı şeker falan atıyorum o zaman,bir de sabahları tükürük rengine bakan oldu mu,normaldesigara kullanıyordum,hamilelikten beridir toplamda bir fırt içiyorm bazen,hani bıraktığım halde tükrük rengi şeffaf değil,garipsedim,süt gelme konusunu diycem kızlar sadece göğüs ucunu temiz tutmalıyız,sıkma falan olmamalı,süt taşınmaya başlıyor artık,Rabbim çok büyükHerkese günaydın
O ağızdaki acı tat bende sabahları oluyor zehir yemiş gibi
aynen benden de gelmişyi dün :)canım hayırlı haberlerle gel inşallah.
Günaydın güzel hamişler
Hafta hafta hamilelik uygulamasında, memeler süt üretme için çalışmalara başladığından, ara ara meme ucundan süt gelebilir yazıyordu. Dün bir baktım ikisinden de azcık gelmiş ve kuruyup yoğunlaşmışVücudumuz ne kadar mucizevi, bir kez daha şaştım.
ilk tatlıcı geldigünaydın herkese
kızlar afedersiniz ama benim büyük tuvaletim aşırı düzene girdi şöyleki her gün kalkar kalkmaz 1-2 dk yüryünce direk wc ye gidi
sevimli867 ben ilk zamanlarımda hiç tatlı çekmiyodu canım hep ekşi istiyodum şimdi ekşiden soğudum tatlı şeyler çekiyor ya çukolata falan istiyorum ama yememeye çalışıyorum
vicdan azabı çekse neye yarar dünyaya getirdiği çocuğun hakkına girmiş madem bırakamıyorsun çocuk yapma, onlar isteyerek dünyaya gelmiyor ki biz karar verdiğimiz için doğuyorlar yapacaksan sorumluluğnu da al.. çok üzüldüm çocuğa
Kaçıncı haftandasın canım senKan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
son iki ayım benimde acilde geçti 1 haftadan beri gitmiyoruz. acildeki doktorların hepsi tanıyodu zaten artık ben baygın baygın. şükür artık kusmalarım yok bide ağız içindeki acılık gitse hamileliğin tadını çıkaracam şimdi anlamıyorum sadece 6 ayın geçmesini dört gözle bekliyorum bu şekilde olunca Rabbim hepimize şifa versin de hamileliğin tadını çıkartalım.Kan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
selam kızlar ağızda acı tat oluyor bende de,işte ferahlatıcı şeker falan atıyorum o zaman,bir de sabahları tükürük rengine bakan oldu mu,normaldesigara kullanıyordum,hamilelikten beridir toplamda bir fırt içiyorm bazen,hani bıraktığım halde tükrük rengi şeffaf değil,garipsedim,süt gelme konusunu diycem kızlar sadece göğüs ucunu temiz tutmalıyız,sıkma falan olmamalı,süt taşınmaya başlıyor artık,Rabbim çok büyük
arakadaşlar yanlış anlamadım ise and. yakasında perinatolog mu arıyorsunuz. ben Ümraniye tepe üstündeki Hisar Hastanesine gidiyorum orda var çarşamba ve cuma günleri prof. dr Kılıç Aydınlı bakıyor, bilginiz olsun
Gecmis olsunKan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
gün içinde olmuyomu canım. peki kullandığın bi ilaç falan varmı.
bişey yiyesim gelmiyor ağzımın içi böyle olduğundan.
Aynisini bnde yasadim canim. Artik o kadar kusuyodum ki kanli geliyodu hemde baya bi kan. Nefes alamadim bende acillik olmustum. Hatta bi etkiside kaldi sanirim smdide bogazimda devamli bi baski hissediyorum. Gecmek bilmiyoKan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?