4. aydan sonra geçer diyolar inşallah diyelim.Kizlar gunaydin bise sormak istiyorum. Simdi malum artk eskisi gibi degiliz bulantilar %80 e yakin azaldi. En azindan kusmuyoruz artik herseyi canimiz isteyerek yiyemesekde. Smdi sunu daniscam size. Azaldi ya bulantilae bu tamamen gecceceginimi gosteriyo. Yoksa bole azalip bu sekilde 9 ay suren varmi aramizda. Yada azaldiysa gececek diyen varmi?
olumlu düşünüyorumKizlar gunaydin bise sormak istiyorum. Simdi malum artk eskisi gibi degiliz bulantilar %80 e yakin azaldi. En azindan kusmuyoruz artik herseyi canimiz isteyerek yiyemesekde. Smdi sunu daniscam size. Azaldi ya bulantilae bu tamamen gecceceginimi gosteriyo. Yoksa bole azalip bu sekilde 9 ay suren varmi aramizda. Yada azaldiysa gececek diyen varmi?
Günaydın kızlar
Biz salonun ortasına kurarak günü açtık heyecan yaptım galiba sonuçları göstercez diye , inşallah güzel haberlerle...
yok değilim canım eşimin tayini aydın söke ye cıktı sökede oturuyoruz şuanda aslen niğdeliyim siz nerelisiniz?Günaydın artık yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başlarız
Amin hepimiz inşallah
Siz aydın da oturuyorsunuz
Aslen Aydınlı misiniz?
Cok teşekkür ederim.oraya da bir bakayimarakadaşlar yanlış anlamadım ise and. yakasında perinatolog mu arıyorsunuz. ben Ümraniye tepe üstündeki Hisar Hastanesine gidiyorum orda var çarşamba ve cuma günleri prof. dr Kılıç Aydınlı bakıyor, bilginiz olsun
Guzel haberlerle gel insallah.
Gunaydin arkadaşlar, herkes iyidir insallah.
Bu sabah yine lekelenmem oldu müthiş mutsuzum su an.
Nazara kesin inanıyorum gecen lekelenmem olduğunda girdigim ortama dün de girmek zorunda kaldim.
Sürekli de dua ediyorumAllaha emanet
11.haftaya yeni girmis olmam lazimdi ama 12+2cikti demin.serumlar iyi besliyor sanirim ben su bile icmiyorum bitmis durumdayimKaçıncı haftandasın canım sen
İnşalalh kurtulursun bir an önce
henüz belli değil.oğlum okula gidiyor bilk canım 24 yaşındayım bende seni gördüm yazacaktım senin 2. olduğunu görünce belki çok girmiyordur dedim yazmamıştım. benim ilk olunca sürekli buralardayım her şeyi takip etmek için. şimdiki bebişinin cinsiyeti belli mi
erkege benzetti bakalim bi dahaki kontrole netlesir belki.buraya girmek icin vakit bulabiliyorum oglum okula basladi zaman sinirlamasi yokilk canım 24 yaşındayım bende seni gördüm yazacaktım senin 2. olduğunu görünce belki çok girmiyordur dedim yazmamıştım. benim ilk olunca sürekli buralardayım her şeyi takip etmek için. şimdiki bebişinin cinsiyeti belli mi
iki cvp karismis kiz diye dusunuyormus ama son kontrolde erkege benzedigini soyledi artik netlesmesini bekliyoruz bakalimhenüz belli değil.oğlum okula gidiyor b
erkege benzetti bakalim bi dahaki kontrole netlesir belki.buraya girmek icin vakit bulabiliyorum oglum okula basladi zaman sinirlamasi yok
Günaydın herkese.. Benimki biraz ters olacak galiba ama bulantılarım 6. Haftada başladı ve kusmalarım 7. Haftadan başlayarak giderek arttı. Yarın 14 hafta bitiyor ve ben dün gece yine kusuyordum.. Umarım geçer bulantı ve kusmalarımız çünkü artık ben de bittimKizlar gunaydin bise sormak istiyorum. Simdi malum artk eskisi gibi degiliz bulantilar %80 e yakin azaldi. En azindan kusmuyoruz artik herseyi canimiz isteyerek yiyemesekde. Smdi sunu daniscam size. Azaldi ya bulantilae bu tamamen gecceceginimi gosteriyo. Yoksa bole azalip bu sekilde 9 ay suren varmi aramizda. Yada azaldiysa gececek diyen varmi?
ilkokul mu.hangi ay büyük oğlun benimki haziran. benim oğlumda 1. sınıf uzun aradan sonra bakalım 2. ye adapte olabilecekmiyiz.henüz belli değil.oğlum okula gidiyor b
erkege benzetti bakalim bi dahaki kontrole netlesir belki.buraya girmek icin vakit bulabiliyorum oglum okula basladi zaman sinirlamasi yok
10 günün kalmış ondan sonra rahat olursun inşallah11.haftaya yeni girmis olmam lazimdi ama 12+2cikti demin.serumlar iyi besliyor sanirim ben su bile icmiyorum bitmis durumdayim
hayırlı haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlar bu hafta hiçç bakamadım buralara umarım herkes iyidir. birazdan doktor kontyrolümüz var cok heyecanlıyım inşallah bebiş iyidir.. kaçıyorum şimdi görüşürüz
boşver hiç aldırış etme bende kusmalardan rapor alıyorum mecburen kıskananlar bile oluyo ama takma kimseyi moralini bozma.Günaydın herkese
Şu senin hamileliğin zor geçiyor heralde diyerek eleştirel konuşanlara sinir oluyorum ikinciyi niye yaptın madem gibi konuşmalar deli ediyor beni size ne diye bağırmak istiyorum. Ama mesai arkadaşı olunca sesin çıkmıyor
Ilac vermediler mi pekison iki ayım benimde acilde geçti 1 haftadan beri gitmiyoruz. acildeki doktorların hepsi tanıyodu zaten artık ben baygın baygın. şükür artık kusmalarım yok bide ağız içindeki acılık gitse hamileliğin tadını çıkaracam şimdi anlamıyorum sadece 6 ayın geçmesini dört gözle bekliyorum bu şekilde olunca Rabbim hepimize şifa versin de hamileliğin tadını çıkartalım.
pulset iyi geliyomuş ama 4, aydan sonra verebilirim dedi.Ilac vermediler mi pekibana zofran verdiler ama hafifletmiyor bile
Canimm gecmis olsun.. Bol bol nas felak oku.. Progesteron desteği alıyorsundur.. Allah'ın izniyle birşey olmaz.. Deli gibi kanaması olan insanlar bile doğuruyor bebeğini.. Lekelenme tarzı olabilir.. İçini ferah tut..Guzel haberlerle gel insallah.
Gunaydin arkadaşlar, herkes iyidir insallah.
Bu sabah yine lekelenmem oldu müthiş mutsuzum su an.
Nazara kesin inanıyorum gecen lekelenmem olduğunda girdigim ortama dün de girmek zorunda kaldim.
Sürekli de dua ediyorumAllaha emanet
anaokuluna gitti bu sene insallah 1.sinif pasam.cocuklari cok seviyorum ama rahatimada duskunum. genelde elimden gelenin iyisini yapmaya calisirim insallah bu minigimide ayni ilgiyle buyutebilirimilkokul mu.hangi ay büyük oğlun benimki haziran. benim oğlumda 1. sınıf uzun aradan sonra bakalım 2. ye adapte olabilecekmiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?