2016 Aralık Anneleri

4. aydan sonra geçer diyolar inşallah diyelim.

olumlu düşünüyorum
hepsi geçecek :)

Günaydın kızlar
Biz salonun ortasına kurarak günü açtık heyecan yaptım galiba sonuçları göstercez diye , inşallah güzel haberlerle...

Guzel haberlerle gel insallah.

Gunaydin arkadaşlar, herkes iyidir insallah.
Bu sabah yine lekelenmem oldu müthiş mutsuzum su an.
Nazara kesin inanıyorum gecen lekelenmem olduğunda girdigim ortama dün de girmek zorunda kaldim.
Sürekli de dua ediyorum Allaha emanet

Günaydın artık yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başlarız
Amin hepimiz inşallah
Siz aydın da oturuyorsunuz
Aslen Aydınlı misiniz?
yok değilim canım eşimin tayini aydın söke ye cıktı sökede oturuyoruz şuanda aslen niğdeliyim siz nerelisiniz?

Geçmiş olsun canım İnşallah geçer dua et dinlen bol bol

henüz belli değil.oğlum okula gidiyor b
erkege benzetti bakalim bi dahaki kontrole netlesir belki.buraya girmek icin vakit bulabiliyorum oglum okula basladi zaman sinirlamasi yok

erkege benzetti bakalim bi dahaki kontrole netlesir belki.buraya girmek icin vakit bulabiliyorum oglum okula basladi zaman sinirlamasi yok
iki cvp karismis kiz diye dusunuyormus ama son kontrolde erkege benzedigini soyledi artik netlesmesini bekliyoruz bakalim

Günaydın herkese.. Benimki biraz ters olacak galiba ama bulantılarım 6. Haftada başladı ve kusmalarım 7. Haftadan başlayarak giderek arttı. Yarın 14 hafta bitiyor ve ben dün gece yine kusuyordum.. Umarım geçer bulantı ve kusmalarımız çünkü artık ben de bittim

ilkokul mu.hangi ay büyük oğlun benimki haziran. benim oğlumda 1. sınıf uzun aradan sonra bakalım 2. ye adapte olabilecekmiyiz.

11.haftaya yeni girmis olmam lazimdi ama 12+2cikti demin.serumlar iyi besliyor sanirim ben su bile icmiyorum bitmis durumdayim
10 günün kalmış ondan sonra rahat olursun inşallah

günaydın kızlar bu hafta hiçç bakamadım buralara umarım herkes iyidir. birazdan doktor kontyrolümüz var cok heyecanlıyım inşallah bebiş iyidir.. kaçıyorum şimdi görüşürüz
hayırlı haberlerini bekliyoruz

boşver hiç aldırış etme bende kusmalardan rapor alıyorum mecburen kıskananlar bile oluyo ama takma kimseyi moralini bozma.

Ilac vermediler mi peki bana zofran verdiler ama hafifletmiyor bile

Canimm gecmis olsun.. Bol bol nas felak oku.. Progesteron desteği alıyorsundur.. Allah'ın izniyle birşey olmaz.. Deli gibi kanaması olan insanlar bile doğuruyor bebeğini.. Lekelenme tarzı olabilir.. İçini ferah tut..

Günaydın herkese. Kusmalar konusu geçmiş, ben yarın 14 haftalık oluyorum ama bugün yine kustum. Sanırım gelmiyor, ümitsizleştim bilmiyorum. Progestan I fitil olarak kullandım, o böyle bişey yapıyor mu bileniniz var mı hanımlar?

ilkokul mu.hangi ay büyük oğlun benimki haziran. benim oğlumda 1. sınıf uzun aradan sonra bakalım 2. ye adapte olabilecekmiyiz.
anaokuluna gitti bu sene insallah 1.sinif pasam.cocuklari cok seviyorum ama rahatimada duskunum. genelde elimden gelenin iyisini yapmaya calisirim insallah bu minigimide ayni ilgiyle buyutebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…