şimdi bu nasıl oluyor ben anlamıyorum eşime diyorum çok iyi beslensem önde gitse 20 haftada doğurabilir miyim acaba diye11.haftaya yeni girmis olmam lazimdi ama 12+2cikti demin.serumlar iyi besliyor sanirim ben su bile icmiyorum bitmis durumdayim
Geçmiş olsun canım İnşallah geçer dua et dinlen bol bol
Canimm gecmis olsun.. Bol bol nas felak oku.. Progesteron desteği alıyorsundur.. Allah'ın izniyle birşey olmaz.. Deli gibi kanaması olan insanlar bile doğuruyor bebeğini.. Lekelenme tarzı olabilir.. İçini ferah tut..
Canım ne güzel bir haber bu, inan çok sevindim, gözümüz aydın. Çok şükür Allah'a. Kuzucuk varsın göstermesin bu seferlik, eninde sonunda açacak bıdıkları :) Yeter ki annesi böyle güzel haberler vermeye devam etsin. Çok sevindim canım.herkese günaydın arkadaşlar, bu sabah kontrolümüz vardı hematomlarım nerdeyse yok olmuş baya küçülmüşler dedi doktor bebeğimde iyiymiş cinsiyetine baktı ama bacaklarını kapattı göstermedi güzel haberler aldıkça Rabbime hamd ediyorum
sağol canım bide doktora dedim ki internette okuyorum bası bayanlar bu haftalarda mısır patlaması gibi , balık kayması gibi bişeyler hissetiklerini yazıyor ama ben hiç bişey hissetmiyorum neden dedim, bu haftalarda bişey hissedilmesi imkansız 20-22. haftada hissedebilirsin ancak dedi.Canım ne güzel bir haber bu, inan çok sevindim, gözümüz aydın. Çok şükür Allah'a. Kuzucuk varsın göstermesin bu seferlik, eninde sonunda açacak bıdıkları :) Yeter ki annesi böyle güzel haberler vermeye devam etsin. Çok sevindim canım.
ben sigara içmediğim halde sarımsı geliyor. Acı bi tat oluyor
Kan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
canlar,geçmiş olsun,Allah yardımcımız olsun,elbet herkesin hamileliği doğumu kendine has,kiminin 13.haftada azalır kiminin 17.kimi bulantı bilmez,ama ilk hamilelikte 15-16 haftalarda bıçak gibi kesildi,ama bunda da yanmalarla beraber devam ediyor,ümitsiz olmayın,haaa ayrıca bulantı bitecek bel ağrısı başlayacak,ödem olaca,karpal tünel sendromu ellerde uyuşma olacak,hayırlısıyla bebeklerimizi kucakladığımızda bitecek hepsi,pufffffff unutulacakKizlar gunaydin bise sormak istiyorum. Simdi malum artk eskisi gibi degiliz bulantilar %80 e yakin azaldi. En azindan kusmuyoruz artik herseyi canimiz isteyerek yiyemesekde. Smdi sunu daniscam size. Azaldi ya bulantilae bu tamamen gecceceginimi gosteriyo. Yoksa bole azalip bu sekilde 9 ay suren varmi aramizda. Yada azaldiysa gececek diyen varmi?
Allaha emanet canmGuzel haberlerle gel insallah.
Gunaydin arkadaşlar, herkes iyidir insallah.
Bu sabah yine lekelenmem oldu müthiş mutsuzum su an.
Nazara kesin inanıyorum gecen lekelenmem olduğunda girdigim ortama dün de girmek zorunda kaldim.
Sürekli de dua ediyorumAllaha emanet
haydi hayırlı haberlerle inşallahgünaydın kızlar bu hafta hiçç bakamadım buralara umarım herkes iyidir. birazdan doktor kontyrolümüz var cok heyecanlıyım inşallah bebiş iyidir.. kaçıyorum şimdi görüşürüz
tatlım yukarıda da yazdım,daha önce ses edemediğim için ben bunalıma girdim,şimdi çat çat söylüyom,hiiç lafını esirgeme,o iş arkadaşları moral huzur bırakmamıştı bende,şimdiden de başladılar,yine çirkinleştin ayşe,acaba bu da mı kız,ben de evet çirkinleştim yine ama neyseki seninki gibi kalıcı değil dedim,aranma kardeşimmmmmGünaydın herkese
Şu senin hamileliğin zor geçiyor heralde diyerek eleştirel konuşanlara sinir oluyorum ikinciyi niye yaptın madem gibi konuşmalar deli ediyor beni size ne diye bağırmak istiyorum. Ama mesai arkadaşı olunca sesin çıkmıyor
ay çok güldüm yazdığına,20.haftada doğumşimdi bu nasıl oluyor ben anlamıyorum eşime diyorum çok iyi beslensem önde gitse 20 haftada doğurabilir miyim acaba diyecidden nasıl oluyor bu
Tatlım çok sevindim değerlerinin iyi çıkmasına,daha da yoluna girecek inşallah,dün seni ve enginar konusunu düşündüm ,moralini yüksek tut canım Allah gönlüne göre versinherkese günaydın arkadaşlar, bu sabah kontrolümüz vardı hematomlarım nerdeyse yok olmuş baya küçülmüşler dedi doktor bebeğimde iyiymiş cinsiyetine baktı ama bacaklarını kapattı göstermedi güzel haberler aldıkça Rabbime hamd ediyorum
Ben de hissedemiyorum daha. Pıt pıtlar oluyor ama bariz nabzımın atması. Hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da. İlk 3 ay bitti, o günleri de görürüz Allah'ın izniyle.sağol canım bide doktora dedim ki internette okuyorum bası bayanlar bu haftalarda mısır patlaması gibi , balık kayması gibi bişeyler hissetiklerini yazıyor ama ben hiç bişey hissetmiyorum neden dedim, bu haftalarda bişey hissedilmesi imkansız 20-22. haftada hissedebilirsin ancak dedi.
aminnn inşallah yawrumu hissedeceğim günleri heyecanla bekliyorum.17. haftada bizi duyacakmış bol bol konuşalım yawrularımızla 20. hafta gibi babalarını da duyabilirlermiş. heyecanla bekliyorum :)Ben de hissedemiyorum daha. Pıt pıtlar oluyor ama bariz nabzımın atması. Hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da. İlk 3 ay bitti, o günleri de görürüz Allah'ın izniyle.
kızlarrr doktor bana decavit,gyno ferra sanol, devit verdi. folik asitinde bitene kadar onada devam et dedi. oda 18 tane kaldı. ben bunları sabah bir şeyler yiyip hepsini arka arkaya içiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı farklı saatlerde mi içmeliyim
çok sağol tatlım damla olanı akşam alayım bundan sonra o zamanbana eczası birini sabah birini akşam iç dedi. devacitle devitten bahsediyorum
Daha çok erken hissetmemiz için daha o kadar güçlü değiller. Bu ikinci gebeligim benim ikinci de daha çabuk olur diyorlar ben de 16-17haftaları bekliyorum benim ilk gebeligimde 19. Haftada hissetmeye başlamıştım emindim bebek olduğuna doktor ona bile imkansız hissedemezsin demişti oysa eşim bile hissetmişti o haftada. Çok kilo yoksa 18-19. Haftalarda hissedilebilirkızlar bu haftada bebeğin hareketini hissetmek imkansız mıdır ?
az önce göbeğimi seviyoduö,okşuyodum pıt pıt etti bişey ilk defa böyle bişey yaşadım. bağırsak hareketi mi yoksa.
ama daha önce de bağırsak hareketimi hissediyodum bu farklıydı
şimdi doktora sorsam hissedemezsin der geçer
Cok iyi anlıyorum canim seni.. Ben bos gebelik ardından kimsayasal gebelik geçirmişim.. Histeroskopi olmuşum rahim perdemi törpülemişler.. Bir sıkıntı mı var tüm tetkikleri ne gerekiyorsa yapalım diye gittik güya hocaların hocası ya.. Soyle bi ultrasonda bakti, dalga gecti resmen ve git eve gebe kal baska çaresi yok dedi.. 1 düşügun daha olursa gelirsin dedi.. Halbuki ben de polikistik de varmis onu söylemedi.. Bence o yıllar onceki bilgisiyle hareket ediyor.. Suan 2 düşükten sonra inceliyor doktorlar.. Şimdiki doktorum herşeyi geçtim senin psikolojin ne olacak Dedi.. Ve devlet hastanesinde yaptırmamı isteyerek tüm tetkikleri yazdı.. Ha ben o arada spontane gebe kaldım ama kalamayadabilirdim.. Cok uzattım ama sonuc olarak Rıza madazli ya asla güvenmem..
Daha çok erken hissetmemiz için daha o kadar güçlü değiller. Bu ikinci gebeligim benim ikinci de daha çabuk olur diyorlar ben de 16-17haftaları bekliyorum benim ilk gebeligimde 19. Haftada hissetmeye başlamıştım emindim bebek olduğuna doktor ona bile imkansız hissedemezsin demişti oysa eşim bile hissetmişti o haftada. Çok kilo yoksa 18-19. Haftalarda hissedilebilir
Tesekkur ederim canim ben de seni tebrik ediyorumseninki daha da vahimmiş gerçekten. o kadar düşük üstüne seni eve göndermiş. hasta psikolojisinden anlamayan doktorlar çok kötü oluyor, profesör diye kendilerine hak görüyorlar ama ne profesörler gördüm babacan , mütevazi ve çok iyiler. biz onların 1 saatte kazandığı muayene parasını kimbilir kaç günde kazanıyoruz ve gözümüzü kırpmadan harcıyoruz sağlık için bir de üstüne sonuç alamayınca insan kendini kazık yemiş gibi hissediyor ve hiçbişey yapamıyosun çünkü güya Doktor. neyse RIZA MADAZLI yı ben acıbadem e şikayet etmiştim cevap olarak da inceledik, doktor size yanlış bir bilgi vermemiş, kontrol süreniz de geçmiş isterseniz yeniden başka profesöre muayene olun, muayene parası verin ama profesör farkı almayalım dediler. dr hiç bilgi vermedi ki bilginin nesi yanlış olabilir bu durumda?? ben belki ciddi bir sorunum varsa çocuk yapmak istemicem, ona göre evleneceğim kişiye bu kararımı söylicem. hamile kalıp mı bulucam bu soruları, pişman olup aldırmak zorunda mı kalıcam? sonra başka dr lara gittim detaylı incelediler ve sorun yok dediler sağolsunlar. seni de tebrik ediyorum sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?