2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun canım İnşallah geçer dua et dinlen bol bol

Canimm gecmis olsun.. Bol bol nas felak oku.. Progesteron desteği alıyorsundur.. Allah'ın izniyle birşey olmaz.. Deli gibi kanaması olan insanlar bile doğuruyor bebeğini.. Lekelenme tarzı olabilir.. İçini ferah tut..

Teşekkür ederim arkadaşlar.uzaniyorum su an.esim sagolsun sabah kizimin kahvaltisini hazırladi,okula götürdü.
Ilac kullanıyorum fitil seklinde hatta kutu bitince kullanmayacaktik artik.Sabah kalkıp görünce alt üst oldum.
Insallah biter artık

Canım ne güzel bir haber bu, inan çok sevindim, gözümüz aydın. Çok şükür Allah'a. Kuzucuk varsın göstermesin bu seferlik, eninde sonunda açacak bıdıkları :) Yeter ki annesi böyle güzel haberler vermeye devam etsin. Çok sevindim canım.

sağol canım bide doktora dedim ki internette okuyorum bası bayanlar bu haftalarda mısır patlaması gibi , balık kayması gibi bişeyler hissetiklerini yazıyor ama ben hiç bişey hissetmiyorum neden dedim, bu haftalarda bişey hissedilmesi imkansız 20-22. haftada hissedebilirsin ancak dedi.

ben sigara içmediğim halde sarımsı geliyor. Acı bi tat oluyor

Kan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktan acilde yasamaya basladim artik resmen

canlar,geçmiş olsun,Allah yardımcımız olsun,elbet herkesin hamileliği doğumu kendine has,kiminin 13.haftada azalır kiminin 17.kimi bulantı bilmez,ama ilk hamilelikte 15-16 haftalarda bıçak gibi kesildi,ama bunda da yanmalarla beraber devam ediyor,ümitsiz olmayın,haaa ayrıca bulantı bitecek bel ağrısı başlayacak,ödem olaca,karpal tünel sendromu ellerde uyuşma olacak,hayırlısıyla bebeklerimizi kucakladığımızda bitecek hepsi,pufffffff unutulacak

Allaha emanet canm , evet olumsuz bakışlar,insanı etkiliyor,duamızı edelim sürekli,Rabbim esirgesin,bişey diyim mi,yeri geldiğinde ben cevap veriyorum,böyle konuşacağına maşallah de,ölür müsün diye,hiç sıkma canını gülüm

günaydın kızlar bu hafta hiçç bakamadım buralara umarım herkes iyidir. birazdan doktor kontyrolümüz var cok heyecanlıyım inşallah bebiş iyidir.. kaçıyorum şimdi görüşürüz
haydi hayırlı haberlerle inşallah
tatlım yukarıda da yazdım,daha önce ses edemediğim için ben bunalıma girdim,şimdi çat çat söylüyom,hiiç lafını esirgeme,o iş arkadaşları moral huzur bırakmamıştı bende,şimdiden de başladılar,yine çirkinleştin ayşe,acaba bu da mı kız,ben de evet çirkinleştim yine ama neyseki seninki gibi kalıcı değil dedim,aranma kardeşimmmmm
şimdi bu nasıl oluyor ben anlamıyorum eşime diyorum çok iyi beslensem önde gitse 20 haftada doğurabilir miyim acaba diye cidden nasıl oluyor bu
ay çok güldüm yazdığına,20.haftada doğum ben kızımda 30haftada hastane çantasını hazırlayıp vestiyere koydum,eşimi tembihledim aha çanta burda doğum zamanı panik yapma dedim,sonra ne mi oldu,kızım 40+2 de doğdu,kakasını yapmıştı,o yüzden anladım ki,onlara laf geçmiyor,Allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin hepimize

Tatlım çok sevindim değerlerinin iyi çıkmasına,daha da yoluna girecek inşallah,dün seni ve enginar konusunu düşündüm ,moralini yüksek tut canım Allah gönlüne göre versin

Ben de hissedemiyorum daha. Pıt pıtlar oluyor ama bariz nabzımın atması. Hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da. İlk 3 ay bitti, o günleri de görürüz Allah'ın izniyle.

Ben de hissedemiyorum daha. Pıt pıtlar oluyor ama bariz nabzımın atması. Hayırlısı canım sağlıklı olsunlar da. İlk 3 ay bitti, o günleri de görürüz Allah'ın izniyle.
aminnn inşallah yawrumu hissedeceğim günleri heyecanla bekliyorum.17. haftada bizi duyacakmış bol bol konuşalım yawrularımızla 20. hafta gibi babalarını da duyabilirlermiş. heyecanla bekliyorum :)

ancak hiç yaşamadığım kadar karın ağrısı yaşıyorum ara ara sancı giriyor kısa süreli, bi hapşuruyorum kıramp giriyor, yada bel ağrıları o kadar hoşuma gidiyo ki bebeğim olduğu için bunların olması evlat bambaşka bir şey kimse ağrıyı sızıyı sevinçle karşılamaz sanırım annelik bambaşkaymış hele bide hissedince kucağımıza alınca nasıl olur düşünemiyorumbile

kızlarrr doktor bana decavit,gyno ferra sanol, devit verdi. folik asitinde bitene kadar onada devam et dedi. oda 18 tane kaldı. ben bunları sabah bir şeyler yiyip hepsini arka arkaya içiyorum bir zararı olur mu bilginiz var mı farklı saatlerde mi içmeliyim

Çok kötü o kusmalar yaşayanlar Allah tez vakitte bitirsin inşallah ben hiç kusmadim Allaha şükür ilkinde bulantı bile yoktu, bu hamileliğimde sabah bulantıları oldu o kadar o bile insani rahatsız ediyo gerçekten , inşallah bulantı kusma yaşayanlarin biran evvel biter , annelik şimdiden başlıyo işte :)

kızlar bu haftada bebeğin hareketini hissetmek imkansız mıdır ?
az önce göbeğimi seviyoduö,okşuyodum pıt pıt etti bişey ilk defa böyle bişey yaşadım. bağırsak hareketi mi yoksa.
ama daha önce de bağırsak hareketimi hissediyodum bu farklıydı
şimdi doktora sorsam hissedemezsin der geçer

bana eczası birini sabah birini akşam iç dedi. devacitle devitten bahsediyorum

Daha çok erken hissetmemiz için daha o kadar güçlü değiller. Bu ikinci gebeligim benim ikinci de daha çabuk olur diyorlar ben de 16-17haftaları bekliyorum benim ilk gebeligimde 19. Haftada hissetmeye başlamıştım emindim bebek olduğuna doktor ona bile imkansız hissedemezsin demişti oysa eşim bile hissetmişti o haftada. Çok kilo yoksa 18-19. Haftalarda hissedilebilir

seninki daha da vahimmiş gerçekten. o kadar düşük üstüne seni eve göndermiş. hasta psikolojisinden anlamayan doktorlar çok kötü oluyor, profesör diye kendilerine hak görüyorlar ama ne profesörler gördüm babacan , mütevazi ve çok iyiler. biz onların 1 saatte kazandığı muayene parasını kimbilir kaç günde kazanıyoruz ve gözümüzü kırpmadan harcıyoruz sağlık için bir de üstüne sonuç alamayınca insan kendini kazık yemiş gibi hissediyor ve hiçbişey yapamıyosun çünkü güya Doktor. neyse RIZA MADAZLI yı ben acıbadem e şikayet etmiştim cevap olarak da inceledik, doktor size yanlış bir bilgi vermemiş, kontrol süreniz de geçmiş isterseniz yeniden başka profesöre muayene olun, muayene parası verin ama profesör farkı almayalım dediler. dr hiç bilgi vermedi ki bilginin nesi yanlış olabilir bu durumda?? ben belki ciddi bir sorunum varsa çocuk yapmak istemicem, ona göre evleneceğim kişiye bu kararımı söylicem. hamile kalıp mı bulucam bu soruları, pişman olup aldırmak zorunda mı kalıcam? sonra başka dr lara gittim detaylı incelediler ve sorun yok dediler sağolsunlar. seni de tebrik ediyorum sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah

puuff napalım kısmet değilmiş, baya heveslenmiştim.
zayıfım neyseki ona güveniyorum, belki çabucak hissedebilirim :)

Tesekkur ederim canim ben de seni tebrik ediyorum
Şaka gibi gerçekten.. Onun ihmali yüzünden preeklampsi olup bebeğini kaybeden de duydum ama iyi doktor diyorlar iste.. Ki genelde hastalara tavrı da azarlayıcı ve gergin cok bilmisliginden olsa gerek.. Vicdan meselesi.. İsim yapan nice doktorlardan var dediğin gibi ama once insan olabilmekte mesele.. Ya bir de anlamadığım su hasta sana bu ya da su taleple gelmiş 550tl sini alıp niye gönderiyorsun kardeşim.. Sorularının karşılığını versene, gerekli ya da gereksiz muyanesini yapsana.. Bana şimdiki doktorum önlem amaçlı kan pıhtılaşması yoktu bende ama yine de coraspirin verdi.. Progesteron kullandım.. Sıkıntısız geldik bu güne sayesinde..
Gecen gun su gibi akıntı geliyor diye gittim normal gebelere bakmadığı gun olduğu halde kabul etti beni, muayene etti, muayene ücreti almadı ve iyiki geldin en azından bebisi görmüş oldun bak dedi.. Doktor var doktor var..

Kızlar çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ..
Doktor dan geldik sonucu aldım doktorun yanına nasıl girdim heyecandan bilmiyorum neyse doktor baktı güzel dedi sonucumuz çok şükür iyimiş Allahıma hamd olsun darısı diğer sonuç bekleyen arkadaş larıma olsun.
16 ile 18 hafta yani 1 ay sonra gel AFP testi yapılıyor bu haftalarda dedi
Ilıca sordum folik asit ve decaviti bırak madem balık yiyemiyosun imom diye bi ilaç verdi omega var içinde.
Sonra cinsiyeti o gün erkeğe benzettiniz dedim değişede bilir 1 ay sonra geldiğinde belli olur dedi sabret dedi:)
Bu arada AzRASILAM hcg sormuştun
Hcg (t1)= 163 çıkmış
Işte böyle kızlar perşembe mübarek gün sevindim , Allah bekleyişte olan herkesi sevindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…