- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
tebrik ederim canım bugün güzel haberlerden gidiyoruz ne güzel hastalığın tedavisi ilaçsa elinden bir şey gelmez önemli olan bebeğinin sağlıklı sıhhatli olmasıKizlar merhaba bizde bigun doktora gittik. 2.li testin sonucunu aldim. Cok sukur hersey temiz. Hcg 52.4 cinsiyet erkek mi oluyor bu durumdakizlar. Bide ben hastayim. Bende sara (epilepsi) hastaligi var o yuzden hamileligim suresince takip altinda olmam gerek. Daha sık kontrole gidecem. Insallah Rabbim saglikli bi sekilde yavrumu kucagima almayi nasip eder. Ilac tedavisi goruyorum. Ilacimin dozaji az oldugu icin bir problem yok. Ama benden bebegimide geciyor ilac. Belki dogumdan sonra emziremicem bebegimi buda beni cok uzuyor oglumuda emziremedim cok uzuluyorum bu duruma ;((( Rabbim hic kimseye vermesin bu derdi. Cok kotu bisey. Insallah bebegim saglikli bi sekilde dunyaya gelir. Rabim buyuk insallh sorunsuz bi sekilde yavrumu kicagima alirim simdilik hersey yolunda cok sukur
Canım öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı bunları düşünüp şimdiden moralini bozma. Eğer sağlığın emzirmene izin vermezse sende emzirmezsin olur biter. Bunu çok büyük bir sorun haline getirme lütfenKizlar merhaba bizde bigun doktora gittik. 2.li testin sonucunu aldim. Cok sukur hersey temiz. Hcg 52.4 cinsiyet erkek mi oluyor bu durumdakizlar. Bide ben hastayim. Bende sara (epilepsi) hastaligi var o yuzden hamileligim suresince takip altinda olmam gerek. Daha sık kontrole gidecem. Insallah Rabbim saglikli bi sekilde yavrumu kucagima almayi nasip eder. Ilac tedavisi goruyorum. Ilacimin dozaji az oldugu icin bir problem yok. Ama benden bebegimide geciyor ilac. Belki dogumdan sonra emziremicem bebegimi buda beni cok uzuyor oglumuda emziremedim cok uzuluyorum bu duruma ;((( Rabbim hic kimseye vermesin bu derdi. Cok kotu bisey. Insallah bebegim saglikli bi sekilde dunyaya gelir. Rabim buyuk insallh sorunsuz bi sekilde yavrumu kicagima alirim simdilik hersey yolunda cok sukur
canım seni de çok tebrik ederim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ben de aynısını yaşadım ama çok şükür ben de güzel haberler aldım rabbim herkese nasip etsin kız erkek gerçekten önemini yitiriyor sağlığı iyi olsun daKızlar çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ..
Doktor dan geldik sonucu aldım doktorun yanına nasıl girdim heyecandan bilmiyorum neyse doktor baktı güzel dedi sonucumuz çok şükür iyimiş Allahıma hamd olsun darısı diğer sonuç bekleyen arkadaş larıma olsun.
16 ile 18 hafta yani 1 ay sonra gel AFP testi yapılıyor bu haftalarda dedi
Ilıca sordum folik asit ve decaviti bırak madem balık yiyemiyosun imom diye bi ilaç verdi omega var içinde.
Sonra cinsiyeti o gün erkeğe benzettiniz dedim değişede bilir 1 ay sonra geldiğinde belli olur dedi sabret dedi:)
Bu aradaAzRASILAM hcg sormuştun
Hcg (t1)= 163 çıkmış
Işte böyle kızlar perşembe mübarek gün sevindim , Allah bekleyişte olan herkesi sevindirsin
gözun aydın canım benimki 2 haftaya belli olucak hadi inşallah sıkıntı olmazkızlar benden de güzel haberler var Allah ıma binlerce kez şükürler olsun beni de az önce aradılar hastaneden ikili test sonucum için gayet güzel çıkmış hiçbir sorun yok dedi doktorum incelemiş geçen hafta ultrasonda da bakmıştı sekreteri aradı ve ben bir daha sordum gene aynı şeyleri duyunca telefonu kapattım ve gözlerim doldu rabbime binlerce kez şükürler olsun bu mübarek günlerde haber bekleyen ve sıkıntısı olan tüm annelerimize yardım etsin inş herkesten güzel haberler gelir....
Evet canim oyle. Insallah bebegimin saglina bisey olmaz. Doktor belki ilacin etkisiyle gerilik olabilir dedi . Ama ben Rabbime emanet ettim yavrumu o herseyin en iyisini bilirtebrik ederim canım bugün güzel haberlerden gidiyoruz ne güzel hastalığın tedavisi ilaçsa elinden bir şey gelmez önemli olan bebeğinin sağlıklı sıhhatli olması
Yok canim sorun degil ama keske emzire bilsem cok guzel olurCanım öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı bunları düşünüp şimdiden moralini bozma. Eğer sağlığın emzirmene izin vermezse sende emzirmezsin olur biter. Bunu çok büyük bir sorun haline getirme lütfen
çok sağol canım rabbim sana da inş güzel haberler almayı nasip etsin...gözun aydın canım benimki 2 haftaya belli olucak hadi inşallah sıkıntı olmaz
çok geçmiş olsun benimde rahim ağzında cin 1 yani düşük dereceli kanser öncülü hücreler var doğumdan sonra konizasyon yapacak doktorumCanım rahim ağzında enfeksiyon varmış onun için fitil kullan dedi bir süre onu kullanacapım
çok geçmiş olsun benimde rahim ağzında cin 1 yani düşük dereceli kanser öncülü hücreler var doğumdan sonra konizasyon yapacak doktorum
doğumdan sonra smear testi yaptırırsın canım şimdi aklına kötü şeyler getirme smear yapılmadan kötü bişey olup olmadığı bilinmez. bak bende kötü bişey olmasına rağmen ben takmıyorumBana enfeksiyon gibi görünüyor dedi çok baskı yaptım söylemesi için kötü birşey mi diye hayır dedi ama içim çok rahat değil...
smear testi hamilyken de yapılabilir aslında sadece rahim ağzından sıvı alınıyordoğumdan sonra smear testi yaptırırsın canım şimdi aklına kötü şeyler getirme smear yapılmadan kötü bişey olup olmadığı bilinmez. bak bende kötü bişey olmasına rağmen ben takmıyorum
beni doktorum temmuzda smear testi için çağırdı ama ben gitmeyeceğim en son martta yaptırmıştım o ayın sonu hamile kaldım zaten. Doktorum istemişti hamile kalmamı. Kendi kendime diyorum ki 3 ayda gitmenin bir mantığı yok zaten bişey yapamayacak .smear testi hamilyken de yapılabilir aslında sadece rahim ağzından sıvı alınıyor
canım ben hiç yaptırmadın sandım martta yaptırdıysan zaten gitmene gerek yok ki smear yılda 1 kez yada en erken 6 ayda bir yapılması gereken bir test öyle aklın ageldikçe doktor bunu yapamaz zatenbeni doktorum temmuzda smear testi için çağırdı ama ben gitmeyeceğim en son martta yaptırmıştım o ayın sonu hamile kaldım zaten. Doktorum istemişti hamile kalmamı. Kendi kendime diyorum ki 3 ayda gitmenin bir mantığı yok zaten bişey yapamayacak .
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ..
Doktor dan geldik sonucu aldım doktorun yanına nasıl girdim heyecandan bilmiyorum neyse doktor baktı güzel dedi sonucumuz çok şükür iyimiş Allahıma hamd olsun darısı diğer sonuç bekleyen arkadaş larıma olsun.
16 ile 18 hafta yani 1 ay sonra gel AFP testi yapılıyor bu haftalarda dedi
Ilıca sordum folik asit ve decaviti bırak madem balık yiyemiyosun imom diye bi ilaç verdi omega var içinde.
Sonra cinsiyeti o gün erkeğe benzettiniz dedim değişede bilir 1 ay sonra geldiğinde belli olur dedi sabret dedi:)
Bu aradaAzRASILAM hcg sormuştun
Hcg (t1)= 163 çıkmış
Işte böyle kızlar perşembe mübarek gün sevindim , Allah bekleyişte olan herkesi sevindirsin
Ne demek canımunutmayıp yazdığın için tşk edereim cnm
o değere göre cinsiyet tahminim kız :)
hayırlısı evet afp neymiş bn illkez duydum
cumarteside bnm kontrolüm var 15 haftalık olacağız inşallah
yanman oluyormu idrarını yapınca cnm
Evet canım değere göre kız hislerim de hala o yönde ama 1 ay sonraya belli olcak artık maalesefay ay resmen oturmuş pozlara bak,hiççç bu cinsiyet konusunda fikir yürütemiyorum ama niyeyse kız diyesim geldi
elma_sekerim01 maşallah canım gözün aydın,değere göre kız,e tabi öyleyse hislerin de kuvvetli
Aynen canım ağzının içine baktım be dicek sonuca diye Allaha çok şükür güzel çıktı tabiki önemi yok sağlıklı olsun da bi anne başka ne ister ki..canım seni de çok tebrik ederim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ben de aynısını yaşadım ama çok şükür ben de güzel haberler aldım rabbim herkese nasip etsin kız erkek gerçekten önemini yitiriyor sağlığı iyi olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?