2016 Aralık Anneleri

tebrik ederim canım bugün güzel haberlerden gidiyoruz ne güzel hastalığın tedavisi ilaçsa elinden bir şey gelmez önemli olan bebeğinin sağlıklı sıhhatli olması

Canım öncelikle senin ve bebeğinin sağlığı bunları düşünüp şimdiden moralini bozma. Eğer sağlığın emzirmene izin vermezse sende emzirmezsin olur biter. Bunu çok büyük bir sorun haline getirme lütfen

canım seni de çok tebrik ederim seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki ben de aynısını yaşadım ama çok şükür ben de güzel haberler aldım rabbim herkese nasip etsin kız erkek gerçekten önemini yitiriyor sağlığı iyi olsun da

gözun aydın canım benimki 2 haftaya belli olucak hadi inşallah sıkıntı olmaz

tebrik ederim canım bugün güzel haberlerden gidiyoruz ne güzel hastalığın tedavisi ilaçsa elinden bir şey gelmez önemli olan bebeğinin sağlıklı sıhhatli olması
Evet canim oyle. Insallah bebegimin saglina bisey olmaz. Doktor belki ilacin etkisiyle gerilik olabilir dedi . Ama ben Rabbime emanet ettim yavrumu o herseyin en iyisini bilir

Yok canim sorun degil ama keske emzire bilsem cok guzel olur Rabbim buyuktur herseyin bir caresi var

kızlarr bugün bende ikili teste girdim ense 1.1 olarak ölçtü cok sukur nazal kemiktede sıkıntı yok dedi burnusumuz var minnak sonra bebiş hareket etmiyordu acmıydın dedi doktor öksür bakim dedi bir öksürdüm oooo ne hareketler yan döndü zıpladı atladı haha sonra haftamzla uyumluymuşuz çok şükür sıkıntı yokmuş işte 2 haftayada kan sonucumu alıcakmısım ilçede oldaugumuz için taaa izmire gidiyormuş sonuçlar sonra kıza benziyor ama tam birsey söyleyemeyiz dedi çok mutluyum kocaman olmuş çok tatliydiiii hemen doğum yapsamda sevsemmmmmm

kızlarr bugün bende ikili teste girdim ense 1.1 olarak ölçtü cok sukur nazal kemiktede sıkıntı yok dedi burnusumuz var minnak sonra bebiş hareket etmiyordu acmıydın dedi doktor öksür bakim dedi bir öksürdüm oooo ne hareketler yan döndü zıpladı atladı haha sonra haftamzla uyumluymuşuz çok şükür sıkıntı yokmuş işte 2 haftayada kan sonucumu alıcakmısım ilçede oldaugumuz için taaa izmire gidiyormuş sonuçlar sonra kıza benziyor ama tam birsey söyleyemeyiz dedi çok mutluyum kocaman olmuş çok tatliydiiii hemen doğum yapsamda sevsemmmmmm

Canım rahim ağzında enfeksiyon varmış onun için fitil kullan dedi bir süre onu kullanacapım
çok geçmiş olsun benimde rahim ağzında cin 1 yani düşük dereceli kanser öncülü hücreler var doğumdan sonra konizasyon yapacak doktorum

çok geçmiş olsun benimde rahim ağzında cin 1 yani düşük dereceli kanser öncülü hücreler var doğumdan sonra konizasyon yapacak doktorum

Bana enfeksiyon gibi görünüyor dedi çok baskı yaptım söylemesi için kötü birşey mi diye hayır dedi ama içim çok rahat değil...

Bana enfeksiyon gibi görünüyor dedi çok baskı yaptım söylemesi için kötü birşey mi diye hayır dedi ama içim çok rahat değil...
doğumdan sonra smear testi yaptırırsın canım şimdi aklına kötü şeyler getirme smear yapılmadan kötü bişey olup olmadığı bilinmez. bak bende kötü bişey olmasına rağmen ben takmıyorum

smear testi hamilyken de yapılabilir aslında sadece rahim ağzından sıvı alınıyor

smear testi hamilyken de yapılabilir aslında sadece rahim ağzından sıvı alınıyor
beni doktorum temmuzda smear testi için çağırdı ama ben gitmeyeceğim en son martta yaptırmıştım o ayın sonu hamile kaldım zaten. Doktorum istemişti hamile kalmamı. Kendi kendime diyorum ki 3 ayda gitmenin bir mantığı yok zaten bişey yapamayacak .

canım ben hiç yaptırmadın sandım martta yaptırdıysan zaten gitmene gerek yok ki smear yılda 1 kez yada en erken 6 ayda bir yapılması gereken bir test öyle aklın ageldikçe doktor bunu yapamaz zaten

canımmm senn adına çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gözün aydın. sonuna kadar böyle güzel haberler alırsın inş.

Ne demek canım
Evet kız tutuyor hem değer bayağı yüksek ama cinsiyet 1 ay sonraya kaldı bakalım
Oo sen öğrenirsin kesin artık merakn gececek o da güzel..

Evet canım değere göre kız hislerim de hala o yönde ama 1 ay sonraya belli olcak artık maalesef

Aynen canım ağzının içine baktım be dicek sonuca diye Allaha çok şükür güzel çıktı tabiki önemi yok sağlıklı olsun da bi anne başka ne ister ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…