- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
Hissedersin canım artık Benimde basladı 2. Gebeliğim daha erken başladım hattakızlar bu haftada bebeğin hareketini hissetmek imkansız mıdır ?
az önce göbeğimi seviyoduö,okşuyodum pıt pıt etti bişey ilk defa böyle bişey yaşadım. bağırsak hareketi mi yoksa.
ama daha önce de bağırsak hareketimi hissediyodum bu farklıydı
şimdi doktora sorsam hissedemezsin der geçer
Hadi gözün aydin canimKızlar çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ..
Doktor dan geldik sonucu aldım doktorun yanına nasıl girdim heyecandan bilmiyorum neyse doktor baktı güzel dedi sonucumuz çok şükür iyimiş Allahıma hamd olsun darısı diğer sonuç bekleyen arkadaş larıma olsun.
16 ile 18 hafta yani 1 ay sonra gel AFP testi yapılıyor bu haftalarda dedi
Ilıca sordum folik asit ve decaviti bırak madem balık yiyemiyosun imom diye bi ilaç verdi omega var içinde.
Sonra cinsiyeti o gün erkeğe benzettiniz dedim değişede bilir 1 ay sonra geldiğinde belli olur dedi sabret dedi:)
Bu aradaAzRASILAM hcg sormuştun
Hcg (t1)= 163 çıkmış
Işte böyle kızlar perşembe mübarek gün sevindim , Allah bekleyişte olan herkesi sevindirsin
Teşekkür ederim canımHadi gözün aydin canim
Afp testi neymiş bi arastirayim bakayim bende bir sonraki randevuma 16 olunca gideyim zaten o vakitlere denk geliyor.
İmom inanılmaz canlardirdi beni enerjim yerine geldi diyebilirim tabi yaninda başka ilaçlarda iciyorum ama imom bi başka :)
Valla eger sanada bana etki ettiği gibi ederse ikinci günden anlarsin de demek istediğimi ama ben daha önceden başka vitamin kullanmiyordum imom a başladiktan sonra hamilelik ten önceki zamanlarimdaki gibiyimTeşekkür ederim canım
Ben baktım 16.18 haftalarda proteine bakılıyormuş bebek de galiba aman ne testler var valla insan stres oluyor sürekli neyse 1 ay rahatım bari bayramdan sonraya alcam artık randevuyu imom için yazdıklarına ayrıca sevindim enerjiye ihtiyacım var :)
Canım gerçekten çok çeşit varmış, baktım bende. Teşekkür ederimKızlar trendyol da anne ve bebekler için her şey diye bir butik açılmış.Alışveriş yapmasanız bile alınacaklar listesi hazırlamakta oldukça yararlı olur bakın bence
ben 2 gündür içiyorum bulantı yapmadı canımKızlar doktor bana gyno ferro sanol diye kan hapı verdi demir+folikasit+vitamin b12 var içinde daha baslamadim kullanan varmı aranızda bulantı yapıyor mu acaba
unutmayıp yazdığın için tşk edereim cnmKızlar çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ..
Doktor dan geldik sonucu aldım doktorun yanına nasıl girdim heyecandan bilmiyorum neyse doktor baktı güzel dedi sonucumuz çok şükür iyimiş Allahıma hamd olsun darısı diğer sonuç bekleyen arkadaş larıma olsun.
16 ile 18 hafta yani 1 ay sonra gel AFP testi yapılıyor bu haftalarda dedi
Ilıca sordum folik asit ve decaviti bırak madem balık yiyemiyosun imom diye bi ilaç verdi omega var içinde.
Sonra cinsiyeti o gün erkeğe benzettiniz dedim değişede bilir 1 ay sonra geldiğinde belli olur dedi sabret dedi:)
Bu aradaAzRASILAM hcg sormuştun
Hcg (t1)= 163 çıkmış
Işte böyle kızlar perşembe mübarek gün sevindim , Allah bekleyişte olan herkesi sevindirsin
yanman oluyormu idrarını yapınca cnmKızlar idrarla birlikte yine kan geldi benden delireceğim artık Bebek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum yine...
Canim ben kullanıyorum hic bir bulanti yapmiyor gerçi benim nornaldede bulanmiyor tek sıkıntısi büyük olması yutarken zor oluyorKızlar doktor bana gyno ferro sanol diye kan hapı verdi demir+folikasit+vitamin b12 var içinde daha baslamadim kullanan varmı aranızda bulantı yapıyor mu acaba
Evet canim bencede idrar yolu enfeksiyonu ben bekarken olmuştu beyaz akintim hep kanliydi 12 gün falan sürmüştü sonra doktor ilaç verdi geçti bebise birşey olmasin da enfeksiyon geçer ama bian önce önlemini al tabiKızlar idrarla birlikte yine kan geldi benden delireceğim artık Bebek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum yine...
Canım bol su iç ve doktora görün kan idrardan mı geliyor vajinadan mı kontrol ettin mi ?Kızlar idrarla birlikte yine kan geldi benden delireceğim artık Bebek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum yine...
Evet canım oluyordu rahim ağzında enfeksiyon varmış fitil kullanacağım bi süre...unutmayıp yazdığın için tşk edereim cnm
o değere göre cinsiyet tahminim kız :)
hayırlısı evet afp neymiş bn illkez duydum
cumarteside bnm kontrolüm var 15 haftalık olacağız inşallah
yanman oluyormu idrarını yapınca cnm
Canım bol su iç ve doktora görün kan idrardan mı geliyor vajinadan mı kontrol ettin mi ?
ay ay resmen oturmuş pozlara bak,hiççç bu cinsiyet konusunda fikir yürütemiyorum ama niyeyse kız diyesim geldiKizlar benide bilen birileri yorumlasin madem gerçi dediginiz sayfaya attim ama burayada atayim 11 haftalıkken ki ultrasonumuz Eki Görüntüle 1844396
Evet canim bencede idrar yolu enfeksiyonu ben bekarken olmuştu beyaz akintim hep kanliydi 12 gün falan sürmüştü sonra doktor ilaç verdi geçti bebise birşey olmasin da enfeksiyon geçer ama bian önce önlemini al tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?