2016 Aralık Anneleri

Hissedersin canım artık Benimde basladı 2. Gebeliğim daha erken başladım hatta

Hadi gözün aydin canim
Afp testi neymiş bi arastirayim bakayim bende bir sonraki randevuma 16 olunca gideyim zaten o vakitlere denk geliyor.
İmom inanılmaz canlardirdi beni enerjim yerine geldi diyebilirim tabi yaninda başka ilaçlarda iciyorum ama imom bi başka :)

Teşekkür ederim canım
Ben baktım 16.18 haftalarda proteine bakılıyormuş bebek de galiba aman ne testler var valla insan stres oluyor sürekli neyse 1 ay rahatım bari bayramdan sonraya alcam artık randevuyu imom için yazdıklarına ayrıca sevindim enerjiye ihtiyacım var :)

Valla eger sanada bana etki ettiği gibi ederse ikinci günden anlarsin de demek istediğimi ama ben daha önceden başka vitamin kullanmiyordum imom a başladiktan sonra hamilelik ten önceki zamanlarimdaki gibiyim

Kızlar doktor bana gyno ferro sanol diye kan hapı verdi demir+folikasit+vitamin b12 var içinde daha baslamadim kullanan varmı aranızda bulantı yapıyor mu acaba

unutmayıp yazdığın için tşk edereim cnm
o değere göre cinsiyet tahminim kız :)
hayırlısı evet afp neymiş bn illkez duydum
cumarteside bnm kontrolüm var 15 haftalık olacağız inşallah

Kızlar idrarla birlikte yine kan geldi benden delireceğim artık Bebek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum yine...
yanman oluyormu idrarını yapınca cnm

Kızlar doktor bana gyno ferro sanol diye kan hapı verdi demir+folikasit+vitamin b12 var içinde daha baslamadim kullanan varmı aranızda bulantı yapıyor mu acaba
Canim ben kullanıyorum hic bir bulanti yapmiyor gerçi benim nornaldede bulanmiyor tek sıkıntısi büyük olması yutarken zor oluyor

Kızlar idrarla birlikte yine kan geldi benden delireceğim artık Bebek'le ilgili olduğunu düşünmüyorum sanırım idrar yolu enfeksiyonu oldum bana dua edin doktora gidiyorum yine...
Evet canim bencede idrar yolu enfeksiyonu ben bekarken olmuştu beyaz akintim hep kanliydi 12 gün falan sürmüştü sonra doktor ilaç verdi geçti bebise birşey olmasin da enfeksiyon geçer ama bian önce önlemini al tabi

Canım bol su iç ve doktora görün kan idrardan mı geliyor vajinadan mı kontrol ettin mi ?

Evet canım oluyordu rahim ağzında enfeksiyon varmış fitil kullanacağım bi süre...

Kizlar benide bilen birileri yorumlasin madem gerçi dediginiz sayfaya attim ama burayada atayim 11 haftalıkken ki ultrasonumuz Eki Görüntüle 1844396
ay ay resmen oturmuş pozlara bak,hiççç bu cinsiyet konusunda fikir yürütemiyorum ama niyeyse kız diyesim geldi

elma_sekerim01 maşallah canım gözün aydın,değere göre kız,e tabi öyleyse hislerin de kuvvetli

Canım rahim ağzı enfeksiyonuymuş fitil verdi bir süre onu kullanacağım :)

kızlar benden de güzel haberler var Allah ıma binlerce kez şükürler olsun beni de az önce aradılar hastaneden ikili test sonucum için gayet güzel çıkmış hiçbir sorun yok dedi doktorum incelemiş geçen hafta ultrasonda da bakmıştı sekreteri aradı ve ben bir daha sordum gene aynı şeyleri duyunca telefonu kapattım ve gözlerim doldu rabbime binlerce kez şükürler olsun bu mübarek günlerde haber bekleyen ve sıkıntısı olan tüm annelerimize yardım etsin inş herkesten güzel haberler gelir....

Kizlar merhaba bizde bigun doktora gittik. 2.li testin sonucunu aldim. Cok sukur hersey temiz. Hcg 52.4 cinsiyet erkek mi oluyor bu durumda kizlar. Bide ben hastayim. Bende sara (epilepsi) hastaligi var o yuzden hamileligim suresince takip altinda olmam gerek. Daha sık kontrole gidecem. Insallah Rabbim saglikli bi sekilde yavrumu kucagima almayi nasip eder. Ilac tedavisi goruyorum. Ilacimin dozaji az oldugu icin bir problem yok. Ama benden bebegimide geciyor ilac. Belki dogumdan sonra emziremicem bebegimi buda beni cok uzuyor oglumuda emziremedim cok uzuluyorum bu duruma ;((( Rabbim hic kimseye vermesin bu derdi. Cok kotu bisey. Insallah bebegim saglikli bi sekilde dunyaya gelir. Rabim buyuk insallh sorunsuz bi sekilde yavrumu kicagima alirim simdilik hersey yolunda cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…