2016 Aralık Anneleri

canım ben hiç yaptırmadın sandım martta yaptırdıysan zaten gitmene gerek yok ki smear yılda 1 kez yada en erken 6 ayda bir yapılması gereken bir test öyle aklın ageldikçe doktor bunu yapamaz zaten
rahim ağzında sıkıntı çıkınca 4 ayda bir smear önerdi ama gebelikte çok doğru bulmuyorum zaten kanamalı bir gebelik bu. Doktorum jinekolojik onkoloji cerrahisi bir prof. 2 gün önce yine aradım gel diyo ama gitmicem çünkü üniversite hastanesinde ki doktor senede 1 kez yeterli cin 1 de demişti. bu hamilelik döneminde daha da ilerleyecek bu hastalık onu da biliyorum Rabbime emanetiz

öyle tabi canım Allah a emanetiz hepimiz inş sen de bebğin de gayet sağlıklı geçirirsiniz bu dönemi ve sonunda sağ salim alırsın kucağına

Kızlarr şimdi kontrolden geldim. İkili test için kan verdim 10 gün sonra belli olur dedi.
Ayrıca cinsiyeti öğrendik, hislerimde yanılmadım. Erkek bebek geliyor bize.
Doktor folik asiti kesti elevite devam et dedi, bebeğinizin gelişimi çok güzel kıpır kıpır, sizi çok peşinden koşturacak dedi Doktor oğlum bi dur fotoğrafını çekip verelim anneye babaya dediği an durdu resmen poz verdi :)
Resmi yüklemeye çalışıyorum bakalım yükleyebilirsem sizde bakın teyzeleri oğluşuma :)

Kizlar benide bilen birileri yorumlasin madem gerçi dediginiz sayfaya attim ama burayada atayim 11 haftalıkken ki ultrasonumuz Eki Görüntüle 1844396
kız gibi geldi
maşallah oturmuş :)

Evet canım oluyordu rahim ağzında enfeksiyon varmış fitil kullanacağım bi süre...
geçmiş olsun
diğer kanama olmasın
bu da olmasın ama diğeri daha zor

hadi gözünaydın 40-50 üstüne kız demişdi buraya yazan bir arkadaş
herşey iyi gitsin cnm emziremediğine üzülme
elinde olan bir durum değil
Ne demek canım
Evet kız tutuyor hem değer bayağı yüksek ama cinsiyet 1 ay sonraya kaldı bakalım
Oo sen öğrenirsin kesin artık merakn gececek o da güzel..
benim bence yarın kesin belli olacak gibi

Arkadaşlar doktoru cinsiyet tahmini yapıp ikili test sonucu çıkan hcg değerlerini yazabilir mi bu tez herkes de uyuyor mu diye merak ettim...
benim 27,5 çıktı bcgh erkek olması gerek ama doktor kıza benziyor dedi
yarın o tez ya çürür ya çürümez

listede ekliyseniz erkek yazayım hmncik
hayırlı olsun
resim yüklerseniz bakalım oğluşa :)

Ben troid kanseriyim zaten özellikle sordum dedim ki metastaz falan olabilir mi hayır dedi enfeksiyon korkma dedi inşallah öyledir...sende korkma canım kontrol altına alındıktan sonra bir sıkıntı olmaz inşallah...evet doğumdan sonra smear yapılacak...

yok değilim canım eşimin tayini aydın söke ye cıktı sökede oturuyoruz şuanda aslen niğdeliyim siz nerelisiniz?

Ben aslen aydinliyim da o yüzden sordum. .
Aydın merkezde evim var. .
Aydın tam yasanilacak çok güzel bi şehir. .

Kızlar lekelenmeli olanlara sesleniyorum kasık ağrınız bel ağrınız var mı çok korkuyorum 12 haftalığım lekelenmem olmuştu hafta sonu progestan kullanıyorum adet sancisi gibi ağrılarım oluyor sizede oluyor mu yardım edin. .

çok geçmiş olsun benimde rahim ağzında cin 1 yani düşük dereceli kanser öncülü hücreler var doğumdan sonra konizasyon yapacak doktorum

smear testi hamilyken de yapılabilir aslında sadece rahim ağzından sıvı alınıyor

Çok geçmiş olsun güzel anneler.. Bende de daha once yazmıştım bir kaç sağlık sorunu var cok zorluyor ama Bu zorlu günlerin mükafatını bebeğimizi kucağımıza alınca göreceğiz... Herkese kucak dolusu sevgiler

Bu haftalarda agri normal diye biliyorum ben.lekelenme siddetli ve cok agri varsa dr.la görüşmekte fayda var.gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…