- 16 Aralık 2008
- 506
- 97
- 623
erkek ama kesinlesmedi 72 beta hcgArkadaşlar doktoru cinsiyet tahmini yapıp ikili test sonucu çıkan hcg değerlerini yazabilir mi bu tez herkes de uyuyor mu diye merak ettim...
Kızlar çok teşekkür ederim güzel dileklerinize. ..
Doktor dan geldik sonucu aldım doktorun yanına nasıl girdim heyecandan bilmiyorum neyse doktor baktı güzel dedi sonucumuz çok şükür iyimiş Allahıma hamd olsun darısı diğer sonuç bekleyen arkadaş larıma olsun.
16 ile 18 hafta yani 1 ay sonra gel AFP testi yapılıyor bu haftalarda dedi
Ilıca sordum folik asit ve decaviti bırak madem balık yiyemiyosun imom diye bi ilaç verdi omega var içinde.
Sonra cinsiyeti o gün erkeğe benzettiniz dedim değişede bilir 1 ay sonra geldiğinde belli olur dedi sabret dedi:)
Bu aradaAzRASILAM hcg sormuştun
Hcg (t1)= 163 çıkmış
Işte böyle kızlar perşembe mübarek gün sevindim , Allah bekleyişte olan herkesi sevindirsin
Benim Ağrım olmamıştı hiç Canım doktorunla görüş mutlakaKızlar lekelenmeli olanlara sesleniyorum kasık ağrınız bel ağrınız var mı çok korkuyorum 12 haftalığım lekelenmem olmuştu hafta sonu progestan kullanıyorum adet sancisi gibi ağrılarım oluyor sizede oluyor mu yardım edin. .
smear testi hamilyken de yapılabilir aslında sadece rahim ağzından sıvı alınıyor
Kiz benimkisi 52.4 cikti. Erkek galiba cunku oglumdada 48 cikmistiArkadaşlar doktoru cinsiyet tahmini yapıp ikili test sonucu çıkan hcg değerlerini yazabilir mi bu tez herkes de uyuyor mu diye merak ettim...
Benimkide 52 ciktiİkili test b-hcg 57 çıkmıştı
Erkek olduğu kesinleşti
Artık siz deyiverin tezi pek bilmiyorum:)
Kızlar lekelenmeli olanlara sesleniyorum kasık ağrınız bel ağrınız var mı çok korkuyorum 12 haftalığım lekelenmem olmuştu hafta sonu progestan kullanıyorum adet sancisi gibi ağrılarım oluyor sizede oluyor mu yardım edin. .
Sende tutmuş canımBenim Hcg 15,7 erkek dedi doktorum %95
O zaman bu tez yanlış oluyorerkek ama kesinlesmedi 72 beta hcg
Yaa canım geçmez ki zaman amaaCanim cok sevindim guzel sonuclar aldigina. Cinsiyet icinde bir ay dedigin nedir ki, zaman cabuk geciyor :)
Sende de tutmuş canımKiz benimkisi 52.4 cikti. Erkek galiba cunku oglumdada 48 cikmisti
Kızlar lekelenmeli olanlara sesleniyorum kasık ağrınız bel ağrınız var mı çok korkuyorum 12 haftalığım lekelenmem olmuştu hafta sonu progestan kullanıyorum adet sancisi gibi ağrılarım oluyor sizede oluyor mu yardım edin. .
Kan kusuyorum yemek borum yirtilmis kusmaktanacilde yasamaya basladim artik resmen
Arkadaşlar ya başka sitelere de baktım bu ikili testteki Hcg benim gibi yüksek olan yok 163 acaba anormal bi durum olsa doktor söylerdi demi güzel çıkmış ikili testimiz dedi o kadar
Sonuclarda MOM degeri yaziyor mu? Ikili testi degerlendirirken PAPP-A, NT (ense kalinligi) ve Serbest beta HCG degerlerine hepbirlikte bakiliyor. Tabi yas faktorunden dolayi olan olasilikta goz onune aliniyor.
Dahabelli degil kiz fazla kaptirmayalim bunlara kendimizi en garantisi ulturasonSende tutmuş canım
O zaman bu tez yanlış oluyor
Benimde çok çok yüksek ya doktor bişey demedi 163 normal sayılıyor galiba
Yaa canım geçmez ki zaman amaa
Napalım sağlıklı olsun da minikler beklicez:)
Sende de tutmuş canım
Benim de 157 çıktı doktorsonuçların çok güzel dediği için detay sormadım bendeArkadaşlar ya başka sitelere de baktım bu ikili testteki Hcg benim gibi yüksek olan yok 163 acaba anormal bi durum olsa doktor söylerdi demi güzel çıkmış ikili testimiz dedi o kadar
Yok canım umrumda değil sağlıklı olsun minikler ilk çocuk fark etmez ki erkek yada kız olmasıDahabelli degil kiz fazla kaptirmayalim bunlara kendimizi en garantisi ulturason
Benden biri daha varmış bari sevindim:)Benim de 157 çıktı doktorsonuçların çok güzel dediği için detay sormadım bende
Evet canım
Papp 892ml Mom 1.37
Hcg 163 ml Mom 1.93
NT 0.9 Mom 0.57
Down Sendromu 1:4430
Sadece yaş 1.816
Çok teşekkür ederim tatlımCanim degerlerin cok iyi. Riskin de dusuk risk kategorisine giriyor. HCG mom degeri 0.4 - 2.5 araliginda olmasi gerekiyor. Senin ki oyle zaten. Icin rahat olsun. Zaten yolunda gitmeyen birsey olsaydi doktorun kesin soylerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?