2016 Aralık Anneleri

Canim cok sevindim guzel sonuclar aldigina. Cinsiyet icinde bir ay dedigin nedir ki, zaman cabuk geciyor :)

Benim Ağrım olmamıştı hiç Canım doktorunla görüş mutlaka

Evet benim de tek taraflı ağrım var sağ kasık...dün düşük önleyici iğne yapıldı bugün yine geldi lekeler rahim ağzında yara varmış meğer onun için fitil kullanacapım bir hafta...

Benim Hcg 15,7 erkek dedi doktorum %95
Sende tutmuş canım

erkek ama kesinlesmedi 72 beta hcg
O zaman bu tez yanlış oluyor
Benimde çok çok yüksek ya doktor bişey demedi 163 normal sayılıyor galiba
Canim cok sevindim guzel sonuclar aldigina. Cinsiyet icinde bir ay dedigin nedir ki, zaman cabuk geciyor :)
Yaa canım geçmez ki zaman amaa
Napalım sağlıklı olsun da minikler beklicez:)
Kiz benimkisi 52.4 cikti. Erkek galiba cunku oglumdada 48 cikmisti
Sende de tutmuş canım

Canim korkma adet gunun gelmisse eger o yuzdende agriyor olabilir ki normaldede ara ara agrinoluyor

Arkadaşlar ya başka sitelere de baktım bu ikili testteki Hcg benim gibi yüksek olan yok 163 acaba anormal bi durum olsa doktor söylerdi demi güzel çıkmış ikili testimiz dedi o kadar

Sonuclarda MOM degeri yaziyor mu? Ikili testi degerlendirirken PAPP-A, NT (ense kalinligi) ve Serbest beta HCG degerlerine hepbirlikte bakiliyor. Tabi yas faktorunden dolayi olan olasilikta goz onune aliniyor.

Sonuclarda MOM degeri yaziyor mu? Ikili testi degerlendirirken PAPP-A, NT (ense kalinligi) ve Serbest beta HCG degerlerine hepbirlikte bakiliyor. Tabi yas faktorunden dolayi olan olasilikta goz onune aliniyor.

Evet canım
Papp 892ml Mom 1.37
Hcg 163 ml Mom 1.93
NT 0.9 Mom 0.57
Down Sendromu 1:4430
Sadece yaş 1.816

Dahabelli degil kiz fazla kaptirmayalim bunlara kendimizi en garantisi ulturason

Evet canım
Papp 892ml Mom 1.37
Hcg 163 ml Mom 1.93
NT 0.9 Mom 0.57
Down Sendromu 1:4430
Sadece yaş 1.816

Canim degerlerin cok iyi. Riskin de dusuk risk kategorisine giriyor. HCG mom degeri 0.4 - 2.5 araliginda olmasi gerekiyor. Senin ki oyle zaten. Icin rahat olsun. Zaten yolunda gitmeyen birsey olsaydi doktorun kesin soylerdi.

Bu gece dört rekat namaz kılan kişi kabir azabı görmez Allah onun büyük gunahlarini siler.teravih kılana üç büyük mescidde namaz kılmış sevabi verilir.yasin ebubekir hazretlerinin ruhuna okunur.ALI İMRAN süresinin yüzelli dördüncü ayetini 27 kere okuyanın ne muradi varsa kabul olur.dualarınızi beklerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…