2016 Aralık Anneleri

vural15 canim agrisi olan senmiydin
Benim de kasiklarda agrim var şuan hafif öyle abartilacak gibi değil ama normalde olmayan bir agri
başka bir agrim yok
Ve şuan adet dongumun olduğu tarihteyim o nedenle sıkıntı etmiyorum gecen ay da ayni şekilde olmuştu bu ayda boyle acaba seninde mi öyle

Hayırlı iftarlar ablalarim
Canim sen hergun tutabiliyorsun herhalde maşallah ben ilk iki gün tuttum ama ikinci gün aksama dogru çok zorlandim bende uçuncu gün tutamadim aksine isal oldum bugünde vücudum isalden sonra kendini toparlasin diye bekledim nasipse yarin tutacagim
Bundan sonrada bir gün tutup birgün tutmayacagim öyle niyetliyimde durum ne gösterir bakalim

Canım listeye eklerim demiştin ama kontrol etmedim hiç listeyi.
sat 1 mart - yaş 28 - Ankara - ilk çocuk - erkek
başka ne yazıyorduk :) AzRASILAM
Canım yarın eklerim inşallah :)

İkili test b-hcg 57 çıkmıştı

Erkek olduğu kesinleşti

Artık siz deyiverin tezi pek bilmiyorum:)
Tez hafif sallandı

Benim Hcg 15,7 erkek dedi doktorum %95
Tez doğru

erkek ama kesinlesmedi 72 beta hcg
Tez çürüdü

Kiz benimkisi 52.4 cikti. Erkek galiba cunku oglumdada 48 cikmisti
Tez sağlam

Arkadaşlar ya başka sitelere de baktım bu ikili testteki Hcg benim gibi yüksek olan yok 163 acaba anormal bi durum olsa doktor söylerdi demi güzel çıkmış ikili testimiz dedi o kadar
163 normal
Var öyle değer cnm

elma_sekerim01 Yaa... HCG değerinin karşılığında sondaki 65,0 değerine mi bakarak yorum yaptın? 1 kızım var. Sağlıklı olsun tabi ama gönlüm bu kez erkekten yana. O duyguyu da yaşamak isterim. Senin ikili testte doktor cinsiyet tahmin yaptı mı? Hcg değerin nedir?

Kizlar 2li testin sonuclari 100 de 5 i dogru cikiyor. Yani bekleyin ulturasonda ogreniriz . Bakin google den 2li teste gore cinsiyet tahmini diye . Herkesi ki ya yuksek ya fazla kiz erkek fark etmiyor o yuzden ufak bi ihtimalde olsada kizim olabilir hala o umutla bekliyorumm

elma_sekerim01 bitterrcikk AzRASILAM blueangel42 langirt jtaime020626 Kızlar nasıl bakılıyor bu HCG'ye? Fotoğraf ekledim, bakar mısınız? :):)
Hcg ye göre kız cnm
Ama tabii rabbim bilir
Hayırlısını versin

Simdi benim oglum mu olacak
50 ve altıysa oğlanmış
Peki kiz olmasi icin kac olmasi lazim degerin
40-50 üstüymüş cnm
Canım tutmayadabiliyor
Bende tutmayacak gibi
Hcg değerim 27.5 dr kıza bnziyor dedi
Cumartesi gidecem kesinleşir bence artık
Kısmet bakalım :)

Canım kesinliği yokmuş bende yeni öğrendim HCG nin karşısındaki rakam doğrusu bana erkek tahmini yapıldı merak işte insan kesin öğrenen kadar merak ediyor
Inşallah sağlıklı sıhhatli kalbimize göre olur canım takdir Allahın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…