- 7 Haziran 2016
- 209
- 182
- 53
Canim sen hergun tutabiliyorsun herhalde maşallah ben ilk iki gün tuttum ama ikinci gün aksama dogru çok zorlandim bende uçuncu gün tutamadim aksine isal oldum bugünde vücudum isalden sonra kendini toparlasin diye bekledim nasipse yarin tutacagimHayırlı iftarlar ablalarim
Canım yarın eklerim inşallah :)Canım listeye eklerim demiştin ama kontrol etmedim hiç listeyi.
sat 1 mart - yaş 28 - Ankara - ilk çocuk - erkek
başka ne yazıyorduk :)AzRASILAM
Tez hafif sallandıİkili test b-hcg 57 çıkmıştı
Erkek olduğu kesinleşti
Artık siz deyiverin tezi pek bilmiyorum:)
Tez doğruBenim Hcg 15,7 erkek dedi doktorum %95
Tez çürüdüerkek ama kesinlesmedi 72 beta hcg
Tez sağlamKiz benimkisi 52.4 cikti. Erkek galiba cunku oglumdada 48 cikmisti
163 normalArkadaşlar ya başka sitelere de baktım bu ikili testteki Hcg benim gibi yüksek olan yok 163 acaba anormal bi durum olsa doktor söylerdi demi güzel çıkmış ikili testimiz dedi o kadar
Peki sana tahmin yaptı mı canım değerlerBenim de 157 çıktı doktorsonuçların çok güzel dediği için detay sormadım bende
Afiyet olsun canım:)Yoğurt çorbacilaaar
Bende bugün yapiyorum birazdan pisecek bebisimle afiyetle yiyeceğiz
Simdi benim oglum mu olacakCanım yarın eklerim inşallah :)
Tez hafif sallandı
Tez doğru
Tez çürüdü
Tez sağlam
163 normal
Var öyle değer cnm
Peki kiz olmasi icin kac olmasi lazim degerinCanım yarın eklerim inşallah :)
Tez hafif sallandı
Tez doğru
Tez çürüdü
Tez sağlam
163 normal
Var öyle değer cnm
Sağol canimAfiyet olsun canım:)
Canım seninde yüksek kız olduğunu gösteriyorelma_sekerim01 bitterrcikk AzRASILAM blueangel42 langirt jtaime020626 Kızlar nasıl bakılıyor bu HCG'ye? Fotoğraf ekledim, bakar mısınız? :):)
Hcg ye göre kız cnmelma_sekerim01 bitterrcikk AzRASILAM blueangel42 langirt jtaime020626 Kızlar nasıl bakılıyor bu HCG'ye? Fotoğraf ekledim, bakar mısınız? :):)
50 ve altıysa oğlanmışSimdi benim oglum mu olacak
40-50 üstüymüş cnmPeki kiz olmasi icin kac olmasi lazim degerin
Canım tutmayadabiliyorelma_sekerim01 Yaa... HCG değerinin karşılığında sondaki 65,0 değerine mi bakarak yorum yaptın? 1 kızım var. Sağlıklı olsun tabi ama gönlüm bu kez erkekten yana. O duyguyu da yaşamak isterim. Senin ikili testte doktor cinsiyet tahmin yaptı mı? Hcg değerin nedir?
Kısmet bakalım :)Kizlar 2li testin sonuclari 100 de 5 i dogru cikiyor. Yani bekleyin ulturasonda ogreniriz. Bakin google den 2li teste gore cinsiyet tahmini diye . Herkesi ki ya yuksek ya fazla kiz erkek fark etmiyor o yuzden ufak bi ihtimalde olsada kizim olabilir hala o umutla bekliyorumm
Canım kesinliği yokmuş bende yeni öğrendim HCG nin karşısındaki rakam doğrusu bana erkek tahmini yapıldı merak işte insan kesin öğrenen kadar merak ediyorelma_sekerim01 Yaa... HCG değerinin karşılığında sondaki 65,0 değerine mi bakarak yorum yaptın? 1 kızım var. Sağlıklı olsun tabi ama gönlüm bu kez erkekten yana. O duyguyu da yaşamak isterim. Senin ikili testte doktor cinsiyet tahmin yaptı mı? Hcg değerin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?