- 1 Nisan 2016
- 925
- 713
- 18
- 40
Ben de öyle yapıyorum canım. Bi özel muayenesi olan doktorum bi de özel hastanede doktorum var. İkisinin de birbirinden haberi yok. Söylemeye gerek görmüyorum.Günaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)
ben şimdi 2 doktora birden gidiyorum. en baştan beri hangisine devam edicem karar veremedim. hem ikisinden de farklı bilgiler aldığımdan, hem de bebeğimizi daha sık görmek hoşuma gittiğimizden bugüne kadar böle oldu..
şimdi ben geçen b doktoru diyelim, b doktoruna gittim. ikili test istedi ben de a doktorunda ikili testi yaptırdıgımızı söyledim. o zaman ne için gelmiştiniz dedi. ben bi an kaldım. sonuçları bi de size göstermek istedik dedim. bi suratı düştü, tavır yaptı resmen..ultrasonla bakalım isterseniz dedi. gönülsüz gönülsüz, bende bakalım tabi bunun için geldik dedim.. gerçi sonra ultrasonda 10-15 dk ayrıntılı baktı, dopplere varana kadar, heryerini tek tek gösterdi vs. yani baya ilgilendi ultrasonda, bu konuda hakkını yemem yanlış olur..zaten b doktoruna gitme sebeplerimden biri bu a doktoruna göre daha çok ultrason bilgileri veriyor..
neyse sonuç olarak kendimi kötü hissettim resmen bize a doktoruna gittiniz bi daha bana niye geldiniz demek istedi.. yalnız ben değil eşim de aynı şeyi farketti. bu arada 2 doktor da özel hastanede.. 2si de iyi doktorlar, ama bilemiyorum
sizce ne yapmalı? 2 doktor çok iyi fikir değil mi? 1 doktoru seçmem mi lazım artık?
Canım en doğal hakkın istediğin kadar doktora gidersin kime neGünaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)
ben şimdi 2 doktora birden gidiyorum. en baştan beri hangisine devam edicem karar veremedim. hem ikisinden de farklı bilgiler aldığımdan, hem de bebeğimizi daha sık görmek hoşuma gittiğimizden bugüne kadar böle oldu..
şimdi ben geçen b doktoru diyelim, b doktoruna gittim. ikili test istedi ben de a doktorunda ikili testi yaptırdıgımızı söyledim. o zaman ne için gelmiştiniz dedi. ben bi an kaldım. sonuçları bi de size göstermek istedik dedim. bi suratı düştü, tavır yaptı resmen..ultrasonla bakalım isterseniz dedi. gönülsüz gönülsüz, bende bakalım tabi bunun için geldik dedim.. gerçi sonra ultrasonda 10-15 dk ayrıntılı baktı, dopplere varana kadar, heryerini tek tek gösterdi vs. yani baya ilgilendi ultrasonda, bu konuda hakkını yemem yanlış olur..zaten b doktoruna gitme sebeplerimden biri bu a doktoruna göre daha çok ultrason bilgileri veriyor..
neyse sonuç olarak kendimi kötü hissettim resmen bize a doktoruna gittiniz bi daha bana niye geldiniz demek istedi.. yalnız ben değil eşim de aynı şeyi farketti. bu arada 2 doktor da özel hastanede.. 2si de iyi doktorlar, ama bilemiyorum
sizce ne yapmalı? 2 doktor çok iyi fikir değil mi? 1 doktoru seçmem mi lazım artık?
Kız boşver bugün gidecekmissin yaYokmu bilen kizlar nerden gorcem bu 2li test sonuclarini
Canım 2 doktora gitmen senin tercihindir muhakkak ama
asla birbirinden haberdar etmemeliydin
haliyle bozulur ve kim olsa bozulur bence
güvensizlik hissiyatı vermiş oldun
bence iki dokturunuda tartıya koy seç birini tabii bulundukları hastaneyide göz önünde bulundur cnm ya birinde devam et yada birbirinden haberdar etme
Ben de öyle yapıyorum canım. Bi özel muayenesi olan doktorum bi de özel hastanede doktorum var. İkisinin de birbirinden haberi yok. Söylemeye gerek görmüyorum.
Canım en doğal hakkın istediğin kadar doktora gidersin kime ne
Hem belki öbür doktorun ne dedi bilmiyorum ama mesela olumsuz birşey var diyelim ikinci bir doktora göstermek istemiş olmak kadar normal birşey yok
Veya normal demiş olsa bile sen sağlama almak istiyorsun doğal olarak .
Yani aslında şöyle diyelim ki bir yerinden sıkıntın var ilk gittiğin doktor dedi ki ameliyat yapacağız hemen teslim olmazsın başka doktora da görünmek istersin buda onun gibi birşey
Bu ikinci gittiğin doktor biraz trip yapmıs sanki
cnm kaçta randevun seninYokmu bilen kizlar nerden gorcem bu 2li test sonuclarini
aynı sıkıntı bende de varGünaydın kızlar... Bişey sorucam ya benim bi kaç günden beri renksiz ama kokulu bir akıntım var.. Cumartesi doktorada soracağım ama burda böyle birşey başına gelen var mı? neden olmuş olabilir?
Normalde akıntı olabiliyo hamilelikte bunu biliyorum ama kokulu olunca danışmak istedim.
canım haklısın işte ikiside hastane olunca sıkıntı olmuşaslında söylemeye niyetim yoktu. 2li testi sorunca yaptırdık dedik, sonuçta anladı sonuçlarda doktor adı yazıyor..
bir de ilaç yazıcak diğer doktorum değiştirmişti zaten ilaçları söylemek zorunda kalıyosun. nası saklıcam kii.
1. doktorumun da haberi var diğerine gittiğimden adam bana testlerle ilgili bişey söylemişti. ister bana ister diğer doktora gösterirsin hiç önemli değil demişti güleryüzlü bi şekilde. diğer doktor surat astı resmn
2 doktorun da tarzı farklı biraz da oyüzden gidiyorum. biri anneyle ilgili çok şey söylüyor şuna dikkat et şöyle yap,
diğeri bebekle ilgili çok fazla yorum yapıyor..resmen trip attı paramla rezil oldum :)
Sağol canım benimGünaydın,herkese iyi haftalar,cuma bakıcımın taziyesi oldu ,işe gelmedim 3 gün melisimle kudurduk,temizlik,iş güç yorucu geçti hiç bakamadım nete.@mutlusey canım benim ben de gezmeye gidemeyince çekilmez oluyordum ama zamanla eşime benzemeye başladım,şimdi de evin işi hiiiçç bitmiyor,bu üç günde bile bitmeyen bir sürü şey var,
elma_sekerim01 canım ben de bankacıydım,3,5 yıl çalıştım,özel bankalar içinde en zalım olanlardan biriydi,şimdiki durumuna sevindim,mutlu olman her şeyden kıymetli
Bendeee:)O kadar merak ediyorum kime benzeyecek :) aminnn amin sağlıkla gelsinler inşallah...
Canım 30 haziran a alcam bende birazdan arayıp aft nedir dedim 3lü tarama mı ? Değil bebeğin proteinine baktığımız bir test dedi.canım ne testi oluyor aft testi benim de 30 haziranda randevum var üçlü taramam yapılacak o zaman o mu yksa başka bir şey mi aft testi??
Canım sonucu sana mail atmalarını iste gönderiyorlar ben öyle yapmıştımSonuc cikmis kizlar ama ankara sitesinde oldugu icin goremiyomusum arayip ogrendim bugun ogleden sonra gtcem cok heycanli . Ankara sitesi dedigi yerden ogrenen varmi nasi bakilabilir
canım benim bebişte erkek ekler misin
Tabiki :)canım benim bebişte erkek ekler misin
Canim aynen oyle oluyor zaten m.etmeMsjın içime su serpti inşallah öyledir sağolasın.Tarif etmeye çalışırsam içimdeki bişeyin kapağı açılıyor ve sıvı boşalıyor gibi.Bu örnek daha tuhaf ama kovaya süt sağar gibi.Yaşayan arkadaşların anlayabileceğini düşünüyorum
ben yurtdisindayimya soylemezler taki bebek 19/20 haftalik olana dek belki daha bile gec oglumda 6 ayliktim soylediler... hayirlisi ama her eve bi kiz lazim ya... saglikli olsunlarda bugun yine gidicem icim kipirkipir down sendromu varmi diye bakilcak allah korusun tabikide ama sart bu testi yaptirmak dedi doktorum.. korkuyorum her ultrasona gittigimde icimde kelebekler ucusuooo..
Ne bilim canim ya gorum istedim iste. Bulantilarda ilk yasadigim zamanlara gore azaldi en azindan az buz yemek yiorum kalio midede. Ama kg alma falan yok 54 le kaldim 50 ya dustum. Yedigim halde dusus var anlamadim. Bazen gunu gununu tutmuyo istemedigi bise yiyince midenin napsanda cikariosun. Alistim ama artik napiyim. Esimin yaninada donuyorum bu hafta sonu artik oda ozledi gel dioKız boşver bugün gidecekmissin ya
zaten yanılma payı yüksek olan bir test
Ben hiç yaptırmadım bile
Allahın izniyle olumlu sonuçlar alırsın inşallah canım dualarim seninle
Bulantilar ne durumda eşinin yanına gidebilecek kadar iyilestin mi
2 30 da gtcem canim. Hastaneden ogrendim ole whatsap falan yollamazlae yani sadece cikmis sonuc dr la gorusebilirsiniz dedicnm kaçta randevun senin
sonuçlarının çıktığı yeri tekrar arasan sana whatsaptan resim atmazlar mı
aynı sıkıntı bende de var
dr fitil verdi
canım haklısın işte ikiside hastane olunca sıkıntı olmuş
biri özel biri hastane olsa farketmezdi dediğin gibi
Cinsiyet icinde gtcem zaten canim napim saat yaklasti zaten artik ugrasmam gidince duyarizCanım sonucu sana mail atmalarını iste gönderiyorlar ben öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?