2016 Aralık Anneleri

Ben de öyle yapıyorum canım. Bi özel muayenesi olan doktorum bi de özel hastanede doktorum var. İkisinin de birbirinden haberi yok. Söylemeye gerek görmüyorum.

Canım en doğal hakkın istediğin kadar doktora gidersin kime ne
Hem belki öbür doktorun ne dedi bilmiyorum ama mesela olumsuz birşey var diyelim ikinci bir doktora göstermek istemiş olmak kadar normal birşey yok
Veya normal demiş olsa bile sen sağlama almak istiyorsun doğal olarak .
Yani aslında şöyle diyelim ki bir yerinden sıkıntın var ilk gittiğin doktor dedi ki ameliyat yapacağız hemen teslim olmazsın başka doktora da görünmek istersin buda onun gibi birşey
Bu ikinci gittiğin doktor biraz trip yapmıs sanki

Yokmu bilen kizlar nerden gorcem bu 2li test sonuclarini
Kız boşver bugün gidecekmissin ya
zaten yanılma payı yüksek olan bir test
Ben hiç yaptırmadım bile
Allahın izniyle olumlu sonuçlar alırsın inşallah canım dualarim seninle
Bulantilar ne durumda eşinin yanına gidebilecek kadar iyilestin mi

Günaydın kızlar... Bişey sorucam ya benim bi kaç günden beri renksiz ama kokulu bir akıntım var.. Cumartesi doktorada soracağım ama burda böyle birşey başına gelen var mı? neden olmuş olabilir?

Normalde akıntı olabiliyo hamilelikte bunu biliyorum ama kokulu olunca danışmak istedim.

aslında söylemeye niyetim yoktu. 2li testi sorunca yaptırdık dedik, sonuçta anladı sonuçlarda doktor adı yazıyor..
bir de ilaç yazıcak diğer doktorum değiştirmişti zaten ilaçları söylemek zorunda kalıyosun. nası saklıcam kii.

Ben de öyle yapıyorum canım. Bi özel muayenesi olan doktorum bi de özel hastanede doktorum var. İkisinin de birbirinden haberi yok. Söylemeye gerek görmüyorum.

1. doktorumun da haberi var diğerine gittiğimden adam bana testlerle ilgili bişey söylemişti. ister bana ister diğer doktora gösterirsin hiç önemli değil demişti güleryüzlü bi şekilde. diğer doktor surat astı resmn

2 doktorun da tarzı farklı biraz da oyüzden gidiyorum. biri anneyle ilgili çok şey söylüyor şuna dikkat et şöyle yap,
diğeri bebekle ilgili çok fazla yorum yapıyor..resmen trip attı paramla rezil oldum :)

Yokmu bilen kizlar nerden gorcem bu 2li test sonuclarini
cnm kaçta randevun senin
sonuçlarının çıktığı yeri tekrar arasan sana whatsaptan resim atmazlar mı

aynı sıkıntı bende de var
dr fitil verdi

canım haklısın işte ikiside hastane olunca sıkıntı olmuş
biri özel biri hastane olsa farketmezdi dediğin gibi

Sağol canım benim
O kadar merak ediyorum kime benzeyecek :) aminnn amin sağlıkla gelsinler inşallah...
Bendeee:)

canım ne testi oluyor aft testi benim de 30 haziranda randevum var üçlü taramam yapılacak o zaman o mu yksa başka bir şey mi aft testi??
Canım 30 haziran a alcam bende birazdan arayıp aft nedir dedim 3lü tarama mı ? Değil bebeğin proteinine baktığımız bir test dedi.

Canim aynen oyle oluyor zaten m.etme

İnşallah sizede bir kız nasip olur :) geç söylemeleri bir yönden iyi, bazen erken tahminlerde yanılma oluyor değişiyor filan hayal kırıklığı oluyor aslında

Ne bilim canim ya gorum istedim iste. Bulantilarda ilk yasadigim zamanlara gore azaldi en azindan az buz yemek yiorum kalio midede. Ama kg alma falan yok 54 le kaldim 50 ya dustum. Yedigim halde dusus var anlamadim. Bazen gunu gununu tutmuyo istemedigi bise yiyince midenin napsanda cikariosun. Alistim ama artik napiyim. Esimin yaninada donuyorum bu hafta sonu artik oda ozledi gel dio

2 30 da gtcem canim. Hastaneden ogrendim ole whatsap falan yollamazlae yani sadece cikmis sonuc dr la gorusebilirsiniz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…