2016 Aralık Anneleri

Geçmiş olsun. Benim de bazen kudunca bazen de hapşırdığımda falan birden bi su geliyor. Doktoruma söyledim baktı, enfeksiyon yok dedi gebelik akıntısıdır dedi ama emin değilim ben. Çünkü çok sıvı. Bilmiyorum ya:/
Seninki nasıl

Sen bide 15 haftalıksın ben 12 haftalığım doktor bitmesi lazımdı diyor peki zofran yada zofer kullandin mi hiç ben zofran İçmeden yataktan kalkamıyorum
Benimde mide bulantim araliksiz devam ediyor sozde azalmasi lazimdi.zofran bir ise yaramayinca baska ilac verdi sabah ogle aksam aliyorum ama bununda faydasi yok berbat durumdayim

Canim merak etme o idrarin benimde bazen kustugum zaman eger idrar torbam doluysa kusmam bitene kadar altima işiyor resmen korkulacak bisey yok yani bazende hapsurdugum zaman oluyor

Aynı su gibi renksiz ve kendimi kastığımda geliyor.Bugünkü biraz fazla oldu üzüldüm yarın doktoruma gideceğim

Canim merak etme o idrarin benimde bazen kustugum zaman eger idrar torbam doluysa kusmam bitene kadar altima işiyor resmen korkulacak bisey yok yani bazende hapsurdugum zaman oluyor
Msjın içime su serpti inşallah öyledir sağolasın.Tarif etmeye çalışırsam içimdeki bişeyin kapağı açılıyor ve sıvı boşalıyor gibi.Bu örnek daha tuhaf ama kovaya süt sağar gibi.Yaşayan arkadaşların anlayabileceğini düşünüyorum

Evet canım hemde okul öncesi öğretmeniyim canıma okuyorlar mümkün değil oturup dinlenmem sürekli ayakta olmak zorundayım :) eve bir geliyorum üzerimi değiştirmeden koltuğa atıyorum kendimi...
Allah güç kuvvet versin canım bende bankacıyım özel bi bankada çalışıyordum 6 ay öncesine sadece eşimle yoğunuz bebiş olmuyor diye ara verdim 2 yıl bekledik yaramazı eşim böyle olmuycak işten bari çık dedi .sadece ben yoğun olayım evde ol dedi ama ne mutlu hemen hamile kaldım yoğunluktan iş stresinden olmuyormuş:)

Günaydın arkadaşlar bulantı uyutmadı yine

Günaydın canım, ben de çalışıyorum bayadır raporluyum 24 haziranda son raporum bitiyor şimdi bende doktor ya tekrar rapor vermezse diye düşünmeye başladım çünkü eve giderken yürüme yolum var tekra kanama falan olursa diye şimdiden onun stresini yaşıyorum

Günaydın güzel anneler . doktor 2 ay çalışma rapor yazayım dedi.ne kadar sevindim anlatamam. hem ben yoruluyordum hem de kızım daha çok küçük ilgilenemiyordum. Bu yaz bol bol dinlenirim inşallah

Bankada çalışmanın ne demek olduğunu bilmez miyim hiç birçok arkadaşım var özel bankada mahvoluyor hayatları...demek ki iş stresi çok önemli Bebek üzerinde iyi ki işi bırakmışsın da meleğin sana tutunmuş neyse ki okul da tatil olacak bende dinleneceğim bütün enerjimi okulda tüketiyorum sonra enerji kalmıyor evde bana...

Benim de tup bebek canim masallah Allah saglikla hamileliginin devam etmesini nasip etsin :)

Canım gerçekten zor ben ilk zamanlar zaten çalışıyor olsaydım çoktan işten çıkartılmıştım 3 gün izin almıştım burnumdan getirmişlerdi , daha çok var düşünme evde olmanın keyfini çıkarın bakalım sende öğretmen misin? özel de mi çalışıyorsun?

ben özelde çalışıyorum , ama şuana kadar raporlu olmam pek sorun olmadı idare ediyorlar 24 haziranda tam 2 ay dolmuş olacak

Aynen canım gövya 17.30 da kapanıyor ama içerde neler dönüyor çok zor iyiki bırakmışım hayatımı erteledim resmen .senin çok güzel öğretmen olmanın avantajı çok , keşke bende işletme değil de sevdiğim dalın öğretmenliğini tercih etseydim nasip kısmet tabi herşey..Bildiğim şey şu an ki halimden çok memnunum hayatımda yaşamadığım güzel duyguları yaşıyorum, hiçbişey ile kıyaslaması olmayan duygular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…