- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Maşallah kuzucuga bende birşey yok dahalikYaklasik yarim saat once bebegimin ilk segirmesini hissettim. Bole uc kere sag tarafa tik tik tik etti : ) sag tarafimda yatiyodum. Cok guzeldiiiiiiiii
Günaydın arkadaşlar bulantı uyutmadı yine
hayat çok şaşırdım
bnm doktorun sekreteri saolsun whatsapdan yollamıştı2 30 da gtcem canim. Hastaneden ogrendim ole whatsap falan yollamazlae yani sadece cikmis sonuc dr la gorusebilirsiniz dedi
ben epeydir hissediyorum da doktorlar hissedemezsinYaklasik yarim saat once bebegimin ilk segirmesini hissettim. Bole uc kere sag tarafa tik tik tik etti : ) sag tarafimda yatiyodum. Cok guzeldiiiiiiiii
hayat çok şaşırdım
yazimmi listeye
senin ikincimiydi İlki neydi ?
bnm doktorun sekreteri saolsun whatsapdan yollamıştı
neyse az kalmış cnm
güzel ve mutlu haberlerle bekliyoruz
ben epeydir hissediyorum da doktorlar hissedemezsin
gazdır o gaz diyorlar
canım çok sevindim ne güzel :)Yaz canım ilki erkekti :)
canım ne testi oluyor aft testi benim de 30 haziranda randevum var üçlü taramam yapılacak o zaman o mu yksa başka bir şey mi aft testi??
Arkadaşlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğreniyor , bana doktorum 16_18 hafta arası gel Aft testi yapalım demişti hesapladım bayramdan önce gitmem gerekiyor hem cinsiyette kesinleşir merakım gider bari :) 30 haziran a randevu alcam kısmetse bakalım..
Bu arada bu testten başka yaptıracak olan yok mu?
bu AFP nedir ben ilkkez duydum burdaKızlar benim doktorum ikili test iyiyse üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi sadece AFP istedi
Canim bir an once doktora git fitil verir gec kalmadan gitKızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde
çok sık çişim geliyor ve yanıyorda yürümemi bile güçleştirdi
napacam şimdi
Çok şükür bitirdim işimi uzaniyorum iftara yemegim hazır temiz olunca daha huzurluyum ben :)
Normalde bende hiç bir şey yapmazdım ama bugün bi enerji geldi bana üç gündür devit ve kan hapina başladım ondan mı bilemedim çok şükür bugün baya iş yaptım
Ah o eşler olmasa ne olurdu halimiz bilmiyorum bende hamile oldugumu öğrendiğim günden beri bulaşık yikamiyorum çok şükür eşim hallediyor hep. Bugün temizliği de eşim yapardı ama çalışıyordu garibim iş başa düştü :)
normalde cumartesi kontrolüm ama dayanamıcam giderimCanim bir an once doktora git fitil verir gec kalmadan git
dışardan yiyin bugünlükte dicem ama genelde yemişsinizdirKizlar ya esim oruc tutuyor bende kendime dedim aksama guzel bi yemek hazirlim ona tavuk cikardim var gör ki tavugu gordukce midem kalkiyor midem suan bombos hic bisey yok. Ben nasil yapacamda nasil pisirecem onuzaten 3 aydir adama dogru durust bisey yapamiyorum dedim bari bugun guzel biseyler yapim artik kusa kusa yapacam bir gecmedi şu bulantilar offf yarin 14+0 olacaz hala devam ediyor
tatlım hiç kendini zorlama aynı durumdayım yaparsam hem o yemeği yiyemiyorum hem kusmadan içim dışıma çıkıyo eşim işten gelince yapıyo haliyle yapacak bişey yok sabret biraz daha sonra yaparsın.Kizlar ya esim oruc tutuyor bende kendime dedim aksama guzel bi yemek hazirlim ona tavuk cikardim var gör ki tavugu gordukce midem kalkiyor midem suan bombos hic bisey yok. Ben nasil yapacamda nasil pisirecem onuzaten 3 aydir adama dogru durust bisey yapamiyorum dedim bari bugun guzel biseyler yapim artik kusa kusa yapacam bir gecmedi şu bulantilar offf yarin 14+0 olacaz hala devam ediyor
çok çok geçmiş olsun aynı benim de birde kaşıntı var ki.Kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde
çok sık çişim geliyor ve yanıyorda yürümemi bile güçleştirdi
napacam şimdi
bana gazdır demedi ama çok erken hissetmen için dedi bende hep pıt pıt seyirme hissediyorum özellikle sol kasık tarafında bide benim baybi solda ve aşada tam doktorun ultrason cihazını tuttuğu yerde ama kasları hissedeceğimiz kadar güçlü kuvvetli değilmiş bu dönemde 16-20. haftalar arası dedi ama bekliyoruz bakalımmmhayat çok şaşırdım
yazimmi listeye
senin ikincimiydi İlki neydi ?
bnm doktorun sekreteri saolsun whatsapdan yollamıştı
neyse az kalmış cnm
güzel ve mutlu haberlerle bekliyoruz
ben epeydir hissediyorum da doktorlar hissedemezsin
gazdır o gaz diyorlar
çok çok geçmiş olsun aynı benim de birde kaşıntı var ki.
bana gazdır demedi ama çok erken hissetmen için dedi bende hep pıt pıt seyirme hissediyorum özellikle sol kasık tarafında bide benim baybi solda ve aşada tam doktorun ultrason cihazını tuttuğu yerde ama kasları hissedeceğimiz kadar güçlü kuvvetli değilmiş bu dönemde 16-20. haftalar arası dedi ama bekliyoruz bakalımmm
bu AFP nedir ben ilkkez duydum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?