2016 Aralık Anneleri

Yaklasik yarim saat once bebegimin ilk segirmesini hissettim. Bole uc kere sag tarafa tik tik tik etti : ) sag tarafimda yatiyodum. Cok guzeldiiiiiiiii
Maşallah kuzucuga bende birşey yok dahalik
Bu dönemde hissedilmesi imkansız diyorlar ama ben inanmıyorum hem gaz olsa bile biz bebis sanalim ne var ne olur yani hemen çıkıyor diyorlar ya şimdi hissetmen imakansiz diye onlara şimdiden cevap vermiş olayım dedim

Eki Görüntüle 1846180

Merhaba ablalarımız. İşte önce erkek sonra kız denilen bebişim
hayat çok şaşırdım
yazimmi listeye
senin ikincimiydi İlki neydi ?

2 30 da gtcem canim. Hastaneden ogrendim ole whatsap falan yollamazlae yani sadece cikmis sonuc dr la gorusebilirsiniz dedi
bnm doktorun sekreteri saolsun whatsapdan yollamıştı
neyse az kalmış cnm
güzel ve mutlu haberlerle bekliyoruz

Yaklasik yarim saat once bebegimin ilk segirmesini hissettim. Bole uc kere sag tarafa tik tik tik etti : ) sag tarafimda yatiyodum. Cok guzeldiiiiiiiii
ben epeydir hissediyorum da doktorlar hissedemezsin
gazdır o gaz diyorlar

canım ne testi oluyor aft testi benim de 30 haziranda randevum var üçlü taramam yapılacak o zaman o mu yksa başka bir şey mi aft testi??

mrb , AFP testi ayrı olarak sadece bakılabilirde veya üçlü tarama veya dörtlü taramadada bakılan bir değer.
bu hafta banada söyledi doktor şuan 13 haftaiçindeyim 2 hafta sonra bende yaptırıcam . bebekte omirilikte sorun varmı yokmu ona bakılıyor. folik asit içmemizin yararı bu teste olabilecek anormaliikleri engelliyordu .
inş. iyi sonuçlar alırız.

bende varım cnm bu cmtesi gittik dr a ikili test sonuçları için . 2 hafta sonra gel afp testi ypalım dedi.
dediğin gibi 16-18 haftada bakılması gereken bir değermiş . bebeğim omirilik gelişiminde sorun olup olmadığına bakılıyormuş .
ikili test gibi bundanda iyi sonuçlar alırız inş.

Bende uzun zamandır halsizlik yorgunluktan doğru düzgün evi temizleyemiyordum.yapsam da üstün koru oluyordu. Bu hafta sonu evi toparladı temizledim. Pazartesi gününden itibaren elevit kullanmaya başladım. Sen yazınca aklıma geldi o beni canlandırdı galiba.

Kizlar ya esim oruc tutuyor bende kendime dedim aksama guzel bi yemek hazirlim ona tavuk cikardim var gör ki tavugu gordukce midem kalkiyor midem suan bombos hic bisey yok. Ben nasil yapacamda nasil pisirecem onu zaten 3 aydir adama dogru durust bisey yapamiyorum dedim bari bugun guzel biseyler yapim artik kusa kusa yapacam bir gecmedi şu bulantilar offf yarin 14+0 olacaz hala devam ediyor

Canim bir an once doktora git fitil verir gec kalmadan git
normalde cumartesi kontrolüm ama dayanamıcam giderim

dışardan yiyin bugünlükte dicem ama genelde yemişsinizdir
başka bir şey yapmaya baksan

tatlım hiç kendini zorlama aynı durumdayım yaparsam hem o yemeği yiyemiyorum hem kusmadan içim dışıma çıkıyo eşim işten gelince yapıyo haliyle yapacak bişey yok sabret biraz daha sonra yaparsın.

bana gazdır demedi ama çok erken hissetmen için dedi bende hep pıt pıt seyirme hissediyorum özellikle sol kasık tarafında bide benim baybi solda ve aşada tam doktorun ultrason cihazını tuttuğu yerde ama kasları hissedeceğimiz kadar güçlü kuvvetli değilmiş bu dönemde 16-20. haftalar arası dedi ama bekliyoruz bakalımmm

çok çok geçmiş olsun aynı benim de birde kaşıntı var ki.

kaşıntım yok ama yanmam aşırı derecede var

banada aynısını dedi canım
gazı ben espiri yaptım :)
bende de aynısı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…