Aynen canım gövya 17.30 da kapanıyor ama içerde neler dönüyor çok zor iyiki bırakmışım hayatımı erteledim resmen .senin çok güzel öğretmen olmanın avantajı çok , keşke bende işletme değil de sevdiğim dalın öğretmenliğini tercih etseydim nasip kısmet tabi herşey..Bildiğim şey şu an ki halimden çok memnunum hayatımda yaşamadığım güzel duyguları yaşıyorum, hiçbişey ile kıyaslaması olmayan duygular...
Kendi bebişin oldu mu başka olur canım Ayy bir an önce zaman geçse de sağ sağlim kucaklarımıza alsak Minnakları:)9 dan önce gelen arkadaşım pek yok evineevet mesleğimi çok seviyorum tek korkum acaba çocuğuma sabrım kalır mı? Tabi ki hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ama okulda o kadar yıpranıyorum ki eve gelince 1 saat tv yi kapattırıyorum ve sessizlik istiyorum öylece uzanıyorum..
Kendi bebişin oldu mu başka olur canım Ayy bir an önce zaman geçse de sağ sağlim kucaklarımıza alsak Minnakları:)
Canim benimde riskim 1/990 cikti. Ben amniyosentez yerine once Harmony test yaptirdim, sonucunu bekliyorum. Istersen bu secenegide doktoruna sor. Turkiye'de Gelab yapiyormus bu testi. Kolundan sadece iki tup kan aliyorlar, bebegin DNA'sini inceliyorlar. %99 dogru sonuc veriyormus.
Bu durum cok can sikici biliyorum, bende yasiyorum, ama iyi dusunmeye calis inancini koru. Insallah bebeklerimiz sapasaglam cikacak. Bizi habersiz birakma.[/QUOTE
Allah yardımcınız olsun inş herşey güzel olacak bbeişler sağlıklı olacak bu mübarek günlerde güzel haberlerinizi alıcaz inş
canım ne testi oluyor aft testi benim de 30 haziranda randevum var üçlü taramam yapılacak o zaman o mu yksa başka bir şey mi aft testi??Arkadaşlar ne güzel herkes cinsiyetleri öğreniyor , bana doktorum 16_18 hafta arası gel Aft testi yapalım demişti hesapladım bayramdan önce gitmem gerekiyor hem cinsiyette kesinleşir merakım gider bari :) 30 haziran a randevu alcam kısmetse bakalım..
Bu arada bu testten başka yaptıracak olan yok mu?
Bende öyle yapıyorum canım. Ilk doktorUm 2,5 saat uzaklık da. tedavi yi onda gördüm.bi de burda yakında gittigim doktor var. Ilk doktor um bana kendisi diyo bu testleri orda yaptır diyo burda fazla para ödeme diyor, sonuçları getirirsin diyor.senin ki niye böyle yapmış anlamadımGünaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)
ben şimdi 2 doktora birden gidiyorum. en baştan beri hangisine devam edicem karar veremedim. hem ikisinden de farklı bilgiler aldığımdan, hem de bebeğimizi daha sık görmek hoşuma gittiğimizden bugüne kadar böle oldu..
şimdi ben geçen b doktoru diyelim, b doktoruna gittim. ikili test istedi ben de a doktorunda ikili testi yaptırdıgımızı söyledim. o zaman ne için gelmiştiniz dedi. ben bi an kaldım. sonuçları bi de size göstermek istedik dedim. bi suratı düştü, tavır yaptı resmen..ultrasonla bakalım isterseniz dedi. gönülsüz gönülsüz, bende bakalım tabi bunun için geldik dedim.. gerçi sonra ultrasonda 10-15 dk ayrıntılı baktı, dopplere varana kadar, heryerini tek tek gösterdi vs. yani baya ilgilendi ultrasonda, bu konuda hakkını yemem yanlış olur..zaten b doktoruna gitme sebeplerimden biri bu a doktoruna göre daha çok ultrason bilgileri veriyor..
neyse sonuç olarak kendimi kötü hissettim resmen bize a doktoruna gittiniz bi daha bana niye geldiniz demek istedi.. yalnız ben değil eşim de aynı şeyi farketti. bu arada 2 doktor da özel hastanede.. 2si de iyi doktorlar, ama bilemiyorum
sizce ne yapmalı? 2 doktor çok iyi fikir değil mi? 1 doktoru seçmem mi lazım artık?
Günaydın,herkese iyi haftalar,cuma bakıcımın taziyesi oldu ,işe gelmedim 3 gün melisimle kudurduk,temizlik,iş güç yorucu geçti hiç bakamadım nete.S Senbirsen canım benim ben de gezmeye gidemeyince çekilmez oluyordum ama zamanla eşime benzemeye başladım,şimdi de evin işi hiiiçç bitmiyor,bu üç günde bile bitmeyen bir sürü şey var,
elma_sekerim01 canım ben de bankacıydım,3,5 yıl çalıştım,özel bankalar içinde en zalım olanlardan biriydi,şimdiki durumuna sevindim,mutlu olman her şeyden kıymetli
Bende öyle yapıyorum canım. Ilk doktorUm 2,5 saat uzaklık da. tedavi yi onda gördüm.bi de burda yakında gittigim doktor var. Ilk doktor um bana kendisi diyo bu testleri orda yaptır diyo burda fazla para ödeme diyor, sonuçları getirirsin diyor.senin ki niye böyle yapmış anlamadım
Gunaydin canim.Günaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)
ben şimdi 2 doktora birden gidiyorum. en baştan beri hangisine devam edicem karar veremedim. hem ikisinden de farklı bilgiler aldığımdan, hem de bebeğimizi daha sık görmek hoşuma gittiğimizden bugüne kadar böle oldu..
şimdi ben geçen b doktoru diyelim, b doktoruna gittim. ikili test istedi ben de a doktorunda ikili testi yaptırdıgımızı söyledim. o zaman ne için gelmiştiniz dedi. ben bi an kaldım. sonuçları bi de size göstermek istedik dedim. bi suratı düştü, tavır yaptı resmen..ultrasonla bakalım isterseniz dedi. gönülsüz gönülsüz, bende bakalım tabi bunun için geldik dedim.. gerçi sonra ultrasonda 10-15 dk ayrıntılı baktı, dopplere varana kadar, heryerini tek tek gösterdi vs. yani baya ilgilendi ultrasonda, bu konuda hakkını yemem yanlış olur..zaten b doktoruna gitme sebeplerimden biri bu a doktoruna göre daha çok ultrason bilgileri veriyor..
neyse sonuç olarak kendimi kötü hissettim resmen bize a doktoruna gittiniz bi daha bana niye geldiniz demek istedi.. yalnız ben değil eşim de aynı şeyi farketti. bu arada 2 doktor da özel hastanede.. 2si de iyi doktorlar, ama bilemiyorum
sizce ne yapmalı? 2 doktor çok iyi fikir değil mi? 1 doktoru seçmem mi lazım artık?
Gunaydin canim.
Bende ilk gebeligimde senin gibi 2 dr gidiyodum.biri muaynanedeydi digeri ozel bi hastanede.testlerimi felan hastanede yaptirip goturuyodum muaynanedeki dr istedigin yerde yaptirabilirsin diyodu.senin ikiside hastanede olunca belki bozulmustur dr.ama cok takilma bu konuya derim gonlunden geceni yap ben sık gorebilmek icin gidiyodum napiyim merak ediyodum ☺
Olabilir canım. Iki yere gitmek benim de hoşuma gidiyor valla:) boşver takma sen devam et gitmeye2 doktora gitmek çok da garipsenecek bi durum değil sonuçta değil mi? bilmiyorum neden böyle bişey yaptığını..
ya bana güvenmediniz gittiniz tavrına girdi. ya da eşimin tahmini 2li testten para kazanamadığı için surat astı. ya da bilmiyorum başka bi ihtimal..
Canım 2 doktora gitmen senin tercihindir muhakkak amaGünaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?