2016 Aralık Anneleri

9 dan önce gelen arkadaşım pek yok evine evet mesleğimi çok seviyorum tek korkum acaba çocuğuma sabrım kalır mı? Tabi ki hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ama okulda o kadar yıpranıyorum ki eve gelince 1 saat tv yi kapattırıyorum ve sessizlik istiyorum öylece uzanıyorum..

kkızlar günaydın
bugün moralim çok bozuk haftasonu her zmnki gibi yine evde oturarak geçti. ne kadar heveslenmiştim haftasonu bir yerlere gideceğiz gezme olacak diye, her hafta aynı şey oluyor hiç plan yapamıyoruz yada yaptığımız planı birimiz beğeniyo diğeri beğenmiyor ben de bıraktım artık uğraşmaktan evde oturup surat astım. çocuk olunca zaten eve bağlanıcaz bu aylarımızı hazır yaz gelmişken değerlendirmek istedim. ev iş ev iş bıktım...

sabah da doğru düzgün bir şey yemediğim halde kustum öğürmekten içim dışıma çıktı..

Kendi bebişin oldu mu başka olur canım Ayy bir an önce zaman geçse de sağ sağlim kucaklarımıza alsak Minnakları:)

Günaydın,herkese iyi haftalar,cuma bakıcımın taziyesi oldu ,işe gelmedim 3 gün melisimle kudurduk,temizlik,iş güç yorucu geçti hiç bakamadım nete. S Senbirsen canım benim ben de gezmeye gidemeyince çekilmez oluyordum ama zamanla eşime benzemeye başladım,şimdi de evin işi hiiiçç bitmiyor,bu üç günde bile bitmeyen bir sürü şey var,
elma_sekerim01 canım ben de bankacıydım,3,5 yıl çalıştım,özel bankalar içinde en zalım olanlardan biriydi,şimdiki durumuna sevindim,mutlu olman her şeyden kıymetli

canım ne testi oluyor aft testi benim de 30 haziranda randevum var üçlü taramam yapılacak o zaman o mu yksa başka bir şey mi aft testi??

Günaydın kızlar.. size bişey danışmak istiyorum geçen gün canımı sıkan bi olay oldu..uzun olcak ama kusura bakmayın :)

ben şimdi 2 doktora birden gidiyorum. en baştan beri hangisine devam edicem karar veremedim. hem ikisinden de farklı bilgiler aldığımdan, hem de bebeğimizi daha sık görmek hoşuma gittiğimizden bugüne kadar böle oldu..

şimdi ben geçen b doktoru diyelim, b doktoruna gittim. ikili test istedi ben de a doktorunda ikili testi yaptırdıgımızı söyledim. o zaman ne için gelmiştiniz dedi. ben bi an kaldım. sonuçları bi de size göstermek istedik dedim. bi suratı düştü, tavır yaptı resmen..ultrasonla bakalım isterseniz dedi. gönülsüz gönülsüz, bende bakalım tabi bunun için geldik dedim.. gerçi sonra ultrasonda 10-15 dk ayrıntılı baktı, dopplere varana kadar, heryerini tek tek gösterdi vs. yani baya ilgilendi ultrasonda, bu konuda hakkını yemem yanlış olur..zaten b doktoruna gitme sebeplerimden biri bu a doktoruna göre daha çok ultrason bilgileri veriyor..

neyse sonuç olarak kendimi kötü hissettim resmen bize a doktoruna gittiniz bi daha bana niye geldiniz demek istedi.. yalnız ben değil eşim de aynı şeyi farketti. bu arada 2 doktor da özel hastanede.. 2si de iyi doktorlar, ama bilemiyorum
sizce ne yapmalı? 2 doktor çok iyi fikir değil mi? 1 doktoru seçmem mi lazım artık?

Bende öyle yapıyorum canım. Ilk doktorUm 2,5 saat uzaklık da. tedavi yi onda gördüm.bi de burda yakında gittigim doktor var. Ilk doktor um bana kendisi diyo bu testleri orda yaptır diyo burda fazla para ödeme diyor, sonuçları getirirsin diyor.senin ki niye böyle yapmış anlamadım

evet ama çok bunaldım yeni evliyiz bütün kış evde oturduk şimdi de yaz geldi gene kös kös evde. iş falan da yapmadım zaten kadın geliyor yemek yaptım sadece dün de annesiyle balık yemeye gittik haftanın en heyecanlı olayı işte bu kdr.

2 doktora gitmek çok da garipsenecek bi durum değil sonuçta değil mi? bilmiyorum neden böyle bişey yaptığını..
ya bana güvenmediniz gittiniz tavrına girdi. ya da eşimin tahmini 2li testten para kazanamadığı için surat astı. ya da bilmiyorum başka bi ihtimal..

Gunaydin canim.
Bende ilk gebeligimde senin gibi 2 dr gidiyodum.biri muaynanedeydi digeri ozel bi hastanede.testlerimi felan hastanede yaptirip goturuyodum muaynanedeki dr istedigin yerde yaptirabilirsin diyodu.senin ikiside hastanede olunca belki bozulmustur dr.ama cok takilma bu konuya derim gonlunden geceni yap ben sık gorebilmek icin gidiyodum napiyim merak ediyodum ☺

aynen cnm sık görmek benim de hoşuma gidiyor, ama tavrı hiç hoşuma gitmedi. anlam veremedim yani. sanane kardeşim belki 2li test hiç istemicem. benim kararım değil mi..

Olabilir canım. Iki yere gitmek benim de hoşuma gidiyor valla:) boşver takma sen devam et gitmeye

Canım 2 doktora gitmen senin tercihindir muhakkak ama
asla birbirinden haberdar etmemeliydin
haliyle bozulur ve kim olsa bozulur bence
güvensizlik hissiyatı vermiş oldun
bence iki dokturunuda tartıya koy seç birini tabii bulundukları hastaneyide göz önünde bulundur cnm ya birinde devam et yada birbirinden haberdar etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…