2016 Aralık Anneleri

Kızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde
çok sık çişim geliyor ve yanıyorda yürümemi bile güçleştirdi
napacam şimdi

geçmiş olsun cnm . ama evet dr a gitmeden geçmiyor bu illet. bir hamile ark.da oldu ant. kullandı hemen geçti .önemli bişi değil ama ilerlemeden git hemen . hatta ilaçta değil suya katılıp içilen bir toz verdi hemen geçti

Yaklasik yarim saat once bebegimin ilk segirmesini hissettim. Bole uc kere sag tarafa tik tik tik etti : ) sag tarafimda yatiyodum. Cok guzeldiiiiiiiii
Canım bende hissediyorum hep solumda meleğim pıt pıt atıyor hatta dün eşime gösterdim o da gördü atışını çok güzel bişey ya:)

bende de var hani bu haftalar geçecekti.. ben de olmayan bulantı başladı 3 haftadır. herşey herşey kokouyorrr
Sabahları oluyor canım bu sabahta safra kustum yani acı acı.

Inşallah canım :)

napacam şimdi
Canım doktora gidene kadar bol bol su iç ben çok sık oluyordum bol su iç doktor toz veriyor hemen geçiyor çok sinir bozucu bişey geçmiş olsun

tatlım hiç kendini zorlama aynı durumdayım yaparsam hem o yemeği yiyemiyorum hem kusmadan içim dışıma çıkıyo eşim işten gelince yapıyo haliyle yapacak bişey yok sabret biraz daha sonra yaparsın.
Canim aslinda tavugu bi ocaga koysam gerisi gelir ama yapmak zor iste canim oyle guzel yemek istiyor ki yemeklerimi ozledim inan

Kızlar benim doktorum ikili test iyiyse üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi sadece AFP istedi
valla canım ilk hamişlikte yaptık sanırım 3 lü testi,afp ye n-baktık mı hatırlamıyorum,haydi bakalım,bebişler iyi olsun da
napacam şimdi
gülüm hiç geciktirme,üstüne düş,zaten hamilelikte bir kat daha dikkat etmek gerek,mutlaka sor dr inşallah anlık bir şeydir.bol sıvı al,
Canım bende hissediyorum hep solumda meleğim pıt pıt atıyor hatta dün eşime gösterdim o da gördü atışını çok güzel bişey ya:)
şekerim ben de ikidir seğirme hissediyorum çünkü gaz ve pıt pıtları ayırt edebiliyorum bence,özlemişim maşallah diyelimmm

Ayy Allah iyiligini versin kiz yeter ki mide bulantilarin olmasin ye canim yarasin

napacam şimdi
canım booolll su içcen bide dra söyle mutlaka bide ayaklarını sıcak tut adanadayım diye çıplacık gezmee emi

canım ağzına burnuna yemeni bağla okaliptus sür bi damla beni çok rahatlatıyo bide at fırına gitsin bi arkadaşta yazmış zaten

napacam şimdi
Ben de öyleyim. Doktora gittim idrar testi yaptık bir miktar çıktı çok değil antibiyotik vermedi Purinol diye bi dezenfektan ilaç verdi. Suya karıştırıp içiliyor. Midemi aşırı ekşitti iki gün içtim devam edemedim valla.
Sadece sık çıkman önemli değil. Az az ve sarı renkte mi? Yakıyor mu idrarın? Yanma ve acı önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…