2016 Aralık Anneleri

kızlar bebeklerinizi nasıl hissediyorsunuz elinizi uzun süre karnınızda tutunca mı ya da baktığınıza mı nasıl oluo bu pıt pıt seyirmeler bende olmuyor sabahtan akşama kadar elimi tutuyorum yine yok

AzRASILAM gecmis olsun canim doktora git Dr fitil ya da monurol tarzı toz verir.. Geciktirme bence..
Kızlar ben 2 gündür cok iyiyim seytanin kulagina kursun.. Mide bulantılarım bitti, Ramazan girdiğinden beri esime iftar hazirliyorum güzelce, cok enerjik hissediyorum artık.. Hatta inanmıcaksiniz, kadına laf anlatana kadar kendim silerim dedim camlarımı bile sildim nazar değmesin darısı bulantısı olan ve kendini halsiz hisseden arkadaslarıma olsun insallah

Aranizda metpamid kullanan var mi?3 gundur aliyorum ama hic bisey yiyemiyorum demin 3 tane kiraz yedim onu bile cikardim aninda 2 gundur mideme hic bisey girmedi kullandigi bir bulanti ilaci ise yarayan var mi?

İnşallah sizede bir kız nasip olur :) geç söylemeleri bir yönden iyi, bazen erken tahminlerde yanılma oluyor değişiyor filan hayal kırıklığı oluyor aslında
insallah yavrum ya ") allahim isteyen herkese istedigini nasip etsin "))) butun koca kari testlerini yaptik kizlarla hep kiz cikti ama yedigim seyler ayaklarimin soguklugu ne biliyim erkek gibi insallah kiz olur

Kızlar ben akintim oluyor diye sürekli günlük ped takıyordum gerçi hiç takmadigim gün olmamistit bekarliktan beri Ama hamilelikte günde bir kaç kez değiştirmek zorunda kalıyordum sonra bi ara bıraktım takmayı peçete koydum inanmazsiniz akıntım eski haline geri döndü normalleşti diyorum acaba bu günlük pedlerde zararlı maddeler var ve vücudumuz o zararlı şeylere karşı ekstra bi koruma mi sağlıyor bence olabilir çünkü günlük ped takınca iki katına çıkıyor akıntı ama takmayinca gayet normal
Sizdede oluyor mu hiç böyle birşey fark eden var mi

ikili testi iyi çıkarsa dr üçlü ve dörtlü test istemiyor ve sadece bu afp değerini görmek istiyor buda çocukta omirilik sorunu varmı yokmu sadece onu görmek için .
Tamam cnmm
Cidden ilkkez duydum
Sorulacaklar listeme ekledim

Benimde sonum öyle bence
Ben zamanında ürolojide çalıştım
Teşhisi koydum

Canım işyerinde odada ki arkadaşlarımın çoğu oruç suyu çok azalttım ondan
Akıntıda vardı tetikledi

AzRASILAM canım biz askeriyeyi bıraktık 4 sene oldu kendi isyerimizi açtık antalyadayiz
Canım askeriyeyi bırakmış şu son aylarda duyduğum 3. Kişisiniz
Hakkınızda en hayırlsı olsun

Canim daha dun disarida yedik. Adam ev yemeklerine hasret
Sende bir an once git ihmal etme
Dedim yaa canım
Sürekli dışardanda yenmiyor
Yapabildinmi
Orda oruç kaç saat
Allah kabul etsin

Bol su içecem artık
Saol cnm bnmm
Günde en az 2.5 lt su canım başka çaresi yok bir de ayaklarını sıcak tut..
Aynen öyle
Ayaklarını sıcak tut derken
Dün betona bastım bak o da olabilir
Hepsi üstüste geldi su da içemedim

Ondan da oldu
Teşekkür ederim canımm

Canım yanma ve acı birde afedersin rahmim sanki dışa çıkacak gibi
Ağrıyor özellikle yürüyünce
Az az sık sık koyu sarı

bende sistit oldum hemşehrim çok fena durumdayım Allah şifa versin hepimize
Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim hepimize şifa versin
Kizlar geldik dr dan :) dediki erkege benziyo. Benimde oglusum oluyo galibaaaaa : ))
Gözünaydın cnmm yarın eklerim
Ben karbonatli suyla yikadim gundr 3 4 kez ve gecti akintim filanda olmuyor cok rahat ettim karbonatla
Güzel fikir yaparım
Dr bana 1lt suya 1 çay bardağı sirke koy yıka dedi
Sağol cnmm Allah razı olsun
Gidecem doktora bakalım
Çok dayaanamzsam

Ca
Canim burda saat 9h30 ta oluyor yani daha 2 saat var cunku burda saat 7h30.
Ben tutmuyorum eşim tutuyor oda şuan duşa girdi bitik halde adam yok canim daha yemek yapmadim.
Bide biz az once doktora gittik. Bizimkide erkege benziyor dedi ama kesin bisey yok temmuzun 7.sinde kesin ve net olacak insallah 17 haftalikken o zamana rendevu aldik. Ama sanirim benim icin kesin erkek yani.

Hadi hayırlı olsun
Sonuç ne çıktı
Sonuc cikmamis salak kiz onceki sonuclarimi gorup.o sanmis geri zekali ya. Eger muayeneye girmicek olsaydim sirf sonuc icin kalkip gitmis olsam yapacagmi bilirdimde dua etsin zaten gircektik ucaga binmeden son bi kontrol ederi demisti. 2 saat ankara mankara konustu etti 1 hafta sonra cikcakmis dio hayirdir nie 9. Gun bugun dedim tadilat varmisda orda ondanmis. Iyi dedim. Onu gomerdimde oraya dua etsin sirf ona gtmemistim

Ekle bakalim canim. Degismezse bakalim . Erkege benzio dedi :)

Ne yaptın yapabildin mi yemeğini ? valla benim canım da sürekli çorba ve sulu yemek çekiyor kuru kuru yemekten bıktım
Canim daha simdi koydum firina insallah vaktinde pişer . Yemeni bagladim uzerinede gül kolonyasi serptim. Ama suan midem allak bulak olmus . Yaptigim yemegi yiyemicem o ayri bisey daha corbayi ocaga koymadim bide pilav yapacam daha

Bugün inatçı bir kız bebeğimiz olacağını öğrendik. :) 16 haftalığız.
Oyyy hayırlı olsun
İnsan bi tarihine bakmaz mı yaa gıcık oluyorum ben de boyle seylere

kızlar bebeklerinizi nasıl hissediyorsunuz elinizi uzun süre karnınızda tutunca mı ya da baktığınıza mı nasıl oluo bu pıt pıt seyirmeler bende olmuyor sabahtan akşama kadar elimi tutuyorum yine yok

Ayakta hissetmiyorum da sırt üstü yatıyorum elimi karnimin üzerinde biraz gezdiriyorum ve sonra elim karnimda bekliyorum bazen hissediyorum ama her zaman değil. .
Bi kere yaptım badem kadar cikinti oldu geçti. .
Daha sonra bi kere daha yaptım suyunun içinde kaydı hissettim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…