- 20 Kasım 2014
- 452
- 659
- 103
- 30
Hadi hayırlı olsunKizlar geldik dr dan :) dediki erkege benziyo. Benimde oglusum oluyo galibaaaaa : ))
Ben karbonatli suyla yikadim gundr 3 4 kez ve gecti akintim filanda olmuyor cok rahat ettim karbonatlaKızlar ben idrar yolu enfeksiyonu oldum herhalde
çok sık çişim geliyor ve yanıyorda yürümemi bile güçleştirdi
napacam şimdi
insallah yavrum ya ") allahim isteyen herkese istedigini nasip etsin "))) butun koca kari testlerini yaptik kizlarla hep kiz cikti ama yedigim seyler ayaklarimin soguklugu ne biliyim erkek gibi insallah kiz olurİnşallah sizede bir kız nasip olur :) geç söylemeleri bir yönden iyi, bazen erken tahminlerde yanılma oluyor değişiyor filan hayal kırıklığı oluyor aslında
Tamam cnmmikili testi iyi çıkarsa dr üçlü ve dörtlü test istemiyor ve sadece bu afp değerini görmek istiyor buda çocukta omirilik sorunu varmı yokmu sadece onu görmek için .
Benimde sonum öyle bencegeçmiş olsun cnm . ama evet dr a gitmeden geçmiyor bu illet. bir hamile ark.da oldu ant. kullandı hemen geçti .önemli bişi değil ama ilerlemeden git hemen . hatta ilaçta değil suya katılıp içilen bir toz verdi hemen geçti
Canım işyerinde odada ki arkadaşlarımın çoğu oruç suyu çok azalttım ondanCanım bende hissediyorum hep solumda meleğim pıt pıt atıyor hatta dün eşime gösterdim o da gördü atışını çok güzel bişey ya:)
Sabahları oluyor canım bu sabahta safra kustum yani acı acı.
Inşallah canım :)
Canım doktora gidene kadar bol bol su iç ben çok sık oluyordum bol su iç doktor toz veriyor hemen geçiyor çok sinir bozucu bişey geçmiş olsun
Canım askeriyeyi bırakmış şu son aylarda duyduğum 3. KişisinizAzRASILAM canım biz askeriyeyi bıraktık 4 sene oldu kendi isyerimizi açtık antalyadayiz
Dedim yaa canımCanim daha dun disarida yedik. Adam ev yemeklerine hasret
Sende bir an once git ihmal etme
Bol su içecem artık
valla canım ilk hamişlikte yaptık sanırım 3 lü testi,afp ye n-baktık mı hatırlamıyorum,haydi bakalım,bebişler iyi olsun da
gülüm hiç geciktirme,üstüne düş,zaten hamilelikte bir kat daha dikkat etmek gerek,mutlaka sor dr inşallah anlık bir şeydir.bol sıvı al,
şekerim ben de ikidir seğirme hissediyorum çünkü gaz ve pıt pıtları ayırt edebiliyorum bence,özlemişim maşallah diyelimmm
Aynen öyleGünde en az 2.5 lt su canım başka çaresi yokbir de ayaklarını sıcak tut..
Canım yanma ve acı birde afedersin rahmim sanki dışa çıkacak gibiBen de öyleyim. Doktora gittim idrar testi yaptık bir miktar çıktı çok değil antibiyotik vermedi Purinol diye bi dezenfektan ilaç verdi. Suya karıştırıp içiliyor. Midemi aşırı ekşitti iki gün içtim devam edemedim valla.
Sadece sık çıkman önemli değil. Az az ve sarı renkte mi? Yakıyor mu idrarın? Yanma ve acı önemli...
Çok geçmiş olsun canım benimbende sistit oldum hemşehrim çok fena durumdayım Allah şifa versin hepimize
Gözünaydın cnmm yarın eklerimKizlar geldik dr dan :) dediki erkege benziyo. Benimde oglusum oluyo galibaaaaa : ))
Güzel fikir yaparımBen karbonatli suyla yikadim gundr 3 4 kez ve gecti akintim filanda olmuyor cok rahat ettim karbonatla
Sağol cnmm Allah razı olsunAzRASILAM gecmis olsun canim doktora git Dr fitil ya da monurol tarzı toz verir.. Geciktirme bence..
Kızlar ben 2 gündür cok iyiyim seytanin kulagina kursun.. Mide bulantılarım bitti, Ramazan girdiğinden beri esime iftar hazirliyorum güzelce, cok enerjik hissediyorum artık.. Hatta inanmıcaksiniz, kadına laf anlatana kadar kendim silerim dedim camlarımı bile sildim nazar değmesindarısı bulantısı olan ve kendini halsiz hisseden arkadaslarıma olsun insallah
benimde kontrolüm 24 haziranda geçen hafta göstermemişti, inş. 24 ünde gösterir bizim bebişimizdeBugün inatçı bir kız bebeğimiz olacağını öğrendik. :) 16 haftalığız.
Canim burda saat 9h30 ta oluyor yani daha 2 saat var cunku burda saat 7h30.Tamam cnmm
Cidden ilkkez duydum
Sorulacaklar listeme ekledim
Benimde sonum öyle bence
Ben zamanında ürolojide çalıştım
Teşhisi koydum
Canım işyerinde odada ki arkadaşlarımın çoğu oruç suyu çok azalttım ondan
Akıntıda vardı tetikledi
Canım askeriyeyi bırakmış şu son aylarda duyduğum 3. Kişisiniz
Hakkınızda en hayırlsı olsun
Dedim yaa canım
Sürekli dışardanda yenmiyor
Yapabildinmi
Orda oruç kaç saat
Allah kabul etsin
Bol su içecem artık
Saol cnm bnmm
Aynen öyle
Ayaklarını sıcak tut derken
Dün betona bastım bak o da olabilir
Hepsi üstüste geldi su da içemedim
Ondan da oldu
Teşekkür ederim canımm
Canım yanma ve acı birde afedersin rahmim sanki dışa çıkacak gibi
Ağrıyor özellikle yürüyünce
Az az sık sık koyu sarı
Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim hepimize şifa versin
Gözünaydın cnmm yarın eklerim
Güzel fikir yaparım
Dr bana 1lt suya 1 çay bardağı sirke koy yıka dedi
Sağol cnmm Allah razı olsun
Gidecem doktora bakalım
Çok dayaanamzsam
Bizimkide göstermedi doktor pozisyon değiştirsin diye uğraştı değiştirmeyince artık kız bu yaa dedi :) emin misiniz dedim eminim dedi:)benimde kontrolüm 24 haziranda geçen hafta göstermemişti, inş. 24 ünde gösterir bizim bebişimizde
Sonuc cikmamis salak kiz onceki sonuclarimi gorup.o sanmis geri zekali ya. Eger muayeneye girmicek olsaydim sirf sonuc icin kalkip gitmis olsam yapacagmi bilirdimde dua etsin zaten gircektik ucaga binmeden son bi kontrol ederi demisti. 2 saat ankara mankara konustu etti 1 hafta sonra cikcakmis dio hayirdir nie 9. Gun bugun dedim tadilat varmisda orda ondanmis. Iyi dedim. Onu gomerdimde oraya dua etsin sirf ona gtmemistimHadi hayırlı olsun
Sonuç ne çıktı
Ekle bakalim canim. Degismezse bakalim . Erkege benzio dedi :)Tamam cnmm
Cidden ilkkez duydum
Sorulacaklar listeme ekledim
Benimde sonum öyle bence
Ben zamanında ürolojide çalıştım
Teşhisi koydum
Canım işyerinde odada ki arkadaşlarımın çoğu oruç suyu çok azalttım ondan
Akıntıda vardı tetikledi
Canım askeriyeyi bırakmış şu son aylarda duyduğum 3. Kişisiniz
Hakkınızda en hayırlsı olsun
Dedim yaa canım
Sürekli dışardanda yenmiyor
Yapabildinmi
Orda oruç kaç saat
Allah kabul etsin
Bol su içecem artık
Saol cnm bnmm
Aynen öyle
Ayaklarını sıcak tut derken
Dün betona bastım bak o da olabilir
Hepsi üstüste geldi su da içemedim
Ondan da oldu
Teşekkür ederim canımm
Canım yanma ve acı birde afedersin rahmim sanki dışa çıkacak gibi
Ağrıyor özellikle yürüyünce
Az az sık sık koyu sarı
Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim hepimize şifa versin
Gözünaydın cnmm yarın eklerim
Güzel fikir yaparım
Dr bana 1lt suya 1 çay bardağı sirke koy yıka dedi
Sağol cnmm Allah razı olsun
Gidecem doktora bakalım
Çok dayaanamzsam
Ne yaptın yapabildin mi yemeğini ? valla benim canım da sürekli çorba ve sulu yemek çekiyor kuru kuru yemekten bıktımCanim aslinda tavugu bi ocaga koysam gerisi gelir ama yapmak zor istecanim oyle guzel yemek istiyor ki yemeklerimi ozledim inan
Canim daha simdi koydum firina insallah vaktinde pişer . Yemeni bagladim uzerinede gül kolonyasi serptim. Ama suan midem allak bulak olmus . Yaptigim yemegi yiyemicem o ayri biseyNe yaptın yapabildin mi yemeğini ? valla benim canım da sürekli çorba ve sulu yemek çekiyor kuru kuru yemekten bıktım
Canım karnını aç bak ne taraftaysa o taraf daha şiş belli oluyor zatenKızlar sağda solda çıktığını nasıl anlıyorsunuz
Canim daha simdi koydum firina insallah vaktinde pişer . Yemeni bagladim uzerinede gül kolonyasi serptim. Ama suan midem allak bulak olmus . Yaptigim yemegi yiyemicem o ayri biseydaha corbayi ocaga koymadim bide pilav yapacam daha
Oyyy hayırlı olsunBugün inatçı bir kız bebeğimiz olacağını öğrendik. :) 16 haftalığız.
İnsan bi tarihine bakmaz mı yaa gıcık oluyorum ben de boyle seylereSonuc cikmamis salak kiz onceki sonuclarimi gorup.o sanmis geri zekali ya. Eger muayeneye girmicek olsaydim sirf sonuc icin kalkip gitmis olsam yapacagmi bilirdimde dua etsin zaten gircektik ucaga binmeden son bi kontrol ederi demisti. 2 saat ankara mankara konustu etti 1 hafta sonra cikcakmis dio hayirdir nie 9. Gun bugun dedim tadilat varmisda orda ondanmis. Iyi dedim. Onu gomerdimde oraya dua etsin sirf ona gtmemistim
kızlar bebeklerinizi nasıl hissediyorsunuz elinizi uzun süre karnınızda tutunca mı ya da baktığınıza mı nasıl oluo bu pıt pıt seyirmeler bende olmuyor sabahtan akşama kadar elimi tutuyorum yine yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?