2016 Aralık Anneleri

30 haziran da gidince bi sorayım canım bende madem

Bakalim canim oglumda sadece 4 kilo aldim bunda nasil olur bilmiyorum. Insallah bir an once gecer bulantilar.
neeyyyyy 4 müüüü?o da bebek zaten desene hastaneden eve -1 kiloyla döndün valla canım ben 25+ aldım bunda da o yolda ilerliyorum sanırım. yalnız kızımla ilgilendikçe,günlük telaşlardan inan hamileliğimi unutuyorum

sadece bebek değil su plasenta rahim ağırlığı falan 7-8 kilo ediyormuş zaten ama seninki değişik olmuş canım çok mu dikat ettin

ben de elevite başladım bi haftadır gerçekten de beni çok canlandırdı

sağlık ocağına neden kayıt yaptırdınız kızlar aşılar v.s için mi

hamilelerin bağlı olduğu aile hekimliğine gidip hamile olduğunu bildirmesi gerek . bizi kontrolden ziyade bebek olduğunda 2 sene boyunca olan tümaşılarını onlar takip ediyor ve ücretsiz vuruyorlar. zaten sen başzvurmazsan bile ssk kayıtlarına hamile olduğun geçince seni arayıp bluyorlar iletişim bilgilerin güncel ise.
beni mesela ilk testlerim yapılıp ssk kaydına girince hemşire aradı hamileymişsiniz kayıt için gelin diye .
aramadan sende gidip kayıt yaptırabilrisin.

canım ssk kayıtlarından çıkar mı bilmiyorum özele gidiyorum gerçi anlaşmalı kurumlarla ama bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler..:)

canım ssk kayıtlarından çıkar mı bilmiyorum özele gidiyorum gerçi anlaşmalı kurumlarla ama bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler..:)

evet evet özel hastaneye bile gitsen ssk geçerli bir hastane ise ordan geçiyor kayıtlarına bende ssk geçen özel hastanede testlerimi yaptırmıştım ordan aldılar demekki hamile olduüum bilgisini.
zor diil sadece bilgilerini alıyorlar sat tarihin tansiyon kan gr vs git yaptır yine kaydını
yani kaydın olmada bile onlar yapıyor işte sorun olmaz yani nereye gittiğin

tamam canım teşekkürlerr :))

Ne guzel ya aglamak istiyorum suan keske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz
Serim senı kendine getirir hic gittin mi serum bağlatmaya ablam da bu grub sa oda uc kg vermiş dün Dr gitti Dr attım bağlatsaydın keşke ilk aylar kg vermeyi uygun görmüyoruz demiş

Canim sadece 4 kilo evet . Benimde 1 oglum var ama hamilelik hic aklimdan cikmiyor heleki bulantilar olunca mumkun degil vayy be 25 kilo . Bakalim benim halim ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…