- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
oğlunda sadece 4 kilo mu aldın şaşırdım doğrusu bulantılar yüzünden desem 15-16. haftalardan sonra düzelmiştir canım yaa..Bakalim canim oglumda sadece 4 kilo aldim bunda nasil olur bilmiyorum. Insallah bir an once gecer bulantilar.
30 haziran da gidince bi sorayım canım bende mademevet yaptırdm temmuza tarih verdi gel diye ama aşı vurulacaksın demedi . ben rutin kont. için çağırdılar sanmıştım yani herhangibir açıklama yapmadılar bana sadece gel dediler. temmuzda gdince aşımı olacağız sen biliyormusun.
ayrıca bu ark.a kendi dr u vurul demiş sağlık ocağı diil ama
Sağol canım benim aman hep iyi olalım inşallahgeçmiş olsun cnm, dikkat et kendine.. ben de geçen haftaya kadar kusuyordum şükür bu hafta iyiyim.
20.haftadan sonra vuruluyor diye biliyorum.
Ne guzel ya aglamak istiyorum suankeske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz
neeyyyyy 4 müüüü?o da bebek zatenBakalim canim oglumda sadece 4 kilo aldim bunda nasil olur bilmiyorum. Insallah bir an once gecer bulantilar.
sağlık ocağına neden kayıt yaptırdınız kızlar aşılar v.s için mi30 haziran da gidince bi sorayım canım bende madem
sadece bebek değil su plasenta rahim ağırlığı falan 7-8 kilo ediyormuş zaten ama seninki değişik olmuş canım çok mu dikat ettinneeyyyyy 4 müüüü?o da bebek zatendesene hastaneden eve -1 kiloyla döndün valla canım ben 25+ aldım bunda da o yolda ilerliyorum sanırım. yalnız kızımla ilgilendikçe,günlük telaşlardan inan hamileliğimi unutuyorum
ben de elevite başladım bi haftadır gerçekten de beni çok canlandırdıBende uzun zamandır halsizlik yorgunluktan doğru düzgün evi temizleyemiyordum.yapsam da üstün koru oluyordu. Bu hafta sonu evi toparladı temizledim. Pazartesi gününden itibaren elevit kullanmaya başladım. Sen yazınca aklıma geldi o beni canlandırdı galiba.
sağlık ocağına neden kayıt yaptırdınız kızlar aşılar v.s için mi
canım ssk kayıtlarından çıkar mı bilmiyorum özele gidiyorum gerçi anlaşmalı kurumlarla ama bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler..:)hamilelerin bağlı olduğu aile hekimliğine gidip hamile olduğunu bildirmesi gerek . bizi kontrolden ziyade bebek olduğunda 2 sene boyunca olan tümaşılarını onlar takip ediyor ve ücretsiz vuruyorlar. zaten sen başzvurmazsan bile ssk kayıtlarına hamile olduğun geçince seni arayıp bluyorlar iletişim bilgilerin güncel ise.
beni mesela ilk testlerim yapılıp ssk kaydına girince hemşire aradı hamileymişsiniz kayıt için gelin diye .
aramadan sende gidip kayıt yaptırabilrisin.
canım ssk kayıtlarından çıkar mı bilmiyorum özele gidiyorum gerçi anlaşmalı kurumlarla ama bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler..:)
tamam canım teşekkürlerr :))evet evet özel hastaneye bile gitsen ssk geçerli bir hastane ise ordan geçiyor kayıtlarına bende ssk geçen özel hastanede testlerimi yaptırmıştım ordan aldılar demekki hamile olduüum bilgisini.
zor diil sadece bilgilerini alıyorlar sat tarihin tansiyon kan gr vs git yaptır yine kaydını
yani kaydın olmada bile onlar yapıyor işte sorun olmaz yani nereye gittiğin
kanama çok şükür yok canım kusmaya gelince öyle çok kusmam olmadı öğürme daha fazlaydı nasip kısmet sağlıklı olsunlar kesin diyene kadar merak etcez cinsiyetleri tabi[/saglıklı olsunlarda kız erkek hiç önemli degil..
rica ed. nedemektamam canım teşekkürlerr :))
Serim senı kendine getirir hic gittin mi serum bağlatmaya ablam da bu grub sa oda uc kg vermiş dün Dr gitti Dr attım bağlatsaydın keşke ilk aylar kg vermeyi uygun görmüyoruz demişNe guzel ya aglamak istiyorum suankeske bende yiyebilsem bugun 14+0 olduk 7 kilo verdim. 2 lokma yesem cikiyor ne yapacam ben boyle. Eger boyle kalirsa 15 kilo verecem galiba ne mutlu sizlere ne guzel yiyip iciyorsunuz
Evet canim sadece 4 kilo aldim 72 ile basladim tam iyi hatirliyorsam 75 76 ile bitirdim.oğlunda sadece 4 kilo mu aldın şaşırdım doğrusu bulantılar yüzünden desem 15-16. haftalardan sonra düzelmiştir canım yaa..
Canim sadece 4 kilo evet . Benimde 1 oglum var ama hamilelik hic aklimdan cikmiyor heleki bulantilar olunca mumkun degilneeyyyyy 4 müüüü?o da bebek zatendesene hastaneden eve -1 kiloyla döndün valla canım ben 25+ aldım bunda da o yolda ilerliyorum sanırım. yalnız kızımla ilgilendikçe,günlük telaşlardan inan hamileliğimi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?