- 17 Mayıs 2016
- 719
- 838
- 18
canım sen hiç halini merak etme ilkinden biliyorsun en azından en fazla 4-5 alırsın yineCanim sadece 4 kilo evet . Benimde 1 oglum var ama hamilelik hic aklimdan cikmiyor heleki bulantilar olunca mumkun degilvayy be 25 kilo . Bakalim benim halim ne olacak.
Yok canim oglumdada baya kilo verdim o yuzden tekrar onlari alana kadar anca 4 kilo fazlayla bitirdim hani verdiklerimi aldim sadecesadece bebek değil su plasenta rahim ağırlığı falan 7-8 kilo ediyormuş zaten ama seninki değişik olmuş canım çok mu dikat ettin
Canim gerek gorulseydi soylerlerdi dimi dun gittim kontrole bisey demediSerim senı kendine getirir hic gittin mi serum bağlatmaya ablam da bu grub sa oda uc kg vermiş dün Dr gitti Dr attım bağlatsaydın keşke ilk aylar kg vermeyi uygun görmüyoruz demiş
Hayirlisi canim bakalim. Sanki oglumda bu kadar uzun surmemisti bulantilar ama insallah buda gececek. Bu gececek bu seferde mide yanmalari baslicak yani 9 ay boyunca cekecezcanım sen hiç halini merak etme ilkinden biliyorsun en azından en fazla 4-5 alırsın yine
aynen canım sağ sağliim kucağımıza alalım da az çekecez yapacak bişey yok mide yanmaları ne zaman başlıyor peki:SHayirlisi canim bakalim. Sanki oglumda bu kadar uzun surmemisti bulantilar ama insallah buda gececek. Bu gececek bu seferde mide yanmalari baslicak yani 9 ay boyunca cekecezne yapalim ama o melegi kucagimiza aldigimizda herseyi unutuyoruz . Dunya yansa umrunda olmuyor
cnm verdi monorol diye bir ilaç eczanede yokmuş muadilini verdiler üroday diye akşam içecem öldüm bittimAzRASILAM doktora gittinmi cnm toz bir ilac veriyor hemen geçiriyor o
canım bende anlamadım nerden tuttu beni diyeSelamlar güzel anneler
AzRASILAM canım o nasıl bir enfeksiyon allah kimsenin başına vermesin biranda nasıl oldu öyle gezemeyecek kadar hemen doktora hemeen allah daha kotusunden korusun çok geçmiş olsun
Ve baş ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun size de ben nane yağı suruyirdum basima ve çok faydasını gördüm sizde tavsiyem olsun tekrardan
Bi ara bayagimizin başı agiriyordu çok fena bende dahil ama bir hafta sürmeden geçti kimse basim agiriyor demiyordu artık
Sizin yeni mi başladı ağrılar
Böyle herşeyi hep beraber yaşamak da bi rahatlatıyor insanı tek ben değilmişim diye :)
gittim gittimAzRASILAM nasıl oldun canım gittin mi doktora ?
aman cnm kesinlikle git hemenAyy ya bende enfeksiyon oldum heralde çok sık tuvalete gidiyorum sanki surekli tuvalete sıkışık gibi ağrım olmaya başladı en iyisi yarın hemen Dr gitmek off o tozuda nasıl içerim bilmiyorum
S sema coskun arkadaşım çok güzel anlatmış canımsağlık ocağına neden kayıt yaptırdınız kızlar aşılar v.s için mi
cnm verdi monorol diye bir ilaç eczanede yokmuş muadilini verdiler üroday diye akşam içecem öldüm bittim
Allah kimseye vermesin zormuş
canım bende anlamadım nerden tuttu beni diye
çok zormuş ne bu böyle ayaklarımıda sıcak tutacam
gittim gittim
bebişimi de gördüm maşallah ben hastayım ama o çok sağlıklı zıpır zıpır zıplıyordu
Oyyy kuzucuk aman maaşallah canım
aman cnm kesinlikle git hemen
Bana yakınsin bende 11+3 :) ne zaman gideceksin, ben iyice büyümüş olsun diye ayın 30.da gitmeyi düşünüyorum 13+7 filan oluyor sanırım hesaplamistim, 14 haftalık desek artık bi tahmin alırım inşallah
neeyyyyy 4 müüüü?o da bebek zatendesene hastaneden eve -1 kiloyla döndün valla canım ben 25+ aldım bunda da o yolda ilerliyorum sanırım. yalnız kızımla ilgilendikçe,günlük telaşlardan inan hamileliğimi unutuyorum
Ozele gitsen de cikiyor gecen yaz gelismeyen gebelik yasamistim kurtaj oldum. 1 ay sonra bagli oldugum asm den ebe aradi hamile misin dedi. Onlar goruyorlarmis ama kurtaj oldugumu bilmiyordu.canım ssk kayıtlarından çıkar mı bilmiyorum özele gidiyorum gerçi anlaşmalı kurumlarla ama bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler..:)
Benimde dun gece cok agridi gece uyandigimda bile agri vardi.sabah uyandim biraz azalmisti. Hala devam ediyor.iki hafta önce de bir gece başımın ağrısı tutmuştu cnm, dün gece oldu bir de o şekilde. Evet iyi ki varsınız kızlar insan destek alıyor öyle olunca.
Canim belli olmuyor 6 6.5 7 aylikken basliyor artikaynen canım sağ sağliim kucağımıza alalım da az çekecez yapacak bişey yok mide yanmaları ne zaman başlıyor peki:S
Ben genelde bir bardak sut beya bir elma ile yapiyorum bazen de cubuk krakerle (bulanti olursa) :)kızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)
Canim iyi bir perinatolog bulup gitmeni oneririm.Ama oncelikle icini rahat tut Allah ne yazdiysa onu yasayacagiz.Bizler de hamileyiz ama saglikla kucagimiza alacagimizin garantisi yok hayatta.Sizde de mi aynı sıkıntı görünmüştü ? Eskişehir'de yaşıyorum en iyi hastane de en iyi hekime gidiyorum zaten başka bir hekime gitmem neyi değiştirecek bilmiyorum sadece sonucu bekleyeceğim... Dua edin nolur öyle bir evlada sahip olmak değil öyle özel bir evladın isteklerine cevap veremeyecek olmaktan korkuyorum insanlarımızın bakışlarının acımasızlığının eğer öyle olursa evladımın canını yakmasından korkuyorum...
Maşallah canım bünye meselesi demekki ben 15 kiloyu geçmesem bari diyorum sonra aman bebeğimde bende sağlıklı olalım da kilo verilir diyorum.Evet canim sadece 4 kilo aldim 72 ile basladim tam iyi hatirliyorsam 75 76 ile bitirdim.
Rabbimin dengesi :) Ben zaten inanmiyorum erkek senesi kiz senesi olduguna .Hastaneye gidin ayni gun dogmus dogum katindaki cocuklara yada kapi suslerine bakin bir kiz bir erkek goreceksiniz :)Tesadüfe bakın tablo da 5 kız 5 erkek var eşit gidiyor :)
Evet canim oyle bunye meselesi. Benimde 7 temmuzda kontrolum var bakalim kilo alirmiyim o zamana kadar .Maşallah canım bünye meselesi demekki ben 15 kiloyu geçmesem bari diyorum sonra aman bebeğimde bende sağlıklı olalım da kilo verilir diyorum.
Ne güzel ya , bakalım forumda göricez canım tabloda erkek mi kız mı çoğunlukta olcak.Rabbimin dengesi :) Ben zaten inanmiyorum erkek senesi kiz senesi olduguna .Hastaneye gidin ayni gun dogmus dogum katindaki cocuklara yada kapi suslerine bakin bir kiz bir erkek goreceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?