2016 Aralık Anneleri

Serim senı kendine getirir hic gittin mi serum bağlatmaya ablam da bu grub sa oda uc kg vermiş dün Dr gitti Dr attım bağlatsaydın keşke ilk aylar kg vermeyi uygun görmüyoruz demiş
Canim gerek gorulseydi soylerlerdi dimi dun gittim kontrole bisey demedi

canım sen hiç halini merak etme ilkinden biliyorsun en azından en fazla 4-5 alırsın yine
Hayirlisi canim bakalim. Sanki oglumda bu kadar uzun surmemisti bulantilar ama insallah buda gececek. Bu gececek bu seferde mide yanmalari baslicak yani 9 ay boyunca cekecez ne yapalim ama o melegi kucagimiza aldigimizda herseyi unutuyoruz . Dunya yansa umrunda olmuyor

aynen canım sağ sağliim kucağımıza alalım da az çekecez yapacak bişey yok mide yanmaları ne zaman başlıyor peki:S

AzRASILAM doktora gittinmi cnm toz bir ilac veriyor hemen geçiriyor o
cnm verdi monorol diye bir ilaç eczanede yokmuş muadilini verdiler üroday diye akşam içecem öldüm bittim
Allah kimseye vermesin zormuş

canım bende anlamadım nerden tuttu beni diye
çok zormuş ne bu böyle ayaklarımıda sıcak tutacam

AzRASILAM nasıl oldun canım gittin mi doktora ?
gittim gittim
bebişimi de gördüm maşallah ben hastayım ama o çok sağlıklı zıpır zıpır zıplıyordu

Ayy ya bende enfeksiyon oldum heralde çok sık tuvalete gidiyorum sanki surekli tuvalete sıkışık gibi ağrım olmaya başladı en iyisi yarın hemen Dr gitmek off o tozuda nasıl içerim bilmiyorum
aman cnm kesinlikle git hemen

sağlık ocağına neden kayıt yaptırdınız kızlar aşılar v.s için mi
S sema coskun arkadaşım çok güzel anlatmış canım
Benim hele sağlık ocağındaki doktorum eşinden önce hamile kalınca bana haber ver çok önemli diye ikaz ediyordu beni:)
Çok ilgililer sağ olsun ama sesleri çıkmıyor 1 aydır bakalım demekki aşı zamanı değil henüz.

Bana yakınsin bende 11+3 :) ne zaman gideceksin, ben iyice büyümüş olsun diye ayın 30.da gitmeyi düşünüyorum 13+7 filan oluyor sanırım hesaplamistim, 14 haftalık desek artık bi tahmin alırım inşallah

Ayın 17sinde gidicem canım, test sonuçlarının çıkması da 1 hafta sürüyor ya. O zmn yeniden gidicez mecbur, bu gidişimde cinsiyet için tahminde bulunmasa bile, o zmn bişey söyler belki diye düşündüm bende.

Ben de aynen 27 kilo fln almıştım canım kızımda. İlk 3 ayda 3 kilo ile başlamıştı kilo alma sürecim. Bu sefer hala başlangıç kilomdayım inşallah da böyle devam eder. Hem iş hem ev hem de çocuk olunca bende hamileliği yaşayamıyorum ve unutuyorum senin gibi.

canım ssk kayıtlarından çıkar mı bilmiyorum özele gidiyorum gerçi anlaşmalı kurumlarla ama bunu hiç düşünmemiştim teşekkürler..:)
Ozele gitsen de cikiyor gecen yaz gelismeyen gebelik yasamistim kurtaj oldum. 1 ay sonra bagli oldugum asm den ebe aradi hamile misin dedi. Onlar goruyorlarmis ama kurtaj oldugumu bilmiyordu.

Kızlar hamilelik günlüğüm ekleyemiyorum 12 hafta bitti sayılır bulantılarım azaldi gibi siz ne durumdasiniz zofran kullanıyorum ama yinede

Canim iyi bir perinatolog bulup gitmeni oneririm.Ama oncelikle icini rahat tut Allah ne yazdiysa onu yasayacagiz.Bizler de hamileyiz ama saglikla kucagimiza alacagimizin garantisi yok hayatta.

Kizlar aksamlari karnim cok sisiyor ufacik birsey yesem davul gibi oluyorum ve migdem bulaniyor.Gunduzleri gayet iyiyim halbuki.Bulantilari 9.haftadan sonra basladi ama ilk baslarda kusmuyordum.Simdi arada bir de kussam esimin is yerine gidince daha cok etkileniyorum.Benim gibi olan varmi ? (15.haftadayim)

Rabbimin dengesi :) Ben zaten inanmiyorum erkek senesi kiz senesi olduguna .Hastaneye gidin ayni gun dogmus dogum katindaki cocuklara yada kapi suslerine bakin bir kiz bir erkek goreceksiniz :)
Ne güzel ya , bakalım forumda göricez canım tabloda erkek mi kız mı çoğunlukta olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…