- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
Kızlar merhaba benim de ikinci gebeliğim oğlum henüz 16 aylık ve ben 12 hafta 2 günlük gebeyim bugün kontrole gittim Dr burun kemiğini göremedim dedi ende kalınlığı 2.5 mm çıktı ve ikili test yaptırdı sonuç haftaya çıkacak dedi çok moralim bozuldu burun kemiği olamaması down sendromunun en büyük belirtilerinden biridir dedi başına böyle bir durum gelen var mı?
Ikili test %100 sonuc veren bir yöntem değildir.icini ferah tutmaya calis sonuçların iyi cikacaktir allahin izniyle.Kızlar merhaba benim de ikinci gebeliğim oğlum henüz 16 aylık ve ben 12 hafta 2 günlük gebeyim bugün kontrole gittim Dr burun kemiğini göremedim dedi ende kalınlığı 2.5 mm çıktı ve ikili test yaptırdı sonuç haftaya çıkacak dedi çok moralim bozuldu burun kemiği olamaması down sendromunun en büyük belirtilerinden biridir dedi başına böyle bir durum gelen var mı?
Aynen canım benim ki 163 çıktı ama erkeğe benziyor dedi doktorum 30 haziran a kadar sabretcem artık.o zaman 17 haftaya yaklaşmış oluyorum kesin belli olur sağlıklı olsunlar da minnaklar.benm hcg değerim 83,5 çıktı ama dr erkeğe benziyor dedi iki kafta sonra gittiğimde netleşir sanırım. dolayısı ile ben o tezi çürütenlerdenm
Oyy çok sevindim canım maaşallah minnaklara:)
Canım ben 8.30 gibi kahvaltı yapıyorum 11.30 gibi ara öğün 5 badem 2 ceviz yiyorum 13.30 da öğle yemeği ev yapımı çorba yayla, mercimek, tarhana oluyor genelde yanında yoğurt yada salata
Akşam da bir gün protein li bi gün sebze şeklinde besleniyorum
Sabahları mutlaka 1 haşlanmış yumurta tüketiyorum canım
Yatmadan da 1 bardak süt tamamdır:)
Aynen canım benim ki 163 çıktı ama erkeğe benziyor dedi doktorum 30 haziran a kadar sabretcem artık.o zaman 17 haftaya yaklaşmış oluyorum kesin belli olur sağlıklı olsunlar da minnaklar.
anladım canım gayet güzel . diyetten çıktım demişsin hamilelik öncesi mi diyet yapmıştınYok canım yemiyorum ev yapımı vitaminli çorba 2 dilim ekmek yoğurt yada salata şeklinde yiyorum
Tabi bu çorba içtiğim zaman çünki tıkla basa duyuyorum midem küçüldü diyetten çıktığım için , bazı günler sebze genelde enginar ve salata yoğurt şeklinde yiyorum 2 gün çorba ise 1 gün sebze ama akşamı mutlaka protein tüketiyorum
6 öğün yiyorum benkızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)
Canım Nasıl adım attırmıyor? İdrar yolu değil miydi? Nasıl o kadar ilerledi hemen git hele doktoraGünaydın arkadaşlar bugün doktora tekrar gitmek durumunda kalacam
Bu enfeksiyon adım attırmıyor bana
teşekkürler canım en azından fikir oluyor bizlere de ben gece ara öğünü pek yapamıyorum canım istemiyor.6 öğün yiyorum ben
3 ana 3 ara öğün seklinde.daha onceki hamileligimde diyetisyene gitmistim asiri kilo alinca o listede ki gibi Beslenmeye çalışıyorum.
Saat 10 da 1 porsiyon meyve ve süt, saat 15.30 da ayran,1 porsion meyve 3 tam ceviz veya 10-15 findik.saat 21 de 1 bardak süt ve yine meyve seklinde ara öğünler .
Aminn canım:)) inşallahhhey maaş. Allah bozmasın darısıda tez vakitte bana inşşşşşşşşşşşş....:)
Aminnn canımmmaynen benimde öle cnm iki hafta sonra afp tetsi için gidicem o zaman gösterir artık dedi dr .
hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli akıllı yakışıklı olurlar inş.:)
Evet canım 14 kilo vermiştim hatta devam ediyordum hamileymişim spor yaparken anladım kasıklarım batıyordu şüphelenmiştim, çok zorlandım yeni yeni iştahım açılıyor bi 3 kilo da ilk aylar vermişim yiyememekten şimdi çok şükür halime.anladım canım gayet güzel . diyetten çıktım demişsin hamilelik öncesi mi diyet yapmıştın
Rica ederim, gece ogunu yapmazsam sabaha karsi acliktan uyaniyorum ve midem cok fena oluyor.dr umda sakin ac yatma dedi akşam yemegi saatim 18.30 çünkü.teşekkürler canım en azından fikir oluyor bizlere de ben gece ara öğünü pek yapamıyorum canım istemiyor.
Kanama ve kusma yoksa 50 ustu kız..ıkı sık varsa zaten tutmuyor tez..Aynen canım benim ki 163 çıktı ama erkeğe benziyor dedi doktorum 30 haziran a kadar sabretcem artık.o zaman 17 haftaya yaklaşmış oluyorum kesin belli olur sağlıklı olsunlar da minnaklar.
Ayyy ne guzel yanazar değmesin Nasıl bir his cok merak ediyorum ben de sabırsızlanıyorum.. Ben bagirsak hareketlerim, keseyi besleyen damarların pıt pıtları ve rahim kasılmalarım disinda birşey hissetmiyorum
kanama çok şükür yok canım kusmaya gelince öyle çok kusmam olmadı öğürme daha fazlaydı nasip kısmet sağlıklı olsunlar kesin diyene kadar merak etcez cinsiyetleri tabiKanama ve kusma yoksa 50 ustu kız..ıkı sık varsa zaten tutmuyor tez..
diyetisyene mi gidiyorsun canım. senin akşam yemeğin erkenmiş ondan acıkman normal ben o saatte eve geliyorum dolayısıyla 7,30-8,00 gibi oluyor akşam yemeğim ondan yiyemiyorum o zamanRica ederim, gece ogunu yapmazsam sabaha karsi acliktan uyaniyorum ve midem cok fena oluyor.dr umda sakin ac yatma dedi akşam yemegi saatim 18.30 çünkü.
Meyve yerken seker duzenli yukselsin diye yanina ya ayran ya süt mutlaka iciyorum .
Ama yine de dikkat etmeme ragmen 3 kilo aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?