2016 Aralık Anneleri

rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsın ama korkmayın sonuçta o testlerin sonuçlrı nekadar kötüde riskli de çıksa kesin sonuçlar değil hepsi birer tahmin keşke bilebilseler ama melsef bu testin sonucu dğer kan testleirmiz gibi net değil hepsi birrer tahmin dolayısı ile içinizi ferah tutun dua edin sonu hayır olur inş.
okuduğum bir araştırmada 25 kadından 23 üne riskli deniyormuş ve sadece 23 riskli denilenden sadece 1 bebek sendromlu doğuyormuş. düşünsene oranı nekadar az . ve burdada okudyoruz söylenenlerin çoğu tutmamış. inş. sizinde öyledir. hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inş.
sevgiler.

Ikili test %100 sonuc veren bir yöntem değildir.icini ferah tutmaya calis sonuçların iyi cikacaktir allahin izniyle.
Ultrason kalitesi iyi olmayabilir, pozisyon itibariyle gorememis olabilir daha bir cok neden olabilir.

benm hcg değerim 83,5 çıktı ama dr erkeğe benziyor dedi iki kafta sonra gittiğimde netleşir sanırım. dolayısı ile ben o tezi çürütenlerdenm
Aynen canım benim ki 163 çıktı ama erkeğe benziyor dedi doktorum 30 haziran a kadar sabretcem artık.o zaman 17 haftaya yaklaşmış oluyorum kesin belli olur sağlıklı olsunlar da minnaklar.

hey maaş. Allah bozmasın darısıda tez vakitte bana inşşşşşşşşşşşş....:)

Aynen canım benim ki 163 çıktı ama erkeğe benziyor dedi doktorum 30 haziran a kadar sabretcem artık.o zaman 17 haftaya yaklaşmış oluyorum kesin belli olur sağlıklı olsunlar da minnaklar.

aynen benimde öle cnm iki hafta sonra afp tetsi için gidicem o zaman gösterir artık dedi dr .
hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli akıllı yakışıklı olurlar inş.:)

anladım canım gayet güzel . diyetten çıktım demişsin hamilelik öncesi mi diyet yapmıştın

kızlar gündüzleri ara öğün yapıyor musunuz ne zaman yapıyorsunuz ve ne yiyorsunuz ara öğünlerde paylaşabilir misiniz:)
6 öğün yiyorum ben
3 ana 3 ara öğün seklinde.daha onceki hamileligimde diyetisyene gitmistim asiri kilo alinca o listede ki gibi Beslenmeye çalışıyorum.
Saat 10 da 1 porsiyon meyve ve süt, saat 15.30 da ayran,1 porsion meyve 3 tam ceviz veya 10-15 findik.saat 21 de 1 bardak süt ve yine meyve seklinde ara öğünler .

AzRASILAM Hayats03 elma_sekerim01 Çok teşekkür ederim.

derinyesevi Canım ben 07.30 gibi kalkıp 1 haşlanmış yumurta, ufak bir kaşarlı tost, peynir vb yiyorum. İşteyken, 10.30 gibi yanımda fındık fıstık vb varsa ya da meyve ne getirdiysem onu yiyorum. Öğlen 12.30 civarı evden götürdüğüm yemeğimi yiyorum. Öğleden sonra 3-4 gibi de ayran, meyve vb ne varsa, akşam da yemek sonrası 1 maden suyu cuppa yatak

teşekkürler canım en azından fikir oluyor bizlere de ben gece ara öğünü pek yapamıyorum canım istemiyor.

hey maaş. Allah bozmasın darısıda tez vakitte bana inşşşşşşşşşşşş....:)
Aminn canım:)) inşallahh

aynen benimde öle cnm iki hafta sonra afp tetsi için gidicem o zaman gösterir artık dedi dr .
hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli akıllı yakışıklı olurlar inş.:)
Aminnn canımmm

anladım canım gayet güzel . diyetten çıktım demişsin hamilelik öncesi mi diyet yapmıştın
Evet canım 14 kilo vermiştim hatta devam ediyordum hamileymişim spor yaparken anladım kasıklarım batıyordu şüphelenmiştim, çok zorlandım yeni yeni iştahım açılıyor bi 3 kilo da ilk aylar vermişim yiyememekten şimdi çok şükür halime.

teşekkürler canım en azından fikir oluyor bizlere de ben gece ara öğünü pek yapamıyorum canım istemiyor.
Rica ederim, gece ogunu yapmazsam sabaha karsi acliktan uyaniyorum ve midem cok fena oluyor.dr umda sakin ac yatma dedi akşam yemegi saatim 18.30 çünkü.
Meyve yerken seker duzenli yukselsin diye yanina ya ayran ya süt mutlaka iciyorum .
Ama yine de dikkat etmeme ragmen 3 kilo aldim.

Ayyy ne guzel ya nazar değmesin Nasıl bir his cok merak ediyorum ben de sabırsızlanıyorum.. Ben bagirsak hareketlerim, keseyi besleyen damarların pıt pıtları ve rahim kasılmalarım disinda birşey hissetmiyorum

Amin cnm inşallah en yakın zamanda sen de hissedersin. .

Selamlar güzel anneler
AzRASILAM canım o nasıl bir enfeksiyon allah kimsenin başına vermesin biranda nasıl oldu öyle gezemeyecek kadar hemen doktora hemeen allah daha kotusunden korusun çok geçmiş olsun
Ve baş ağrısı olan arkadaşlar geçmiş olsun size de ben nane yağı suruyirdum basima ve çok faydasını gördüm sizde tavsiyem olsun tekrardan
Bi ara bayagimizin başı agiriyordu çok fena bende dahil ama bir hafta sürmeden geçti kimse basim agiriyor demiyordu artık
Sizin yeni mi başladı ağrılar
Böyle herşeyi hep beraber yaşamak da bi rahatlatıyor insanı tek ben değilmişim diye :)

diyetisyene mi gidiyorsun canım. senin akşam yemeğin erkenmiş ondan acıkman normal ben o saatte eve geliyorum dolayısıyla 7,30-8,00 gibi oluyor akşam yemeğim ondan yiyemiyorum o zaman

Ayy ya bende enfeksiyon oldum heralde çok sık tuvalete gidiyorum sanki surekli tuvalete sıkışık gibi ağrım olmaya başladı en iyisi yarın hemen Dr gitmek off o tozuda nasıl içerim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…